orzeszek_rania Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.02.05, 08:25 tylko Mała na posterunku ??? a gdzie pan Nik i Pani sloo??? eeee??? co jest??? slooonecznego dnia zycze ) Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.02.05, 08:45 witam ) to mi się udało znowu ) miłego dnia życzę, słonecznego i wesołego ) jakoś ładnie u mnie się robi słońce zza chmurek wychodzi i jakby wiosennie?? czy cóś?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.02.05, 10:38 orzeszek_rania napisała: > tylko Mała na posterunku ??? a gdzie pan Nik i Pani sloo??? eeee??? co jest??? > slooonecznego dnia zycze ) robilismy babki z piasku teraz Nick .....pracuje Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.02.05, 10:46 widze,ze niemal wszyscy podpisali "liste obecnosci" ale,ale.....nick gdzies sie w pierzynie chyba zaplatal i nie moze sobie poradzic))))))))))))))) pieknie slonce nam swieci, mrozikowo.....i jade sobie do siostuni na pogaduchy po lunchu) a Wy sie sprawojcie do tego czasu)))))))) *milusinskiego dnia. Odpowiedz Link
mala20033 Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.02.05, 15:08 Jestem!U mnie mgla,ze ledwo widac samochod z przodka...br... Dzieci chyba koncza sesje bo znowu omylkowo jako Sandra dostaje emailiki:"siemka! czemu nie odpisałaś na moje pytanie? jeżeli możesz to zrób to jak najszybciej bardzo cie o to proszę! Prosze również o to abyś nie mówiła o tym e-mailu nikomu.OK odpisz bardzo proszę serdecznie pozdrawiam" ZAaczynam smakowac te druga osobowosc..Troche mam rozrywki.. Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.02.05, 15:25 a moja rozrywkowa praca dobiegła nareszcie końca)), witajcie vistulanie serdecznie, ufff, nie pamiętam już żebym się o takiej porze z Wami witał... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.02.05, 16:07 nick000 napisał: > a moja rozrywkowa praca dobiegła nareszcie końca)), witajcie vistulanie serd > ecznie, ufff, nie pamiętam już żebym się o takiej porze z Wami witał... eeeeeeeeeeeee....lepiej pozno niz wcale, jak to mowi przyslowie... witaj nicku....i miej sobie milo) Odpowiedz Link
mala20033 Re: WTOREK....nie jest zle.. 21.02.05, 23:59 Na Dzien Dobry..Milego dzionka... Jednego serca! tak mało! tak mało, Jednego serca trzeba mi na ziemi! Coby przy mojem miłością zadrżało: A byłbym cichym pomiędzy cichemi... Jedynych ust trzeba! skąd bym wieczność całą Pił napój szczęścia ustami mojemi, I oczu dwoje, gdzieby, patrzył śmiało, Widząc się świętym pomiędzy świętemi. Jednego serca i rąk białych dwoje! Coby mi oczy zasłoniły moje, Bym zasnął słodko, marząc o aniele, Który mnie niesie w objęciach nieba... Jednego serca! tak mało mi trzeba, A jednak widzę, że żądam za wiele! Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 09:31 orzeszek_rania napisała: > dzien dobry bardzo.... ...tu radio ZET )))) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 10:30 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > dzien dobry bardzo.... > > ...tu radio ZET )))) a tu skandynawia wita) **zyczac milego dnia. -- no juz zlapana kuzka i co dalej ?? ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 09:30 nick000 napisał: > dobrego wtorku ze słońcem ......i z kaszą manną na mleku z sokiem malinowymDD witajcie Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 10:28 nick000 napisał: > dobrego wtorku ze słońcem ojej,jak wczesnie?? szkoda,ze nie wlaczylam kompa..tez nie spalam) ** milego dnia. -- no juz zlapana kuzka i co dalej ?? ) Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 15:35 witam jakoś apatycznie... ale miłęgo dnia życzę innym przynajmniej... Odpowiedz Link
jtka Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 16:13 witam wtorkowo)))) dzien jakiś szary , pochmurny i jeszcze wiadomość ,że Beksiński nie żyje... artysta, malarz ...w muzeum w sanoku ma wielki zbiór jego obrazów... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 16:16 jtka napisała: > witam wtorkowo)))) > dzien jakiś szary , pochmurny i jeszcze wiadomość ,że Beksiński nie żyje... > artysta, malarz ...w muzeum w sanoku ma wielki zbiór jego obrazów... witaj itunia... faktycznie wartosciowi ludzie odchodza...szkoda( [] niemniej milego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 16:13 ale cichuniooooooooo.... gdzie sie podzialiscie?? Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 16:53 kasikk napisała: > chyba ich ta zima zamroziła... no niewiem,jak to nazwac?? ale przecie dzieciaki maja wolne wiec czas trzeba im poswiecic a u mnie sniezek popaduje caly dzien z przerwami..... i jest -2 stopnie. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 17:08 no to ide do swoich ksiazeczek com zakupila.... do wieczorka miejcie sobie milo) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 19:35 no i co mam tu siedziec tak sama??? gdzie reszta łobuziaków???? )) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 19:49 orzeszek_rania napisała: > no i co mam tu siedziec tak sama??? gdzie reszta łobuziaków???? )) nieeeeeee...dosiadam sie do Ciebie i siedzimy obie))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:06 ale cisza, co się dzieje, pochowały sie gdzieś forumowiczki, Orzeszek zapiszczała, Kendo zawtórowała a gdzie reszta towarzystwa? Kasik, Itka, Slo meldować mi się tu natychmiast o ile znam życie zaraz ktoś sie pojawi bo bez vistuli zyć nie mozemy)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:07 nick000 napisał: > ale cisza, co się dzieje, pochowały sie gdzieś forumowiczki, Orzeszek zapiszcz > ała, Kendo zawtórowała a gdzie reszta towarzystwa? Kasik, Itka, Slo meldować mi > się tu natychmiast o ile znam życie zaraz ktoś sie pojawi bo bez vistuli zyć > nie mozemy)) masz Nick racje, nie mozemy)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:18 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ale cisza, co się dzieje, pochowały sie gdzieś forumowiczki, Orzeszek za > piszcz > > ała, Kendo zawtórowała a gdzie reszta towarzystwa? Kasik, Itka, Slo meldo > wać mi > > się tu natychmiast o ile znam życie zaraz ktoś sie pojawi bo bez vistu > li zyć > > nie mozemy)) > > masz Nick racje, nie mozemy)))))))) > o cześć Slo, jestes to bardzo dobrze, powiedz mi tylko jedno, gdzieś Izydora zapodziała???) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ale cisza, co się dzieje, pochowały sie gdzieś forumowiczki, Orzes > zek za > > piszcz > > > ała, Kendo zawtórowała a gdzie reszta towarzystwa? Kasik, Itka, Slo > meldo > > wać mi > > > się tu natychmiast o ile znam życie zaraz ktoś sie pojawi bo bez > vistu > > li zyć > > > nie mozemy)) > > > > masz Nick racje, nie mozemy)))))))) > > > o cześć Slo, jestes to bardzo dobrze, powiedz mi tylko jedno, gdzieś Izydora > zapodziała???) Izydora ja rzucila a co? taka jestem rzucila ja go dla Ciebie a koze TY dogonil, a? Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:24 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ale cisza, co się dzieje, pochowały sie gdzieś forumowiczki, > Orzes > > zek za > > > piszcz > > > > ała, Kendo zawtórowała a gdzie reszta towarzystwa? Kasik, Itk > a, Slo > > meldo > > > wać mi > > > > się tu natychmiast o ile znam życie zaraz ktoś sie pojawi > bo bez > > vistu > > > li zyć > > > > nie mozemy)) > > > > > > masz Nick racje, nie mozemy)))))))) > > > > > o cześć Slo, jestes to bardzo dobrze, powiedz mi tylko jedno, gdzieś I > zydora > > zapodziała???) > > Izydora ja rzucila a co? taka jestem > rzucila ja go dla Ciebie > a koze TY dogonil, a? coooooooo???? nick oniemiał z owej radosci wielkiej)) juz z żalu kozie o swojej miłości opowiadac zaczęłem a tu niespodzianka taka), koza jest Twoja a nicka szczęsliwym człekiem czynisz)), tylko jak długo, jak długo)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:25 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ale cisza, co się dzieje, pochowały sie gdzieś forumow > iczki, > > Orzes > > > zek za > > > > piszcz > > > > > ała, Kendo zawtórowała a gdzie reszta towarzystwa? Kasi > k, Itk > > a, Slo > > > meldo > > > > wać mi > > > > > się tu natychmiast o ile znam życie zaraz ktoś sie p > ojawi > > bo bez > > > vistu > > > > li zyć > > > > > nie mozemy)) > > > > > > > > masz Nick racje, nie mozemy)))))))) > > > > > > > o cześć Slo, jestes to bardzo dobrze, powiedz mi tylko jedno, gd > zieś I > > zydora > > > zapodziała???) > > > > Izydora ja rzucila a co? taka jestem > > rzucila ja go dla Ciebie > > a koze TY dogonil, a? > > coooooooo???? nick oniemiał z owej radosci wielkiej)) juz z żalu kozie o sw > ojej miłości opowiadac zaczęłem a tu niespodzianka taka), koza jest Twoja a n > icka szczęsliwym człekiem czynisz)), tylko jak długo, jak długo)) do konca swiata i o jeden dzien dluzej a teraz o milosci swojej mnie zacznij odpowiadac a kozie daj urlop Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:31 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > ale cisza, co się dzieje, pochowały sie gdzieś f > orumow > > iczki, > > > Orzes > > > > zek za > > > > > piszcz > > > > > > ała, Kendo zawtórowała a gdzie reszta towarzystwa > ? Kasi > > k, Itk > > > a, Slo > > > > meldo > > > > > wać mi > > > > > > się tu natychmiast o ile znam życie zaraz ktoś > sie p > > ojawi > > > bo bez > > > > vistu > > > > > li zyć > > > > > > nie mozemy)) > > > > > > > > > > masz Nick racje, nie mozemy)))))))) > > > > > > > > > o cześć Slo, jestes to bardzo dobrze, powiedz mi tylko jed > no, gd > > zieś I > > > zydora > > > > zapodziała???) > > > > > > Izydora ja rzucila a co? taka jestem > > > rzucila ja go dla Ciebie > > > a koze TY dogonil, a? > > > > coooooooo???? nick oniemiał z owej radosci wielkiej)) juz z żalu kozi > e o sw > > ojej miłości opowiadac zaczęłem a tu niespodzianka taka), koza jest Two > ja a n > > icka szczęsliwym człekiem czynisz)), tylko jak długo, jak długo)) > > do konca swiata i o jeden dzien dluzej > a teraz o milosci swojej mnie zacznij odpowiadac a kozie daj urlop i tak sie stanie, koza na urlop idzie, a Tobie o miłości swej coś szepnę, bo tylko szepcąc mozna o niej opowiedzieć, nie wiem czy na forum wszak wyznanie to bardzo intymne, wstrzymajmy się z tym do okazji, która niebawem nadejdzie) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:33 to siadam wygodnie i slucham.............) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:38 i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:41 kendo napisała: > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( NIck sie wstydzi Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:43 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > NIck sie wstydzi > a za co ma sie nick wstydzic? Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:45 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > > > NIck sie wstydzi > > > a za co ma sie nick wstydzic? nie czego tylko wstydzi sie milosc publicznie wyznac))) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:50 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > > > > > NIck sie wstydzi > > > > > a za co ma sie nick wstydzic? > > nie czego tylko wstydzi sie milosc publicznie wyznac))) wstydliwy chlopczyk.... Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:47 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > NIck sie wstydzi > nie słuchaj jej, to nie prawda, teraz tak mówi bo woli kozę niz nicka, żebys widziała jak patrzyla w jej slepka, a ten stwór rogato- brodaty łypał na Slo jakby chciał ja pozreć)) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:51 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > > > NIck sie wstydzi > > > nie słuchaj jej, to nie prawda, teraz tak mówi bo woli kozę niz nicka, żebys w > idziała jak patrzyla w jej slepka, a ten stwór rogato- brodaty łypał na Slo jak > by chciał ja pozreć)) samo zycie...., ja nikogo juz nie slucham ... wyciagam teraz wnioski)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:42 kendo napisała: > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( o Kendo , cześć)) jestem, Slo obiecała mi miłość wieczna i gdzies przepadła, chyba kozę ściga bo mleko to Ona nadzwyczaj uwielbia, woli je od nicka)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:45 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > o Kendo , cześć)) jestem, Slo obiecała mi miłość wieczna i gdzies przepadła, > chyba kozę ściga bo mleko to Ona nadzwyczaj uwielbia, woli je od nicka)) tak raz kozy szuka Nick, raz Slo ale ja tak samo jak Kendo chce uslyszec owe wyznania Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:48 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > > > o Kendo , cześć)) jestem, Slo obiecała mi miłość wieczna i gdzies przep > adła, > > chyba kozę ściga bo mleko to Ona nadzwyczaj uwielbia, woli je od nicka) > ) > > tak raz kozy szuka Nick, raz Slo > ale ja tak samo jak Kendo chce uslyszec owe wyznania > > ta powiedzial Ci, ze bedzie Ci je szeptal w innej czasoprzestrzeni Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:46 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > o Kendo , cześć)) jestem, Slo obiecała mi miłość wieczna i gdzies przepadła, > chyba kozę ściga bo mleko to Ona nadzwyczaj uwielbia, woli je od nicka)) czesc nick,to widze ze sie cosik wyklulo na vistulce?? jak juz miloscie sie wyznaje))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 21:57 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > > > o Kendo , cześć)) jestem, Slo obiecała mi miłość wieczna i gdzies > przepadła, > > chyba kozę ściga bo mleko to Ona nadzwyczaj uwielbia, woli je od nicka) > ) > > czesc nick,to widze ze sie cosik wyklulo na vistulce?? > jak juz miloscie sie wyznaje))))))))))))))) tak to juz Kendo jest, ludzie spotykają sie w najrózniejszych miejszcach i nie wiedzą co stac sie moze, mnie dopadło uczucie tak wielkie, ze opisać go nie potrafię i to wcale nie do kozy jeno do jej pastereczki Slo)) i co mam biedny nick robić, nie bde sie przed nim bronił, to wbrew naturze mojej a Slo, mam nadzieję, też mi swoich względów nie poskąpi) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 22:00 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > > > > > o Kendo , cześć)) jestem, Slo obiecała mi miłość wieczna i gdzies > > > przepadła, > > > chyba kozę ściga bo mleko to Ona nadzwyczaj uwielbia, woli je od ni > cka) > > ) > > > > czesc nick,to widze ze sie cosik wyklulo na vistulce?? > > jak juz miloscie sie wyznaje))))))))))))))) > > tak to juz Kendo jest, ludzie spotykają sie w najrózniejszych miejszcach i nie > wiedzą co stac sie moze, mnie dopadło uczucie tak wielkie, ze opisać go nie p > otrafię i to wcale nie do kozy jeno do jej pastereczki Slo)) i co mam biedny > nick robić, nie bde sie przed nim bronił, to wbrew naturze mojej a Slo, mam nad > zieję, też mi swoich względów nie poskąpi) to wypada pogratulowac tylko.... niewiem czy obojgu czy tylko Tobie... ale co tam....najwazniejsze jest inny sens zycia i inne marzenia) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 22:07 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > i co??przyszlam ja to znow nikogo niema????????? ( > > > > > > > > o Kendo , cześć)) jestem, Slo obiecała mi miłość wieczna i > gdzies > > > > > przepadła, > > > > chyba kozę ściga bo mleko to Ona nadzwyczaj uwielbia, woli je > od ni > > cka) > > > ) > > > > > > czesc nick,to widze ze sie cosik wyklulo na vistulce?? > > > jak juz miloscie sie wyznaje))))))))))))))) > > > > tak to juz Kendo jest, ludzie spotykają sie w najrózniejszych miejszcach > i > nie > > wiedzą co stac sie moze, mnie dopadło uczucie tak wielkie, ze opisać go > nie > p > > otrafię i to wcale nie do kozy jeno do jej pastereczki Slo)) i co mam > biedny > > nick robić, nie bde sie przed nim bronił, to wbrew naturze mojej a Slo, m > am > nad > > zieję, też mi swoich względów nie poskąpi) > > to wypada pogratulowac tylko.... > niewiem czy obojgu czy tylko Tobie... > ale co tam....najwazniejsze jest inny sens zycia i inne marzenia) masz rację, Slo pojęcia nie miała do dzisiaj co sie dzieje, kozą sie interesowała, mleko spijała jakoweś, a tu się nick wziął i zakochał na zabój, tylko jeden mam problem, co odpowie na moje afekty, o ile znam zycie to milczenie mnie czeka, to nic, miłość wszak jest cierpieniem) Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK....nie jest zle.. 22.02.05, 22:32 no nie ma mnie a tu taaaaakie rzeczy milosci i kozy pomieszane po raz drugi w swiom życiu widzę to coś jest z tą miłościa i ganianiem kozy swoją drogą, czy to nie złe traktowanie zwierząt?? czy tak wolno?? co na to ustawa o ochronie kóz?? no nie wiem, nie wiem, czy gdzies nie doniosę może do Państawowej Inspekcji Pracy, czyli PIPy?? świat na głowie staje... Odpowiedz Link
mala20033 Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 02:49 Ktos koze pokochal czy to koza sie zakochala??? Nie dowiem sie tego..wszyscy juz pewnikiem spia.. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 09:26 mala20033 napisała: > Ktos koze pokochal czy to koza sie zakochala??? > Nie dowiem sie tego..wszyscy juz pewnikiem spia.. mala , to wszystko jest niewazne, najwazniejsze sa szczere wyznania, bo sa gorace uczucia) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:21 oj Nik ale nawazyles sobie piwa, oj nawazyles. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:23 slo-onko napisała: > oj Nik ale nawazyles sobie piwa, oj nawazyles. jakie znow piwo ????????? ale nick chyba uwielbia piwko i dlatego tak go wazyl az nawazyl) a na piwku zawsze pianka,ktora sloo uwielbia) wszystko nick robi dla viestulanek, by umilic im dzionek) **milego dnia sloo Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:28 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > oj Nik ale nawazyles sobie piwa, oj nawazyles. > > jakie znow piwo ????????? > ale nick chyba uwielbia piwko > i dlatego tak go wazyl az nawazyl) > a na piwku zawsze pianka,ktora sloo uwielbia) > wszystko nick robi dla viestulanek, > by umilic im dzionek) > > **milego dnia sloo wiem,ze lubi, ale jesli ktos za duzo sobie tego piwa nawazy to bedzie je musial wypic. ciekawe co zrobi Nick? dziekuje Kendus Tobie tez zycze wspanialejo srodkowego dnia tygodnia czy machasz czasem biala chusteczka? Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > oj Nik ale nawazyles sobie piwa, oj nawazyles. > > > > jakie znow piwo ????????? > > ale nick chyba uwielbia piwko > > i dlatego tak go wazyl az nawazyl) > > a na piwku zawsze pianka,ktora sloo uwielbia) > > wszystko nick robi dla viestulanek, > > by umilic im dzionek) > > > > **milego dnia sloo > > wiem,ze lubi, ale jesli ktos za duzo sobie tego piwa nawazy to bedzie je musial > wypic. ciekawe co zrobi Nick? > > dziekuje Kendus Tobie tez zycze wspanialejo srodkowego dnia tygodnia > czy machasz czasem biala chusteczka? oj,macham,macham.... ale nikt tego nie widzi , siedze sobie dalej na wiezy(((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:39 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > oj Nik ale nawazyles sobie piwa, oj nawazyles. > > > > > > jakie znow piwo ????????? > > > ale nick chyba uwielbia piwko > > > i dlatego tak go wazyl az nawazyl) > > > a na piwku zawsze pianka,ktora sloo uwielbia) > > > wszystko nick robi dla viestulanek, > > > by umilic im dzionek) > > > > > > **milego dnia sloo > > > > wiem,ze lubi, ale jesli ktos za duzo sobie tego piwa nawazy to bedzie je > musial > > wypic. ciekawe co zrobi Nick? > > > > dziekuje Kendus Tobie tez zycze wspanialejo srodkowego dnia tygodnia > > czy machasz czasem biala chusteczka? > > oj,macham,macham.... > ale nikt tego nie widzi , > siedze sobie dalej na wiezy(((((((((((( moze za wysoka ta wieza? za daleko od drogi? albo chusteczka za malo sniezno biala? jakiego proszku uzywasz do prania?))) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:42 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > oj Nik ale nawazyles sobie piwa, oj nawazyles. > > > > > > > > jakie znow piwo ????????? > > > > ale nick chyba uwielbia piwko > > > > i dlatego tak go wazyl az nawazyl) > > > > a na piwku zawsze pianka,ktora sloo uwielbia) > > > > wszystko nick robi dla viestulanek, > > > > by umilic im dzionek) > > > > > > > > **milego dnia sloo > > > > > > wiem,ze lubi, ale jesli ktos za duzo sobie tego piwa nawazy to bedz > ie je > > musial > > > wypic. ciekawe co zrobi Nick? > > > > > > dziekuje Kendus Tobie tez zycze wspanialejo srodkowego dnia tygodni > a > > > czy machasz czasem biala chusteczka? > > > > oj,macham,macham.... > > ale nikt tego nie widzi , > > siedze sobie dalej na wiezy(((((((((((( > > moze za wysoka ta wieza? za daleko od drogi? albo chusteczka za malo sniezno > biala? jakiego proszku uzywasz do prania?))) hi,hi,....uzywam Wanish.... ale tak sobie mysle, ze ogrodnik zwial i zaniedbane posiadlosci zarosly strasznie) i dlatego zameczku nie widac Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:48 slo-onko napisała: > zmienic ogrodnika > > kiedy juz rozeslalam anosne i nikt sie nie zglasza(((((( poczekam do wiosny,kiedy pora roku sprzyja ,ze wielu szuka zajecia w ogrodach) Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:51 ej, no co jest?? ja tak nie mogę raz we wtorku, a raz w środzie ( a ogrodniczką ja moge być zgłaszam się na ochotnika Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:52 kasikk napisała: > ej, no co jest?? > ja tak nie mogę raz we wtorku, a raz w środzie ( > a ogrodniczką ja moge być > zgłaszam się na ochotnika a Ty kasikk tez nie pracujesz? Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 17:46 kasikk napisała: > ej, no co jest?? > ja tak nie mogę raz we wtorku, a raz w środzie ( > a ogrodniczką ja moge być > zgłaszam się na ochotnika wypielegnujesz ogrod pieknie kasikku, bedzie widac dokladnie wiezyczke) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 10:51 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > zmienic ogrodnika > > > > > kiedy juz rozeslalam anosne > i nikt sie nie zglasza(((((( > poczekam do wiosny,kiedy pora roku sprzyja ,ze wielu szuka zajecia w ogrodach > ) a moze jacys mysliwi polowac na zajace zaczna? nie jeden zgubi strzelbe i poprosi Cie o pomoc czy cuś? Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 17:45 mala20033 napisała: > no i co z ta koza??hi,hi,... chyba trafila do jakiejs ochronki lub bryka sobie po lakach))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 17:49 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > zmienic ogrodnika > > > > > > > > kiedy juz rozeslalam anosne > > i nikt sie nie zglasza(((((( > > poczekam do wiosny,kiedy pora roku sprzyja ,ze wielu szuka zajecia w ogro > dach > > ) > > a moze jacys mysliwi polowac na zajace zaczna? > nie jeden zgubi strzelbe i poprosi Cie o pomoc czy cuś? eeeee,tam takich polowczykow to ja niechce, co gubia strzelby....przeciez to atrybut najwazniejszy mysliwego. Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 18:40 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > zmienic ogrodnika > > > > > > > > > > > kiedy juz rozeslalam anosne > > > i nikt sie nie zglasza(((((( > > > poczekam do wiosny,kiedy pora roku sprzyja ,ze wielu szuka zajecia > w ogro > > dach > > > ) > > > > a moze jacys mysliwi polowac na zajace zaczna? > > nie jeden zgubi strzelbe i poprosi Cie o pomoc czy cuś? > > eeeee,tam takich polowczykow to ja niechce, > co gubia strzelby....przeciez to atrybut najwazniejszy mysliwego. hahahahaha))))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 19:13 Acha..to teraz ze strzelba biega sie za koza..Rozumiem!! A nie lepiej za lwem...to jest okaz zwierza..a koza to takie domowe,domowe.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 23.02.05, 19:20 mala20033 napisała: > Acha..to teraz ze strzelba biega sie za koza..Rozumiem!! > A nie lepiej za lwem...to jest okaz zwierza..a koza to takie domowe,domowe.. > nie taki lew straszny jak go maluja)))) albo taki lew co duzo ryczy malo przyjemnosci daje)) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 06:42 Mróz, śnieg, zima w pełni a już marzec mamy, życzę Wam wiosennej chociaż w sercach pogody Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 07:02 Dzien dobry Cytat na dzis: "Najbardziej straconym dniemjest ten, w którym się nie śmiałeś"-A.Moravia Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 10:05 witajcie snniezne skrzaty ! tez nas zasypalo na bialo i sypie w dalszym ciagu, ledwo mozna bylo rano z psiuna wyjsc nieprawdopodobne/niepamietam, by marzec byl tak sniezny jak obecnie. **pogody ducha w serduchach zycze) Odpowiedz Link
kendo Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 12:40 ale sie zdziwilam , patrzac w okno i podziwiajac zamiec sniezna, mucha skas wypelzla i leniwie po szybie zaczela sie ciagnac)))))))))) to juz chyba powinna byc wiosna wedlug niej?? i az dziw bierze,przezyla od jesieni do teraz)))))))) a ze spacerku wrocilam jak "balwanica" oblepiona sniegiem, pada-sniezy.... zaspy niemal do kolan, przyczlapalam strasznie zmeczona spacerem, ciezko sie idzie po nieodsniezonych sciezkach( Odpowiedz Link
mala20033 Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 14:40 Wyszlam w koszulinie,boso ,jak ostatnio wypuscic psy do ogrodu..a tam...SNIEG!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 14:45 juz mam dosc na dzisiaj chce do domu kurcze to dopiero drugi dzien tygodnia a ja juz mam dosc??? to normalne? Odpowiedz Link
nick000 Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 15:28 slo-onko napisała: > juz mam dosc na dzisiaj chce do domu > kurcze to dopiero drugi dzien tygodnia a ja juz mam dosc??? > to normalne? to zdecydowanie normalne, już po poniedziałku miałem dość tego tygodnia, dzisiejszy dzień potwierdził moje obawy, co sie jeszcze zdarzy do soboty, strach pomysleć Najważniejsze, ze już jest po pracy, ranek przyniesie pewnie jakąś miłą odmianę, jestem niepoprawnym optymistą, ale mam ku temu podstawy) Odpowiedz Link
kendo Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 16:33 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > juz mam dosc na dzisiaj chce do domu > > kurcze to dopiero drugi dzien tygodnia a ja juz mam dosc??? > > to normalne? > > to zdecydowanie normalne, już po poniedziałku miałem dość tego tygodnia, > dzisiejszy dzień potwierdził moje obawy, co sie jeszcze zdarzy do soboty, > strach pomysleć Najważniejsze, ze już jest po pracy, ranek przyniesie pewnie > jakąś miłą odmianę, jestem niepoprawnym optymistą, ale mam ku temu podstawy) o! i tu tez widac nazekanie( ludziki...tesknicie pewnie juz za wiosna prawda. Odpowiedz Link
kendo Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 16:31 slo-onko napisała: > juz mam dosc na dzisiaj chce do domu > kurcze to dopiero drugi dzien tygodnia a ja juz mam dosc??? > to normalne? no cos Ty sloo? pracusiaj,pracusiaj....bedzie papu) ale to normane uczucie po urlopiku Odpowiedz Link
slo-onko Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 17:29 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > juz mam dosc na dzisiaj chce do domu > > kurcze to dopiero drugi dzien tygodnia a ja juz mam dosc??? > > to normalne? > > no cos Ty sloo? > pracusiaj,pracusiaj....bedzie papu) > > ale to normane uczucie po urlopiku ale dzis jest chyba sczegolny dzien meczacy i leniwy i dosc juz mam tej zimy ( Odpowiedz Link
nick000 Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 15:30 mala20033 napisała: > Wyszlam w koszulinie,boso ,jak ostatnio wypuscic psy do ogrodu..a tam...SNIEG!! > ! zdawało się, ze przynajmniej u Małej wiosennie, a tu taki pasztet, psy się zapewne ucieszyły)) Odpowiedz Link
mala20033 Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 16:24 Psiaki szalaly,ryly noskami..wrocily do domu Bozenarodzenowo z usmiechem na pyskach..Pozdr.Wsiem..Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 17:32 mala20033 napisała: > Psiaki szalaly,ryly noskami..wrocily do domu Bozenarodzenowo z usmiechem na > pyskach..Pozdr.Wsiem..Mala jak to z Bozonarodzeniowo??????? to Wy tam macie grudzien????????? a moze pilnujesz psow sw. mikolaja? Odpowiedz Link
kendo Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 16:29 mala20033 napisała: > Wyszlam w koszulinie,boso ,jak ostatnio wypuscic psy do ogrodu..a tam...SNIEG!! piekna niespodzianka co?? u nas snieguje od wczoraj od 13:00) > ! milego dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 16:36 a u nas sypie sniegiem w dalszym ciagu, jak tak bedzie do jutra to tylko chyba uszeta bedzie mi widac)))))))))) plog jeszcze nie przejechal, drzewa ociezale pod kopcami sniegu, wiatr nie zlamal,to pewnie ciezar sniegu reszte zalatwi( Odpowiedz Link
slo-onko Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 17:31 kendo napisała: > a u nas sypie sniegiem w dalszym ciagu, > jak tak bedzie do jutra > to tylko chyba uszeta bedzie mi widac)))))))))) > plog jeszcze nie przejechal, > drzewa ociezale pod kopcami sniegu, > wiatr nie zlamal,to pewnie ciezar sniegu reszte zalatwi( to samo u nas, sniezy ciagiem. jak tak dalej pojdzie to zasypie nas na amen Odpowiedz Link
kendo Re: paradoksalny widok;)))))))) 01.03.05, 17:37 pieknie wyglada przezz okienko patrzec, ale isci po takich zaspach..to sie czlek umeczy( uziapie ( uprycha ( oj! starosc,nie radosci ))))))))))) szkoda tylko ptaszyn, desperacko szulaja jedzenia( Odpowiedz Link
kasikk najpiekniejszy widok;)))))))) 01.03.05, 18:15 dla mnie wtorek jest cudownym dniem i obiecuje nigdy juz nie narzekać na wtorki, żeby nie wiem, jak okropne były bo dzisiaj widziałam SERDUSZKO maleńkie Odpowiedz Link
kendo Re: najpiekniejszy widok;)))))))) 01.03.05, 19:05 kasikk napisała: > dla mnie wtorek jest cudownym dniem i obiecuje nigdy juz nie narzekać na > wtorki, żeby nie wiem, jak okropne były > bo dzisiaj widziałam SERDUSZKO > maleńkie o rany Kasikku!!!!!!!!!!!! czy to jest to co mysle?? opowiadaj wiecej)))))))) a raczej powinnam spytac, -czy opowies bedzie miec koniec za mniej wiecej dziewiec miesiecy?? Odpowiedz Link
mala20033 Re: najpiekniejszy widok;)))))))) 01.03.05, 19:13 Cicho tak ze musze Wam opowiedziec kawal: Studentki medycyny zdawały egzamin. Profesor je odpytujący z wiedzy mówi do pierwszej: - Proszę pani. Pani wiedza właściwie się nie liczy, mnie interesuję czy umie pani logicznie myśleć. Zadam więc pani zagadkę, jeśli pani zgadnie to pani zdała, a jeśli pani nie zgadnie to przykro mi, bez względu na pani wiedze będzie 2. - Słucham zagadki panie profesorze - Co to jest. To co ma pani między nogami plus 4 litery i ma z tego wyjść ziele. Studentka po chwili namysłu: - Nie wiem. Naprawdę nie wiem. - Nie zdała pani. - A co to było? Niech pan chociaż zdradzi tajemnicę. - Dziurawiec. Wchodzi druga studentka. Słyszy te sama gadkę i wreszcie zagadkę: - Co to jest. To co ma pani między nogami plus 2 litery i ma z tego wyjść potrawa. - Studentka po chwili namysłu: - Nie wiem. Naprawdę nie wiem. - Nie zdała pani. - A co to było? Niech pan chociaż zdradzi tajemnice. - Szparagi. Wchodzi trzecia studentka. Słyszy te sama gadkę i wreszcie zagadkę: - Co to jest. To co ma pani miedzy nogami plus 2 litery i ma z tego wyjść kwiatek. - Studentka po chwili namysłu: - Nie wiem. Naprawdę nie wiem. - Nie zdała pani. - A co to było? Niech pan chociaż zdradzi tajemnice. - Krokus. - Wie pan co? Wobec powyższego ja mam dla pana propozycję. Teraz ja zadam panu zagadkę. Jeśli pan zgadnie to ja rzeczywiście nie zdałam, ale jeśli pan nie zgadnie to wpisuje mi pan piątkę. Profesor kochał zagadki i przystał na to. Studentka więc pyta: - Co to jest. To co ma pan między nogami plus 2 litery i ma z tego wyjść naczynie na ten kwiatek Profesor po chwili namysłu: - Nie wiem. Naprawdę nie wiem. Gratuluję piątka, ale błagam niech pani powie co to takiego? - Flakon. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 19:30 dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jestem zrypana... IMPREZKA koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 19:48 orzeszek_rania napisała: > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jestem zrypana... IMPREZKA > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) no to juz....'stawiaj ... kielichy/szklanice przygotowane... a z jakiej okazji IMPREZKA?? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 19:51 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jestem zrypana... IMPRE > ZKA > > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) > > no to juz....'stawiaj ... > kielichy/szklanice przygotowane... > a z jakiej okazji IMPREZKA?? a z takiej że tak o bo mi się podoba a co))))) stawiam orzeszki w miodzie i ogórki kiszone )) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 19:54 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jestem zrypana... > IMPRE > > ZKA > > > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) > > > > no to juz....'stawiaj ... > > kielichy/szklanice przygotowane... > > a z jakiej okazji IMPREZKA?? > > a z takiej że tak o bo mi się podoba a co))))) > stawiam orzeszki w miodzie i ogórki kiszone )) pod ogoreczki,akurat swiezo przygotowana goloneczka.... no to polewaj,zakaseczke na talerzyk kladzi i ucztujemy ot tak sobie) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 19:55 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jestem zryp > ana... > > IMPRE > > > ZKA > > > > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) > > > > > > no to juz....'stawiaj ... > > > kielichy/szklanice przygotowane... > > > a z jakiej okazji IMPREZKA?? > > > > a z takiej że tak o bo mi się podoba a co))))) > > stawiam orzeszki w miodzie i ogórki kiszone )) > > pod ogoreczki,akurat swiezo przygotowana goloneczka.... > > no to polewaj,zakaseczke na talerzyk kladzi i ucztujemy > ot tak sobie) a pewniue bluuu bluuu bluuuuu to do dna Kendula )) nasze zdrowie )) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:01 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jeste > m zryp > > ana... > > > IMPRE > > > > ZKA > > > > > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) > > > > > > > > no to juz....'stawiaj ... > > > > kielichy/szklanice przygotowane... > > > > a z jakiej okazji IMPREZKA?? > > > > > > a z takiej że tak o bo mi się podoba a co))))) > > > stawiam orzeszki w miodzie i ogórki kiszone )) > > > > pod ogoreczki,akurat swiezo przygotowana goloneczka.... > > > > no to polewaj,zakaseczke na talerzyk kladzi i ucztujemy > > ot tak sobie) > > a pewniue bluuu bluuu bluuuuu to do dna Kendula )) nasze zdrowie )) o! dzieki....a teraz sobie polej...i skål =na zdrowie Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 19:55 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jestem zrypana... > IMPRE > > ZKA > > > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) > > > > no to juz....'stawiaj ... > > kielichy/szklanice przygotowane... > > a z jakiej okazji IMPREZKA?? > > a z takiej że tak o bo mi się podoba a co))))) > stawiam orzeszki w miodzie i ogórki kiszone )) hej, a wiesz Pistacjo, ze masz dobry pomysł, machne sobie lufę)tylko, ze na serio Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:02 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jestem zryp > ana... > > IMPRE > > > ZKA > > > > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) > > > > > > no to juz....'stawiaj ... > > > kielichy/szklanice przygotowane... > > > a z jakiej okazji IMPREZKA?? > > > > a z takiej że tak o bo mi się podoba a co))))) > > stawiam orzeszki w miodzie i ogórki kiszone )) > > hej, a wiesz Pistacjo, ze masz dobry pomysł, machne sobie lufę)tylko, ze na > serio to za zdrowie pani,nicku tak przechyl) i czestuj sie wirtualnymi pychotkami..) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:07 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > dajcie wlaszki i powiedzcie jak się nazywam ))) jeste > m zryp > > ana... > > > IMPRE > > > > ZKA > > > > > koniec tego dobrego stawiam Maximusa może byc????)) > > > > > > > > no to juz....'stawiaj ... > > > > kielichy/szklanice przygotowane... > > > > a z jakiej okazji IMPREZKA?? > > > > > > a z takiej że tak o bo mi się podoba a co))))) > > > stawiam orzeszki w miodzie i ogórki kiszone )) > > > > hej, a wiesz Pistacjo, ze masz dobry pomysł, machne sobie lufę)tylko, > ze > na > > serio > > to za zdrowie pani,nicku tak przechyl) > i czestuj sie wirtualnymi pychotkami..) dzięki, już po zabiegu, teraz jeszcze tylko zajaram i jestem gotów do stawiania czoła wszystkiemu i wszystkim.. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:11 pokrzepiony realnie i wirtualnie) to moze teraz na druga nozke,by rowno sie talo) ja delektuje sie grogiem i juz...skål Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:21 slo-onko napisała: > no to ja piwo z sokiem)))))) > juz sie robi.... pianka ocieka po szklanicy ))) orzeszki na przekoske... Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:24 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > no to ja piwo z sokiem)))))) > > > juz sie robi.... > pianka ocieka po szklanicy ))) orzeszki na przekoske... a my tylko imprezujemy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:34 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > no to ja piwo z sokiem)))))) > > > > > juz sie robi.... > > pianka ocieka po szklanicy ))) orzeszki na przekoske... > > a my tylko imprezujemy) a co to za imprezy jak koncza sie ok 21-22? w jakims pzredszkolu jestesmy czy cuś? Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > no to ja piwo z sokiem)))))) > > > juz sie robi.... > pianka ocieka po szklanicy ))) orzeszki na przekoske... za orzeszka to ja dziekuje jakby sie stefan dowiedzial,ze zjadlam jego orzeszka to chyba by mnie zabilD Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:38 orzeszek Imprezke zorganizowala i gdzieski ja wsiorbalo?? ciekawam gdzie ?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:39 kendo napisała: > orzeszek Imprezke zorganizowala i gdzieski ja wsiorbalo?? > ciekawam gdzie ?? wsiorbnac mogl ja tylko jeden gosc a,ze jest duzy to i siorbniecie ma mocne DDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 20:41 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek Imprezke zorganizowala i gdzieski ja wsiorbalo?? > > ciekawam gdzie ?? > > wsiorbnac mogl ja tylko jeden gosc > a,ze jest duzy to i siorbniecie ma mocne DDDDD wlasnie cusik takiego "siorbnietnego" uslyszalam, podobne do kuluseki z rosolku))))))))) Odpowiedz Link
jtka Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 21:01 zasypiam....<ziiieeewwwww>)))) a dopiero początek wieczoru))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 01.03.05, 21:04 jtka napisała: > zasypiam....<ziiieeewwwww>)))) > a dopiero początek wieczoru))))) cześć jtko, dopiero środek dnia ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 08.03.05, 09:45 witam w niemal wiosenny wtorek, chmurki jak mleczko kwasne na pieknie niebieskim niebie plyna, sloneczko swieci,ptaszyny trelaja )))))))))) **milego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK....nie jest zle.. 08.03.05, 09:46 a ja nadal pod zaspą koty zewnętrzne pukaja pazurkami w szybę - chyba im jakieś śniadanie dam ) pozdrowionka dla wszystkich ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 08.03.05, 09:56 kasikk napisała: > a ja nadal pod zaspą > koty zewnętrzne pukaja pazurkami w szybę - chyba im jakieś śniadanie dam ) > > pozdrowionka dla wszystkich ) biedne zwierzaczki w zaspach( na szczescie topnieja u nas zaspy, moze wiosna jest blizej niz dalej) **milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: no i... 08.03.05, 20:26 kasikk napisała: > nikogo niet... > allo, allo!! czy tam może ktos jest?? szefowa byla bo slo to juz zachodza za chmury o tej porze dnia Odpowiedz Link
kendo Re: no i... 08.03.05, 20:28 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > nikogo niet... > > allo, allo!! czy tam może ktos jest?? > > szefowa byla > bo slo to juz zachodza za chmury o tej porze dnia szefowa "trzyma oczko baczne" na vistulaczkach i widz ,ze cos ostanio jest cusk nie tak( ludziki sie gdzies pochowali,albo szybciutko do poduni sie przytulaja Odpowiedz Link
kasikk Re: no i... 08.03.05, 20:35 no właśnie... a ja teraz mam duuużo czasu i dopiero po świetach będę w wirze pracowym znowu Odpowiedz Link
kendo Re: no i... 08.03.05, 20:40 kasikk napisała: > no właśnie... > a ja teraz mam duuużo czasu > i dopiero po świetach będę w wirze pracowym znowu ja tez dysponuje czasem wieczorkiem, zaczelam dzis czytac ksiazeczke, wlasnie przerwe sobie zrobilam na vistule Odpowiedz Link
kendo Re: no i... 08.03.05, 21:30 kasikk napisała: > a ja jednym okiem oglądam mecz - ligę mistrzów ) i moje pancio tez to samo oglada) a zadzwonila siostrunia i jutro jade do miasta,moze gdzies na kawcie pujdziemy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: no i... 09.03.05, 08:25 kendo napisała: > szefowa "trzyma oczko baczne" na vistulaczkach > i widz ,ze cos ostanio jest cusk nie tak( > ludziki sie gdzies pochowali,albo szybciutko do poduni sie przytulaja jesli czasem samopoczucie nie sluzy, czasem jest taka potrzeba ale zawsze wraca sie w to samo miejsce Kendus wczoraj polozylam sie o normalnej porze jak normalny czlowiek a nocke mialam tak koszmarna,ze lepiej nie mowic. Odpowiedz Link
kendo Re: no i... 09.03.05, 09:52 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > szefowa "trzyma oczko baczne" na vistulaczkach > > i widz ,ze cos ostanio jest cusk nie tak( > > ludziki sie gdzies pochowali,albo szybciutko do poduni sie przytulaja > > jesli czasem samopoczucie nie sluzy, czasem jest taka potrzeba ale zawsze wraca > > sie w to samo miejsce Kendus wczoraj polozylam sie o normalnej porze jak > normalny czlowiek a nocke mialam tak koszmarna,ze lepiej nie mowic. biedne sloo( moze by trzeba bylo cusk wytestac nowego aby szybciej zasnac??, sama mam nieraz takie periody, nawiedzaja mnie ni stad ni z owad i same jakos niepostezenie odchodza, a moze dlatego ze skonczylam jadac swinke na obiadki?? Odpowiedz Link
nick000 Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 07:03 witam serdecznie i zycze miłego dnia, mój zaczął się wczesnie ale jakże przyjemnie, kazdy by tak chciał))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 08:09 nick000 napisał: > witam serdecznie i zycze miłego dnia, mój zaczął się wczesnie ale jakże > przyjemnie, kazdy by tak chciał))))) czyzby o 5,10?))))) nie musze Ci zazdroscic witam wszytskich Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 09:33 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > witam serdecznie i zycze miłego dnia, mój zaczął się wczesnie ale jakż > e > > przyjemnie, kazdy by tak chciał))))) > > czyzby o 5,10?))))) > nie musze Ci zazdroscic > witam wszytskich hmmmmmmm..o tej godzince to ja sie przewracam na drugi boczek i niechce byc budzona,bo wtedy staje sie "osa" milego dnia sloo. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 09:32 nick000 napisał: > witam serdecznie i zycze miłego dnia, mój zaczął się wczesnie ale jakże > przyjemnie, kazdy by tak chciał))))) "radosc o poranku" zawsze jest zapowiedzia dobrego dnia. i takiego Ci nicku zycze) Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 11:13 witam ) nie o poranku, ale i tak przed południem ) jest pieknie... słoneczko świeci i cieplutko aż się na jakis spacer dłuższy wybiorę psik na pewno bedzie chciał iść ze mną ) pozdrawim i miłego dnia życzę Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 13:48 kasikk napisała: > witam ) > nie o poranku, ale i tak przed południem ) > jest pieknie... > słoneczko świeci i cieplutko > aż się na jakis spacer dłuższy wybiorę > psik na pewno bedzie chciał iść ze mną ) > > pozdrawim i miłego dnia życzę kasikkpozdrow psiaka i uglaskaj kiciusie Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 14:07 kasikk napisała: > witam ) > nie o poranku, ale i tak przed południem ) > jest pieknie... > słoneczko świeci i cieplutko > aż się na jakis spacer dłuższy wybiorę > psik na pewno bedzie chciał iść ze mną ) > > pozdrawim i miłego dnia życzę tez zafudowalismy sobie dlugi spacerek z psiuna) nie chcialo sie do domciu wracac,tym bardziej,ze czakala na mnie lazenka do sprzatania gruntownego) **milego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 14:26 powiedz swojemu psiaczkowi,ze slo bardzo go lubi ale sie dzis podlizuje zwierzetom swiata Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 14:43 slo-onko napisała: > powiedz swojemu psiaczkowi,ze slo bardzo go lubi > ale sie dzis podlizuje zwierzetom swiata no wlasnie , zaczynam sie tak zastanawiac dlaczego takie u sloo wielkie radosci) Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 14:47 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > powiedz swojemu psiaczkowi,ze slo bardzo go lubi > > ale sie dzis podlizuje zwierzetom swiata > > no wlasnie , > zaczynam sie tak zastanawiac dlaczego takie u sloo wielkie radosci) ))))))) czasami sa takie dni i chyba kazdy je ma? mozna potanczyc i pospiewac z radosci dzis jest ten drugiostatnio jest ich co raz wiecej niemal codziennie)))) raz byl smutek raz radosc, smutkow wystarczy))))) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 15:20 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > powiedz swojemu psiaczkowi,ze slo bardzo go lubi > > > ale sie dzis podlizuje zwierzetom swiata > > > > no wlasnie , > > zaczynam sie tak zastanawiac dlaczego takie u sloo wielkie radosci) > > > ))))))) > czasami sa takie dni i chyba kazdy je ma? mozna potanczyc i pospiewac z > radosci > dzis jest ten drugiostatnio jest ich co raz wiecej niemal codziennie)))) > raz byl smutek raz radosc, smutkow wystarczy))))) i tak powinno byc, bo jak by wyglaalo sloo zasmucone?? byloby deszczowo) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 15:17 dzień Dobry bardzoooo ale pieknie świeci słoneczko u mnie mmmmmm mniami cudnie wprost) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK....nie jest zle.. 15.03.05, 15:21 orzeszek_rania napisała: > dzień Dobry bardzoooo > ale pieknie świeci słoneczko u mnie mmmmmm mniami cudnie wprost) hej orzeszku, nastepne szczesliwe "dziecie" to chyba znak ,ze wiosna coraz blizej )) ** molego dnia orzeszku. Odpowiedz Link
kendo Re: haloooo!! 15.03.05, 20:12 kasikk napisała: > jest tu kto?? > czy wszyscy ligę mistrzów ogladają ) ano przybylam teraz ja) a jakich mistrzow mowisz?? Odpowiedz Link
kendo Re: haloooo!! 15.03.05, 20:12 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > jest tu kto?? > > czy wszyscy ligę mistrzów ogladają ) > > ano przybylam teraz ja) > a jakich mistrzow mowisz?? slubne mnie na jakis film wola, zaraz zobacze co to jest na Pulsie Odpowiedz Link
kendo Re: i przyszlam i niema nikogo..... 15.03.05, 20:35 to chyba pojde ten film ogladac film "az glowa boli" tak mawial nasz kolega,ktory lubowal sie w pocigach samochodami ) dodawal jescze "zlapali go a on uciekl)" Odpowiedz Link
kasikk Re: i przyszlam i niema nikogo..... 15.03.05, 20:54 a liga mistrzów to piłka nożna ) Odpowiedz Link