czarny.onyks 10.02.09, 00:31 ale żeby nie było za nudno to mam pytanie z zupełnie innej dziedziny Czy ktoś z Was miał doczynienia z doradcą finansowym firmy Efect? Albo z tą firmą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Poznam....:D 10.02.09, 07:19 Onyks powiedz prawdę Masz upatrzonego któregoś konkretnego przedstawiciela Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poznam....:D 10.02.09, 07:29 niee... to jest najzupełniej poważne pytanie bez podtekstów jeśli chodzi o pieniądze to jestem poważna Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poznam....:D 10.02.09, 07:35 szkoda....ale zauroczyć się jest bardzo łatwo gorzej z zakochaniem....wzajemnym... i znowu odbiegamy od tematu Odpowiedz Link
dilmum Re: Poznam....:D 12.02.09, 11:04 Widzę, że jednak na żarty Wam się zebrało przy poważnych sprawach finansowych Dobra, miałam już iść - IDĘ Odpowiedz Link
kawamija Re: Poznam....:D 12.02.09, 11:27 Korzystałam z doradztwa finansowego w Open Finance. Trudno to ocenić - miałam wrażenie ze są " powiązani" z jednym z banków....nie skorzystałam z ich oferty. Jest jeszcze Expander. Na pewno warto skontaktowac sie z kilkoma osobami zajmującymi się doradztwem finansowym i wybrac oferte dla siebie. Odpowiedz Link
kawamija Re: Poznam....:D 12.02.09, 11:34 o kurcze ale narobiłam błedów w tym doradzaniu ....... Doradzctwo czy Doradztwo ? - wersalik ratuj .... gdyby literki mogły płonąć, juz by ich nie było......... ale mi wstyd !!! Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Poznam....:D 12.02.09, 16:49 kawamija napisała: > > Korzystałam z doradztwa finansowego w Open Finance. Trudno to > ocenić - miałam wrażenie ze są " powiązani" z jednym z banków... bo tak jest, ale nie pamietam z ktorym... Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Poznam....:D 12.02.09, 16:48 jakis czas temu, zaczalem zastanawiac sie nad 3 filarem i ktos na ktoryms forum, poradzil mi, zeby samemu sie porozgladac doradcy roznie do tego podchodza, glownie maja podpisane umowy z jedna firma, a jak maja kilka, to polecaja ta, od ktorej maja wieksza prowizje... tak wiec pospotykaj sie z kilkoma roznymi firmami, najlepiej poza posrednikami (czyli firmami doradczymi) czego dokladnie poszukujesz? Odpowiedz Link