Dodaj do ulubionych

Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;)

17.06.05, 11:36
Kochani mężczyźni, bo to głównie pytanie do Was.
Może pytanko jest trochę trywialne, ale ciekawość jest silniejsza...
Czy istnieje jakiś skuteczny sposób na "podryw", oczywiście tu, na forum,
czyli jak sami wiecie, warunki są nieco ograniczone.

Sądzę, że wszystkie kobiety będą zachwycone, mogąc uzyskać cenne od Was
wskazówki...;)
Obserwuj wątek
    • bmwariat Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:37
      a chcesz poderwać?:D
      • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:42
        Hmm... Kobiecie będzie najprościej będzie rozpocząć wątek z cyklu "szukam..." i
        wtedy już tylko selekcja :)
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:43
        Hmmm, kto wie?
        Nigdy nie próbowałam, a może warto... :)
        • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:44
          nie warto :)
          • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:50
            ...ale spróbować nie zaszkodzi. Co możemy sprawdzić tego nie musimy się
            domyślać.
            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:58
              dobre :-)

Więc może jakieś drobne sugestie...
              Przypuśćmy, że jestem żółtodziobem, i nie mam zielonego pojęcia, jak się do
              tego zabrać ;) Dlatego liczę na Waszą pomoc :)))

• konrado80 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:59
                jak masz juz kogos na oku to zaproponuj rozmowe na gg ;)
              • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 12:15
                Jakbyś chciała mnie poderwać to przedstawiłbym Ci instrukcje punkt po punkcie.
                Recepty na pozostałych z mojego gatunku nie znam. Mimo wszystko na Twoim
                miejscu trzymałbym się tej wersji z "żółtodziobem" - ustawiasz się wtedy w
                reagle produktów szybkozbywalnych nim się obejrzysz role się
                odwrócą. "Świeżość" to nieoceniony atrubut w zdobywaniu facetów - z mojego
                idealistycznego punktu widzenia...
                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 12:49
                  no więc? gdybym chciała Ciebie poderwać Majstermarchewo...to, jakich rad byś mi
                  udzielił ?
                  • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:05
                    1. Dawaj siebie poznać
                    2. Poznawaj, zadawaj pytania (istotne!)
                    3. Nie naciskaj, nie przesadzaj z flirtem (bo mnie wystraszysz)
                    4. Walka z konkurencją w moim przypadku raczej nie grozi, ale trzeba być
                    przygotowanym :)
                    5. Po kilku miesiącach "fermentacji" mogę być gotów do tego żeby wziąć sprawy w
                    swoje ręce.

kiepska wizja, choć nie ma co się czarować - podręcznikowa.
                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:09
                      no wizja może i podręcznikowa. Ale "kilka miesięcy"!!! - taką jesteś twierdzą
                      nie do zdobycia.
                      Chyba teraz przesadziłeś...i kusisz ;)
                      • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:21
                        Na "spontanach" się przejechałem i to zdrowo. Ze mną na spontanie też można się
                        przejechać. Nie jestem łatwy we współżyciu. A Cała zabawa sprowadza się nie do
                        zdobycia i zruinowania twierdzy tylko do znalezienia tajnych przejść i
                        skrutów :) Kilka miesięcy to może rzeczywiście przesada, ale to maksymalny czas
                        całej próby.
                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:29
                          A kto mówi o zburzeniu twierdzy?
                          chodziło mi raczej o odnalezienie "tajnej furtki" :)))

• majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:35
                            Ty użyłaś określenia: "zdobycie twierdzy" :) Mi się ono jednoznacznie
                            skojarzyło z najazdem katapult, czołgów i innych zabawek z tej półki.
                            A po takim przeżyciu z pewnością nie byłbym zadowolony.
                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:59
                              To był malutki zarcik z mojej strony. Moja reakcja na te kilka miesięcy.
                              Dlatego, że zawsze mi się wydawało, że to kobiety przeciągają...

A po takim najeździe, jak czolgi i katapulty, to chyba sami polegli, a przeciez
                              nie o to chodzi :)
                              • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:04
                                Nie tylko kobiety mogą być ostrożne, zachowawcze i skłonne do "biegania po
                                uliczkach" (w nomenklaturze wojskowej: potyczki w mieście :)
                                Nie wiem czy powinienem traktować tę cechę u siebie jako pożądaną - jest to
                                trzeba się z tym pogodzić.
                                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:14
                                  teraz widzę, że ostrożność to cecha obu płci.
                                  Zawsze sądziłam, że faceci "idą na żywioł". Jak widać pomyliłam się.

• majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:17
                                    Większość kieruje się instynktem, który u mnie wykształcił się w karykaturalnej
                                    formie, więc udaję że go nie mam.

Miło się zapowiada, ale muszę uciekać do swojej twierdzy :)
                                    pozdrawiam
                                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:21
                                      w takim razie miłych wrażeń ;)
    • konrado80 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:54
      to jest chyba tak jak z tym jak my mamy Was poderwac
      kobieta musi przyciagnac nasza uwage i oczywiscie musi chciec ;)
      porozmawiac chwile, a potem przejsc w bardziej ustronne miejsce ;)
    • alfee Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 12:59
      A mnie zawsze na GG podrywają :) Tylko sami żonaci:( A szkoda, bo co najmniej
      dwaj są bardzo interesujący :)))
      • wadi77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:16
        żonaci są najlepsi
        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:44
          dlaczego żonaci są najlepsi? bez zobowiazań?
        • luna111 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:48
          podobno wszyscy fajni faceci już są zajęci ;)
          • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:58
            luna111 napisała:

> podobno wszyscy fajni faceci już są zajęci ;)

A ci odrobinkę mniej fajni zajęci są szukaniem alternatyw łóżkowych :)
            • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:31
              Kazde uogolnienie bywa falszywe :)
              • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:34
                Zgadza się!!! Nigdy nie należy uogólniać

A jakich wskazówek TY, Piotrze udzieliłbyś, żółtodziubkowi :-)
                • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:10
                  No tylko samych dobrych rad udzielam :)

a) ocenic goscia po paru wymianach zdan
                  b) dresy i inne typki eliminujesz z dalszych etapow gry :)
                  c) szacujesz ilu Ci jesczcze zostalo facetow i przydzielasz
                  po rowno kazdemu swoj wolny czas
                  d) wykruszaja sie zajeci, maniacy seksuali, zapalency co nie wiedza
                  co chca od zycia :)
                  e) wybrane pojedyncze sztuki analizujesz pod rentgenem
                  f) zakochujesz sie w tym jedynym, ktory obsypie Cie kwiatami ;)

Prawda jakie to proste ? ;D

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:21
                    Rady, jak nabardziej słuszne :-) Tyle tylko, że sakąd mam wiedzieć, czy facet a
                    którym prowadzę konwersację (hahaha, co za górnolotne słowa), akurat nie jest
                    dresem.
                    Chociaż, taki ktoś, raczej wpadnie jak śliwka w kompot po krótkiej wymianie
                    zdań...no niestety.
                    Przechodząc dalej, do Twojej listy. Fakt zajęci (jak rozumiem zwłaszcza żonaci
                    i ci w związkach, którzy niekoniecznie się przyznają) - odpadają, bo co
                    komplikować życie.
                    Maniacy seksualni - też odpadają, chociaż z drugiej strony...w pozytywnym tego
                    słowa znaczeniu - może byłoby ciekawie.
                    Za rentgen chyba musi posłużyć, tzw. kobieca intuicja.
                    A kwiaty? Chyba nierealne tu na forum. Chociaż prawda jest taka, że kobiety
                    uwielbiają kwiaty...ja także
                    • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:26
                      Dresa poznasz po odzywce tylko:
                      "Jo, sie ma, laska" ;)
                      No wiesz, zamiast rentgena moze byc mikroskop ;)
                      A kwiaty - popatrz na moj watek ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:28
                        Już spojrzałam i podziekowałam :-)
                        • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:33
                          Bardzo mi milo :)))))

Ja mysle, ze po takich radach to jestes juz expertem :)
                          • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:56
                            Expertem? Nie sądzę. Poza tym, chętnie poznam też rady innych mężczyzn.
                            • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:08
                              Ale jak za duzo rad to glowa puchnie, nie sluchaj ;)
                  • troijnis Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 09:09
                    O nie! NA pewno nie wywalaj dresów! Czasem pod dresem siedzi inteligentny pan
                    inżynier z mądrą (choć łysą głową)! Co do zapaleńców to może czasem jest tak że
                    Ci bez pasji są puści i wypaleni?! A co do kwiatów to ja mam inną teorię: ci co
                    mówia czułe słówka i obsypują tym i owym - NIE ROKUJĄ ;-)
                • emka_cafe Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:36
                  "Nigdy nie należy uogólniać." To zdanie brzmi pięknie. Uogólnia poprzez
                  swoje "nigdy" i zakazuje uogólniania jednoczesnie...
                  Nigdy nie mow nigdy;))
                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:39
                    Albo nigdy nie mow "na pewno" ;)
                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:53
                    Może i drobne przejęzyczenie.
                    Najłatwiej krytykować innych, prawda? Ale najpierw warto zacząć od siebie :-)
                    • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:55
                      A To Ciebie skrytykowala ? :) Myslalem, ze to znow mnie :)
                      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:01
                        ja to odebrałam jako "przytyk" do mnie :)
                        • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:09
                          Niech bedzie ze to przytyk do nas ;)
                          • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:12
                            ok, widzę, że na kompromis też umiesz pójść.

Albo jesteś na tyle szarmancki, że krytykę bierzesz na siebie :-)
                            • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:15
                              Do zgody tylko mozna dojsc kompromisem :)
                              A z natury to jestem raczej ugodowy :)

Mnie tez krytykowali ostro wiec jedna wiecej mnie nie ruszy :)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:21
                                O? a za co?

Poza tym, czy są tu jeszcze inni Panowie, którzy chcieliby udzielić cennych
                                wskazówek, czy może to już gatunek wymarły? Szkoda by było :(((
                                • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:25
                                  No za ten blad na poczatku :)
                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:26
                                    Na pewno cos sie znajdzie, choc jak widzisz frekwencja nie dospisuje ;)
                                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:32
                                      Zauważyłam.
                                      Ale postaram się jakoś to zmienić, później (mam na myśli póxniejszą porę) ;)
                                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:33
                                        A co zrobisz ? ;)
                                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:44
                                          niespodzianka ;P
                                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 23:13
                                            Oj, nie chcesz mi powiedziec ;P)
                                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 14:40
                                              niespodzianki nie było, bo "wybyłam" i nad ranem wróciłam ;P
                                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 22:32
                                                Oj, nici z niespodziewanki :(
    • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:31
      Ja wiem tylko jak poderwać kobietę. ;-)))
      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:34
        Haha ;)
      • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:35
        a ja nie wiem ,czego autorzy takich wątków oczekuja: szczegółowych porad?
        :)
        • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:37
          Oj, Wietko! Przecież to forum towarzyskie, a nie kącik filozoficzny. ;-) I wcale
          nie jestem złośliwy. :-)

Pozdrawiam! :-)
          • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:39
            wcale a wcale :)
            • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:41
              He, he! Przecież nie chciałem obrazić. :-| Chodzi o to, że to jest takie
              pitu-pitu forum, o wszystkim i o niczym. ;-)
              • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:45
                Twoja złosliwość była w normie, taka delikatna i wyważona, i życzliwa ;)
                a że można tu pisać o wszystkim i o niczym to dobrze, ludzie mają się gdzie
                wygadac,
                tylko po co w kółko to samo?
                • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:46
                  zauwaz, że są takie serie wątków: albo o zdradzie, albo o szukaniu, albo o
                  pogodzie :))
              • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:47
                Masz rację. Być może miła forma spędzenia czasu. Ale być może również człowiek
                czegos może się nauczyć, czy dowiedzieć.

Skoro jesteś takim specem, to może się pochwalisz...
                • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:49
                  lalunia77 napisała:

> Masz rację. Być może miła forma spędzenia czasu. Ale być może również
                  człowiek
                  > czegos może się nauczyć, czy dowiedzieć.
                  >
                  jasne! na przykład : jak poderwać mężczyznę na forum.. ;)))
                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:52
                    widzę, że złapałaś o co chodzi :-)
                    Jak na wszystko, spojrz na to z przymrużeniem oka, od tego jest poczucie humoru.

Poza tym, czasem takie wskazówki od Panów, mogą z pewnością dla kogoś okazać
                    się skuteczne...
                    • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:58
                      lalunia77 napisała:

> widzę, że złapałaś o co chodzi :-)
                      > Jak na wszystko, spojrz na to z przymrużeniem oka, od tego jest poczucie
                      humoru
                      > .
                      >
                      > Poza tym, czasem takie wskazówki od Panów, mogą z pewnością dla kogoś okazać
                      > się skuteczne...
                      no coś ty, a ja myślałam, ze tu wszystko na serio;)))
                • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:55
                  lalunia77 napisała:

> Skoro jesteś takim specem, to może się pochwalisz...

Na tym forum słynę ze skromności, więc nie będę wyliczał tutaj moich sukcesów. ;-)

A tak serio - jest tak samo jak w realu, trzeba trafić na odpowiednią osobę,
                  nawiązać z nią nić porozumienia, a dalej już górki. ;-)
                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 18:01
                    ale co zrobić, by ową nic porozumienia nawiązać? :-) w tym jest właśnie sedno
                    sprawy
                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 22:06
                      No Panowie, czy żaden z Was naprawdę nie ma odwagi...udzieliś kiku rad? Nie
                      wierzę w to :-)
                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 23:16
                        Sama widzisz, ze nic z tego nie bedzie ;)
                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 14:41
                          Powiem szczerze, że jestem tym faktem rozczarowana :(
                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 22:30
                            Nie wiem jak Cie moge pocieszyc ... :)
                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:02
                              No chyba nie chodzi o pocieszenie :-)
                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:32
                                No szkoda, myslalem, ze sie na cos przydam ;)
                                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:35
                                  Hmmmmmmmm, chciałbyś mnie pocieszyć? A potrafisz? ;P
                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:36
                                    Watpisz w moje zdolnosci ? ;)
                                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:56
                                      Sama nie wiem :)
                                      To próbuj szczęścia, zobaczymy, jak Ci pójdzie :)
                                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:05
                                        No wiec niech sie mila Lalunia nam tak nie smuci,
                                        Znajdzie sie facet do jakis poscik dorzuci,
                                        Przeciez staramy sie udzielic Ci tej pomocy,
                                        A Piotrus zrobi wszystko co w jego mocy ;)
                                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:06
                                          na początek nieźle ;)

co dalej?
                                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:29
                                            A potem Piotrus Lalunie rozczuli,
                                            Bo ja do serca czule przytuli.
                                            Wiec Lalunia bedzie tak pocieszona,
                                            ze nie bedzie juz smuteczkiem zgaszona ;)
                                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:32
                                              no naprawdę nieźle Ci to wychodzi!

Masz jeszcze jakieś ukryte talenty? Może zdradzisz mi je, na uszko...
                                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:37
                                                Dziekuje za uznanie :D

Dobrze, ale to juz jutro ... :) Pa :*
                                                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:46
                                                  :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 20:30
                                                    ... .... .... . . . ..
                                                    . . . .. . . ........

Widzisz, powiedzialem Ci na uszko, tak cicho, zeby inni
                                                    widzieli tylko kropeczki, wszystko zrozumialas bez problemu ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 23:56
                                                    Oczywiście :-)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 10:47
                                                    Nie ma to jak dobre uszko :)
                                                    Masz szkolony sluch ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 10:53
                                                    Muzykiem nie jestem :-)
                                                    Ale dźwięki rozróżniam, więc nie jest ze mną jeszcze aż tak źle :-)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 11:42
                                                    Ja tez nie jestem, chociaz kiedys walczylem z gitara ;)

Ale chyba nie przyzwyczailas sie ze Ci wszystko mowie na uszko ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 12:00
                                                    Też kiedys próbowałam gry na gitarze :) Ale jakoś zapał opadł i się
                                                    zniechęciłam :)

Czasem lubię miłe słówka na uszko, zależy od sytuacji...i osoby
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 12:29
                                                    Podobnie jak ja :) Co by nie mowic, to gitara pokonala nas jak Golota ;)

Ja tylko czasami Ci moge cos na uszko powiedziec ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 12:38
                                                    Czyli serenady pod oknem nie usłyszę??? :(
                                                    Jaka szkoda ;)
                                                    No ale nie można wymagać zbyt wiele. Chyba wierszyki muszą starczyć...
                                                    A może masz jeszcze jakieś ukryte talenty?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 14:27
                                                    Moglbym sprobowac, ale sasiedzi by mnie butelkami potraktowali ;)
                                                    Szkoda by mnie bylo ;)

Znam sie na roznych rzeczach, ale ta wiedza to raczej kobiet nie interesuje :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 15:37
                                                    Jasne, że szkoda. Ale pomyśl sobie, jakiego ogromnego plusa byś zyskał ;)

A skąd wiesz, że kobiet nie interesuje? Kobiety takze mają rózne, czasem dziwne
                                                    zainteresowania.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 15:50
                                                    Ech, musze jednak to przemyslec :) A jaki repertuar by wchodzil w gre ? ;)

Bo to takie techniczne rzeczy :) Np. projektowanie wzmacniaczy audio hi-end :)
                                                    Pewnie niewiele to mowi ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 17:30
                                                    Jeśli serenady, to tylko miłosne...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 17:41
                                                    Dobrze, moze byc cos z Grechuty ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 17:45
                                                    Może, myślę, że nadaje się..."czy to jest przyjaźń, czy kochanie..." :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 23:25
                                                    ponizej to, co obiecałam

pozostawiam bez komentarza

...tęsknota do drzwi puka...
                                                    ...kochającego serduszka szuka...
                                                    ...milion gwiazd lśni na niebie
                                                    ...czemu tak daleko jesteśmy od siebie?
                                                    ...kiedy zasypiam myslę o Tobie...
                                                    ...dotyk Twych dłoni czuję na sobie...
                                                    ...Twe wargi lekko dotykają mej skóry...
                                                    ...księzyc na nas patrzy z góry...
                                                    ...życzę Ci Piotrusiu równie pięknych snów...
                                                    ...i czekam z tęsknotą, by "ujrzeć" Cię znów...
                                                    ...niech gwiazdki i księżyc otulą Cię mocno...
                                                    ...a teraz dobranoc Kochanie, śpij słodko...

na tym poprzestaję
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 00:16
                                                    Dziekuje :* A dla Ciebie zaspiewam dzis "czy to jest przyjaźń, czy kochanie..." :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 08:48
                                                    Na powitanie przesyłam całusów kilka
                                                    Delikatnych jak muśnięcie motylka
                                                    Myślę, że jak je poczujesz
                                                    To mi się zrewanżujesz.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 11:04
                                                    A ja przesle slodkie calusy,
                                                    Ktore sa niby poczatkiem pokusy,
                                                    Zebys myslala czesciej i wiecej,
                                                    Ze jest ktos kto caluje gorecej :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 13:00
                                                    Pięknie!
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 13:38
                                                    Ciesze sie skrycie,
                                                    gdy lalunia jest w zachwycie ...
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 14:32
                                                    Własnie naszła mnie pokusa,
                                                    Żeby wysłac Ci całusa,
                                                    Szkoda tylko, że tą drogą
                                                    Pocałunki dojść nie mogą...

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 14:38
                                                    Calus ten wnet przechwycilem,
                                                    Choc sie troche natrudzilem,
                                                    Moje trzy szczere :* Ci w zamian wysle,
                                                    Choc chcialbym tyle ile kropel w Wisle ...
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 15:49
                                                    Uważaj, bo jeszcze pomyślę, że jesteś prawdziwym romantykiem...A ponoć ich już
                                                    nie ma, tylko sami twardziele i mięśniaki (bez urazy, dla tych "bardziej"
                                                    zbudowanych)

I jeszcze się w Tobie zakocham ;) i co wtedy? ;)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 15:59
                                                    Jestem na to niepodwazalnym dowodem, ze sa ... Tylko czasami sie
                                                    ujawniaja, jak widza bratnia dusze ...

Wtedy bedziemy zyli razem dlugo i szczeliwie ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 22:40
                                                    Rozumiem - po prostu happy end :-)
                                                    Całkiem niezły pomysł.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 22:57
                                                    Tylko trzeba wdrozyc procedure realizacji ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 23:18
                                                    A może w związku z tym jakieś szczegóły?

Gdy Piotruś szepnie czułe słówko na uszko
                                                    Od razu szybciej zabije serduszko ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 23:37
                                                    Piotrus jakies szczegoly umysli,
                                                    To Laluni co tchu przysli ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 23:49
                                                    Chyba umysł mi sie trochę przytępił
                                                    Zbyt wiele wypiłam dziś bąbelków

Cicho i smutno głucho i ciemno...
                                                    A to dlatego, że nie ma Cię ze mną
                                                    Świeci już księżyc - ja kończę pisanie
                                                    całuję Twe usta
                                                    Śpij słodko Kochanie!

;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 09:09
                                                    Nie smuc sie me Kochanie,
                                                    Nowy dzien szybko wstanie,
                                                    I znow bede mogl slac calusy,
                                                    Zeby nie zajmowaly Cie inne pokusy :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 09:55
                                                    Dzień Dobry!

dziś chyba mam chandrę, więc jakoś "musisz" mnie pocieszyć...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:23
                                                    Oj, to spory klopot ... :)

Niech moje usta rozpala Twe oczy,
                                                    Niech moj pocalunek mile Cie zaskoczy,
                                                    Niech moje ramiona dadza Ci pewnosc,
                                                    Niech moje oczy rozbudza Twa sennosc.

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:27
                                                    Milutko ;)

Rozbudzona jestem, szkoda że nie pocałunkami,bo chyba później wstajesz :), więc
                                                    musiałam pomóc sobie 3 filiżankami kawy.
                                                    Na pewno, to było mniej przyjemne ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:38
                                                    Wstaje moze nie tak pozno, ale zanim dojde do siebie to sporo mija ;)

Szkoda, bo kawa nie taka zdrowa jak moje pocalunki ..., ktore podnosza
                                                    cisnienie nie gorzej niz ten napoj ;) Pomijam juz ich slodycz ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:41
                                                    Ale jakoś sobie trzeba radzić ;)
                                                    Taki słodki jesteś? Hmmmmm, może warto sparwdzić i się przekonać :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:56
                                                    Zaradnosc, tez jest potrzebna :)

Truskawki ze smietana to przy moich ustach - gorycz ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:03
                                                    Własnie miałam spytać się, czy słodszy niż truskawki :)

Nauczyłeś się czytać w moich myślach? Czy to może telepatia? :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:06
                                                    Po prostu nadajemy na tych samych czestotliwosciach ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:08
                                                    Zauważyłam ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:20
                                                    Ale teraz to pewnie juz nie bedziesz jesc truskawek ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:31
                                                    Dlaczego? Uwielbiam truskawki...
                                                    Można połączyć i jedno i drugie ;). Pomyśl jaka wtedy powstałaby kombinacja.
                                                    Hahaha, inni mogą pozazdrościć.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:59
                                                    Tak, ale tylko te dwie rzeczy naraz ... ;)
                                                    Chetnie bym Ci teraz podeslal moje usta + truskawki ;)
                                                    Pewnie bys miala problem co skosztowac najpierw ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:05
                                                    Tak?
                                                    A jaką kolejność proponujesz? ;)

Z pewnością poprawiłoby mi to dzisiejsze samopoczucie.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:07
                                                    Najpierw nasycic wzrok widokiem truskawek,
                                                    a nastepnie skosztowac slodyczy z moich ust ... ;)

Chyba dobrze wybralem ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:16
                                                    :)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:19
                                                    Tylko ze moimi ustami ciezko sie nasycic do konca ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:27
                                                    hahaha

a co jeszcze proponujesz? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:37
                                                    Nasycanie sie wzrokiem, wlasnym widokiem ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 15:18
                                                    A może byś uciekł? ;)

To oczywiście żart, bo nie wydaje mi się, by tak się miało stać.
                                                    To skromność...przemawia
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 16:07
                                                    Uciekl przed wzrokiem ? ;)

Czyja skromnosc ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 17:58
                                                    Czy na pewno myślimy o tym samym? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 22:34
                                                    No ja nie wim o czym Ty myslisz ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 22:39
                                                    o wielu przyjemnych rzeczach ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 09:10
                                                    To nie wystarczy jedna przyjemna ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 10:47
                                                    :-)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 10:51
                                                    Zgaduje, ze nie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 11:47
                                                    Hmmmmm, może i wystarczy.

Ale zdradzę Ci malutki sekret - albo wszystko, albo nic...(interpretację
                                                    pozostawiam Tobie) ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 11:58
                                                    A w czym tu mial byc sekret ? ;) Sekretem jest juz dla mnie interpretacja ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 12:02
                                                    Jesteś bystry - pomyśl :)

Już jestem grzeczna i nie fantazjuję :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 12:44
                                                    To ja bym obstawial na to wszystko, choc nie wiem co to jest ;)

Szkoda :) A tak bylo zmyslowo ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 14:29
                                                    Już nie udawaj takiego skromnego ;)

A dlaczego piszesz w czasie przeszłym, że było - dopiero może być całkiem
                                                    miło ;)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 15:16
                                                    Troche tak lubie, zeby sie usmiechnela :)

Bedzie cudownie, a nie tylko milo ;)
                                                    To byl tylko wstep ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 19:20
                                                    Brzmi obiecujaco...:)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 09:05
                                                    ... i fascynujaco ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 09:34
                                                    ...bo do tanga trzeba dwojga...

Wreszcie piątek, ulubiony dzień tygodnia i upragniony weekend :)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 09:40
                                                    I to niekoniecznie musi byc Krolewna i Krolewicz ;)

Nie bedzie sie dluzyl Krolewnie bez krolewicza ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 09:57
                                                    Zgadza się :)

Oj będzie się dłużył. Ale Królewicz ma piękne widoki, szum morza, "śpiew"
                                                    mewek, błękitne niebo, gorące słoneczko...

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 15:00
                                                    Tak, w tym wypadku nawet nie potrzebuje bezludnej wyspy ;)
                                                    Jest piekne slonce, mniam :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 15:14
                                                    Ale zawsze miło pomarzyć :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 15:18
                                                    Przesle Ci jakiego promyka od slonca nad baltykiem ;)

-
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.06.05, 20:55
                                                    Dziękuję.

Ze słoneczka w weekend skorzystałam
                                                    i swe ciałko opalałam...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 10:51
                                                    Jednak sloneczko usluchalo,
                                                    I swgo promyczka przeslalo ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 10:58
                                                    hahaha, widocznie co niektórzy mają u kogoś "chody" :-)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 11:17
                                                    Wiesz, szepnelo sie tu i owdzie, az doszlo do sloneczka ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 12:15
                                                    No proszę, jestem pod wrażeniem, tym bardziej, że dziś poza tym, że u mnie jest
                                                    duszno, to raczej ze słonkiem kiepsko. Grymasi. ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 12:52
                                                    Pewnie nie usmiechnelas sie dzis do niego ;) Dlatego ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 14:05
                                                    Jak to nie uśmiechnęłam się? ;)
                                                    Ja mam zawsze uśmiech na twarzy (bywają wyjątki, ale rzadko) ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 15:05
                                                    To moze slonko bylo wtedy za chmurami, alo usmiechnelas sie
                                                    majac je za plecami ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 15:16
                                                    Wreszcie zaczęło świecić, więc jednak poskutkowało ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.06.05, 16:11
                                                    Specjalnie poprosilem dla Ciebie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.06.05, 10:19
                                                    Dziękuję. Chyba działa, bo cały czas świeci.
                                                    Aż szkoda, że muszę siedzieć w pracy, bo z przyjemnością poopalałabym się
                                                    gdzieś nad wodą...
                                                    Oj trzeba będzie poczekać do weekendu ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.06.05, 11:31
                                                    Slonko dotrzymalo slowa ;)
                                                    Macie tam jakies fajne jezioro w poblizu ? :)
                                                    Albo dac sie porwac z pracy ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.06.05, 12:08
                                                    Jeziorko zawsze jakieś się znajdzie ;)

Ucieczka z pracy? No coś Ty! To dopiero Panowie mieliby luz ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.06.05, 12:09
                                                    A jeszcze na nim jakas lodeczka dla dwojga ? ;)

Chyba sie tak nie ciesza, gdy Ciebie tam nie ma ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.06.05, 17:34
                                                    Łodeczka? Brzmi cudownie...

Jasne, że płaczą, w końcu taka szefowa, jak ja - anioł ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 09:25
                                                    Taka z wioslkami, zeby bylo slychac szum fal i spiew ptakow ... :)

Fakt, zapomnailem, ze Krolewna musi jakos rzadzic krolestwem ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 09:40
                                                    Tylko żeby nie była dziurawa, bo jeszcze się utopię i kto mnie uratuje? :)

Nie mają aż tak źle ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 09:43
                                                    Najwyzej przezyjesz przyjemna reanimaje typu usta-usta ;)

W bajkach Krolowa rzadzila sporawiedliwie ;) Ale to bajki ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 09:49
                                                    Hmmmmmm, to może warto wpaść do wody...

Życie czasem jest jak bajka. ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 09:57
                                                    Ale wiesz, wtedy mozna za bardzo polubic te reanimacje ;)

To by bylo zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 10:09
                                                    A czy byłby to zły "nałóg", nie wydaje mi się ;). Brzmi przyjemnie.

Skąd ten pesymizm? Czasem warto spojrzeć na świat przez "różowe okulary", mimo
                                                    że nie zawsze wszystko jest takie wspaniałe ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 10:12
                                                    Nie to ze zly, ale skad lodke na jeziorze w zimie ... ;)

Raczej realizm, ze nic na swiecie nie jest idealne :)
                                                    Czy ja wiem, okulary to takie troche oszukiwanie siebie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 10:20
                                                    W zimie? A ja sądziłam, że mamy środek lata. Zmieniasz scenariusz?
                                                    Nie lubię zimy brrrr, jak pomyślę o tych ciuchach, które trzeba na siebie
                                                    wkładać, na cebulkę.
                                                    Dobrze, że nie jestem zmarzluch, tylko gorąca ze mnie kobietka ;)

Może i oszukiwanie, ale od czasu do czasu, chyba można, zwłaszcza, że wokół
                                                    wielu ludzi widzi wszystko w czarnych barwach ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 10:27
                                                    No tak, ale w lato to sie mozna wciagnac, tylko jak potem kontynouwac
                                                    w zimie ... ? ;) No chyba, ze na sucho przy kominku ... ;)
                                                    A co jest zlego w cebulce ? ;)
                                                    Goraca jak slonce ? ;)

No troche optymizmu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :)
                                                    A kto wookol Ciebie widzi same czarne barwy ? ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 10:32
                                                    Jeśli będzie kominek, to nawet zima mi nie przeszkadza ;)
                                                    Co złego w cebulce? ;) za dużo ubierania i zdejmowania ;)
                                                    Wulkan, to chyba lepsze określenie...

Znam kilku takich, których muszę wyciagać z dołka...już mi to w krew weszło ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 10:50
                                                    To musze troche pocwiczyc ratownictwo ;)
                                                    Zdejmowanie jest o wiele ciekawsze ;)
                                                    Ale wulkany sa grozne ;)

Pewnie ich wyciaglas za kolnierz ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 11:13
                                                    Tylko, jeśli chodzi o zdejmowanie, to czasem człowiek zdązy się zniechęcić...
                                                    A wulkany są groźne, jak wubuchają, w innych sytuacjach spójrz jakie są
                                                    piękne ;)

Za kołnierz to może niekoniecznie.
                                                    A może powinnam im śpiewać: włóż różowe okulary, załóż buty nie do pary,...i
                                                    jakos tam dalej, nie pamiętam
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 11:44
                                                    To by byly duze wahania nastroju ;)
                                                    Tylko widzialem na zdjeciach jak byly grozne ;)

A nie znam tego :) Ciekawe czy by pomoglo... ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 12:34
                                                    Wahania nastroju? Chyba nie. Może cierpliwość zostałaby nagrodzona ;)

Trzeba byłoby zaśpiewać, żeby się o tym przekonać ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 12:47
                                                    Ale o tym ciezko sie teraz przekonac ;)

Startowalas w Idolu ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 13:22
                                                    Żeby wszyscy pouciekali? ;) A może za ładne oczy jury zrobiłoby wyjątek i
                                                    przepuściło mnie, do tego dodałabym promienny uśmiech ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 13:33
                                                    Az tak zle to by pewnie nie bylo ;) Zalezy kto by byl w tym jury ;)
                                                    Maks za jeden usmiech tez moze byc ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 13:52
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 17:15
                                                    Jury wydalo werdykt - przechodzi Pani do nastepnej tury ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 18:30
                                                    Hurrrrrrra!!!
                                                    Wiedziałam, że mój uśmiech powala na kolana ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 23:58
                                                    Bo sklad komisji byl meski ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 10:01
                                                    Ale idę na łatwiznę ;) No cóż, dali się po prostu oczarować ;)

Dzień dobry, w czwartek :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 10:56
                                                    A ktoz by mogl oprzec takiej Krolewnie ... ? ;)

Byle doczekac weekendu ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 11:45
                                                    Hahaha, milutki jesteś ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 12:17
                                                    Stwierdzam tylko, ze moje serce tez tak zareagowalo ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 12:31
                                                    No i prawidłowo. W końcu o to chodziło ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 12:53
                                                    Tak, masz racje :) Udalo sie mnie poderwac ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 13:46
                                                    Ha ha ha, sam sobie odpowiedz... :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 14:14
                                                    No odpowiedz moze byc tylko twierdzaca :*
                                                    Kobiety sa jednak sprytne ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 14:22
                                                    Być może :)

Pamiętasz, nie tak dawno postawiliśmy pytanie, czy jest ktoś na tyle domyślny,
                                                    czy dociekliwy, że dojdzie o co w tym wszystkim chodzi i zgadnie, kto kogo
                                                    podrywa...
                                                    Szkoda tylko, że nie było zbyt wielu chętnych do tego, by polemizować z nami.
                                                    Ale jak ktoś stwierdził - trudno z taką elokwencją (oczywiście Twoją!)
                                                    rywalizować.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 14:32
                                                    Nie wierzysz mi jednak :)

No pamietam, chyba Ty je zadalas ;)
                                                    No i mozna dac na te pytanie jakas odpowiedz ? ;)

Wcale nie nie jestem taki wygadany :) Niektorym
                                                    to moglbym buty czyscic :) I Krolewnie tez :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 14:40
                                                    Pochlebca ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 15:01
                                                    To mile okreslenie :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 15:11
                                                    W końcu pasuje do Ciebie, tak jak romantyk i poeta ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 15:26
                                                    Ale Ty mnie rozpuszczasz :) Zaraz ze mnie zostanie tylko
                                                    czerwony krasnalek, a nie rycerz ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 17:08
                                                    Rycerz na wielbłądzie :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 17:15
                                                    Wielblad juz dawno odjechal :) Musze sie przesiasc na cos innego :)
                                                    Co powiesz na osiolka ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 17:32
                                                    Osiołka? A wiesz, że podobno osiołki są bardzo uparte. Co zrobisz, jak nie
                                                    będzie Cię słuchał? ;p
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 17:45
                                                    Podsune mu marchewke przed nosem na kijku ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 17:50
                                                    I myślisz że zadziała? Spryciarz z Ciebie, w dodatku pomysłowy :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 30.06.05, 23:14
                                                    Jeszcze nie probowalem, ale nie ma przeslanek by inaczej sadzic :)
                                                    Bo rycerz, musi sobie radzic w kazdej sytuacji ;) Nawet z oslem ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 08:42
                                                    Witam ;)

Dobrze, że sobie jakoś radzi, bo leniuchów nie trawię, którzy spoczywaja na
                                                    laurach...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 09:45
                                                    Hej ;)

O ile mieli jakies laury ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 09:48
                                                    Laury to chyba nie ta bajka ;)
                                                    Ale wprowadzamy zamieszanie. Czytelnik się pogdubi w tych wątkach ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 10:05
                                                    Niech czytelnik nie ma tak prosto ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 10:18
                                                    I o to chodzi :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 10:43
                                                    Jak by tu jeszcze zagmatwac sytuacje ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 11:30
                                                    Nie wiem, czy jest to możliwe...
                                                    Coś moje szare komórki chyba dziś nawalają. Ale usprawiedliwiam się dziś tym,
                                                    że to już piątek ;)

Mów do mnie tak,
                                                    bo lubię słów twoich smak...mów tak.
                                                    I chociaż czas,
                                                    pewnie odmieni kiedyś nas...mów tak.

Nie sądzę by, było mi dosyć ich,
                                                    bo w takiej chwili twoje słowo tak jak owoc smakuje mi. ;P

Ale już prawie po truskawkach :(
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 12:18
                                                    Piatek tlumaczy wszystko ...

Tak, tak ;)

U nas jeszcze sa :) Kupic Ci ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 13:33
                                                    Jasne :)
                                                    Ale wtedy jakoś musiałabym je od Ciebie odebrać, spryciarzu :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 14:42
                                                    No nie da sie ukryc, ze przez siec ciezko je przekazac ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 15:17
                                                    Wiem :)

A zjesz je razem ze mną? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 16:14
                                                    Jedzenie ich przy boku rycerza podniesie ich walory smakowe ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 02.07.05, 16:52
                                                    Mniam,

ale ostatnio przekonywałeś mnie, że jesteś słodszy niż truskawki :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 00:39
                                                    Tak, ale nie samym rycerzem Krolewna zyje ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 10:21
                                                    niektórzy tak potrafią ;)

hej :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 11:08
                                                    A nam takich co tak potrafia ? ;)

Witaj :*
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 12:11
                                                    ???

A jak tam moje truskawki? Na pewno sam je zjadłeś ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 13:14
                                                    No czy znam takich co potrafia zyc tylko samym rycerzem ;)

No zjadlem, za dobre byly :) Mniam, mniam :)
                                                    Ale wiesz, czesc czekala, az przyjedziesz ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 14:41
                                                    Może niekoniecznie Rycerzem, ale ogolnie, miłością ;) Ja takich znam ;)

Dobrze, że zjadłeś, bo szkoda żeby miały się zmarnować :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 15:00
                                                    Pewnie chudzinki jakies ;)

No ale dzis jeszcze dokkupie nastepne, masz znow szanse ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 15:48
                                                    Endorfiny, hormony szczęścia dodają im sił ;)

Może skuszę, ale to już musialabym wyjeżdżać, by być o jakiejś przyzwoitej
                                                    porze :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 16:19
                                                    Widze, ze sie na tym znasz, wiec nie bede polemizowal ;)

Mysl o slodkich truskaweczkach doda Ci skrzydel ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 22:03
                                                    No i jak smakowały? Bo mi bardzo ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.07.05, 23:25
                                                    Nie bujaj, bo nie bylas po nie ;)
                                                    No chyba ze mi podkradlas troche ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 08:26
                                                    Nie bujam ;)
                                                    Tak szybciutko przemknęłam, że nawet mnie nie zauważyłeś. Taki byłeś
                                                    zajęty "pałaszowaniem" tego, co zostało ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 10:27
                                                    I nie chcialas jescze mojego najslodszego buziaka na swiecie ? ;)
                                                    Nie wierze, ze tak moglo sie stac ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 10:59
                                                    Racja, więc to chyba był mój sobowtór :) Ja o buziakach nie zapominam ;)

Piotrusiu, nie przeceniasz mojej wyobraźni? Bajka robi się zawiła

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 11:23
                                                    No wlasnie, bo bylem caly dzien potem zdolowany ;)

No zaraz propowadzimy ja do szczesliwego konca :)
                                                    Przeciez nie mozemy stworzyc jakiegos kiczu :)
                                                    Moze jeszcze na tym film jakis nakreca ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 12:15
                                                    I jak się okazuje całkiem niepotrzebnie :*

Chyba w naszym przypadku nie mozna mówić o kiczu. Tym bardziej, że na wszelkie
                                                    możliwe sposoby próbujemy zainteresować czytelnika, który z pewnością i tak się
                                                    w tym pogubił :) Jeśli oczywiscie ktokolwiek czyta te nasze "wypociny" ;)
                                                    Filmy? Chyba z nami w rolach głównych...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 12:54
                                                    To dobrze, ze Ty nie jestes klonem :*

Mysle, ze akcja ma rece i nogi, a milosny glowny watek
                                                    jest niczego sobie :)
                                                    Chicala bys zagrac ze mna w duecie ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 13:19
                                                    I całe szczeście, że jestem nie do podrobienia :)))

Tak, zdecydowanie wartka akcja, z przeplatającymi się wątkami - ale zakończenie
                                                    nie powinno być aż takie oczywiste. Trzeba im jeszcze pokrzyzować szyki.

TAK, ale ja byłabym tym czarnym charakterem, hahaha - nadaję się?
                                                    Królewny mają z reguły długie, złociste (blond) włosy. A ja, no cóż...długo
                                                    musiałabym zapuszczać ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 13:43
                                                    No jak kazdt diament ... ;)

Tak, no zobaczymy co sie jeszcze naszemu rycerzowi przytrafi ;)

Myslalem, ze bysmy grali w jakims romansie ... ;)
                                                    To czemu obcielas ? Nie wiesz, ze ma byc casting ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 13:50
                                                    Pochlebca, ale milutki :*

Casting? Jakoś siebie nie brałam pod uwagę. Nie wiem zresztą, czy dobra ze mnie
                                                    aktorka ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 14:43
                                                    Milutki jak kotek :*

Nie myslalas nigdy, zeby ze mna odegrac swa zyciowa role ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 14:47
                                                    Lubię kotki ;)

Życiowa rola - brzmi poważnie, ale któż to wie, w końcu wszystko przed nami ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 06.07.05, 11:48
                                                    Mruuuu, podrap tego jednego za uszkiem ;)

Jakos nie widze przekoania, pewnie jestem za slabym
                                                    aktorem ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 06.07.05, 12:57
                                                    A wiesz, że jak się drapie kotka za uszkiem, on potem się łasi i mruczy z
                                                    zadowolenia...i jest zapatrzony w swoją Panią. Wiem, że dobrze jest też kotka
                                                    podrapać po grzbiecie...Dobrze, że mam dłuższe paznokcie ;)

Nie wiem, jakim aktorem, ale scenarzystą na pewno pierwszorzędnym. Pod tym
                                                    względem, na pewno trzeba Ci oddać palmę pierwszeństwa ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 06.07.05, 13:06
                                                    No tak, zapatrzony jak ja ;) Masz kotka w domu ? ;)

Ty tez niezle sie spisalas :) Zawsze mozna stworzyc
                                                    duet literacko-artystyczny ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 06.07.05, 13:57
                                                    Kotka nie mam ;) Kilku znajomych ma kocurki, więc stąd wiem, jak z nimi
                                                    postępować...
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 06.07.05, 14:03
                                                    Chyba "uciekła" mi myśl...

Aha - większość czworonogów (i nie tylko!) lubi tego typu pieszczotki.

Poza tym dziękuję za wyrazy uznania
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 06.07.05, 14:06
                                                    To kiedys moze adoptuj jakiegos kocurka ;)

Uciekla ???? ;) Zaraz pobiegne poszukac ;)

Skad wiedzialas, ze ja tez lubie ? ;)

Nie ma za co :*

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 06.07.05, 23:30
                                                    Pomysł jest pierwszorzędny, tylko biedaczek nudziłby się gdyby musiał sam
                                                    siedzieć w domku...:), a koty też mają to do siebie, że lubią chadzać własnymi
                                                    drogami :)

Czytam w Twoich myślach :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 10:41
                                                    No mozna miec dwa i beda sie bawic ze soba ;)

To juz az tak mnie przejrzalas ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 14:10
                                                    No niby tak, a może lepiej psa i kota? Byłoby wesoło ;)

Czy przejrzałam? Nie sądzę. Człowiek czasem sam siebie zaskakuje, a co tu
                                                    dopiero mówić, że rozgryzło się kogoś. Aż taka dobra, raczej nie jestem :)
                                                    Ja ewentualnie mogę snuć przypuszczenia ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 15:03
                                                    Nie kazdy kot zyje zle z psem ;)

Szkoda, bo myslalem, ze znalazlem lowczynie talentow ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 15:52
                                                    Właśnie :)))

Przeceniasz moje umiejętności ;)
                                                    Ale talenty powinno się rozwijać ;) Może znajdę motywację...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 15:56
                                                    A jaka by to musiala byc ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 17:02
                                                    Sama nie wiem, w końcu twardy orzech ze mnie :)
                                                    To Ty mówiłeś, że jesteś expertem, więc powinieneś wiedzieć, jak...odpowiednio
                                                    zmotywować :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 17:05
                                                    Orzech i to kokosowy ;)

No nie wiem, nie skusilas sie na wyprawe we dwoje
                                                    na prawie bezludna wyspe, ani na truskawki z szampanem.
                                                    To juz nie wiem co moze Cie zmotywowac ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 17:09
                                                    O szampanie nie było mowy, o ile mnie pamięć nie myli ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 17:14
                                                    No przeciez kelner na wyspie mial nam przynosic ;) Wprawdzie
                                                    bez truskawek .... ;)

Ale bystra jestes ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 07.07.05, 22:51
                                                    Pamiętaj: wszystko albo nic ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 08.07.05, 09:53
                                                    Zalezy co rozumiesz przez slowo wszystko ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 08.07.05, 15:18
                                                    Przecież jesteś bystrym facetem ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 08.07.05, 15:52
                                                    Ale niekonicznie juz jasnowidzem ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 11.07.05, 10:47
                                                    Być może masz rację...

Dzień Dobry w poniedziałek, którego tak nie lubię
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 11.07.05, 11:20
                                                    Jak minal weekend z dala od rycerza ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 11.07.05, 13:40
                                                    Całkiem przyjemnie.

Tyle tylko, że dziś powitał mnie "ukochany" poniedziałek, a wraz z nim masę
                                                    pracy, sama nie wiem nawet skąd...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 11.07.05, 15:13
                                                    Przyjemnie ... bez rycerza... czy mam sie teraz obrazic ??? ;)

Praca sie zawsze pojawia w najmniej przyjemnym momencie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.07.05, 10:29
                                                    Obrażać, chyba nie ma o co! W końcu lato, gorąco, więc każdy spędza czas tak,
                                                    jak mu się podoba...:) Pełen relax.
                                                    A że osobno, no cóż...
                                                    Swoją drogą, ciekawe, czy Rycerz tęsknił? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.07.05, 10:53
                                                    Ale taki relaks to nic w porownaniu z bezludna wyspa ;)

No rycerz rwal se zbroje z teskonty ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.07.05, 13:43
                                                    Oczywiscie, ponieważ z bezludną wyspą nic nie może się równać (w kwestii
                                                    relaku, oczywiście)

Akurat ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.07.05, 15:57
                                                    Ale Krolewna chyba juz tam byla bo jej nie ciagnie juz tam ;)

Nie wierzysz w slowo rycerza ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.07.05, 22:03
                                                    Na bezludnej...nie, jeszcze nie. Jest to jakieś niedoścignione marzenie. Ale w
                                                    końcu po to są marzenia, by je kiedyś zrealizować ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 09:47
                                                    Porwala bys sie na taki wyczyn, zeby jechac gdzies nad Ocean ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 10:08
                                                    Oczywiście, to całkiem w moim stylu ;)

Poza tym, jak ja bardzo żałuję, że nie chodzę do szkoły (już), bo zrobiłabym
                                                    sobie wagary dzisiaj. Powiem śmielej - miałabym wakacje!!! i mogła sobie
                                                    własnie w tej chwili leżeć w słońcu na piaszczystej palży...To moje marzenie na
                                                    dziś. Hahaha, a tu znów telefon dzwoni :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 10:10
                                                    I zamiast szumu morza - szum wiatraka ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 10:35
                                                    No coz, kazdy szum dobry ;)

To wez zacznij jakies studia doktoranckie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 11:10
                                                    To nie jest taki głupi pomysł ;) Tym bardziej, że cały czas jakoś mi to chodzi
                                                    po głowie.

Ale wentylator nie zastapi morza :( Nawet nie można powiedzieć, że to
                                                    namaistka :(
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 11:38
                                                    Masz aspiracje naukowe ? ;)

Szzzzzzzzzzz, to bardziej Ci przypomni morze ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 11:51
                                                    Ambicje, to chyba lepiej brzmi ;) Tak mam i nie boję się do tego przyznać.

Brzmi podobnie :) Chyba, że zamknę oczy i wyobrażę sobie plażę i wodę, wtedy
                                                    brzmi znajomo. Zwłaszcza jak gdzieś w oddali widać i słychać mewki.
                                                    Chyba rzeczywiście czas pomysleć o jakimś, chociaż parodniowym urlopie.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 11:58
                                                    No to dobrze, wiedza sie przydaje :)

.. i tlumy ludzi ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 12:29
                                                    Bezludna wyspa kawsze kojarzyła mi się z brakiem ludzi. czyżbym była w
                                                    błędzie? ;P
                                                    Głusza, cisza, spokój...Tak miało być ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 12:34
                                                    Najpierw mowilas o mewach ;) A mewy to nad Baltykiem :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 12:37
                                                    Nawet nad Bałtykiem może być spokojnie, a nie zaraz tłumy ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 12:41
                                                    Pewnie w jakiejs Pustyni Bledowskiej ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 12:45
                                                    Sam powinieneś znać lepiej ode mnie takie miejsca, skoro tam mieszkasz ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 14:35
                                                    No cos by sie znalazlo :) Zalezy od konkretnych wymagan :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 14:41
                                                    Oj długo dumałeś. Chyba szukałeś tej Królewny na bezludnej wyspie ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 14:54
                                                    Przeciez Ciebie tam jeszcze nie ma zdaje sie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 15:14
                                                    jasne, że nie ;) Ale tak długo nie odpisywałeś, pomyślałam, że spakowałeś
                                                    manatki i wyruszyłeś w podróż (tylko mi nie mów, że w tak cudną pogodę masz aż
                                                    tyle pracy...) ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 15:28
                                                    bez Ciebie nigdzie bym sie nie ruszyl ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 15:30
                                                    tylko bys spróbował ;) To dopiero bym się obraziła ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 15:42
                                                    Wcale bym sie nie temu zdziwil :) To byl by juz skandal na cale Krolestwo ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 15:45
                                                    I wtedy nie namyślając się długo zostałbyś rzucony smokowi na pożarcie.
                                                    I nie pomogłyby żadne płacze i prośby ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 16:33
                                                    Pozwolila bys na taka bezwzglednosc ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 17:00
                                                    Ależ ja dziś jestem złośliwa :) To chyba skutek tych upałów ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 13.07.05, 17:13
                                                    Albo innych osob ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 10:04
                                                    Nie poddaję się sugestiom ludzi ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 10:46
                                                    ... a moim ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 11:02
                                                    To zależy, co masz na myśli...

Lakonicznych odpowiedzi udzielasz.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 11:29
                                                    No czy moim sugestiom tez sie nie poddajesz ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 13:52
                                                    Zrozumiałam ;)

Niezupełnie to miałam na myśli - Kotku, ogólnie udzielasz lakonicznych
                                                    odpowiedzi :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 14:48
                                                    Wiesz, licze, ze intelinentna Krolewna zrozumie wszystko w lot ;)
                                                    Nawet te rzeczy niedopowiedziane ... :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 15:18
                                                    Te niedopowiedziane są najlepsze...:)
                                                    A umiesz czytać między wierszami? :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 15:27
                                                    Te niedopowiedziane, to nasz wspolny sekret ;)

Nawet miedzy trzema wierszami potrafie :*
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 15:29
                                                    Fajnie jest mieć takie sekrety :)

W takim razie, muszę stwierdzić, że dobry jesteś.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 15:53
                                                    Bo wogole sekrety sa mile :) Oznaczaja, ze jest sie wybrancem ;)

No bo rycesz cwiczyl szare komorki z Krolewna :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 15:57
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 14.07.05, 16:19
                                                    I pocalunki tez cwiczyl ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 08:14
                                                    No proszę, jaki wszechstronny ten Rycerz. Same zalety.
                                                    Ale to była dopiero rozgrzewka ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 08:41
                                                    Rycerz musi byc przygotowany na kazda forme zadowolenia Ksiezniczki ;)
                                                    A co bedzie w czesci glownej ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 09:18
                                                    No fakt, czujność i pomysłowość jest bardzo wskazana.

/face to face,maybe / :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 09:34
                                                    Rycerz moze wymyslec cala liste pomyslow ;)

It would be interesting ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 10:07
                                                    No proszę, widzę że końcówka tygodnia lepiej na Ciebie wpływa, jakbyś gdzieś
                                                    magazynował pokłady energii :)

To dopiero plan ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 10:11
                                                    Raczej juz moge oprozniac zbiornik awaryjny, bo wiem, ze je wkrotce
                                                    odswieze ;)

Oj wiem, ale planowanie jest najfajniejsze ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 12:44
                                                    hahaha, a w jaki sposób? ;P

Najfajniejsze jest zrealizowanie planów :)
                                                    Właśnie szukam sobie jakiejeś fajnej kwaterki, bo tak jak mówiłam, chyba
                                                    wczoraj, kilka dni urlopu przydałoby się.

I jak pomyślę o tych zachodach słońca...hahaha
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 12:56
                                                    No przez regeneracje na sloneczku :)

No i jak idzie szukanie ? :)

Juz je widzisz oczyma wyobrazni ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 13:05
                                                    Na słoneczku? A ja sądzilam, że na słoneczku to można się opalić (czyt.
                                                    usmażyć),a nie zregenerować siły. Chyba, że pomyslmy szerzej, słoneczko, plaża,
                                                    woda, kobiety...o takij regeneracji sił mylślałeś? :)

Jak na razie gromadzę sobie adresy i telefony.
                                                    Jeśli nie uda się, bo będzie wszystko zajęte - zawsze znajdzie się jakiś plan
                                                    awaryjny :)

Oczywiście, że widzę. Ale chciałabym wreszcie poczuć...oczywiście smak słonej
                                                    wody ;)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 13:12
                                                    Nie o smazeniu mialem na mysli :) Przeciez mozna usciasc nad morzem,
                                                    na lace obok lasu i delektowac sie ciepelkiem no i widokami roznymi ;)

Nie ma sytuacji bez wyjscia :)
                                                    Plan B musi byc w zanadrzu ;)

Raczej zapach, bo smaku to nie radze ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 13:54
                                                    Ciepełko jest super, ale na pewno nie, gdy człowiek siedzi w pracy.
                                                    I do jasne ch*****, jak pozbyć się "przeciknów", ja już mam dość.
                                                    Poza tym, mimo że człowiek naprawdę (!) niewiele ma na sobie ciuchów - nadal
                                                    gorąco. Gdzie ta klimatyzacja?

Oj, gdybyś Ty wiedział, rycerzu jaki ten plan B jest, hahaha :)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 14:57
                                                    Nie mow, ze niewiele bo rycerz bedzie potrzebowal reanimacji ;)
                                                    Teraz bylem na obiedzie to zmarzlem tak bylo zimno :)

Chyba nie pojedziesz w gory zamiast nad morze ? ;)))
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 15.07.05, 15:03
                                                    Hahaha, to sprawdź czy nie masz obok siebie jakiejś chętnej pielęgniarki, która
                                                    poda Ci sole trzeźwiące :))) Bo nie mówię o metodzie usta-usta.

Mam już naprawdę na dzisiaj dość.

Nie wybieram się w góry, byłam tam całkiem niedawno :) Czas na morze :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 10:50
                                                    No niestety, zadnej nie bylo ;) Pomoglo wiadro wody ;)

Morze to sie pewnie nie moze Ciebie doczekac ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 11:25
                                                    Czasami wiadro wody jest najlepszą metodą ;) Wiem cos o tym ;)

Ja także ;) Tak bardzo już mi tego brakuje. Ale to może chyba zrozumieć ktoś,
                                                    kto nie mieszka nad morzem :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 12:23
                                                    Stosowalas ? ;)

Morze na pewno to tez rozumie, obserwujac jak sie ludzie ciesza
                                                    przygladajac mu sie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 13:50
                                                    Zdarzyło się :) Czasem jest to konieczność.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 14:29
                                                    Wole sobie nawet nie wyobrazac metody wiadra z woda ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 18:35
                                                    Bywa zabawnie ;) Ale, nie polecam ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 09:11
                                                    A jaka metode mozesz polecic swojemu Rycerzowi ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 09:45
                                                    Zależy, co ten Rycerz chce osiągnąć ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 09:46
                                                    na Królewnę metody nie ma ;) Trzeba być elastycznym, w kazdej sytuacji ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 10:29
                                                    Rycerz chce wyzwolic Krolewne ;)
                                                    To Krolewna jest bardzo chlodna wobec rycerza ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 11:12
                                                    Chłodna? Chłodna to może byś woda czy ryba, ale to chyba nie o mnie, Rycerzu ;)
                                                    Jakoś to nie pasuje do mnie - raczejw drugą stronę - gorąca ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 11:35
                                                    Bo jeszcze rycerz gotow by byl pomyslec, ze Krolewnie goraco sie robi
                                                    jak pomarzy o swoim wybawcy ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 12:29
                                                    Hahaha, teraz to mnie rozbawiłeś ;) Ale kto wie? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 12:41
                                                    A u mnie zaczęło padać...i od razu jakoś smutniej za oknem się zrobiło, bo
                                                    Słoneczko chyba się dziś obraziło i nie wyłoni się wcale :(
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 12:51
                                                    Niech Krolewna pomarzy o rycerzu, to od razu bedzie pogodniej ;)
                                                    A sloneczko jest brzydkie i nie dostanie kolacji ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 13:30
                                                    Podoba mi się ten pomysł :)))
                                                    Ale czy to tak wypada - odpłynać w krainę marzeń ;) gdy pracy sporo, a nic się
                                                    nie chce ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 15:23
                                                    Rycesz pojawia sie teraz w glowie Krolewny i usmiecha sie do niej,
                                                    a ona macha mu chusteczkom ;)

No niby nie wypada, ale czy ktos Ci skontroluje marzenia ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 21:14
                                                    Widzisz tak się rozmarzyłam, że całkowicie o pracy zapomniałam :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.07.05, 23:55
                                                    Praca nie zajac ;) Zawsze jest na miejscu ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 08:18
                                                    Dokładnie ;) A z Rycerzem, różnie bywa...może "zwiać"
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 09:58
                                                    Chyba nie podejrzewasz rycerza o dezercje ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 10:48
                                                    Ja? Skąd! Przecież Rycerz nie jest tchórzem, co już kilkakrotnie udowodnił :)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 10:56
                                                    Ale Krolewna jakies insynuacje publicznie rzucila ;) Rycesz bardzo
                                                    sie zasmucil :( Rycerz nie bal sie smoka, wiezy to i innych rzeczy tez
                                                    sie nie boi :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 11:33
                                                    No właśnie to miałam na myśli ;)
                                                    Nic złego nie insynuję ;) Posądzasz mnie aż o tak niskie powodki?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 11:42
                                                    A co mialas na mysli piszac "Rycerz moze zwiac " ? ;(
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 13:01
                                                    Ach to - to tylko taka mała dygresja :)
                                                    Nigdy nie twierdziłam, że jesteś tchórzem, hahaha, wtedy chyba odebrałabym Ci
                                                    tytuł Rycerza, na który tak dzielnie pracowałeś.

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 13:10
                                                    Ladnie mi mala ;) Obciach na cale forum :)

Rycerz jest dzielny jak Rambo i 007 razem wzieci ;D

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 13:14
                                                    Łeeee tam, nikt nie zauwazył :)

Z tej dwójki, zdecydowanie 007, zwłaszcza za pomysłowość i (hahaha) zmysł
                                                    estetyczny, a Rambo, to niestety kupa mięśni i nic więcej ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 15:22
                                                    Zaraz zrobimy sonde to sie tlumy zglosza ;)

No to rycerz bedzie jak 90% z 007 ;) Lubisz ogladac 007 ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 15:34
                                                    Widzę, że masz smykałkę marketnig-ową ;), same kampanie reklamowe, sondaże...co
                                                    jeszcze?

Tak, lubię. Z tym, że w każdej części 007 towarzyszyła inna piękność ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 15:34
                                                    a te 10%?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 16:30
                                                    Te 10% to moje wlasne ;)

Kampanie - bo lubie strategicznie myslec, odnoszac sie do jak najwiekszego
                                                    sukcesu :) A nie ma to jak wiarygodny glos ludu ... ;)

W mojej serii Ty bedziesz we wszystkich odcinkach ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 22:46
                                                    Nie ma to jak być naturalnym ;) i w 100% sobą ;)

O! A ja ekscytuję się wielkimi projektami, często zanim je przemyślę do końca.
                                                    Lubię podejmować ryzyko...;)

Prawidłowo, bo nie przewiduję konkurencji :)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 00:11
                                                    Lepiej braz ze sprawdzonych wzorcow ;)

To musimy zrobic jeszcze jakis wielki projekt ;)

No bo Tys najpiekniejsza Krolowa :))))
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 09:39
                                                    Z tym czerpaniem ze sprawdzonych wzorców, zgadzam się. Ale zawsze istnieje
                                                    ryzyko, że mógłbyś za bardzo wczuć się w rolę...A czy to byłoby takie fajne?
                                                    Chyba nie ;)
                                                    Nadal podtrzymuję zdanie, że stawiam na naturalność i bycie w 100% sobą.
                                                    Więc, mój Ty Rycerzu, bądź zawsze sobą :*

Hahaha, dziękuję

A tak na marginesie: czy zauważyłeś, że kogoś wciągnęła lektura naszych rozmów?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 11:18
                                                    Jak sie odroznia film od rzeczywistosci to ciezko sie pogubic tu i tam ;)
                                                    A miec jednoczesnie dwa zycia to tez fajne, bo ma sie go 200% ;)
                                                    Chyba nie przylapalas mnie nie nienaturalnosci ? ;)
                                                    Zawsze jestem sobia, nawet jak wlacze z potwornym smokiem ;)

No caly czas kogos wciaga, jak czarna dziura ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 11:38
                                                    200%? To stanowczo za dużo. Jak dla mnie, starczy jedno, ale owocne ;) Tak,
                                                    żebym mogła powiedzieć na starość, że żyłam jak chciałam, coś przeżyłam, że nie
                                                    było nudno i byłoby miło coś po sobie pozostawić...:D

Masz na myśli siebie? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 11:56
                                                    Jestes jakas skromna dzis ;) To ciezko tak powiedziec ;)
                                                    Najlepiej pozostawic pozostawic po sobie nowe ksiezniczki i krolewiczow ;)

Nie, ogol czytelnikow ;)
                                                    Ja to juz pochloniety doszczetnie jestem ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 12:14
                                                    Zawsze jestem skromna ;)
                                                    Jakiś Ty domyślny, masz plusika "+"

Chyba jakaś taka melancholia mnie dopadła. To chyba wynik pogody - spsuła
                                                    się ;), a mój urlop coraz bliżej i co? Przecież nie może padać, w końcu
                                                    zamówiłam sobie Słońce i Pogodę i ...no właśnie, ale to już malutki sekret ;)

Niemożliwe :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 12:21
                                                    Dzieki za plusika :) Bede go nosil na wypietej zbroi :))))

No fakt, u nas bylo chlodno i deszczowo jest :(

Nie wierzysz Rycerzowi ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 15:27
                                                    Zbieraj je, zbieraj :)

Jak to nie? Zaraz powiesz, że znów zwątpiłam, a tak nie jest. Tak mi się coś
                                                    wydaje, że kręcisz :))))))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 16:33
                                                    Potem bede jak general rosyjski caly obwieszony az beda ciazyc ;)

Jeszcze nie krece Krolewna, to dopiero na balu w zamku ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 16:45
                                                    W takim razie podarujmy sobie, te "ordery", bo szkoda Twego kręgosłupa,
                                                    Rycerzu ;)

A dobry z Ciebie tancerz?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 17:14
                                                    Zawsze mozna czesc na plecach zawiesic ;)

No w zbroi to ciezko sie tanczy ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 21:59
                                                    To już by było komiczne ;)

Wykręcasz się ;) Kto tu mówi o tańcu w zbroi...?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 09:56
                                                    Ale mialebym na calej zbrioi wzorek z plusikow ;)

No troche sie wykrecam, ale zawsze mozna sprobowac zatanczyc ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 11:52
                                                    To przestań się wykręcać :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 12:18
                                                    Jak bedzie okazja to sie nie bede wykrecal ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 12:50
                                                    Bla bla bla, ratujesz honor, Rycerzu? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 13:06
                                                    No staram sie jak tylko moge wybrnac z tej sytuacji ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 13:21
                                                    Powodzenia :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 13:23
                                                    No wiec slabo tancze, ale mam dobre checi ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 13:41
                                                    Ha! Wreszcie konkretna odpowiedź. Przecież to żadna ujma, jeśli chęci są...może
                                                    nie było odpowiedniej partnerki :) żeby Cię zmotywować, Rycerzu ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 14:17
                                                    W tym rzecz, jak nie ma potrzeby, to sie tego nie umie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 14:22
                                                    Ale to naprawdę przynosi frajdę ;)

No przecież Rycerz, nie będzie stał w kącie i się przyglądał, prawda?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 14:58
                                                    Zawsze mozna sie o tym przekonac ;)

No nie bedzie, az taka kloda rycerz to nie jest ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 15:12
                                                    Bo już przez chwilkę się zmartwiłam :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 15:21
                                                    Zwatpilas w odwage rycerza ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 15:36
                                                    No coś TY! Zresztą już któryś raz się o to pytasz ;)
                                                    Niepotrzebnie, zresztą ;)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 15:39
                                                    Zawsze sie musze upewniac, czy jeszcze jestem w u Ciebie na Topie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 15:53
                                                    Hahaha, a masz wątpliwości? :D

Nie jestem rozkapryszoną Królewną ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 16:18
                                                    No do konca nigdy nie mozna byc pewnym ;)

No tak, ale Krolewna czasem zmienna jest ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 00:20
                                                    Jak każda kobieta ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 00:33
                                                    Ale Krolewna jest kobieta nietuzinkowa ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 00:36
                                                    To chyba dobrze o mnie świadczy ;)
                                                    Ale jestem skromna ;) Ale dobrze znać swą wartość ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 21:38
                                                    No jak najlepiej swiadczy :)
                                                    Nigdy w ta nie watpilem :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 10:20
                                                    Witaj Rycerzu, w kolejny poniedziałek ;)
                                                    Dziś tryskam energią, aż sama się sobie dziwnię :) Mimo poniedziałku i
                                                    brzydkiej pogody :)
                                                    Jak Ci minął weekend?

Pozdrawiam gorąco :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 10:45
                                                    Witaj Krolewno ;)

A od czego taka duza energia ? ;) Rycerz jest zaintrgowany ;)

Weekend minal to na omijaniu kaluż z woda i marzeniach o Krolewnie ;)

A ja witam jeszcze gorecej :*
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 10:50
                                                    Od czego? Hmmmmmm, sama nie wiem...może to perspektywa urlopu, a może coś
                                                    całkiem innego. Ale - czuję, że żyję :)

To taką miałeś brzydką pogodę? Na szczęście u mnie nie było aż tak tragicznie ;)
                                                    Oby wkrótce się poprawiła.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 11:52
                                                    No to rycerz sie bardzo cieszy :) Bo dobry nastroj Krolowej to podstawa :)
                                                    Wtedy sa tylko bale i uczty na Jej czesc ;)

W sobote to byl istny potop :) Nawet ciezko bylo isc z parasolem :)
                                                    Chmury i wogole zimno bylo :)

No ma byc w polowie tygodnia lepiej :)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 12:47
                                                    Hahaha, nie muszą być na moją cześć, ale miłoby było ;)

Oj, Biedaczku, skoro zimno, to chyba rozgrzewały Cię myśli o Królewnie...

Jasne, ponoć +33* od czwartku. Huuuuuuuuraaaaaaaaa!
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 12:51
                                                    Tylko jedna krolowa jest w panstwie i tylko na wydaje bale ;)))
                                                    A potem sa tance, wino i namietne spojrzenia rycerzy na Krolowa ;)

Tak, tylko one mnie ratowaly z depresji pogodowej ;)

Toz to bedzie jak w Afryce ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 13:00
                                                    hahaha - możesz czuć się zaproszony, Rycerzu :)

I całe szczęście :*

Daleko do Afryki, ale ciepełko ma być, w końcu mam zamiar poopalać się nad
                                                    pięknym polskim morzem :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 13:20
                                                    A gdzie posadzi Krolwa rycerza przy stole ? ;)

Tak, wszystko dzieki Krolewnie :*

Tak, bo to na zamowienie rycerz sloneczko sprowadzil ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 13:27
                                                    jak to gdzie? Tylko przy mym boku ;) I karnecik wyrzucę, bo wszystkie tańce
                                                    zajęte...:))) Co Ty na to?

Miło to słyszeć ;)

Tak jak obiecał ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 13:38
                                                    Ale to od razu plotki na dworze beda ;) No przetanczmy razem cala noc :)
                                                    A przy jakiej muzyce ? ;)

Bo rycesz zawsze dotrzymuje slowa :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 09:57
                                                    Obawiasz się plotek? Dziwne, bo ja mam to w nosie ;)
                                                    Przy jakiej? Jakiej tylko chcesz...

I prawidłowo ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 12:56
                                                    Oj, coś Piotruś niedokładnie czyta,rozpisując się na innych wątkach :)

Muszę pomyśleć o czymś nowym, hahaha
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 13:01
                                                    Czytam dokladnie, a Krolewna tez czyta inne watki ;D

Znaczy o czym ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 13:21
                                                    Tak, czytam... :D
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 14:52
                                                    A jestes zadrosna ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:05
                                                    Być może ;)
                                                    Wyrabiam sobie zdanie o Tobie ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:21
                                                    Przeciez tam to sobie zartuje ;)
                                                    No i jakie to jest zdanie ???????????? :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:39
                                                    Hahaha, wystarszyłeś się? Dobre sobie!

Jesteś ciekawy? A wiesz dobrze, że ciekawość, to pierwszy stopień do piekła :)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:41
                                                    Nie wierzysz mi ? :)

Chyba mi nie zyczysz piekielnych meczarni ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:45
                                                    Pytanie w co? W to, że się wystraszyłeś, czy w to, co piszesz tu, czy tam..?

Nie, nie życzę. Czasem można zgotować piekło na ziemi :) Ale to nie w moim
                                                    stylu ;) Ja mówiłam zawsze o bajce i raju...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:51
                                                    Chyba raczej ze sie wystraszylem :)

Raj na ziemi ... To brzmi az za dobrze ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:18
                                                    Jakiś taki niedowiarek z Ciebie ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:24
                                                    piszesz do mnie?
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:30
                                                    To było akurat do Piotrusia, że z niego NIEDOWIAREK ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:36
                                                    Przesadzasz ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:35
                                                    No bo ciezko jest wierzyc ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:40
                                                    No i widzisz - NIEDOWIAREK ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:47
                                                    czegos tu nie rozumiem,albo juz spie?czy wy gadacie przez telefon?lub piszecie
                                                    gdzie inndziej?bo sie pogobilam.jest taka zabawa w przedszkolu,gluchy
                                                    talefon,tak sie teraz czuje
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 16:07
                                                    MAM WRAZENIE ZE DOBRZE SIE BAWISZ Z PIOTREM,NA ZYWO PEWNIE PAN BY OGON PODWINAL
                                                    I DAL DYLA PO TWOICH PODSUMOWANIACH.DZIEKI ZA ZROZUMIENIE WE WCZESNIEJSZYM
                                                    ZDANIU.KOBIETY CZESTO INTUICYJNIE DAJA FORY PANOM ABY MOGLI BLYSZCZEC,ABY NIE
                                                    DOCHODZILO DO KONFLIKTOW,ALBO DLA SWIETEGO SPOKOJU.ZNAM TO Z AUTOPSJI.MOJE
                                                    KOLEZANKI MAJA MEZOW I WLASNIE TAK ROBIA DLA ZDROWIA PSYCHICZNEGO.PANOWIE W
                                                    DOBIE TAK SZYBKIEGO ROZWOJU SPOLECZNEGO KOBIET POZOSTAJA W TYLE,KOCHAJA
                                                    STEREOTYPY,NA DOWOD TEGO PIOTR PROPONUJE MI ABYM BRYLOWALA W KUCHNI.KON BY SIE
                                                    USMIAL.ALE TRAFIL,PEKAM ZE SMIECHU.NIESTETY NA RAZIE NIE POWIEM
                                                    DLACZEGO.UWIELBIAM JAK MEZCZYZNA GOTOJE,LUB WSPOLNIE.FAJNA GRA WSTEPNA!ALE W
                                                    TEJ PROFESJI TO PANOWIE SA NAJLEPSZYMI SZEFAMI KUCHNI W NAJLEPSZYCH
                                                    RESTAURACJACH.JESTEM CIEKAWA W CZYM PIOTR SIE MOZE WYKAZAC?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 16:32
                                                    Ja jestem wszechstronnie uzdolniony :) Mozesz sprawdzac :)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 19:04
                                                    CIESZE SIE BO LUBIE ROZGARNIETYCH PANOW!NIE WATPIE W TWOJE ZDOLNOSCI,TYLKO
                                                    MUSZE JE POZNAC?A CO DO TENNISA TO PANIE PRZYCHODZA CZESTO ZE ZNAJOMYMI,CO NIE
                                                    PRZESZKADZA POZNAC KOGOS CIEKAWEGO NA KORCIE?TO DZIELA W OBIE STRONY.ZRESZTA W
                                                    KAZDYM MIEJSCU PUBLICZNYM.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:33
                                                    No nie wiem u nas te korty sa bardzo elitarne :)
                                                    Nie na moje progi :)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:42
                                                    piotr_321 napisał:

> No nie wiem u nas te korty sa bardzo elitarne :)
                                                    > Nie na moje progi :)
                                                    to tym bardziej powinienes sprobowac swoich sil,nie lubisz wyzwan?a moze boisz
                                                    sie porazek?ja mam takiego jednego partnera z ktorym prawie zawsze przegrywam z
                                                    przyjemnoscia,bo samo przebywanie z nim to przyjemnosc,a gra dobrze.kiedys mial
                                                    slabsza forme i przegral pare razy,polamal rakiete.od tej pory wole przegrywac.
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 19:05
                                                    piotr_321 napisał:

> Ja jestem wszechstronnie uzdolniony :) Mozesz sprawdzac :)
                                                    W JAKI SPOSOB?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:34
                                                    W jaki uznasz za stosowny :)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:38
                                                    pozostane przy starych zasadach,wole kiedy inicjatywe ma mezczyzna,zaproponuj
                                                    cos?
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:08
                                                    Zgadzam się z Tobą :)
                                                    Trafiłaś w sedno!
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:28
                                                    lalunia77 napisała:

> Zgadzam się z Tobą :)
                                                    > Trafiłaś w sedno!
                                                    co masz na mysli?czytalas swoja poczte?o to chodzi?jesli tak to niezle,mam nosa.
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:42
                                                    nie nie czytałam, zaraz nadrabiam zaległości i odpowiem :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:56
                                                    no mam trochę mniej ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 23:57
                                                    jest niezle bo mam duzo kol.w tym wieku
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 00:02
                                                    ok.lapie co chodzi.jestem starsz a z wiekiem komputer i te sprwy gorzej
                                                    ida,odwrotnie proporcjonalnie.
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 00:16
                                                    Odwrotnie proporcjonalnie? No coś Ty! Wszystko jest dla ludzi, bez względu na
                                                    wiek ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 00:18
                                                    SOLODKICH SNOW MOI DRODZY,POZWOLE SOBIE NA TAKA MALA EGZALTACJE W WASZA
                                                    STRONE.DO USLYSZENIA JUTRO,A W ZASADZIE DZIS TYLKO POZNIEJ
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 09:49
                                                    Mówisz słodkich snów, a ja na to Dzień Dobry!

Czyżby powstał trójkącik? Ciekawe co na to Piotruś? Hahaha, teraz to dopiero
                                                    może się wystraszyć!
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 09:54
                                                    Uf, az sie zaczalem gubic, kto so co kogo pisze :)

No fakt, to jest przerazajace :) Ale wierze, ze to tylko
                                                    tak dla zartow propozycja byla :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 10:02
                                                    Ja też się pogubiłam, bo już nie wiem, gdzie wklejać odpowiedzi, hahaha, to
                                                    naprawdę zabawne :)

• 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 10:56
                                                    Jestem.witam!MI TEZ SIE PODOBA.WKRACZAMY NA CIEKAWE WODY TYLKO DLA
                                                    INTELIGENTNYCH O ODWAZNUCH
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 11:01
                                                    Raczej wkraczamy na bezludna wyspe ;)
                                                    A co tu by bylo odwazne ? :)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 11:06
                                                    sama chec znalezienia sie na bezludnej wyspie,i to w jakim otoczeniu,rozumiem
                                                    ze jestesmy zaproszone
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 11:09
                                                    Nie wiem co na to Krolewna powie :) Jak ona Cie zaprosi to mozemy jechac ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 11:15
                                                    ok.mysle ze z krolewna sie dogadam szybciej niz ci sie wydaje.kobieca
                                                    solidarnosc,empatia.na razie ide szukac naszego lokum,odezwe sie za
                                                    ok.godzinke.a wy moze w tym czasie cos wymyslicie?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 11:24
                                                    No dobrze, poczekamy ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 12:41
                                                    Jestem, chociaż na chwilkę. Na co czekacie? Na moje zdanie?

Nie lubię się dzielić :)))
                                                    Ale zawsze są wyjątki od reguły, hahaha

Może przekonałbys się, że może być Raj na Ziemi ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 12:59
                                                    No tak, Twoja ostateczna decyzja ;)

No i dobrze :)))
                                                    I niby ja jestem tym wyjatkiem ? ;)

Ale to by bylo ..... ;))))
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 13:29
                                                    Znasz moje zdanie, Rycerzu :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 13:30
                                                    No dobrze, niech taka bedzie :*
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:24
                                                    Mam nadzieję, że dobrze się zrozumieliśmy :)
                                                  • avocem Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:42
                                                    Wybaczcie, ze tak bezpardonowo Wam przerywam, ale nie sadzicie, ze znacznie
                                                    wygodniej byloby przeniesc ta dyskusje np. na lamy gg? Zrobil sie niezly
                                                    bajzel ;P
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:54
                                                    NIE ROZUMIEM PANA,COS SIE PANU NIE PODOBA?JEST MISJSCE DLA WSZYSTKICH.A MY
                                                    WLASNIE PODRYWAMY PIOTRA I PROSIMY NIE PRZESZKADZC,ZGODNIE Z TEMATEM,ZAZDROSNY
                                                    CZY CO?
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:56
                                                    Fakt, tylko niestety pozostali uczestnicy i zainteresowani, nie mają w pracy gg.

Bajzel? Słyszałeś Piotrusiu? Hahaha, a ja myślałam, że naprawdę nikt tego nie
                                                    czyta :) Chyba się pomyliłam :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 15:11
                                                    Wiem Krolewno :) Traca linearny watek przez 1d13 ;))))
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 15:52
                                                    Zauważyłam to :)
                                                    Ale Ty się nie pogubisz, prawda? ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 16:27
                                                    Rycerz z nie takimi problemami juz walczyl ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 22:05
                                                    Dokładnie :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 22:52
                                                    A Krolewna nie raz mu dopingowala ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 09:36
                                                    Zgadza się!

Jak podoga - i na dworze i ducha? ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 09:59
                                                    Na dworze to lepiej nie mowic, chmurzyska chociaz nie pada :)
                                                    A ducha duzo lepiej zwlaszcza gdy rano Krolewne mozna spotkac :*
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 10:07
                                                    teraz przyszla kolej na nas.my mamy w koncu lato.wczorj30,a dzis ma byc 35
                                                    stopni.super.posle wam troszke slonca,trzeba sie dzielic
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 10:36
                                                    witaj
                                                    dziękuję za słoneczko, u nas też go nie brakuje ;) więc tez mogę się
                                                    podzielić :)
                                                    wniosek taki, że tylko u Piotrusia pochmurno :) Czyżby gradowe chmury nad nim
                                                    się zbierały, hahaha
                                                    taki malutki żarcik na początek dnia :)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 10:38
                                                    TY KOZO,HA HA,NIE ROB SOBIE Z NIEGO ZARTOW,BO RYCERZE TEGO NIE LUBIA
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 10:55
                                                    No wiec, pakujesz sie juz na ta wyspe ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 11:04
                                                    To do mnie? Jeśli tak, to jeszcze nie, ale myślami już tam jestem...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 11:07
                                                    No do Ciebie :) Bo plaza juz czeka ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 11:13
                                                    A Rycerz też? ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 11:14
                                                    Tez, tez :) Masz jakies watpliwosci ? :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 11:23
                                                    ŻADNYCH :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 11:46
                                                    Krolewna nalezy pewnie do tych niedowiarkow ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:01
                                                    Nie, wcale nie ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:05
                                                    Raczej tak ;P)
                                                    A i Krolewna nie widzi jak sie stacza w dol nasz drugi watek ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:08
                                                    Wcale nie, nie sprzeczaj się :)

Tak widzę, ale o ile mnie pamięć nie myli, ja tam dzis pisałam, a Ty,
                                                    Rycerzu? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:17
                                                    Z Toba moglbym tak cala bajke sie sprzeczac ;)

Chyba pamiec mylila ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:26
                                                    Najwidoczniej ;) Bo myślami jestem już na urlopie, na plaży pełnej piasku,
                                                    gdzie szumią fale i słoneczko grzeje...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:32
                                                    Zalezy czy to sloneczko bedzie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:37
                                                    Bedzie będzie. Byłam grzeczna, więc sobie na pogodę zasłużyłam :) Zresztą mam
                                                    zamówioną, więc jestem spokojna.

Morza szum, ptaków śpiew, a na leżaku półnaga i tak pięknie opalona...Dobre,
                                                    nie?

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 12:59
                                                    No tak, wiesz, teraz to tak wygania innych, zeby tloku nie bylo ;)

Widok jak w raju .... :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 13:51
                                                    Hahaha :)

A wątpiłeś w Raj na Ziemi :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 15:32
                                                    Ale teraz roztoczylas wizje nie do przebicia ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 22:00
                                                    No tak to już ze mną jest :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 23:12
                                                    Bo Krolewna najpiekniejsza jest na swiecie
                                                    i nigdzie lepszej nie znajdziecie :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 08:04
                                                    A dziękuję, miło takie komplementy czyta się od rana. :*

Dziś nawet poświęciłam się i jestem już od godziny w pracy - koszmarny upał :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 10:00
                                                    Rycerz tez sie cieszy, ze Krolewnie sie podobalo :*

Bedziesz godzine dluzej, czy wczesniej wyjdziesz ? :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 10:35
                                                    Chyba każda kobieta docenia takie słowa :)

Nie wiem jeszcze, a czy to ma znaczenie? Mam trochę biegania dzisiaj ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 11:01
                                                    Ale to byly slowa do Krolewny ;)

W sumie praktycznie ma male, tylko ciekawosc rycerza wziela ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 12:40
                                                    Wiem Rycerzu, nie pozostaje mi nic innego powiedzieć, jak : dziękuję :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 12:55
                                                    Niech Krolewna tak nie dziekuje,
                                                    Bo wtedy Rycerz glupio sie czuje,
                                                    I w podziece ze ten calus ogromny,
                                                    Do Jej nog rzuci sie sluga skromny ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 11:06
                                                    A kto tu żaruje? Hahaha
                                                    Ja przecież jestem takim aniołkiem :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 10:33
                                                    Pamiętaj, że obiecałeś mi słońce i pogodę ;P
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.07.05, 10:54
                                                    Wszystko bedzie w najlepszym porzadku ;)
                                                    Ups, Teraz to nawet deszcz zaczal padac ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:43
                                                    Przyjme Twoja wole bez zastrzezen, wiec moge nawet jej nie znac ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:56
                                                    PODOBA MI SIE TWOJA ULEGLOSC,ZGADZASZ SIE NA WSZYSTKO?LADNIE
                                                    LADNIE,PRZYGOTUJEMY CI PROGRAM ROZRYWKOWY!!!ALE POZNIEJ BEZ WYKRETOW!
                                                    A co bedzie w programie ? :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:58
                                                    I to jest bardzo dobra odpowiedź :* Chyba czytasz w moich myślach
                                                    No czytam :*
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 14:51
                                                    W TAKIM SKLADZIE TO BYLBY RAJ NA ZIEMI DLA PIOTRA,
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 15:09
                                                    Nie watpie ;) Ale dla Was juz nie ? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 11:00
                                                    Moge Krolewno tu pisac za Toba ? :)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:44
                                                    JESTEM.NIE ZLA JESTES.PODOBA MI SIE JAK RADZISZ SOBIE Z PIOTREM.A TY PIOTRUSIU
                                                    NIE BADZ TAKIM STRASZNYM PESYMISTA,PRZEBIJA SIE NUTA NISKIEJ SAMOOCENY,U NAS
                                                    MOWI SIE ZE KAZDA POTWORA MA SWOJEGO AMATORA.TYLKO BEZ OBRAZY
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:50
                                                    Lepiej byc niedoszacowanym pesymista niz przeszacowanym optymista ;)
                                                    No jeszcze na potwora nie wygladam ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:56
                                                    piotr_321 napisał:

> Lepiej byc niedoszacowanym pesymista niz przeszacowanym optymista ;)
                                                    > No jeszcze na potwora nie wygladam ;)
                                                    TO BYLA METAFORA ZE SLASKA.NIE SADZE ZE JESTES POTWOREM.DOBRZE JEST ZNAC SIEBIE
                                                    I NIE POPADAC W SKRAJNOSCI
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 16:31
                                                    Ale skajronosci sa ciekawe ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 13:58
                                                    odpowiadam na twoj zarzot ze wystarczy facetowi powiedziec co zle
                                                    robi,nieprawda bo nie znam mezczyzny ktory zniosl by pouczanie przez kobiete?
                                                    wole nie zwracac nikomu uwagi ze robi to czy tamto zle,kulture powinno sie miec
                                                    na codzien a nie tylko od swieta!i na pokaz aby zaszpanowac,niestety.nie mam
                                                    natury wiecznie niezadowolonej kobiety,zle mnie zrozumieles.ostatnio
                                                    powiedzialam ze chcielabym poznac faceta ktory bylby we wszystkim lepszy
                                                    odemnie,i bede mu prawic komplementy od rana do wieczora.znudzilo mi sie
                                                    nianczenie nieporadnych panow,majacych wysokie mniemanie o sobie,a nie podparte
                                                    niczym.
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 14:51
                                                    Zgadzam się, żaden facet nie znosi, gdy kobieta go poucza - o jej inteligencji
                                                    świadczy fakt, jeśli potrafi stworzyć taką sytuację, że wszelkie, hmmm "wizje"
                                                    wychodzą z inicjatywy mężczyzny :)))

I rozumiem Cię w kwestii niańczenia, matko, skąd ja to znam.

Ale głowa do góry, gdyż czasem życie człowieka potrafi zaskoczyć.
                                                    Czytając wcześniejsze Twoje wypowiedzi, rozumiem Twoje rozgoryczenie...jeśli
                                                    chodzi o mężczyzn.
                                                    Gwarantuję Ci, że to minie :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 14:57
                                                    Pouczyc w czyms zawsze moze, chocby jak cos zrobic w kuchni :D
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 14:56
                                                    Tylko po co facetowi kobieta, ktora jest we wszystkim gorsza ? ;)
                                                    Ma ja nianczyc czy jak ? ;)
                                                  • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 23:45
                                                    no mo ladnie sobie piszecie,jestem rozbawiona toba rycerzu.Wlasnie w taki
                                                    sposob wzbodziles moje zainteresowanie.Jak ktos szuka odpowiedzi na w/w pytanie
                                                    to niech zapozna sie z wasza rozmowa i ma rozwiazanie.Musze isc ne impreze wiec
                                                    koncze to pisanko.Wy piszecie w pracy tak mi sie wydaje,wiec czekam jutro na
                                                    ciag dalszy...?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 00:08
                                                    Kawalek humoru nie jest zly ;)
                                                    No to bardzo sie ciesze, ,ze cos mi sie udalo :)
                                                    Ale my pobieramy tantiemy od patentu ;)
                                                    Moze zostaniesz jakas konkurentka ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 09:34
                                                    Co za miła niespodzianka, że ktoś te nasze pogawędki ;) czyta. I że to komuś
                                                    się podoba!

Jak tam po imprezce? :)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 09:40
                                                    A nie wierzylas Krolewno ! :) Swiat jest bardzo czujny ;)

Jakiej imprezce ? :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 10:33
                                                    Oj, Piotrusiu, czytasz nieuważnie ;)
                                                    To była odpowiedź dla 1d13, a dla Ciebie, troszeczkę wyżej ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 11:19
                                                    Moj blad :) Sorki :*
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 11:40
                                                    Nie ma za co :)
                                                  • 50v Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.08.05, 00:13
                                                    nie można życia podglądac trzeba w nim aktywnie uczestniczyć i niczego nie
                                                    obiecuj tylko do dzieła umów sie z jakąś dupą z tego pisadła a napewno
                                                    zpomnoisz o tym co robiłes do tej pory a jak ci sie znudzi rżnięcie zawsze
                                                    możesz tu powrócic będziemy czekac na twoje zwierzenia, napewno coś nowego
                                                    wniesiesz,nie ma co się obrazać za słowa pisane skoro czyny tylko się liczą, do
                                                    dzieła człowieku bo zgnuśniejesz przy tym kompie i czas mchem Cię pokryje, a co
                                                    Ty chcesz wnukom opowiadać jak podrosną, zastanów sie póki pora, spójrz przez
                                                    okno jakie obiekty latają a niebo aktywne ostanimi czasy.
                                                  • bocian34 Lalunia 77 & piotr_321 21.07.05, 22:21
                                                    Może byście się tak już w realu spotkali......... bo widzę że gadka wam się
                                                    klei..... hihihihi
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • piotr_321 Re: Lalunia 77 & piotr_321 22.07.05, 09:57
                                                    Nie wiesz, ze my jestesmy z bajki a nie z reala ? ;)
                                                  • lalunia77 do bocian34 22.07.05, 11:50
                                                    :), widzę, że Piotruś udzielił Ci odpowiedzi...:(((((((((((

Ja jestem jak najbardziej realna, a nie wirtualna ;)
                                                  • piotr_321 Re: do bocian34 22.07.05, 12:17
                                                    Przeciez zartowalem :) Wszystko sie moze zdarzyc :)

W to ani chwili nie watpilem :)

• 50v Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 11.08.05, 18:34
                                                    Zawsze życie jest bajką i współczuję Ci Laluniu, że masz takie problemy ze
                                                    znalezieniem odpowiedniego faceta do rżnięcia i wcale Ci się nie dziwię,
                                                    prawdziwych facetów z jajami jak na lekarstwo, a jak już się trafi to
                                                    najczęściej zajęty, ale próbuj szukaj pukaj i nie próżnuj szkoda czasu
                                                    przyjdzie czas a trafi Ci się na pewno, nawet ślepemu ptakowi coś się w ten
                                                    sposób trafia. Nie piszę po to by Cię męczyć lecz po to byś z siebie dała
                                                    więcej i poszalała na tyum foru rzucając pięknymi bukitami słów i zauroczyła
                                                    sobą, ale i tak jesteś fajną osobą lubię Cię za to.
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.08.05, 08:28
                                                    Nie mam problemów ze znalezieniem faceta, bez obaw.
                                                    Nie szuakm tego typu rozrywek poprzez forum ;) Nie ma takiej potrzeby ;)
                                                    Ten post, to tylko taka dygresja, a nie desperacja, hahaha
                                                  • wiolaw3 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 16:50
                                                    lalunia uwazaj, bo Piotry to przewaznie babiarze.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 17:13
                                                    Jak imie ma decydowac to jest babiarzem, to bylby dziwny ten swiat ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.07.05, 18:34
                                                    Tak? No popatrz - nie wiedziałam ;) Ale ten jest całkiem milutki :)))
                                                  • troijnis Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 09:17
                                                    hm... chyba jestem lekko zazdrosna ;-)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 09:32
                                                    Tak? A to dlaczego? ;)
    • agent006 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 22:48
      Ilu facetów, tyle opinii. Ale, ale. W kwestii odpowiedzi. Jeśli jesteś fajną babką to daj zdjęcie. Starczy.
      Jeśli nie, to ściągnij cos z sieci. Starczy.
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:05
        Powiadasz zdjęcie, tak po prostu? To zbyt łatwe. Ale w końcu faceci to ponoć
        wzrokowcy...
        • emilka222 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:08
          i mają starczy....no wiesz:)))))
          • agent006 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:07
            Wypraszam sobie ;)
            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:12
              ????
              • agent006 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:37
                "Starczy" ze wskazaniem na "uwiąd". Oprotestowałem :)
        • agent006 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:39
          >Ale w końcu faceci to ponoć
          > wzrokowcy...

i słuchowcy, dotykowcy. Ogólnie zmysłowcy :)
          • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:44
            Czyli, jak rozumiem: musi nasycić wzrok, dotknąć i jeszcze sprawdzić, czy
            sensownie mówi...
            • agent006 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 01:02
              Słowa to już nasza rzecz. Nam starczy Wasz oddech. A reszta zmysłów ;)
              • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 17:02
                Ciekawe podejście :)))
                • glikol1 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 01:05
                  lalunia77 napisała:

> Ciekawe podejście :)))

podrywam Cię... w poczcie
    • glikol1 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 00:55
      Ja dziś jestem do poderwania :)
      mniam

lalunia77 napisała:

> Kochani mężczyźni, bo to głównie pytanie do Was.
      > Może pytanko jest trochę trywialne, ale ciekawość jest silniejsza...
      > Czy istnieje jakiś skuteczny sposób na "podryw", oczywiście tu, na forum,
      > czyli jak sami wiecie, warunki są nieco ograniczone.
      >
      > Sądzę, że wszystkie kobiety będą zachwycone, mogąc uzyskać cenne od Was
      > wskazówki...;)
    • fajnychlop Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 10:21
      nie oglądaj sie na innych..bierz mnie
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 10:27
        ;) a co takiego w sobie masz (poza fajnym nickiem), że miałabym się skusić?
        • olivka33 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.06.05, 14:19
          witam wszystkich.. i mężczyzn i kobiety
        • escobar74 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 28.06.05, 11:41
          lalunia dobra rada ,poniewaz faceci sa wzrokowcami na wstepie kazdej romowy
          akcentuj swoje walory fizyczne a potem dopiero mow o innnych zaletach(umiem
          cerowac skarpetki,gotowac,....).traktuj moja wskazowke powaznie.zyczliwy.
          • lalunia77 do Escobara74 28.06.05, 20:54
            Wzrokowcy powiadasz...już ktos o tym wspomniał.

Moje pytanie było czysto teoretyczne. Byłam ciekawa, co sądzą o tym mężczyźni.
            Poza tym, jeśli już chodzi o ścisłość, to uważam, że niczego mi nie brakuje.
            Nie ma potrzeby żebym musiała się reklamować i opowiadać o swoich walorach
            fizycznych...
    • 50v Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 01:31
      Nic prostrzego, na jeden raz zawsze jest olbrzymia szansa i najlepiej
      zaaranżować spotkanie np. w Olsztynie, żeby nie było możliwości szybkiego
      odwrotu, tylu nagrzanych facetów szuka właśnie w ten sposób rozwiązania
      własnych problemów. Może zbyt grubiańsko to napisałem ale celowo by poruszyć do
      działania, sam mieszkam w Poznaniu i chętnie podskoczę do Olsztyna na chociażby
      jedną upojną noc nie ważny jest wygląd byle by było super a i dyskrecja większa
      po cholerę mi problemy w domu , a może nigdy nic nie wiadomu adres zawsze można
      zmienić.
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 09:14
        A dlaczego Olsztyn???

A jeśli powiem Poznań..., hahaha :)))
    • azael11 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.06.05, 12:24
      zaciekawić, błysnać
      a później oczarować intelektem
    • kaszmir_0077 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 14:05
      Proste

Mail na priv wymiana informacji na czym stronom zależy
      Pierwsza wysyłasz foto potem on, spotkanie i już dalej leci.....

Powodzenia
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 05.07.05, 14:25
        a dlaczego to ja niby miałabym pierwsza wysłać foto?

to chyba zbyt proste ;)
    • 19_r_20 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 09.07.05, 15:44
      Nie chce mi się czytać całego watku , bo pewnie 90% to czateria, więc od razu
      zabiorę się do pisania na temat pierwotny.

1. Nigdy nie zachowuj się jak automat. Wiele kobiet sama nie wie czego chce, i
      pisze jednakowe maile/wiadomości do jakiejś horrendalnej ilości facetów. Wtedy
      od takiej kobiety czuć znudzeniem, niechecią, wyższością. Lepiej poznać kilku
      facetów dobrze , niż zrobić ogólnikową ankietę dla kilkuset z nich.

2. Nie bądź tylko potakiwaczką i smieszka. Często podczas rozmowy internetowej
      dziewczyny nie umieją wysilić się na nic lepszego niż "oki" , "aha" , "wow" ,
      "hehe, dobre" itp To odstraszające i świadczące o tym, że nie masz wiele do
      zaoferowania.

3. Mail typu "Cze, jestem Józia. Ile marz lat ? Skont klikarz ? Jak masz na imię
      ?" leca u wszystkich facetów w kosz przed doczytaniem ich do końca.

4. Nie kłam. Bo to i tak wyjdzie wcześniej czy później na jaw, a Ty najesz sie
      tylko wstydu, albo będziesz kolejnym kłamstwem tuszować poprzednie. Badź soba,
      nie udawaj nikogo i nie ubieraj żadnej maski. Jeśli coś z tej znajomości ma
      wyniknąć, to rozmówca wczesniej czy pozniej dowie sie jaka jestes naprawdę.

5. Nie pisz w kółko o innym facecie. Bardzo często spotykałem w internecie
      kobiety, które godzinami opowiadały mi o tym jaki ten Zbyszek czy Leszek to był
      drań, wtedy facet na ogół zaczyna używać metod zawartych w punkcie 2 , żeby ta
      męczenniczka w końcu sie odczepiła.

6. Znajdz sobie jakieś ciekawe hobby, by zawsze było o czym rozmawiac. Czytaj
      codziennie newsy , bądź na czasie, sprawiaj wrazenie oczytanej i światowej. To
      bardzo pociagające dla facetów. A, i nigdy nie krytykuj piłki nożnej ! ;-)

7. Nie sprawiaj wrażenia słabej , zmartwionej, zmęczonej życiem, to nudzi
      mężczyzn. ("Jak nie odpiszesz to sobie podetnę żyły") Oczywiście przy dłuzszej
      znajomości można (a nawet trzeba) sie nawzajem powyzalać i wypłakać, lecz na
      etapie wzajemnego poznawania się nie okazuj słabości.

8. Postaraj się o własne zdjęcie. To bardzo duży atut , nawet gdy nie jestes
      supermodelką. Każdy woli brzydulkę z fotką , niż suchego nicka pod którym kryje
      się niewiadomo jaki czort. Niedopuszczalne jest też wysyłanie fotek kogoś
      innego, z podpisem że to ja jestem.

9. Po dłuższym zapoznaniu pokazuj, że Ci na nim zależy. Praw komplementy,
      interesuj się jego życiem codziennym, sama o sobie też opowiadaj niekiedy. To
      pogłębia więzi emocjonalne i zbliza.

10. Uważaj na drani. Kobiety mają naturalną skłonność do zakochiwania się w
      kryminalistach, oszustach, kretaczach i bokserach. To może byc Twój atut -
      podczas, gdy wszystkie konkurentki będą zajęte flirtem z karkiem z BMW - Ty
      możesz sopkojnie wybrać sobie jednego z tysięcy samotnych misiaczków, którzy tak
      jak Ty potrzebują uczucia i miłosci, lecz brak im odwagi na podryw.

podowdzenia
      Paweł
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 09.07.05, 16:02
        Powiem krótko - jestem pod wrażeniem. Dziękuję

A dlaczego? Bo to wszystko prawda.
        Temat tego wątku był taki trochę zaczepny, bo chciałam sprowokować ludzi, żeby
        napisali coś wiecej oprócz głupot.
        • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 11.07.05, 11:19
          Bravo Pawel !!! :))))
          • krzys23-1986 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 02:29
            dziewczyna musi pokazać ze ma coś w głowie być miła i uszczypliwa , byc ostra
            ale jednocześnie znająca umiar bo . Tak naprawdę to jak każdy facet obejze się
            za jakąś laską w mini ale szukam takiej która ma maxi intelekt i charakterek
            (mnie to osobiście kręci!!)
            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 08:16
              I dobrze, że Cię to kręci, bo ładna buzia czy długie nogi, to nie wszystko. Gdy
              czar pryska warto mieć też o czym pogadać a nie tylko "delektować" się
              widokami :)
              • lillianna Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.07.05, 16:33
                ależ to tylko czysta teoria że dla mężczyzny oprócz urody liczy sie także
                intelekt

choć wyjątki się zdarzają
                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 12:35
                  Być może to tylko teoria, albo tylko takich spotkałaś ;)

W tej kwestii musiałby wypowiedzieć się mężczyzna :)
                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 12:45
                    Od kiedy rycerz jest plcia zenska ? ;D
                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.07.05, 15:50
                      hahaha, moja wina :)
                    • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 22:42
                      CZESC.RYCERZU-MAM NADZIEJE ZE JESTES FACETEM?PISZESZ JAk chlop,ale pewnosci
                      moge nie miec,bo jaja mozna sobie robic z kazdego piszac anonimowo.a tak serio
                      to kazdy ma racje po trochu z tym ze zwracamy uwage na wyglad zewnetrzny,choc
                      uroda przemija,a pozostaje uczucie.
                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 23:17
                        No jestem facete, moge Cie zapewnic :)
                        Wszystko przemija, tylko kwestia zeby sie we wlasciwy moment wpasowac ;)
                        Pozdrawiam :)
                        • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.07.05, 23:55
                          o brawo.jestes znowu a myslalam ze piszesz tylko z pracy.chcielem cie troszke
                          podpuscic,ladnie odp.czytalam twoje wypowiedz na inne temty.gdzie ty sie
                          chowasz przed kobietemi w prawdziwym swiecie?
                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 00:32
                            Nie, w domu tez na net zagladam :) Mnie tak sprawdzac ?
                            Nieladnie ;) Nie chowam sie, tylko one mnie jakos nie zauwazaja ;)
                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 00:34
                              Już nie bądź takim pesymistą ;) Nie jest aż tak źle :*
                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 21:37
                                Ty bronisz honoru Dam :*
                            • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 11:47
                              witam,dobrze wiedziec ze w domu tez piszesz.ja w zasadzie mam malo czasu w
                              pracy na pisanie wiec przewaznie czytam w nocy wasze wypowiedzi.teraz wrocilam
                              z tennisa i w ramach odpoczynku siedze przy komputerze.szkoda ze kobiety cie
                              nie zauwazaja,duzo traca.jestes wysoki i szczuply-tak napisales wiec powinienes
                              sie rzucac w oczy,a pozniej wszystko w twoich rekach.milej niedzieli.uprawiasz
                              jakis sport?
                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.07.05, 21:30
                                Czesc, to mile, ze masz czas sledzic nasz watek :)
                                Wiesz, to ich strata, tylko potem niech nie pisza, ze na necie
                                nie ma fajnych facetow :) Przeciez nie bede ich ciagnal
                                za uszy :) One tez musza cos dac z siebie :)
                                Sport raczej rekreacyjnie :) Nie mam czasu po pracy za bardzo,
                                zeby cos trenowac. Zawsze marzylem o tenisie, ale sam ze soba
                                to ciezko grac, a o zapalencow to w moim otoczeniu ciezko :)
                                • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 20:13
                                  tennis to fajna gra,nie trzeba trenowac zeby sobie pograc,i miec z tego
                                  przyjemnosc.ja gram co prawda od dziecinstwa ale z przerwami na kariere
                                  zawodowa/zartuje/teraz tez niemam za duzo czasu,ale sa pewne rzeczy z ktorych
                                  nie musze rezygnowac,a poza tym warto sie czasami poruszac!dzis tez rano
                                  pogralam,ale pogoda nie dopisuje niestety,deszcz nas troche pogonil.ja mam
                                  tylko plec meska jako partnerow do gry bo kobiety prwie nie graja w moim
                                  miescie.ma to swoje dobre strony bo facet gra zawsze na100% zeby nie przegrac,a
                                  ja nie musze wygrywac,bo gram dla przyjemnosci.widze ze kolega mieszka na
                                  poludniu kraju bo tylko tam jest pogoda do kitu!a zapomniala na korcie zawsze
                                  mozesz kogos poderwac,panie sa ladnie ubrane,malo dzianiny maja na sobie!
                                  panowie czesto rozebrani?pozdrawiam
                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 23:30
                                    Ja to mieszkam na polnocy :)
                                    Ale w tym problem, ze wlasnie kobiety nie graja, a gra
                                    z kobieta jest najprzyjmniejsza ;)
      • izabella_33 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.07.05, 10:56
        Rady Pawła są bardzo pożyteczne, chociaż jakoś trudno jest trafić na samotnego
        misiaczka, a może po prostu ja nie mam do nich szczęścia? Sama nie wiem ...
        Pozdrawiam, Iza
        • emilka222 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 13:35
          Misiaczkuuuuuuu!!!!!!!!Jesteś do wzięcia???????? " Reguły już ustalone,
          więc: "ZKOND NDAJERZ?":)))))))))))))))
          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 13:40
            Jaka yntelygentna Panna ;)))))))))
            S Sopotu droka Zapko ;)))))))))
            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 13:43
              A właśnie miałam napisać, że zabijają się o Ciebie, Piotrusiu ;)
              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 23:22
                Co, kto, gdzie ? ;) Pojde zaraz zobaczyc ;)
                Ale o co chodzi z tym zabijaniem ? ;)
                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 09:52
                  To była metafora, a doskonale wiesz, co miałam na myśli...
                  /ja raczej nie pisuję slangiem ;)/
                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 10:32
                    No domyslam, sie ale chyba przesadzasz troche :) Nikt tu sie za mna nie
                    ugania :)
                    • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 13:28
                      to chyba nie pogramy w tenisa,za daleko mieszkasz!ale zawsze mozesz
                      pospacerowac kolo kortow i popatrzec w niedzielne popoludnie na piekne kobiety
                      jak graja,podac pilke,zagadac?tylko trzeba odwagi.do dziela.nie badz taki
                      skromny jak podasz swoj nr tel.to zobaczysz jakie branie bedziesz mial!sproboj?
                      ten przejaw skromnosci jest troszke nieprawdziwy,ze nie widzisz zainteresowania
                      swoja osoba
                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 14:54
                        na korty to piekne kobiety przychodza z przystojnymi panami ;)
                        Na pewno branie, ale chyba sledzi w rzece ;)) Takich jak
                        ja to moga miec na peczki :) Jestem realista, wiec jak mozna
                        mierzyc zainteresowanie ? ;)
                        • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 15:53
                          piotr_321 napisał:

> na korty to piekne kobiety przychodza z przystojnymi panami ;)
                          > Na pewno branie, ale chyba sledzi w rzece ;)) Takich jak
                          > ja to moga miec na peczki :) Jestem realista, wiec jak mozna
                          > mierzyc zainteresowanie ? ;)
                          KOBIETY CZESTO NIE PRZYCHODZA Z PRZYSTOJNYMI PANAMI,ZAPEWNIAM.ZAINTERESOWANIE
                          MOZNA ZOBACZYC SKORO JA Z TOBA PISZE I TWOJA KOLEZANKA JEST ZAZDROSNA
                          TROSZECZKE TO JEST OK.ONA TEZ POSWIECA CI TROCHE CZASU TO OCZYMS SWIADCZY!GLOWA
                          DO GORY
                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 16:30
                            To z kim graja jak same przychodza ? ;)

Nie mowie, ze nie jestem lubiany :) Ale do powaznego zainteresowania
                            to dluuuga droga :)
            • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 19:59
              Dobrywieczor,witam gromadke!Widzisz mowilam ci ze masz wziecie,laski biora w
              ciemno,ale chyba nie o to ci chodzilo?Brry.
              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 25.07.05, 23:28
                Jakie laski i jak biora ? :) Ty chyba cos wiecej wiesz niz ja ;)
                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 09:53
                  Oh, jakiś Ty skromny ;)
                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 10:32
                    Jak to prawy rycerz ;)
    • avocem Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 10:52
      Z a i n t r y g o w a c...Nie wiem jak inni przedstawiciele "meskich
      szowinistycznych swin", ale ja slowo pisane odbieram mniej wiecej tak jak
      aksamit glosu ;), a zatem raczej wyczuwam ten "potencjal", ktory sprawia, ze
      kobieta mnie rozbraja, a...ekhm...serce rosnie ;)

A skladniki owego "potencjalu" dla kazdego juz pewnie beda inne. Ja np. lubie
      kiedy kobieta jest bezposrednia, ale przy tym potrafi zachowac gre slow,
      wszelkich dwuznacznosci i niedomowien - to wytwarza bowiem ta niepowtarzalna
      atmosfere napiecia.

Tyle w kwestii slowa pisanego. Przyjdzie bowiem moment, kiedy trzeba bedzie
      ujawnic swoj fizys i to (mimo wszystko) jest clue podrywu via siec. Jak pisalem
      bowiem na poczatku kazda "meska szownistyczna swinia" jest wzrokowcem. Ze mna
      na czele...
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 11:08
        Brawo!
        • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 11:59
          A jaka bedzie nagroda dla rycerza ? ;)
          • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 12:11
            A co? Rycerz jest zazdrosny? ;)
            • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 26.07.05, 12:27
              No a jak ! :)
        • avocem Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 04.09.05, 04:03
          Ten poklask to niby dla mnie? No coz...schlebianie tez moze stanowic pewna
          metode podrywu via siec ;P
    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 00:34
      Ale zamieszanie powstało na tym wątku. Nie sądzisz Piotrusiu?
      • krzys23-1986 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 00:41
        skończcie go prosze
        • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 00:47
          ONIE KRZYSIOWI SIE NIE PODOBA TO NIECH NIE CZYTA
      • 1d13 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 00:53
        DAJMY RYCERZOWI SIE WYKAZAC,NIECH ON ZDECYDUJE!CO MA ROBIC.PISAC CZY SIEDZIEC
        CICHO JAK MYSZ POD MIOTLA?
        • krzys23-1986 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 01:30
          mnie to juz nudzi powoli i rycezr taki niezdecydowany i księżniczka coś nie
          dobrana z nich para
          • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 09:41
            hahaha, coż ja na to mogę?
            Jak to było?: i chciałabym i boję się... /ale nie mam na myśli siebie :)/

A jak nudzi - to nie czytaj - prosta sprawa :)
        • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 27.07.05, 09:54
          To nie ma co decydowac, bo okolicznosci przekraczaja wyobraznie rycerza :)
    • sebciaq Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 16:31
      A jest wogole cos takiego jak skuteczny sposob na podryw??:>
      To raczej zelezy od indywidualnych gustow osoby podrywajacej i podrywanej.
      No chyba ze ktos leci na kazdego/kazda;)) (odpowiednie prosze skreslic:P)
      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 16:51
        Jak jest przepis na ciasto tak i musi byc na podryw ;)
        Tylko to i to czasem sie nie udaje ;)
        • sebciaq Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 29.07.05, 17:13
          wlasnie o to chodzi nie ma przepisu doskonalego
          a i ciasteczek jest duzo rodzajow
          i nie kazdy lubi takie same
          jednamu smakuja takie 2 inne;))
    • kominek Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.08.05, 00:44
      lalunia77 napisała:

> Kochani mężczyźni, bo to głównie pytanie do Was.
      > Może pytanko jest trochę trywialne, ale ciekawość jest silniejsza...
      > Czy istnieje jakiś skuteczny sposób na "podryw", oczywiście tu, na forum,
      > czyli jak sami wiecie, warunki są nieco ograniczone.

Od zawsze najskuteczniejsza metoda podrywu faceta byla zwyczajna obietnica seksu:)
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 12.08.05, 08:30
        Fakt, czekałam, czy któryś z Panów odważy się to napisać ;)
      • sebciaq Re: obietnica sexu...? ;) 13.08.05, 08:11
        nie wiem co ma sex do podrywu?
        chyba ze ktos ma ochote tylko na to by razem pojsc do lozka.
        Ale nie z kazda ma sie ochote na sex ... wiec nie sadze zeby to byla niezawodna
        metoda na facetow:P
        • mitul Re: obietnica sexu...? ;) 05.09.05, 10:27
          Na pewno nie jest to metoda niezawodna aczkolwiek o bardzo wysokim
          współczynniku skuteczności. Przy założeniu atrakcyjności fizycznej proponującej
          łóżkowe harce metoda niemalże stuprocentowa :)) Tak to już chyba niestety jest
          z nami facetami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka