salsa13 09.02.09, 22:12 Antek jeszcze jeden taki wpis dostajesz bana!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:19 Szanowna Pani przeczytaj wpisa ANALA. Bycie administratorem to bycie sprawiedliwym administratorem !!! Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:21 czy chodzi Ci o ten wpis?: wers-alik 09.02.09, 20:43 Odpowiedz Słowo brzmi: TYLKO DLA MĘŻCZYZN. Może jaśniej by było FOR MEN ONLY? Teza o zawołaniu do kretynek nie jest odwracalna. Dla dalszych ataków przywołaj cwela. Tylko u mnie ma bana, więc nie przeczytam. Albo uspokój się i przestań się burzyć, bo nie ma powodu. Racjonalnego. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:23 Dokładnie o ten Szanowna Pani. Kolejny raz usuwasz coś pośpiesznie nie patrząc na przyczynę. Administrowanie forum nie opiera się tylko na upomnieniach i usuwaniu wpisów. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:27 absolutnie mam inne zdanie na ten temat porównaj swój wpis i wpis wersalika. Dziękuję Ci bardzo za wielokrotne przypominanie na czym polega administracja forum. A na czym polega obecność na forum? Na obelgach? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:29 Jeśli słowo CWEL napisane przez analika pod moim odresem nie jest obrażliwe to gratuluję inteligencji. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:31 Wybacz mój drogi ale ja nie wiem czy to odnosi się do Ciebie. Przepraszam, co ma CWEL do antekcwaniak? Ty napisałeś publicznie nicka wersalik w swoim poście. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:32 Bo mam odwagę zrobić to publicznie w przeciwieństwie do tego typa. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:38 antekcwaniak napisał: > Bo mam odwagę zrobić to publicznie w przeciwieństwie do tego typa. W tym momencie Ty na tym tracisz. Antek proszę odnoście się do siebie w miarę spokojnie. Zaprzestańcie już tych kłótni. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:29 Czy zostałeś publicznie w którymś z dzisiejszych postów obrażony? Gdzieś użyto Twojego nicka? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:31 Od dłuższego czasu analik używa w stosunku do mnie słowa CWEL. Użył takiego sformułowania "Dla dalszych ataków przywołaj cwela". Czytaj wszystkie wpisy skrupulatnie a nie wybiórczo jak czynisz to teraz. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:36 Czytam i nie interesuje mnie jak zdrobniale się nazywacie. Nie wracam do wcześniejszych postów, temat został wspólnie zamknięty. Dzisiaj obraziłeś wersa używając jego nicka. Zapraszam do lektury regulaminu. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:40 Nie zdrobniale tylko ten typ celowo użył zdania w którym użył CWEL. Widać Twoja inteligencja nie nadąża za tym wszystki. Czy nie można napisać wersali to taki to a taki. Ale gdy napiszę, że gość który nazwał mnie CWELEM jest gównojadem, poparpańcem i buforn jest w porządku. Gratuluję forum takiego administratora !!! Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:41 Widzę, że obrażanie wszystkich weszło Ci w nawyk. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:42 Nie. Mylisz się. Oczukuję sprawiedliwej oceny i sprawiedliwego podejścia do tematu. A Ty tego nie robisz... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:45 To jest Twoje zdanie ja uważam, że jest inaczej Naprawdę ja nie mogę się kierować Waszymi zdrobnieniami, gdy wykasuję post ze zdrobnieniem zaraz zarzuci mi ktoś, że to było zdrobnienie czegoś innego. Dla mnie liczy się nick. Odpowiedz Link
aspirea Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:50 Salsa...nie masz racji. Zastanów sie nad tym co teraz napisałas. Odpowiedz Link
bucwielki Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 06:57 salsa13 napisała: > To jest Twoje zdanie > ja uważam, że jest inaczej > Naprawdę ja nie mogę się kierować Waszymi zdrobnieniami, gdy wykasuję post ze > zdrobnieniem zaraz zarzuci mi ktoś, że to było zdrobnienie czegoś innego. Dla > mnie liczy się nick. > Salso droga ,a od kiedy to CWEL jest zdrobnieniem? nie masz racji , wzajemne PERSONALNE obrażanie uprawnia Cię do usuwania postów , ale sprawiedliwie! Odpowiedz Link
timiy2 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:43 ja muszę przyznać racje antkowi, słowo było użyte w jednym celu i łatwo był się domyśleć o kogo chodziło... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:47 słuchajcie tak być nie może ja nie mogę wczytywać się w tego typu zdrobnienia. Zrozum Tim jutro ktoś powie, że CWEL to zupełnie coś innego. Antek dokładnie napisał w poście nicka wersalika i obraził go. W tym momencie dla mnie jest to imienne obrażenie kogoś. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:49 Wybacz ale CWEL nie jest zdrobnieniem !!! Przyznaj po prostu, że jesteś stronnicza i będzie ok. Wtedy trzeba będzie zmmienić administartora !! Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:50 Nie jestem stronnicza. Możesz mnie jeszcze dzisiaj zmienić!!! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:52 Po takich Twoich występach bardzo proszę. Nieuczciwie dzisiaj zagrałas ze mną ... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:03 Dając Ci ostrzeżenie? A pamiętasz swój wpis? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:07 Oczywiście, że pamiętam. Napisałem cyt. wers-alik to KRETYN !!!!!!!!! Nie pamietam tylko ile było wykrzykników. Czy Ty jesteś w stanie zrozumieć to, że on napisał o mnie CWEL ? Co musi napisać wers-alik na mnie żebyś zereagowała równie stanowczo jak w moim przypadku ? Powiem szczerze czegoś tu nie rozumiem. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:10 antekcwaniak napisał: > Oczywiście, że pamiętam. Napisałem cyt. wers-alik to KRETYN !!!!!!!!! > Nie pamietam tylko ile było wykrzykników. Czy Ty jesteś w stanie > zrozumieć to, że on napisał o mnie CWEL ? Co musi napisać wers-alik > na mnie żebyś zereagowała równie stanowczo jak w moim przypadku ? > Powiem szczerze czegoś tu nie rozumiem. ODPISUJĘ CI SZCZERZE: jeśli napisze antekcwaniak to kretyn i cwel /nawet bez wykrzykników/ masz to jak w banku Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:13 Wybacz ale wersalik jest bardziej inteligentny i rozgarnięty niż Ty. I wie co napisać a czego nie. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:16 mam propozycję to powypisuj co masz jeszcze do mnie i obrażaj ile chcesz ja jestem antyobrażalska Spokojnie nie krepuj się: już wiem, że jestem nierozgarnięta, zero inteligencji. Co dalej? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:19 Zauważyłem, że nie jesteś obrażalaska. Szczególnie jak jeden typ pisze że ktoś jest CWELEM. No nic trzeba zmienić znaczenie słowa cwel... Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:17 antekcwaniak napisał: > Wybacz ale wersalik jest bardziej inteligentny i rozgarnięty niż Ty. > I wie co napisać a czego nie. bardzo ciekawe zadziwia mnie Wasza zażyłość Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:19 Kochają się jak bracia spokojnej nocy Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:22 Szanowna Pani, wystarczyło napomnieć swojego pupila i byłoby po sprawie. A tak balon został nadmuchany do niebotycznych rozmiarów. Bycie administratorem to czasem ciężka sztuka. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 08:05 antek, zawsze możesz poobrażać mnie, w tym też jesteś dobry. polecam się na przyszłość Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 21:13 Zostawię to analikowi. On Cię zbluzga a Ty mu podziękujesz za komplement. Wiele razy już tak robiłaś !!! Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 11.02.09, 20:50 ty to się znasz na ludziach zazdroszczę przenikliwości Odpowiedz Link
iwona.ana1 Antoś 09.02.09, 23:10 skoro się czujesz urażony jakimś wpisem zawsze możesz Salsie zwrócić na to uwagę nikt nie jest w stanie czytać wszystkiego! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antoś 09.02.09, 23:14 Zwróciłem. Przed chwilą przeczytałem, że mam jak w banku, że gdy napisze o mnie antek to kretyn i cwel zwróci mu uwagę. Upłakałem sie ze śmiechu !!! Odpowiedz Link
timiy2 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:55 ale tu nie chodzi o wczytywanie się, a jak by antek użył słowa analik to co byś zrobiła? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:05 Antek dzisiaj użył słów wersalik, analik, kretyn. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:11 Powyżej pisałaś, że CWEL to zdrobnienie. To o co miał się obrazić wersalik ? O kretyna ? Analika ? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:13 antekcwaniak napisał: > Powyżej pisałaś, że CWEL to zdrobnienie. To o co miał się obrazić > wersalik ? O kretyna ? Analika ? WERSALIK - KRETYN Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:15 Wybacz ale Twoja inteligencja..... A nie napiszę..... Odpowiedz Link
aspirea Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:20 Antek...przesadzasz! Salsa może i zadziałała za szybko ( a wiem cos o tym) ale Ty coraz bardziej przeginasz. Odpuść. To tylko net. Wers jest na prawdę osoba tak godną uwagi dla Ciebie, że musisz tutaj sie z jego powodu wykłocac? Salsa nie postąpiła sprawiedliwie ( moje zdanie!), ale chyba mimo wszystko powinna Ci dac bana choćby na dobę Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:26 Masz wiele racji. Przeginam i wykłócam się. To tylko net. Ale nawet tu trzeba być sprawiedliwym. Proponuję Salsie dać mi bana dożywotnio. Wtedy będzie miała pewność, że nikt nie będzie oponował jej niesprawiedliwym posunięciom. To trochę jak w polityce. Kto jest niewygodny ten musi być usunięty... Miałem rację głosując na wersalika jako na administratora forum. Wtedy wiedziałbym dlaczego daje mi bany Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:30 antek, jeśli wers nie użył tego personalnie, Ty też lawiruj w słowach. I lepiej z adminem się nie kłócić...a już od jakichś głupich go obwoływać... antoś, bój się boga... łomatyldo.. Odpowiedz Link
aspirea Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:33 Z pewnościa chciała być sprawiedliwa. Może wybrała mniejsze zło? Spójrz na to z innej strony. p.s. Co do bana...jednodniowy Ci wystarczy Dobranoc. Aha...proszę, zostaw juz ten temat. To niczego nie zmieni. Odpowiedz Link
antekcwaniak CWEL - zdrobnienie :) 09.02.09, 23:36 Poproszę dożywotni. I jeszcze do Pani administrator. Proponuję zapoznać się z jak to Pani nazwała zdrobnieniem. cwel (język polski) wymowa: znaczenia: rzeczownik, rodzaj męski (1.1) pogard. pogardliwie niemądry mężczyzna, głupek (1.2) gwara więzienna mężczyzna zmuszany do odbywania oralnych i analnych stosunków homoseksualnych, zwłaszcza w więzieniu (1.3) rzadziej mężczyzna świadczący usługi seksualne homoseksualistom odmiana: przykłady: (1.1) Co za cwel z ciebie! (1.2) Wczoraj wydupczyłem jednego cwela! (1.3) Mój kumpel jest cwelem na Dworcu Centralnym. składnia: kolokacje: synonimy: (1.1) frajer; (1.3) kurwa antonimy: wyrazy pokrewne: rzecz. rzeczownik cwelik, cwelownia; czas. czasownik cwelić, zcwelić, przecwelić; przym. przymiotnik cwelowaty związki frazeologiczne: etymologia: prawdopodobnie z niemieckiego Schwul (pedał, homoseksualista) albo z niemieckiego Schwelle (podkład kolejowy) uwagi: tłumaczenia: (1.1) zobacz listę tłumaczeń w haśle → głupek (1.2) zobacz listę tłumaczeń w haśle → pedał Odpowiedz Link
aspirea Re: CWEL - zdrobnienie :) 09.02.09, 23:41 antekcwaniak napisał: > Poproszę dożywotni. I co jeszcze? gwiazdkę z nieba też chcesz? Odpowiedz Link
iwona.ana1 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:05 jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodzi na Salsę głosowano więc ona jest odpowiedzialna za to forum nikt fizycznie nie ma możliwości aby wczytywać się dokładnie w każdy wpis łatwo jest narzekać gorzej zarządzać a może ktoś z Was bardziej do tego się nadaje? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 23:09 Reagując na mój wpis wystarczyło spojrzeć na kilka wpisów wyżej. A jeśli nie zauważyła wcześniej ma szanse zareagować teraz i stworzyć wątek Pt. wers-alik - ostrzeżenie. Odpowiedz Link
maurela Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 00:56 Jestem oczarowana wręcz sprawiedliwością moderatorki;[ i jej argumentacją. Antoś pozdrawiam;] Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 09.02.09, 22:47 Dzięki timiy2. Od pewnego czasu nie wchodzę w wontki wersala. Nie odzywam się w jego tematach. Był spokój. Ale będę reagował na jego zaczepki. Proszę o ucziwe i sprawiedliwe podchodzenie do tego tematu. A teraz wersalik - świetoszek pisze że ma dość bełkotu. To większy cwaniak. A Ty jako administrator dajesz sie nabierać na jego gierki. I dodatkowo nie czytasz dokładnie wpisów, po czym wysyłasz ostrzeżenia. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 01:07 nie jest łatwo być administratorem.... cokolwiek nie zrobisz wszystkim nie dogodzisz a bany niektórym się należą.... Odpowiedz Link
maurela Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 01:18 Nie jest wstydem przyznać się do potknięcia;] jesteśmy tylko ludzmi;] Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 01:39 taa... teraz będziemy się licytować, kto miał rację... kto bardziej obraża, kto mniej czasem trzeba umieć przyjąć bana z godnością, bez wykłócania się Odpowiedz Link
maurela Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 01:47 Wyraziłam tylko swoje zdanie.Myślisz, że zbanowanie nicku załatwi sprawę? na ile? na dzień, dwa? To błędne koło. Odpowiedz Link
jeszcze.ja.live Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 08:20 Nie zalatwi, zawsze mozna sie sklonowac i obrażac dalej. edyna metoda to ignor, nie ma sensu wyjasniac że nie jest sie KRETYNKA. Następna obelga zawsze bedzie cięższego gatunku. A będzie, jest to dowiedzione naukowo i za czas jakis znajdą sie na tym forum dodatkowe dowody potwierdzajace dowiedzioną juz tezę. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 08:22 Ok, zakończmy ten temat, wszystko już zostało w tej kwestii powiedziane. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 20:36 Ja salso nie powiedziałem ostatniego słowa. Ani w tej kwestii, ani w kwestii analika. Będę się przyglądał kolejnym Twoim potknięciom i każdorazowo wytykał. Bo strzelasz gafę za gafą !!! A na razie bawię w Warszawce na targach Odpowiedz Link
gapuchna Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 20:45 Toniek, daj spokój. Wolałeś bezhołowie??? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 20:52 Patrząc na postępowanie salsy odpowiem że TAK. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 20:57 Nie mów tak, jesteś rozsądny facet! Lepiej powiedz, gdzie i co dziś jadłeś Też wybieram się do stolicy, poleć coś smacznego i nie tuczliwego )) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 21:05 Gapuchna dziękuję. Nie chcę być rozsądny. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 20:57 człowieku, wrzuć na luz. co z ciebie za facet? nie potrafisz przyjąć porażki na klatę? może boli cię to, że nie masz ostatniego zdania? daj przykład innym, pokaz, że można ostrzeżenie znieść z pokorą, po męsku. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 21:03 Jaki ze mnie facet to ja wiem. Jaka z Ciebie kobieta już Tobie pisałem. Jaką porażkę ? Kobieto zapoznaj się z wątkiem a potem zabieraj głos. Kolejny raz uprawiesz klakę i stajesz po stronie anala. Jesteś nieobiektywna wiec proszę nie zabieraj głosu. Dziękuję !!! Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 21:07 dlaczego sądzisz, że nie przeczytałam wątku? przeczytałam. może salsi nie ma racji w stu procentach, ma w osiemdziesięciu. ty również nie należysz do osób obiektywnych, za to jesteś jasnowidzem - wiesz, jaka ze mnie kobieta. gratuluję przenikliwości Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 10.02.09, 21:11 No tak. Dla księżniczek słowo CWEL to także zdrobnienie. Gratuluję. Odpowiedz Link
zabelina Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 11.02.09, 19:22 antekcwaniak napisał: > Jaki ze mnie facet to ja wiem. Jaka z Ciebie kobieta już Tobie > pisałem. = i w tym momencie Rumusia mogłaby się tak oburzyć (i zgłosić żale do Admina, jak Ty na "insynuacje" Wersalika Jakoś tak w Twoim przypadku, to co Ty piszesz o sobie i to co czytam, dziwnie zgrzyta... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 11.02.09, 19:45 A nie zgrzyta zachowanie salsy ? A nie zgrzyta zachowanie rumuńskiej, która co chwila przyklaskuje wersalowi nie zwaracjąc uwagi na jego obelgi ? Czyżby "kółko różańcowe" bało się postawić wersalowi - analowi. Takie mam odczucia. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 11.02.09, 20:12 weź Ty wymień mi skład tego kółka, bom sie troszkę zainteresował. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Antek - OSTRZEŻENIE!!! 11.02.09, 20:52 a po co mu teraz ubliżasz? w jakim celu? chyba w celu pokazania swojej 'elokwęcji'. Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Lubię ten wątek.... 13.02.09, 21:21 Blee az do takich rzeczy tu doszlo a niech sobie pisze, czytac nie zabrania , a komentowac tez nie zabroni Normalnie PIS przed swoja zmiana Odpowiedz Link