Dodaj do ulubionych

Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;)

17.06.05, 11:36
Kochani mężczyźni, bo to głównie pytanie do Was.
Może pytanko jest trochę trywialne, ale ciekawość jest silniejsza...
Czy istnieje jakiś skuteczny sposób na "podryw", oczywiście tu, na forum,
czyli jak sami wiecie, warunki są nieco ograniczone.

Sądzę, że wszystkie kobiety będą zachwycone, mogąc uzyskać cenne od Was
wskazówki...;)
Obserwuj wątek
    • bmwariat Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:37
      a chcesz poderwać?:D
      • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:42
        Hmm... Kobiecie będzie najprościej będzie rozpocząć wątek z cyklu "szukam..." i
        wtedy już tylko selekcja :)
      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:43
        Hmmm, kto wie?
        Nigdy nie próbowałam, a może warto... :)
        • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:44
          nie warto :)
          • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:50
            ...ale spróbować nie zaszkodzi. Co możemy sprawdzić tego nie musimy się
            domyślać.
            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:58
              dobre :-)

Więc może jakieś drobne sugestie...
              Przypuśćmy, że jestem żółtodziobem, i nie mam zielonego pojęcia, jak się do
              tego zabrać ;) Dlatego liczę na Waszą pomoc :)))

• konrado80 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:59
                jak masz juz kogos na oku to zaproponuj rozmowe na gg ;)
              • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 12:15
                Jakbyś chciała mnie poderwać to przedstawiłbym Ci instrukcje punkt po punkcie.
                Recepty na pozostałych z mojego gatunku nie znam. Mimo wszystko na Twoim
                miejscu trzymałbym się tej wersji z "żółtodziobem" - ustawiasz się wtedy w
                reagle produktów szybkozbywalnych nim się obejrzysz role się
                odwrócą. "Świeżość" to nieoceniony atrubut w zdobywaniu facetów - z mojego
                idealistycznego punktu widzenia...
                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 12:49
                  no więc? gdybym chciała Ciebie poderwać Majstermarchewo...to, jakich rad byś mi
                  udzielił ?
                  • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:05
                    1. Dawaj siebie poznać
                    2. Poznawaj, zadawaj pytania (istotne!)
                    3. Nie naciskaj, nie przesadzaj z flirtem (bo mnie wystraszysz)
                    4. Walka z konkurencją w moim przypadku raczej nie grozi, ale trzeba być
                    przygotowanym :)
                    5. Po kilku miesiącach "fermentacji" mogę być gotów do tego żeby wziąć sprawy w
                    swoje ręce.

kiepska wizja, choć nie ma co się czarować - podręcznikowa.
                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:09
                      no wizja może i podręcznikowa. Ale "kilka miesięcy"!!! - taką jesteś twierdzą
                      nie do zdobycia.
                      Chyba teraz przesadziłeś...i kusisz ;)
                      • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:21
                        Na "spontanach" się przejechałem i to zdrowo. Ze mną na spontanie też można się
                        przejechać. Nie jestem łatwy we współżyciu. A Cała zabawa sprowadza się nie do
                        zdobycia i zruinowania twierdzy tylko do znalezienia tajnych przejść i
                        skrutów :) Kilka miesięcy to może rzeczywiście przesada, ale to maksymalny czas
                        całej próby.
                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:29
                          A kto mówi o zburzeniu twierdzy?
                          chodziło mi raczej o odnalezienie "tajnej furtki" :)))

• majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:35
                            Ty użyłaś określenia: "zdobycie twierdzy" :) Mi się ono jednoznacznie
                            skojarzyło z najazdem katapult, czołgów i innych zabawek z tej półki.
                            A po takim przeżyciu z pewnością nie byłbym zadowolony.
                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:59
                              To był malutki zarcik z mojej strony. Moja reakcja na te kilka miesięcy.
                              Dlatego, że zawsze mi się wydawało, że to kobiety przeciągają...

A po takim najeździe, jak czolgi i katapulty, to chyba sami polegli, a przeciez
                              nie o to chodzi :)
                              • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:04
                                Nie tylko kobiety mogą być ostrożne, zachowawcze i skłonne do "biegania po
                                uliczkach" (w nomenklaturze wojskowej: potyczki w mieście :)
                                Nie wiem czy powinienem traktować tę cechę u siebie jako pożądaną - jest to
                                trzeba się z tym pogodzić.
                                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:14
                                  teraz widzę, że ostrożność to cecha obu płci.
                                  Zawsze sądziłam, że faceci "idą na żywioł". Jak widać pomyliłam się.

• majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:17
                                    Większość kieruje się instynktem, który u mnie wykształcił się w karykaturalnej
                                    formie, więc udaję że go nie mam.

Miło się zapowiada, ale muszę uciekać do swojej twierdzy :)
                                    pozdrawiam
                                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:21
                                      w takim razie miłych wrażeń ;)
    • konrado80 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 11:54
      to jest chyba tak jak z tym jak my mamy Was poderwac
      kobieta musi przyciagnac nasza uwage i oczywiscie musi chciec ;)
      porozmawiac chwile, a potem przejsc w bardziej ustronne miejsce ;)
    • alfee Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 12:59
      A mnie zawsze na GG podrywają :) Tylko sami żonaci:( A szkoda, bo co najmniej
      dwaj są bardzo interesujący :)))
      • wadi77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:16
        żonaci są najlepsi
        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:44
          dlaczego żonaci są najlepsi? bez zobowiazań?
        • luna111 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:48
          podobno wszyscy fajni faceci już są zajęci ;)
          • majstermarchewa Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 13:58
            luna111 napisała:

> podobno wszyscy fajni faceci już są zajęci ;)

A ci odrobinkę mniej fajni zajęci są szukaniem alternatyw łóżkowych :)
            • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:31
              Kazde uogolnienie bywa falszywe :)
              • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 14:34
                Zgadza się!!! Nigdy nie należy uogólniać

A jakich wskazówek TY, Piotrze udzieliłbyś, żółtodziubkowi :-)
                • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:10
                  No tylko samych dobrych rad udzielam :)

a) ocenic goscia po paru wymianach zdan
                  b) dresy i inne typki eliminujesz z dalszych etapow gry :)
                  c) szacujesz ilu Ci jesczcze zostalo facetow i przydzielasz
                  po rowno kazdemu swoj wolny czas
                  d) wykruszaja sie zajeci, maniacy seksuali, zapalency co nie wiedza
                  co chca od zycia :)
                  e) wybrane pojedyncze sztuki analizujesz pod rentgenem
                  f) zakochujesz sie w tym jedynym, ktory obsypie Cie kwiatami ;)

Prawda jakie to proste ? ;D

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:21
                    Rady, jak nabardziej słuszne :-) Tyle tylko, że sakąd mam wiedzieć, czy facet a
                    którym prowadzę konwersację (hahaha, co za górnolotne słowa), akurat nie jest
                    dresem.
                    Chociaż, taki ktoś, raczej wpadnie jak śliwka w kompot po krótkiej wymianie
                    zdań...no niestety.
                    Przechodząc dalej, do Twojej listy. Fakt zajęci (jak rozumiem zwłaszcza żonaci
                    i ci w związkach, którzy niekoniecznie się przyznają) - odpadają, bo co
                    komplikować życie.
                    Maniacy seksualni - też odpadają, chociaż z drugiej strony...w pozytywnym tego
                    słowa znaczeniu - może byłoby ciekawie.
                    Za rentgen chyba musi posłużyć, tzw. kobieca intuicja.
                    A kwiaty? Chyba nierealne tu na forum. Chociaż prawda jest taka, że kobiety
                    uwielbiają kwiaty...ja także
                    • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:26
                      Dresa poznasz po odzywce tylko:
                      "Jo, sie ma, laska" ;)
                      No wiesz, zamiast rentgena moze byc mikroskop ;)
                      A kwiaty - popatrz na moj watek ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:28
                        Już spojrzałam i podziekowałam :-)
                        • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:33
                          Bardzo mi milo :)))))

Ja mysle, ze po takich radach to jestes juz expertem :)
                          • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:56
                            Expertem? Nie sądzę. Poza tym, chętnie poznam też rady innych mężczyzn.
                            • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:08
                              Ale jak za duzo rad to glowa puchnie, nie sluchaj ;)
                  • troijnis Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 01.07.05, 09:09
                    O nie! NA pewno nie wywalaj dresów! Czasem pod dresem siedzi inteligentny pan
                    inżynier z mądrą (choć łysą głową)! Co do zapaleńców to może czasem jest tak że
                    Ci bez pasji są puści i wypaleni?! A co do kwiatów to ja mam inną teorię: ci co
                    mówia czułe słówka i obsypują tym i owym - NIE ROKUJĄ ;-)
                • emka_cafe Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:36
                  "Nigdy nie należy uogólniać." To zdanie brzmi pięknie. Uogólnia poprzez
                  swoje "nigdy" i zakazuje uogólniania jednoczesnie...
                  Nigdy nie mow nigdy;))
                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:39
                    Albo nigdy nie mow "na pewno" ;)
                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:53
                    Może i drobne przejęzyczenie.
                    Najłatwiej krytykować innych, prawda? Ale najpierw warto zacząć od siebie :-)
                    • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 16:55
                      A To Ciebie skrytykowala ? :) Myslalem, ze to znow mnie :)
                      • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:01
                        ja to odebrałam jako "przytyk" do mnie :)
                        • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:09
                          Niech bedzie ze to przytyk do nas ;)
                          • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:12
                            ok, widzę, że na kompromis też umiesz pójść.

Albo jesteś na tyle szarmancki, że krytykę bierzesz na siebie :-)
                            • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:15
                              Do zgody tylko mozna dojsc kompromisem :)
                              A z natury to jestem raczej ugodowy :)

Mnie tez krytykowali ostro wiec jedna wiecej mnie nie ruszy :)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:21
                                O? a za co?

Poza tym, czy są tu jeszcze inni Panowie, którzy chcieliby udzielić cennych
                                wskazówek, czy może to już gatunek wymarły? Szkoda by było :(((
                                • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:25
                                  No za ten blad na poczatku :)
                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:26
                                    Na pewno cos sie znajdzie, choc jak widzisz frekwencja nie dospisuje ;)
                                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:32
                                      Zauważyłam.
                                      Ale postaram się jakoś to zmienić, później (mam na myśli póxniejszą porę) ;)
                                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:33
                                        A co zrobisz ? ;)
                                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:44
                                          niespodzianka ;P
                                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 23:13
                                            Oj, nie chcesz mi powiedziec ;P)
                                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 14:40
                                              niespodzianki nie było, bo "wybyłam" i nad ranem wróciłam ;P
                                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 22:32
                                                Oj, nici z niespodziewanki :(
    • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:31
      Ja wiem tylko jak poderwać kobietę. ;-)))
      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:34
        Haha ;)
      • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:35
        a ja nie wiem ,czego autorzy takich wątków oczekuja: szczegółowych porad?
        :)
        • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:37
          Oj, Wietko! Przecież to forum towarzyskie, a nie kącik filozoficzny. ;-) I wcale
          nie jestem złośliwy. :-)

Pozdrawiam! :-)
          • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:39
            wcale a wcale :)
            • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:41
              He, he! Przecież nie chciałem obrazić. :-| Chodzi o to, że to jest takie
              pitu-pitu forum, o wszystkim i o niczym. ;-)
              • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:45
                Twoja złosliwość była w normie, taka delikatna i wyważona, i życzliwa ;)
                a że można tu pisać o wszystkim i o niczym to dobrze, ludzie mają się gdzie
                wygadac,
                tylko po co w kółko to samo?
                • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:46
                  zauwaz, że są takie serie wątków: albo o zdradzie, albo o szukaniu, albo o
                  pogodzie :))
              • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:47
                Masz rację. Być może miła forma spędzenia czasu. Ale być może również człowiek
                czegos może się nauczyć, czy dowiedzieć.

Skoro jesteś takim specem, to może się pochwalisz...
                • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:49
                  lalunia77 napisała:

> Masz rację. Być może miła forma spędzenia czasu. Ale być może również
                  człowiek
                  > czegos może się nauczyć, czy dowiedzieć.
                  >
                  jasne! na przykład : jak poderwać mężczyznę na forum.. ;)))
                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:52
                    widzę, że złapałaś o co chodzi :-)
                    Jak na wszystko, spojrz na to z przymrużeniem oka, od tego jest poczucie humoru.

Poza tym, czasem takie wskazówki od Panów, mogą z pewnością dla kogoś okazać
                    się skuteczne...
                    • wietka Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:58
                      lalunia77 napisała:

> widzę, że złapałaś o co chodzi :-)
                      > Jak na wszystko, spojrz na to z przymrużeniem oka, od tego jest poczucie
                      humoru
                      > .
                      >
                      > Poza tym, czasem takie wskazówki od Panów, mogą z pewnością dla kogoś okazać
                      > się skuteczne...
                      no coś ty, a ja myślałam, ze tu wszystko na serio;)))
                • t-800 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 17:55
                  lalunia77 napisała:

> Skoro jesteś takim specem, to może się pochwalisz...

Na tym forum słynę ze skromności, więc nie będę wyliczał tutaj moich sukcesów. ;-)

A tak serio - jest tak samo jak w realu, trzeba trafić na odpowiednią osobę,
                  nawiązać z nią nić porozumienia, a dalej już górki. ;-)
                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 18:01
                    ale co zrobić, by ową nic porozumienia nawiązać? :-) w tym jest właśnie sedno
                    sprawy
                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 22:06
                      No Panowie, czy żaden z Was naprawdę nie ma odwagi...udzieliś kiku rad? Nie
                      wierzę w to :-)
                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 17.06.05, 23:16
                        Sama widzisz, ze nic z tego nie bedzie ;)
                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 14:41
                          Powiem szczerze, że jestem tym faktem rozczarowana :(
                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 22:30
                            Nie wiem jak Cie moge pocieszyc ... :)
                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:02
                              No chyba nie chodzi o pocieszenie :-)
                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:32
                                No szkoda, myslalem, ze sie na cos przydam ;)
                                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:35
                                  Hmmmmmmmm, chciałbyś mnie pocieszyć? A potrafisz? ;P
                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:36
                                    Watpisz w moje zdolnosci ? ;)
                                    • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 18.06.05, 23:56
                                      Sama nie wiem :)
                                      To próbuj szczęścia, zobaczymy, jak Ci pójdzie :)
                                      • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:05
                                        No wiec niech sie mila Lalunia nam tak nie smuci,
                                        Znajdzie sie facet do jakis poscik dorzuci,
                                        Przeciez staramy sie udzielic Ci tej pomocy,
                                        A Piotrus zrobi wszystko co w jego mocy ;)
                                        • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:06
                                          na początek nieźle ;)

co dalej?
                                          • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:29
                                            A potem Piotrus Lalunie rozczuli,
                                            Bo ja do serca czule przytuli.
                                            Wiec Lalunia bedzie tak pocieszona,
                                            ze nie bedzie juz smuteczkiem zgaszona ;)
                                            • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:32
                                              no naprawdę nieźle Ci to wychodzi!

Masz jeszcze jakieś ukryte talenty? Może zdradzisz mi je, na uszko...
                                              • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:37
                                                Dziekuje za uznanie :D

Dobrze, ale to juz jutro ... :) Pa :*
                                                • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 00:46
                                                  :*
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 20:30
                                                    ... .... .... . . . ..
                                                    . . . .. . . ........

Widzisz, powiedzialem Ci na uszko, tak cicho, zeby inni
                                                    widzieli tylko kropeczki, wszystko zrozumialas bez problemu ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 19.06.05, 23:56
                                                    Oczywiście :-)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 10:47
                                                    Nie ma to jak dobre uszko :)
                                                    Masz szkolony sluch ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 10:53
                                                    Muzykiem nie jestem :-)
                                                    Ale dźwięki rozróżniam, więc nie jest ze mną jeszcze aż tak źle :-)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 11:42
                                                    Ja tez nie jestem, chociaz kiedys walczylem z gitara ;)

Ale chyba nie przyzwyczailas sie ze Ci wszystko mowie na uszko ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 12:00
                                                    Też kiedys próbowałam gry na gitarze :) Ale jakoś zapał opadł i się
                                                    zniechęciłam :)

Czasem lubię miłe słówka na uszko, zależy od sytuacji...i osoby
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 12:29
                                                    Podobnie jak ja :) Co by nie mowic, to gitara pokonala nas jak Golota ;)

Ja tylko czasami Ci moge cos na uszko powiedziec ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 12:38
                                                    Czyli serenady pod oknem nie usłyszę??? :(
                                                    Jaka szkoda ;)
                                                    No ale nie można wymagać zbyt wiele. Chyba wierszyki muszą starczyć...
                                                    A może masz jeszcze jakieś ukryte talenty?
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 14:27
                                                    Moglbym sprobowac, ale sasiedzi by mnie butelkami potraktowali ;)
                                                    Szkoda by mnie bylo ;)

Znam sie na roznych rzeczach, ale ta wiedza to raczej kobiet nie interesuje :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 15:37
                                                    Jasne, że szkoda. Ale pomyśl sobie, jakiego ogromnego plusa byś zyskał ;)

A skąd wiesz, że kobiet nie interesuje? Kobiety takze mają rózne, czasem dziwne
                                                    zainteresowania.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 15:50
                                                    Ech, musze jednak to przemyslec :) A jaki repertuar by wchodzil w gre ? ;)

Bo to takie techniczne rzeczy :) Np. projektowanie wzmacniaczy audio hi-end :)
                                                    Pewnie niewiele to mowi ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 17:30
                                                    Jeśli serenady, to tylko miłosne...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 17:41
                                                    Dobrze, moze byc cos z Grechuty ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 17:45
                                                    Może, myślę, że nadaje się..."czy to jest przyjaźń, czy kochanie..." :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 20.06.05, 23:25
                                                    ponizej to, co obiecałam

pozostawiam bez komentarza

...tęsknota do drzwi puka...
                                                    ...kochającego serduszka szuka...
                                                    ...milion gwiazd lśni na niebie
                                                    ...czemu tak daleko jesteśmy od siebie?
                                                    ...kiedy zasypiam myslę o Tobie...
                                                    ...dotyk Twych dłoni czuję na sobie...
                                                    ...Twe wargi lekko dotykają mej skóry...
                                                    ...księzyc na nas patrzy z góry...
                                                    ...życzę Ci Piotrusiu równie pięknych snów...
                                                    ...i czekam z tęsknotą, by "ujrzeć" Cię znów...
                                                    ...niech gwiazdki i księżyc otulą Cię mocno...
                                                    ...a teraz dobranoc Kochanie, śpij słodko...

na tym poprzestaję
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 00:16
                                                    Dziekuje :* A dla Ciebie zaspiewam dzis "czy to jest przyjaźń, czy kochanie..." :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 08:48
                                                    Na powitanie przesyłam całusów kilka
                                                    Delikatnych jak muśnięcie motylka
                                                    Myślę, że jak je poczujesz
                                                    To mi się zrewanżujesz.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 11:04
                                                    A ja przesle slodkie calusy,
                                                    Ktore sa niby poczatkiem pokusy,
                                                    Zebys myslala czesciej i wiecej,
                                                    Ze jest ktos kto caluje gorecej :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 13:00
                                                    Pięknie!
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 13:38
                                                    Ciesze sie skrycie,
                                                    gdy lalunia jest w zachwycie ...
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 14:32
                                                    Własnie naszła mnie pokusa,
                                                    Żeby wysłac Ci całusa,
                                                    Szkoda tylko, że tą drogą
                                                    Pocałunki dojść nie mogą...

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 14:38
                                                    Calus ten wnet przechwycilem,
                                                    Choc sie troche natrudzilem,
                                                    Moje trzy szczere :* Ci w zamian wysle,
                                                    Choc chcialbym tyle ile kropel w Wisle ...
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 15:49
                                                    Uważaj, bo jeszcze pomyślę, że jesteś prawdziwym romantykiem...A ponoć ich już
                                                    nie ma, tylko sami twardziele i mięśniaki (bez urazy, dla tych "bardziej"
                                                    zbudowanych)

I jeszcze się w Tobie zakocham ;) i co wtedy? ;)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 15:59
                                                    Jestem na to niepodwazalnym dowodem, ze sa ... Tylko czasami sie
                                                    ujawniaja, jak widza bratnia dusze ...

Wtedy bedziemy zyli razem dlugo i szczeliwie ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 22:40
                                                    Rozumiem - po prostu happy end :-)
                                                    Całkiem niezły pomysł.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 22:57
                                                    Tylko trzeba wdrozyc procedure realizacji ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 23:18
                                                    A może w związku z tym jakieś szczegóły?

Gdy Piotruś szepnie czułe słówko na uszko
                                                    Od razu szybciej zabije serduszko ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 23:37
                                                    Piotrus jakies szczegoly umysli,
                                                    To Laluni co tchu przysli ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 21.06.05, 23:49
                                                    Chyba umysł mi sie trochę przytępił
                                                    Zbyt wiele wypiłam dziś bąbelków

Cicho i smutno głucho i ciemno...
                                                    A to dlatego, że nie ma Cię ze mną
                                                    Świeci już księżyc - ja kończę pisanie
                                                    całuję Twe usta
                                                    Śpij słodko Kochanie!

;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 09:09
                                                    Nie smuc sie me Kochanie,
                                                    Nowy dzien szybko wstanie,
                                                    I znow bede mogl slac calusy,
                                                    Zeby nie zajmowaly Cie inne pokusy :)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 09:55
                                                    Dzień Dobry!

dziś chyba mam chandrę, więc jakoś "musisz" mnie pocieszyć...
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:23
                                                    Oj, to spory klopot ... :)

Niech moje usta rozpala Twe oczy,
                                                    Niech moj pocalunek mile Cie zaskoczy,
                                                    Niech moje ramiona dadza Ci pewnosc,
                                                    Niech moje oczy rozbudza Twa sennosc.

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:27
                                                    Milutko ;)

Rozbudzona jestem, szkoda że nie pocałunkami,bo chyba później wstajesz :), więc
                                                    musiałam pomóc sobie 3 filiżankami kawy.
                                                    Na pewno, to było mniej przyjemne ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:38
                                                    Wstaje moze nie tak pozno, ale zanim dojde do siebie to sporo mija ;)

Szkoda, bo kawa nie taka zdrowa jak moje pocalunki ..., ktore podnosza
                                                    cisnienie nie gorzej niz ten napoj ;) Pomijam juz ich slodycz ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:41
                                                    Ale jakoś sobie trzeba radzić ;)
                                                    Taki słodki jesteś? Hmmmmm, może warto sparwdzić i się przekonać :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 10:56
                                                    Zaradnosc, tez jest potrzebna :)

Truskawki ze smietana to przy moich ustach - gorycz ;)

• lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:03
                                                    Własnie miałam spytać się, czy słodszy niż truskawki :)

Nauczyłeś się czytać w moich myślach? Czy to może telepatia? :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:06
                                                    Po prostu nadajemy na tych samych czestotliwosciach ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:08
                                                    Zauważyłam ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:20
                                                    Ale teraz to pewnie juz nie bedziesz jesc truskawek ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:31
                                                    Dlaczego? Uwielbiam truskawki...
                                                    Można połączyć i jedno i drugie ;). Pomyśl jaka wtedy powstałaby kombinacja.
                                                    Hahaha, inni mogą pozazdrościć.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 11:59
                                                    Tak, ale tylko te dwie rzeczy naraz ... ;)
                                                    Chetnie bym Ci teraz podeslal moje usta + truskawki ;)
                                                    Pewnie bys miala problem co skosztowac najpierw ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:05
                                                    Tak?
                                                    A jaką kolejność proponujesz? ;)

Z pewnością poprawiłoby mi to dzisiejsze samopoczucie.
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:07
                                                    Najpierw nasycic wzrok widokiem truskawek,
                                                    a nastepnie skosztowac slodyczy z moich ust ... ;)

Chyba dobrze wybralem ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:16
                                                    :)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:19
                                                    Tylko ze moimi ustami ciezko sie nasycic do konca ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:27
                                                    hahaha

a co jeszcze proponujesz? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 12:37
                                                    Nasycanie sie wzrokiem, wlasnym widokiem ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 15:18
                                                    A może byś uciekł? ;)

To oczywiście żart, bo nie wydaje mi się, by tak się miało stać.
                                                    To skromność...przemawia
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 16:07
                                                    Uciekl przed wzrokiem ? ;)

Czyja skromnosc ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 17:58
                                                    Czy na pewno myślimy o tym samym? ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 22:34
                                                    No ja nie wim o czym Ty myslisz ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 22.06.05, 22:39
                                                    o wielu przyjemnych rzeczach ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 09:10
                                                    To nie wystarczy jedna przyjemna ? ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 10:47
                                                    :-)))
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 10:51
                                                    Zgaduje, ze nie ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 11:47
                                                    Hmmmmm, może i wystarczy.

Ale zdradzę Ci malutki sekret - albo wszystko, albo nic...(interpretację
                                                    pozostawiam Tobie) ;)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 11:58
                                                    A w czym tu mial byc sekret ? ;) Sekretem jest juz dla mnie interpretacja ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 12:02
                                                    Jesteś bystry - pomyśl :)

Już jestem grzeczna i nie fantazjuję :)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 12:44
                                                    To ja bym obstawial na to wszystko, choc nie wiem co to jest ;)

Szkoda :) A tak bylo zmyslowo ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 14:29
                                                    Już nie udawaj takiego skromnego ;)

A dlaczego piszesz w czasie przeszłym, że było - dopiero może być całkiem
                                                    miło ;)

• piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 15:16
                                                    Troche tak lubie, zeby sie usmiechnela :)

Bedzie cudownie, a nie tylko milo ;)
                                                    To byl tylko wstep ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 23.06.05, 19:20
                                                    Brzmi obiecujaco...:)
                                                  • piotr_321 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 09:05
                                                    ... i fascynujaco ... ;)
                                                  • lalunia77 Re: Jak poderwać mężczyznę na forum...? ;) 24.06.05, 09:34
                                                    ...bo do tanga trzeba dwojga...

Wreszcie piątek, ulubiony dzień tygodnia i upragniony weekend :)))