kendo 12.02.04, 22:33 Witam niezmiernie cieplutko prosze rozgosci sie u Nas i czuj sie jak w domciu.... tematy rozne, a mozna jeszcze nowe/wprowadzic/wzbogacicic zycze milego pobytu/zabawy u Nas.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Slo-onko 13.02.04, 08:07 kendo napisała: > Witam niezmiernie cieplutko > prosze rozgosci sie u Nas > i czuj sie jak w domciu.... > tematy rozne, > a mozna jeszcze nowe/wprowadzic/wzbogacicic > zycze milego pobytu/zabawy u Nas.... dziekuje za cieple pzrywitanie rozgoszcze sie i poczuje sie zapewne jak w domciu, dziekuje Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.02.04, 10:50 Jestes Skarbie fantastyczna widze rozgoscilas sie juz co nieco ))))))) a juz teraz bym podsumowala na wesolo, ze na bilet tranwajowy na Grunwald trzeba by bylo pozyczyc z kasy wspolnej, by pozniej upajac sie cudowna mikstura dla KONIA )))))))))))) usmialam sie serdecznie..... milego dnia,,,,, bez nieprzewidzianych niespodzianek.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.02.04, 14:31 Witaj Skarbie przed chwila wyslalam "dlugasny" e-mail i jak zwykle po kliknieciu pokazal sie bialy pulsujacy ekran wrrrrrrrrrrrrrr! juz czasmi mysle,ze zrezygnuje z "gazetowej" uslugi,,,, napisze wieczorkiem , bo teraz z emocji to mnie "rozsadza" )))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 15.02.04, 14:44 biedna Kendus nieznosny komputer jesli uda Ci sie wyslac dzis to na domowy oki? szybciej przecztam ja czasem tez tak mialam ale wycwanilam sie szczegolnie w pracy kiedy cos pisze i zagasnie mi komp. to malo nie placze. wiec teraz pisze w wordzie i zapisuje co kilka zdan a potem przenosze do poczty Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.02.04, 15:21 napisalam wlasnie na domowy buuuuuuuuuuuuu i mi wcielo,,,o! ale wieczorkiem zrobie biss ))))))))) milego odpoczynku.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.02.04, 11:02 Biedroneczko sklep takowy jest,,,, ale teraz "czarna perla "przytupuje na spacerek wiec jak przyczlapalam to opisze wiecej.. na razie PA;... ale zesmy sie zderzyly z wpisami hi,hi, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 17.02.04, 11:04 kendo napisała: > Biedroneczko > sklep takowy jest,,,, > ale teraz "czarna perla "przytupuje na spacerek > wiec jak przyczlapalam to opisze wiecej.. > na razie PA;... > ale zesmy sie zderzyly z wpisami hi,hi, wlasnie zauwazylam czasem robie sobie pzrerwe i wpadam pograsuje pograsuje i wracam pracowac dzieki Kendus Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.02.04, 11:59 usch,juz jestem.... ale mnie nadciagnal...caly sie uslinil za eterycznymi zapachami hi,hi, Sloneczko czy masz na mysli sklep odzierzowy Hennes Mauritz ??????? jezeli tak,to odzierz typowo; dla mlodzierzy dla biebisow, konfekcja meska dla roznej grupy wiekowej. dzial kosmetyczny bielizna nawet ciekawa.... Asortymet typowy na czasie trendu mody, osobiscie kupilam tylko jedna sztuke ubrania tam i bielizne jakos kwalitet mi nie pasuje.... bo wytrzymuje jeden sezon a w moim "wieku" raczej kompletuje garderobe i jestem wiecej za kwalitetem i wzorem klasycznym cobym "jakociotka" wygladala do "ludzi podobna" hi,hi, Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 17.02.04, 12:03 chyba ten o ktorym mowisz. takie wszytsko ryż mysz i powidło ale z nazwy skrot wynika wlasnie H i M czyli cos na podobie naszych w wiekszosci wlasnie mlodziezowych dzieki za podpowiedz outlook mi wysiadl w parcy nawet nie moge nic napisac, moze uda mi sie w domu milego dzionka baj baj Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.02.04, 13:09 tak Sloneczko to skrot H&M ale lubie tam zagladac popatrzec co jest na czasie.... zawsze mozna dostac jakowes inspiracje "szmatkowe" mlodziez ubiera sie przewaznie tam pasuje do ich kasy i jakos tez w tych "szmatkach" wygladaja fajnie na poczatku istnienia tego sklepu bodajrze w latach 80 byly "szmatki" o duzo lepszym kwalitet i ubieralam sie tam. z Outlookiem nierob sobie paniki.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 19.02.04, 13:53 ale mi narobilas okropnego smaku na paczusie najbardziej lubie z nadzieniem rozanym wrocilam ze sklepu u nas a Sity i co??? niemieli wcale ani paczkow ani favorkow.... reszte opisze w paczkowym temacie.... pozdrawiam z tlustym czwartkiem Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 29.02.04, 14:05 toksoplazmozie....usch, jakie wstretne chorobsko brrrrrrrrrrrrrr dziekuje za "objasinienie" musze sie przyznac,ze nie slyszalam o tym nigdy,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 04.03.04, 22:16 dziekuje Slo obudzilas we mnie stare piekne wspomnienia.... zawsze te wakacje cieplo wspominam bylo tam tak pieknie.... i inaczej jak u nas w domu... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 09.03.04, 12:55 Slo a zeby bylo smieszniej to tu troszke zmodyfikuje zaproszenie szwdzkie na kawcie: a wiec prosza sie doslownie w prostym tlumaczeniu tak: "jestes witana na jeden garuszek kawy" zawsze bawi mnie takie zaproszenie...)))) pozdrawiam ciepluto zyczac owocnych prac Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 09.03.04, 21:55 masz racje Skarbie, takie sa tu zwyczaje,ze trzeba sie najpierw umowic lub wprosic na kawusie, sa tak wyrachowani,ze niemeldowanego goscia od drzwi "odstawia"....(( ale u mnie w domu nadal Polska Tradycja Kroluje niegdy jeszcze nikogo z "kwitkiem nie odeslalam" a kawcie napewno wypijemy razem dogramy sprawe,jak bedzie temat aktualny.... a moze wczesniej sie zobaczymy w Twym miescie. Bo jak jade autobusem do kraju, to zawsze tam przystaje (przy jakims malym kosciolku)i mamy przerwe na kawusie przy autokarze.... pozdrawiam wieczornie... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.03.04, 17:25 mam na mysli Twoje miasto gdzie mieszkasz, juz w Polsce tam zawsze staje na kawusie , ktora robimy sobie przy autobusie, jest to przerawa od 15 - 30 minut....o godzinnie porannej tak kolo 10 godz.chyba,jezeli dobrze pamietam... jak bede jechala wczesnie niz Ty tu to sie zmowimy ,i jezelibedzie pasowalo to moze choc pare minutek nam by wystarczylo....zeby sie usciskac i buziaki w realu dac. hi,hi, Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.03.04, 22:38 Skarbuniu,niwiem jak to sie zwie, ale jak wysiadamy : to jest taki duzy plac pusty i naprzeciw widac wlasnie kosciolek z czerwinej cegly nawet niewiem jaki to styl budowy...???? przy tym placu,jest taka dluga barierka odgradzajaca ulice(bardzo ruchliwa) ,co jest przystanek autobusu zdaje sie mieskiego, a przez ulice jakby sie przebieglo, to widac jakis sklep ale to chyba przemyslowy???? Przerwa krotka, bo przewaznie jeden czlowiek wysiada, albo czeka nasz autobus na drugi co razem staruja ze Szwecji... nieraz zbiera kierowca jakies pakunki co wiezie dalej.... Jak bedzie aktualny moj wyjazd to przy zamawianiu biletu dowiem sie dokladnie jak to sie zwie. Dawno nie bylam na swietach jakowych w Polsce, moze tym razem sie wybiore, ale latem napewno,jakzreszta co roku.... milej nocki zycze.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 11.03.04, 10:13 Dzwonilam dzis do firmy autobosuwej zeby sie dowidzic,gdzie doklanie sie zatrzymujemy... a wiec autubs sie zatrzymuje na "osiedlu Slonecznym" tak mi powidzieli... pozdrawiam cieplunio zyczac powodzenia.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 11.03.04, 11:44 To sie ciesze,ze nareszcie "jestesmy w domu" hi,hi, i popatrz ,szkoda ,ze nie weszlam ani razu do tego kosciolka, lubie zwiedzac takie objekty. Nastepnym razem postaram sie tam wpasc za cene picia kawusi przy autobusie. A jak bede jechala,to spytam dla pewnosci czy sie zatrzyma... w rozkladzie stoi,ze jest tam o 9:30 godz. ale to zawsze jest uwarunkowane odprawa celna i jak sobie przypominam to tak 10:00 jakos bylo.... a w drodze powrotnej to mniejwiecej o 18:55. Juz sama sie nie moge doczekac,kiedy bede jechala i spotkac sie choc na pare chwilek... PA;..buziaczki i usciski na powodzenie DNIA. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.03.04, 19:17 a bedziesz sie pewnie smiala... wczoraj zrobilam zdjecie z KURCZAKA jednogarnkowego... chyba nie bedziesz miala nic przeciw, ale znajomy prosil mnie o recepte, wiec obiecalam podeslac ze zdjeciem hmmmmmm.... slubne patrzylo namnie jak na szalona,))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 15.03.04, 20:37 nie dziwie sie bo sama gapilam sie na swoje jak na mojej uczcie wygladalo a recepta i pzrepis to jak ful-serwis Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.03.04, 21:38 ja juz dzis padlam, dokladnie w tej chwili, za duzo bylo telefonow zwiazanych z podroza.... ale jak sie juz zamowi miejsce na samochod i kabiny to bedzie spokuj do chwili wyjazdu. a czasami robimy takie pomylki Sloneczko, jak chcesz to moge ten wpis usunac. ale mi nie przeszkadza.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 18.03.04, 10:53 dziekuje z "malowanki" wspaniale,,,,ciekawe jak by sie wygladalo samemu tak pomalowanemu ????? pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 18.03.04, 12:07 rozbawilas mnie Kendus a w czym chcialabys wystapic? bo ja kiedy mialam isc na bal pzrebierancow wybralam tygrysice ale inne sa rownie ciekawe kroliczek z playboya to pzry nich maly pikus Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 18.03.04, 14:24 wiesz Sloneczko, ze jezeli chodzi o bal przebierancow, to przebrala bym sie za PIEROTA a te Malowanki,to mialam na mysli co w e-mailu podeslalas, dobre,fajnie popatrzec na "kunszt malarski" a z koleji wlozyc cos na siebie "slodkiego" z bielizny tez uwielbiam, naszlo mnie teraz na zmiane kolorow, biorac pod uwage,ze kolekcja letnia jest bardzo kolorowa, wiec i bielizna powinna byc w tym kolorze,,,, slubny podnos za kazdym razem brew , jak wracam z miasta z torba ze sklepu odzierzowego ))) a co ???? jak lubie,,,)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 18.03.04, 14:34 hi,hi, to sie posmiejesz,ja bym chciala, zeby nie tylko brew podnosil,,,,hi,hi, o kurcze,alem brzydula,,,, ja tez jak przyjade z miasta, to odstawiam rewie mody, czasami dostane pochwale za zakup, a czasami ..."i ty w tym bedziesz chodzila"pada pytanie.... ale to sie juz nauczylam,ze wlasnie wtedy najlepszy zakup zrobilam... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 18.03.04, 15:21 hi,hi, Sloneczko.... no co!! samo zycie hi,hi, poczekaj do moich latek a doswiadczysz jeszcze nie jeden niespostrzezony zakup.... albo bedzie tak, po jakims czasie zauwazy zdziwiony i spyta - o kiedy to kupilas ???? )) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 19.03.04, 17:18 miej sobie dobrze Sloneczko... i po "dosztukowaniu" odciecia wracj do nas PA;..do "zobaczenia" Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 20.03.04, 17:48 ciesze sie ,ze juz wrocilas skad Ty masz Skarbie tyle energi w sobie.... "mocna dziewczyna" z Ciebie..))) baw sie/relaksuj po "remonciku milo, bo sobie zaslozylas.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 20.03.04, 21:27 to sie czuje ta twoja energie tu na Vistuli "smigasz za dziesieciu",czasami wydaje mi sie ze wpadniesz do mnie przez szybke hi,hi, tez kiedys taka bylam,nie moglam usiedziec w jednym miejscu, zawsze gdzies mnie "gnalo", a teraz zwolnilam tepo.. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 20.03.04, 23:35 no,wlasnie,mialam napisac co i jak z rozmowa zapomnialam na "smierc Sloneczko - przepraszam kicika sie u mnie z wyjazdem, niewiem czy pojade na swieta, najprawdopodobniej bedzie to po swietach jajkowych i wtedy przez "Sloneczne" niema zlego co by na dobre nie wyszlo )) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 26.03.04, 10:10 poczulam ten stres internetowy wczoraj, tym bardziej,ze za pierwszym razem nie weszly mi zdjecia bo pocielam to przez pomylke )))) dawno tez nie uzywalam skanera wiec zapomnialam kolejnosc.) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 29.03.04, 17:07 dziekuje slicznie za efektywnosc, szukamy w katalogu wagi, a jak nie to zadzwonimy do sklepu, podam pozniej "golabkiem" dzieki raz jeszcze i buziaczki... teraz walne sie na lozeczko kolo slubnego...??? ))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 29.03.04, 19:35 hi,hi,.wcale tak niebylo SLOOO ))))))))) przyszla oferta z katalogu z zamowieniem na 25% rabatu, po obiadku polozylismy sie zeby cos wybrac ale nie ze "szmatek"tylko cos praktycznego do domu i skonczylo sie,ze niec nam nie "wpadlo w oko", tak ze nic niezamawiamy.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.03.04, 10:47 jak sie dodzwonilam do "wanienek" to od razu dam znac, narazie nikt sie nie zglasza (((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.03.04, 11:25 o! dodzwonilam sie i powiedzieli ze to wazy max 60 kg. cena u nich to 11.992 SKR + moms co chyba jest 25% a zlotowka chyba teraz jest 2,48 niesprawdzalam, i teraz liczenie: to bedzie mniejwiecej 15 000 SKR a przeliczajac to na zlotowki to by wynioslo 7.500 zl. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.03.04, 13:20 tak Slo, obojetnie jakby sie nieliczylo to wychodzi prawie rowno... sprawdze jeszcze w innym sklepie, szkoda,ze nie mozna prosto z fabryki zamowic, byloby taniej..... albo jak bede na Dolnym Slasku, to sprawdze jeszcze tam..... sprawa nie jest pilna a raczej moj wymyslony karys, bo ta wanne co mamy jest OK,ale zmiana mnie "kreci" dziekuje SLO,za zaangazowanie w temacie....PA;..buziaczki. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Slo-onko 18.03.05, 19:10 Kawal dla Slo i dla Leona.. Podchodzi staruszek do konfesjonału i zaczyna spowiedź: - Mam 92 lata, mam żonę, która ma 70 lat, mam dzieci, wnuki, prawnuki. Wczoraj podwoziłem dwie siedemnastolatki, zatrzymaliśmy się na poboczu i uprawiałem z nimi seks... - Czy żałujesz synu tego grzechu? - Jakiego grzechu? - Co z ciebie za katolik?! - Jestem żydem! - To co tu robisz? Czemu mi to wszystko opowiadasz?! - Wszystkim opowiadam! Odpowiedz Link
rb13 Re: Slo-onko 03.04.04, 22:48 Dzieki za życzenia. imieniny spedziłem na środku Morskiego Oka .teraz lecżę oparzenia słoneczne mojego delikatnego buziaka..Cóż blondyni juz tak mają !. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 05.04.04, 19:00 tak pomyslalam o "wyrostku" w pierwszej chwili po naszej rozmowie tel, ale dobrze ,ze nie trzeba "kroic" brrrrrrrrrrr....( usciskaj Swoje malenstwo odemnie i pozycz zdrowka ..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 05.04.04, 20:36 ciesze sie,ze dziala.) ale bedac na forum" Kobieca Polonia" to dziewczyny tez nazekaja na brak funkcjonalnosci( moze to wybiorczo cos robi GW-niewiem Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.04.04, 11:31 juz poprawilam Sloneczko, chociaz na poczatku skazowalam ten dobry link, nie czytajac uprzednio mijej "skrzyneczki" dziekuje za to,zaglebie sie puzniej bo teraz musze jechac do papilonka. Wesolych Swiat Wielkanocnych. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.04.04, 21:12 Przyjemnych Swiat Wielkanocnych w pelnym relaksie,smaczne i w przecudnym gronie przyjaciol i rodzinnym zyczy kendo Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 12.04.04, 20:51 Slo, kurczaczek jednogankowy robi furore menu. siostrzenicy bardzo smakowalo, "obzarlysmy " sie straszecznie,choc brzusia byly pelne, dokladalysmy sobie dla samego smaku usch!!!!!!!!!! kolacji juz nie zjadlam, pije teraz niezliczone ilosci orezadki )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.04.04, 16:11 musialam do miastowej biblioteki jechac i oddac ksiazki za siostre dzis bo inaczj by placila kare za zwloke, guzik nie pieniadze,ale samo defakto dobijaloby. Zrobilam runde do niektorych sklepow i przyjechalm do domciu prawie zasypiajaca juz nad kierownica, zjadlam obiadek i dalej usypiam. to chyba wiosenne fluidki tak na mnie dzialaja. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 16.04.04, 17:51 Sloneczko Ty Moje a wez tego "brzydala za rogi" i niedaj sie))))))))) proponuje lampke czerwonego wina) usciski i buziaczki. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.04.04, 10:08 milo Ci widziec Slo ) zycze Ci pieknego dnia nierozmyslaj nad proza zycia,,,,, bierz dzionek jak leci)))))))))))) buziaczki i usciski) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 23.04.04, 10:59 za kazdym razem jak otwieram poczte pokazuje ""wystapily problemy w komunikacji,sprobuj odswiezyc strone"" bede probowac i zaraz dam znac. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 23.04.04, 11:47 juz sie "dokopalam" do skrzyneczki i odpowiedzialam @ na domowy, zebys miala co do poczytania wieczorkiem...) zycze przeslicznej zabawy na dzisiejsze popoludnie) pozdrawiam cieplunio..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 28.04.04, 15:15 mila mi zrobilas niespodzianke Slo.... tak watek urodzinowy jest z tamtego roku na drugiej stronie...), a tak po prawidzie to spryciara z Ciebie ) dzieki slczne jescze raz za pamiec.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 29.04.04, 12:58 umiesz skladac piekne zyczenia Sloo widze ,ze przezylas dzis wielki dzien,,,,, i widac,ze poszlo wszystko dobrze ) pozdrawiam radosnie z tego powodu) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.04.04, 18:28 no widziszz,tak sie balas a poszlo dobrze, ciekawa jetem jaka bedzie nastepna,czy w duchu nowych regul unijnych???? zobaczycie nastepnymrazem czy sa jakies nowe "sprawdzania" pozdrawiam cieplutko zyczac milego weekendu. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 25.05.04, 10:43 Skarbie, wiez z tymi szpileczkami "kiziowymi" od prywaciarza to ordynarna sprawa...widzialam je w kraju... a teraz bedac ,spotkalam w sklepie obowniczym"butikowym" bo byly wyszukane modele bucikow, numeru mojego nie mieli,(byly cale czarne,nawet koturenka, calosc z aksamitu i kizia przez calosc "podbicia"/(bez pomponow)) bardzo delikatnie/powabnie /kobieco wygladaly, a co do kolorow,to ciezka sprawa, mialam kiedys czerwono czarne i nawet czarne z zielona "kizia" zalezy jak kiedy mozna spotkac.... nawet byly dostepne na targach halowych-czy jak to sie nazywa po krajowemu, lubie chodzic po nich,maja ciekawe laszki na czasie mody.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko..PS;:.. 25.05.04, 10:49 z tego co wiem to nasz Kasikk strasznie sapracowany...bidulka.... ale moze sie wszystko poprawi i zajrzy do nas... PA;..milego dnia zycze mimo zlej pogody.... Odpowiedz Link
kasikk Re: Slo-onko 27.05.04, 21:56 ja dzisiaj rundkę robię po znajomych forach i dlatego tu wpadłam... a ta to mam na głowie tyle spraw.... i praca, praca, praca... ( ale pociesza mnie to, że na urlop idę od poniedziałku. ooo!! ) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 28.05.04, 11:30 Sloo wyjezdzaja od nas 5 i beda u Ciebie 6 czerwca rano.... tak mniej wiecej okolo 10:00 to bedzie niedziela.... napewno sie spotkacie, wydrukowalam dla niej Twoja fotografie zeby Cie poznala.... a Ja napewno poznasz bo jest do mnie podobna,tylko ze z krociutkimi wlosami. blizsze namiary podam w e-mailu co i jak. milego dnia.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 03.06.04, 20:38 obiecane dzwonienie,nawalilam( jutro zadzwonie i sie dowiem, mialam za duzo dzis na "lepatynie"... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 03.06.04, 21:43 Kochana jestes Sloo-dziekuje. alem sie uchichrala z "gozdzika") powiedz slubnemu,ze ja tak przyjade na spotkanie hihihi,,,,)))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 04.06.04, 10:59 i badz pewna ...ja tak zrobie, sa gozdziki i szweckie wydanie gazetki tez, bedzie mial slubny co ogladac hihihi....... chyba sie nieobrazi,ze wrecze Mu toto) siostrze dam Twoje zdjecie napewno sie poznacie. milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 05.06.04, 15:47 miej na jutro cytrynke w domku i jajeczko,moze majonez,koperek )))))) niedlugo bede wiozla do siostre..... w e-mailu podam rysopis molego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 05.06.04, 23:52 hi,hi,hi, smialam sie jak pakowalam.... slubny mowil,ze "kota dostalam" a ja skrzetnie karteczki pisalam i naklejalam hihihihi..... zobaczysz sam,kiedys "rozmawialismy" o tym na forum tez zaluje,ze tak wyszlo, ale dobrze,ze zaczekalam do autokaru, to wiemy dokladnie. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 06.06.04, 10:31 zdazyliscie/wzieliscie?????????????????????????????? napisz cos. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 06.06.04, 11:28 u mnie telefon wolny moze cos zle krecisz podaje Ci jeszcze raz via e-mail. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 07.06.04, 10:35 siostra z cora sie ciesza, ze jestescie Wszyscy zadowoleni i pozdrawiaja serdecznie. (wczoraj dzwonilam do Mamy) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 07.06.04, 18:33 slubny,nieraz wieczorem robi sobie tak po polsku, wsypuje dwie lyzeczki kawy na szklanke i zalewa woda... usch to istna jodydna jak dla mnie, robilam zawsze sobie slabsza, jak pijalam jej wiecej.... sprawdzisz w roznych wariantach, jak Wam smakuje. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 09.06.04, 22:16 i tak pomyslalam,ze bede musiala sie rozejzec za nowa kamera, co nigdy mi niespadnie.... i chyba za nowym kompem hi,hi, albo cos wsadzic do niego zeby byl mocniejszy i niezatrzymywalo obrazu Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.06.04, 21:02 wiesz , dla freewolfa trzeba podac rade/tips odnosnie ubrania na sesje, Ty jestes najblizej tematu, wiec mysle,ze podpowiesz co nieco na watku "Niemam czasu przebijac sie przez dlugie watki".... zalozony przez Niego. milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.06.04, 14:48 sloo chyba ta Viagra Cie rozproszyla hi,hi,hi, mozna kupic miesieczniki w polskim sklepie w Helsingorg, kolegowna mi teraz podrzucial "Twoj Styl" kiedys "Wprost" czy cos w tym rodzajau.... zadzwonie i spytam jakie sa jeszcze.. a czemu pytasz????????????????? milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.06.04, 17:33 wiesz te czasopisma polskie sa w normalnym sklepie polskim, gdzie jest wszystko polskie czyli "mydlo i powidlo czy jak to sie mowi.... odzielnego "kiosku "niema z polska prasa chyba ze w duzych miastach ale niewiem/niewidzialam. jak jestem w kraju kupuje Oliwie/Swiat kobiety/ Magazyn o urodzie LOOK-Twoj styl u kolezanek podczytuje takie tygodniki Pani domu/Naj/ itp... to co pamietam.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 17.06.04, 20:54 kendo napisała: > wiesz te czasopisma polskie sa w normalnym sklepie polskim, > gdzie jest wszystko polskie > czyli "mydlo i powidlo czy jak to sie mowi.... > odzielnego "kiosku "niema z polska prasa chyba ze w duzych miastach ale > niewiem/niewidzialam. > > jak jestem w kraju kupuje Oliwie/Swiat kobiety/ > Magazyn o urodzie LOOK-Twoj styl > u kolezanek podczytuje takie tygodniki Pani domu/Naj/ itp... > to co pamietam.... oooo to jestes prawie na biezaco))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.06.04, 21:00 mozna by tak rzec, ze wiadomosci sa raczej bierzace, a na kompie tez mozna wejsc na niektore czasopisma choc nie tak obszernie jak z kiosku) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.06.04, 21:04 ..obysmy tylko takie bledy robily sloo swiat bylby piekny) nie przejmuj sie)usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 20.06.04, 22:40 ..dzieki...jutro podesle wiecej... PA;..milej nocki... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.06.04, 09:51 golabka podeslalam na domowa poczte............. 100% pewne na Slonecznym.... ** usciski i milego poranka. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.06.04, 11:55 ja tez czekam w napieciu pelna wrazen) usciski i buziaczki....PA;.. PS;. dopiero jutro rano adrenalinki dostane wrazeniowej, jak siostre z portu odbiore) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.06.04, 17:31 tak,sloo cala noc na promie beda i dlatego sa tak niezbedne kabiny, bo ilez mozna skakac na parkiecie, czy siedziec w barze???????????????. ja najpierw wchodze na prom, biore z recepcji klucz do kabiny(karta plastykowa)(kabina zamowiona razem z biletem) przebieram sie, wylaze,ide spapusiac obiadek pozny, robie zakupy w sklepikach(zanosze do kabiny) w tym czasie juz z kims tam z autobusu siedzimy w barze lub na dyskotece.... nieraz jest ciekawie ,zostaje sie do konca, a nieraz po wypiciu jednego drinka ide nana do kabiny....) ** milego popoludnia. zaraz bedzie wieczor. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.06.04, 20:34 napisz sloo spotkalyscie sie ???? ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.06.04, 21:23 ..az z wrazenia polecialam na papieroska DDDD siostre jakos nie ciagnie na net, czasami cos sobie poskanuje umnie, oko podnosi na mnie zawsze...hmmmmmmmmm..... sloo, nie zawsze sa chetni isc na drinka czy disko albo sie jest zmeczonym, dzieki juz z gory i jestem pod wrazeniem do jutra PS;..dzieki za telefon....buzka. ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 11:16 juz w domciu.... niespodzianka przepiekna, a moga zaswiatczyc ludziska z MacDonalda, bo siostrzenica chciala sniadanie zjesc i zajechalismy juz u nas oczywiscie wzielam torbe ,bo nie moglam sie doczekac, po przeczytaniu listu zaczelam przegladac przy stoliku i az krzyknelam z radosci na RYSIA hi,hi, dobrze ,ze byla tylko jedna osoba procz nas i personel.... radosci co niemiara wszystko jest przepiekna niespodzianka.... resze bedzie w e-mailu ale najpierw musze zdac relacje z domku dla slubnego. PA;..usciski dziekczynne za Wszystko...buzka dla Was Wszystkich. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 13:11 golabka poslalam na domowy adres i jak zwykle napisalam PZPR zamiest RWPG przepraszam tu za tamten blad.... to wina perelek(czyt.lezki)w oku, rozzewnilam sie straszecznie,,,, a ciekawe co bedzie przy kolacji?) dzieki i usciski szczecia przesylam..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 14:00 ..dokladnie sloo fajnie to nazwalas""RWPK"".... usciski::: Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 14:06 hi,hi, ale my "siarusie" sloo) ach bo to tyle emocjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... nastepnym razem nic nie wspomne, bedziesz czekac do wieczorka o!) usciski.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 14:16 ..prawda.... to trzyma zawsze w napieciu.... szybka droga przesylki.... ciekawe ile dni by szlo poczta wyslac i w czym by grzebali, bo kiedys to potrafili....PA;.. idem na papieroska, burza sie juz oddalila) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 14:30 to i racja.... zawsze jest napiecie i milunio byc zaskoczonym a co kraj to obyczaj kulinarny, przynajmniej w ten sposob moglam Was ugoscic i vice-versa.... mam jeszcze pare innych pomyslow tematycznych ciekawe jak to zda egzamin, zobaczymy...znajde jakies rozwiazanie do czasu mojego wyjazdu) a ciesze sie juz znowu na sama mysl, dokladnie jak pierwszym razem. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 14:42 no tak, ta wiadomosc musz tuzostawiac, myslalam i nad tym, napisze Ci na priva, najpierw podzwonie do biura autobusowego dla sprawdzenia jednej rzeczy, jak bedzie mozna tak, to sie i pewnie pogoscimy....cieszycie sie ??????????????? usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.06.04, 17:14 jak bym nie miala "zlego sumienia") to juz chyba bym caly swiat zjedzila.... lubie wszdzie byc/zwiedzac/smakowac usch....chyba w nastepnym zyciu dopiero sie "zrealizuje" usciski prawie wieczorne. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.06.04, 20:57 smieje sie do tej pory))))))))))))))))) bardzo wesole i wskazane przed snem..... prosze o wiecej nastepnym razem..... udalo Ci sie to suverennieDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.07.04, 11:58 .. i wyslalo wpis wreszcie na powitanie ....) sloo odpisalam na domowy ** milego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.07.04, 21:28 dziekujem za zyczenia karteczkowe sloo ale ,ale, cos mi sie przypomina z poprzedniego roku, ze Wy juz po Swoich obchodach "malzenskich", tak kojarze...ze to bylo przed naszym swietem.... wiec spoznione ale rownie piekne zyczenia skladamy dla Ciebie i Slubnego.....miejcie droge platkami roz wyslana.... ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.07.04, 10:05 ale gapiszon ze mnie.... juz polozylam sobie date na pamiec....) ** milego poranka. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 03.08.04, 20:55 golabeczka poslalam w droge.... ¤ milej nocy zycze ¤ Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: Slo-onko 05.08.04, 10:15 No jasne, że wiem! Sama się mnichem zajadałam. I te zestawiki z żurawinką z teściówką kupowałyśmy namiejętnie. Przepisu w końcu nie wypróbowałyśmy, ale chyba mnie podkusiłaś. Tylko że wypróbuję dopiero z powrotu ze wschodu.... Ale wiesz, te sery raz są lepsze raz gorsze, i skaczemy tak z mnicha na presidenta, potem na valbon, a potem jeszcze na turka i tak w kółko graniaste. Zależy kto co lubi. Bo my Polacy ponoć wolimy taki kremowy serek, ja wolę twardszy z grubą pleśniówką. A wy? Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 06.08.04, 10:12 poslalam "telegram" na adres pracy.... ** milego dzionka i cudownego urlopu....usciski.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 06.08.04, 10:29 ..dzieki serdecznie.. slubne rowniez pozdrawia,oglada TV teraz....jest na razie OK.... bedziemy czekac rowniez na piekne opisy urlopowe i "lapanie chmur z gor" ladnie to napisalas....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 08.08.04, 09:07 Sloo,pewnie juz w drodze na upragniony urlopik, miej sobie "szampansko" pieknej pogody zycze i duzo pieknych wrazen.... a nie zapomnij spisywac co wazniejsze by sie z nami podzielic wrazeniami....PA;.. SZEROKIEJ DROGI I UWAZAJCIE NA SIEBIE. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 08.08.04, 09:18 myslalam,ze spoznilam sie z pozegnaniem... ale tak na wszelki wypadek sie juz pozegnalam bo niewiem co bedzie dalej ze slubnym nie najlepiej tz.raz dobrze a raz nie.... ale jezcze nie stracil apetytu to chyba nie najgorzej))))))))))))))) Baw sie milo na urlopie i nie mysl o prozie zycia..)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.08.04, 13:52 ...pusto tu jakoś bez naszej Slo... ...jak powróci to dopiero będzie jazda... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 20.08.04, 14:34 dzieki Sloo poczekaj zdziebko do mojej pokolacji wtedy na luzie odpisze....PA;.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 26.08.04, 18:27 ...mój net strzela dzisiaj seriami i stąd trzy... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 27.08.04, 17:38 ..jestes wspaniala Sloo piekne zyczenia przekazalas Kasikkowi, nam ciche marzezenie, zebysmy sie jutro spotkali w "ostanie odliczanie" o 13:15 i wypili wirtualnego szampana za powodzenie mlodej pary:::: Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 27.08.04, 18:07 tak,Sloo to godzina ostatnich wolnych minutek Kasikka.... tez mi sie robi dziwnie nastrojowo przypominam swe przyjecie od razu....., szkoda ,ze slubne nie moze, dzis dostalo potwierdzenie ze szpitala, ze czeka w kolejce,zalezy gdzie bedzie miejjce sa dwa szpitale.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 28.08.04, 13:56 ja dalam ciemne piwko 3,5% alkoholu i wyszlo pychotka goloneczka.... a sosik wspanialy..... zamrozilam w porcjach,jako baze do nastepnych sosow.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 29.08.04, 21:14 ...tylko mi nie mów Slo że jeszcze masz zamiar pourlopować... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 30.08.04, 09:12 ...jakoś mi się o uszy obiło że urlopujesz do końca miesiąca... ...to że jestes to hit dnia... ...zbyt namiętnie na pracę się dzisiaj nie rzucaj bo grozi to szokiem pourlopowym... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 30.08.04, 10:16 ...właśnie przygotowałem sobie szatańską kawę drugą już dzisiaj... ...staram sobie wyobrazić jak wpadłaś do pracy i z wielka energią rozrzucasz po biurku wszystko co się rozrzucić da... ...wyluzuj dziewczyno przynajmniej dzisiaj... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 30.08.04, 11:30 ...wcale się gościowi nie dziwię że Cię adoruje... ...pewnie sie biedak stęsknił... ...nie od dzisiaj zresztą wiadomo że najpiękniejsze są vistulanki... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 30.08.04, 12:10 ...hmm rozumiem... ...bo jak można trzy tygodnie wytrzymać bez Sloonka... ...każdy kwiatek a men w szczególności padnie... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 30.08.04, 12:55 ...brzmi interesująco... ...herbatka z różą i Sloonkiem... ...zdecydowanie chyba to polubię... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 30.08.04, 13:51 ...pomimo nawału pracy poniedziałek miły i smakowity... ...dzięki Tobie Slo... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 30.08.04, 14:13 nick000 napisał: > ...pomimo nawału pracy poniedziałek miły i smakowity... > ...dzięki Tobie Slo... a wszystkiemu winien szatan Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 30.08.04, 14:25 slo-onko napisała: > > a wszystkiemu winien szatan ...a nie jest on przypadkiem rodzaju żeńskiego... ...tak jak kawa... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.08.04, 18:34 ..juz aniele "wycielam" hi,hi, to nie zaden problem..ja lubie ciac realnie i chyba wirtualnie tez.... to tak fajnie : zaznaczasz "ptaszka" w odpowiednim okienku, pozniej przesuwasz myszka do okienka usun, naciskasz i patrzysz,ja sie "watek skorczyl"))))))))))))) pa,pa,....usciski. Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 02.09.04, 14:29 ...hehehe Slo to mi się podoba... ...szczególnie numer ze zdjęciem... ...zaproponowałem wykonanie fotki mojej wspólpracownicy... ...i wyobraź sobie uwierzyła myslałem że nie wytrzymam... ...oberwałem po karku ale było warto... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 02.09.04, 14:41 ...za trzy godziny wlatuję na orbitę... ...wrażenia opiszę jutro... ...miłego odpoczynku... Odpowiedz Link
kasikk Re: Slo-onko 03.09.04, 19:35 slo - poczta działa super ) wszystko doszło i poszło w świat, czyli do ciebie ) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 07.09.04, 09:31 ...już nigdy nie powiem nic złego o swojej pracy... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 07.09.04, 20:28 ...jak sie człek już obrze rozsiądzie... ...i gadka zaczyna sie kleić... ...to kończyć nakazują... ...najlepszy jest los kwalera bo nikt nic od niego nie chce... ...dzięki za towarzystwo i miłych snów... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 09.09.04, 14:45 ...gołąb z podlasia poleciał do zachpom... ...do, mam nadzieję, wieczora... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 12:47 ...znakomicie czy smakowicie ot i dylemat... ...słówka te były komentarzem do pewnych pięknych kolorowych obrazków... ...znalazłem je na dnie skrzynki przez przypadek otwartej... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.09.04, 17:33 Sloooooooooooooooooooooooo!!!!! a nic nie zdradzaj...)))))))))))))))) poco mamy ploszyc Nicka) w poniedzialek ide do fryzjera, to bede lepiej wygladac) **milego wieczoru i jutrzejszejszego dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 20:32 kendo napisała: > Sloooooooooooooooooooooooo!!!!! > a nic nie zdradzaj...)))))))))))))))) > poco mamy ploszyc Nicka) > w poniedzialek ide do fryzjera, > to bede lepiej wygladac) ...jak dla mnie to wyglądasz szałowo... ...ale moja ciekawość wzrasta... ...tu jakaś kryminalna histori się kroi... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 21:23 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > Sloooooooooooooooooooooooo!!!!! > > a nic nie zdradzaj...)))))))))))))))) > > poco mamy ploszyc Nicka) > > w poniedzialek ide do fryzjera, > > to bede lepiej wygladac) > > ...jak dla mnie to wyglądasz szałowo... > ...ale moja ciekawość wzrasta... > ...tu jakaś kryminalna histori się kroi... alez skad Niku jaka tam znow kryminalna? prawda,ze nie Kendo? ino z nutka erotyki ale Kendo obiecaj ,ze jak juz wrocisz od fryzjera do pokazesz nam sie w tym stroju co mnie dzisiaj? Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 21:40 ...chyba ze śmiechu pęknę... ...od kilku minut czytam i chciałem coś napisać... ...ale musiałem się wpierw uspokoić... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 21:52 nick000 napisał: > ...chyba ze śmiechu pęknę... > ...od kilku minut czytam i chciałem coś napisać... > ...ale musiałem się wpierw uspokoić... Ty tu nam nie pekaj ino mow to razem sie posmiejemy)))))))) a w jury to chce byc? na damskim pokazie? aaaaa? Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 21:56 slo-onko napisała: > Ty tu nam nie pekaj ino mow to razem sie posmiejemy)))))))) > a w jury to chce byc? > na damskim pokazie? aaaaa? ...a na kogo mam niby spoglądać... ...znacie coś co bardziej męskie oko cieszy niz kobiety... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.09.04, 21:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > Sloooooooooooooooooooooooo!!!!! > > > a nic nie zdradzaj...)))))))))))))))) > > > poco mamy ploszyc Nicka) > > > w poniedzialek ide do fryzjera, > > > to bede lepiej wygladac) > > > > ...jak dla mnie to wyglądasz szałowo... > > ...ale moja ciekawość wzrasta... > > ...tu jakaś kryminalna histori się kroi... > > > alez skad Niku jaka tam znow kryminalna? > prawda,ze nie Kendo? > ino z nutka erotyki > ale Kendo obiecaj ,ze jak juz wrocisz od fryzjera do pokazesz nam sie w tym > stroju co mnie dzisiaj? ha,ha........Sloooo klapeczki czerwone mam, wiec nic na przeszkodzie chyba nie bedzie stalo hi,hi, jeno tylko czy odwagi starczy??????????? a propo grzywki, to byl pozny wieczor(((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 21:45 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > Sloooooooooooooooooooooooo!!!!! > > > > a nic nie zdradzaj...)))))))))))))))) > > > > poco mamy ploszyc Nicka) > > > > w poniedzialek ide do fryzjera, > > > > to bede lepiej wygladac) > > > > > > ...jak dla mnie to wyglądasz szałowo... > > > ...ale moja ciekawość wzrasta... > > > ...tu jakaś kryminalna histori się kroi... > > > > > > alez skad Niku jaka tam znow kryminalna? > > prawda,ze nie Kendo? > > ino z nutka erotyki > > ale Kendo obiecaj ,ze jak juz wrocisz od fryzjera do pokazesz nam sie w t > ym > > stroju co mnie dzisiaj? > > ha,ha........Sloooo > klapeczki czerwone mam, > wiec nic na przeszkodzie chyba nie bedzie stalo hi,hi, > jeno tylko czy odwagi starczy??????????? > > a propo grzywki, > to byl pozny wieczor(((((((( my CI z Nickiem dodamy otuchy trza ocenic ten fatalaszek a zcasem potzrebne i meskie oko Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 22:01 kendo napisała: > "meskie oko" > powiedzial,ze powinam sobie to kupic) ...co kupić jak kupić... ...co się dzieje... ...specjalnie robicie mi wodę z mózgu... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 22:03 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > "meskie oko" > > powiedzial,ze powinam sobie to kupic) > > ...co kupić jak kupić... > ...co się dzieje... > ...specjalnie robicie mi wodę z mózgu... Micku to cos to jest tak: -cos co opina damskie ksztalty -podkresla damska sylwetke.......... zgaduj Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 22:02 kendo napisała: > "meskie oko" > powiedzial,ze powinam sobie to kupic) bo to rozkosz patrzec na taki fatalaszek a fatalaszek na vistulance to hoho )))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 22:03 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > "meskie oko" > > powiedzial,ze powinam sobie to kupic) > > bo to rozkosz patrzec na taki fatalaszek ...no zobacz dopiero zatrybiłem... ...a już wcześniej sdzilem ża o ciuszki biega... ...kołować to Wy potraficie jak mało kto... > a fatalaszek na vistulance to hoho )))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 22:05 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > "meskie oko" > > > powiedzial,ze powinam sobie to kupic) > > > > bo to rozkosz patrzec na taki fatalaszek > > ...no zobacz dopiero zatrybiłem... > ...a już wcześniej sdzilem ża o ciuszki biega... > ...kołować to Wy potraficie jak mało kto... > > a fatalaszek na vistulance to hoho )))))) czasem tzreba faceta skolowac by nie wiedzial gdzie tzw poczatek a gdzie koniec DDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.09.04, 22:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > "meskie oko" > > > > powiedzial,ze powinam sobie to kupic) > > > > > > bo to rozkosz patrzec na taki fatalaszek > > > > ...no zobacz dopiero zatrybiłem... > > ...a już wcześniej sdzilem ża o ciuszki biega... > > ...kołować to Wy potraficie jak mało kto... > > > a fatalaszek na vistulance to hoho )))))) > > > czasem tzreba faceta skolowac by nie wiedzial gdzie tzw poczatek a gdzie > koniec DDDDD Sloo... Ty lepiej o koncach nie rozprawiaj, bo to meska duma) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 22:09 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > "meskie oko" > > > > > powiedzial,ze powinam sobie to kupic) > > > > > > > > bo to rozkosz patrzec na taki fatalaszek > > > > > > ...no zobacz dopiero zatrybiłem... > > > ...a już wcześniej sdzilem ża o ciuszki biega... > > > ...kołować to Wy potraficie jak mało kto... > > > > a fatalaszek na vistulance to hoho )))))) > > > > > > czasem tzreba faceta skolowac by nie wiedzial gdzie tzw poczatek a gdzie > > koniec DDDDD > > Sloo... > Ty lepiej o koncach nie rozprawiaj, > bo to meska duma) ...i do kogo ostatnie słowo należy... ...jak widać nie do mnie... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 22:14 kendo napisała: > mowie,ze zawsze kobitak ma ostanie slowo)))))))) ...nie wątpię... ...znam to z autopsji )))))))... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.09.04, 22:16 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > mowie,ze zawsze kobitka ma ostanie slowo)))))))) > > ...nie wątpię... > ...znam to z autopsji )))))))... moje slubne wiecznie nad tym ubolewa) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 22:15 moj net dzis wariuje dlatego tak ociezale odpisuje (((( ale zabawa bylaby wysmienita gdyby mozna bylo szybciej odpisywac Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 22:16 ...i tak jest super... ...wiesz co w Was cenię... ...można na poważnie i lekko... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 22:18 nick000 napisał: > ...i tak jest super... > ...wiesz co w Was cenię... > ...można na poważnie i lekko... na tyle jestesmy dorosli i na tyle sie znamy,ze chyba wolno nam cos czasem delikatnie choc nie koniecznie, czasem powaznie zazartowac? Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.09.04, 22:19 nick000 napisał: > ...i tak jest super... > ...wiesz co w Was cenię... > ...można na poważnie i lekko... ha,widzisz, fajne z nas dziewczyny co nie???????????) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.09.04, 22:17 slo-onko napisała: > moj net dzis wariuje dlatego tak ociezale odpisuje (((( > ale zabawa bylaby wysmienita gdyby mozna bylo szybciej odpisywac i na jednym watku.... bo mnie sia zaczelo juz w glowie krecic od zawrotnego tepa) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 10.09.04, 22:19 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > moj net dzis wariuje dlatego tak ociezale odpisuje (((( > > ale zabawa bylaby wysmienita gdyby mozna bylo szybciej odpisywac > > i na jednym watku.... > bo mnie sia zaczelo juz w glowie krecic > od zawrotnego tepa) ...w tym cały urok takiego pisania... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 22:20 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > moj net dzis wariuje dlatego tak ociezale odpisuje (((( > > ale zabawa bylaby wysmienita gdyby mozna bylo szybciej odpisywac > > i na jednym watku.... > bo mnie sia zaczelo juz w glowie krecic > od zawrotnego tepa) mnie tez, tak jest wygodniej. tymbardziej,ze net mi sie zacina a strony przewracaja sie w rzulwim tempie. chyba przywolam naszego kolege do porzadku!!!!! niech sobie kupi jakies rolki albo jakas noge co hula Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 10.09.04, 22:24 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > moj net dzis wariuje dlatego tak ociezale odpisuje (((( > > > ale zabawa bylaby wysmienita gdyby mozna bylo szybciej odpisywac > > > > i na jednym watku.... > > bo mnie sia zaczelo juz w glowie krecic > > od zawrotnego tepa) > > mnie tez, tak jest wygodniej. tymbardziej,ze net mi sie zacina a strony > przewracaja sie w rzulwim tempie. chyba przywolam naszego kolege do > porzadku!!!!! niech sobie kupi jakies rolki albo jakas noge co hula nieraz tak Sloo jest, mam tak przewaznie w poniedzialki w godzinach lanczu..... a ze szybko sie klika to moze i to ma tez jakis wplyw???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 10.09.04, 22:26 kendo napisała: >> nieraz tak Sloo jest, > mam tak przewaznie w poniedzialki w godzinach lanczu..... > a ze szybko sie klika > to moze i to ma tez jakis wplyw???? ja to mam taka kiepska siec, ze pzresyl jest wolny. po z atym piatek wieczor-to norma (((((( Odpowiedz Link
kendo Re: ¤¤ GRATULACJE ¤¤ 11.09.04, 10:38 przekaz Sloo od nas najpiekniesze zyczenia urodzinowe dla CORECZKI duzo usciskow/zdrowka/i pieknych wynikow w szkole. Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ GRATULACJE ¤¤ 11.09.04, 12:52 ...podlaskie żubry przyłączaja się do życzeń... ...mruczą z ukontentowania wspominając czasy gdy same miały 18 lat... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ GRATULACJE ¤¤ 11.09.04, 19:35 ...tak sobie myślę że 18 lat to ja chciałbym mieć... ...wszystko ustawiłbym zupełnie inaczej... ...miłego imprezowania... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ GRATULACJE ¤¤ 12.09.04, 10:45 ...nie mogę sie doczekać... ...Slooneczno - szatańska przyjemność... ...już polubiłem poniedziałki... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ wiesz Slo... 13.09.04, 08:12 ...tak w ogóle to dzień nie zaczął mi sie tak jakbym chciał... ...ale za sprawą vistuli i Sloonka... ...już jest ok... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ co mnie cieszy... 13.09.04, 13:26 ...tak tak tak... ...i piękne okoliczności przyrody tyż... ...a reszta tajemnicą... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ w sprawie kota... 13.09.04, 13:31 ...umieram... ...ze smiechu... ...dobrze że nie jestem działaczem towarzystwa opieki nad zwierzętami... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ w sprawie plisu... 13.09.04, 14:13 ...plis to mogę ja ... ...szanownej Slo należy się bez plisssss... Odpowiedz Link
nick000 Re: ¤¤ w sprawie spółki... 13.09.04, 14:44 ...wchodzę w to... ...co proponujesz... Odpowiedz Link
kendo Re: ¤¤ w sprawie spółki... 13.09.04, 19:48 juz chyba wiem, czumu tak bylo wesolo.... przeczytalam slubnemu rechoczac sie))))))))))))) usmiechna sie i rzekl.... powiedz Slo, ze ja w "ochronie zwierzat jestem" ) Odpowiedz Link
kasikk Re: Slo-onko 13.09.04, 20:19 kot jest dobry ) znam w wersji zupełnie nie do publikacji ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 13.09.04, 21:13 my brzydule?????? no pani przewodniczaca za co? za co? Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.09.04, 21:35 slo-onko napisała: > my brzydule?????? > no pani przewodniczaca > za co? za co? ..za biednego kociaka) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 14.09.04, 08:13 ...hehehehe ))))))))))... ...teraz już wszystko wiem... ...masz dar tłumaczenia spraw niewytłumaczalnych... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.09.04, 09:21 napisano mi "nie mozna polaczyc sie z serwerem" bede sprawdzac.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.09.04, 10:31 sam m i d z i k .................... w skrzyneczce..dziekuje, to cyfrowka robione??? Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.09.04, 10:53 niemasz racji Sloo zdjecie na pokaz ,jak najbardziej... superowo wyszlas..... musim sobie sprawic toto.... mam juz prawie antycznego Chinona, kiedys to bylo hitem) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 15.09.04, 21:28 ...ps: ekscytujące przeżycie... ...dawno to było ale pamiętam... ...muszę kiedyś powtórzyć... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.09.04, 22:08 spij slodziutko Sloo dziekujemy za pieny wieczor i piekna DOBRANOCKE....tez Cie KOCHAMY do jutrzejszego napisania. Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 15.09.04, 22:12 ...Slonko nasze odeszło... ...śpij dobrze sił nabierając... ...nie napiszę tak jak Kendo... ...bo mnie nie wypada... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.09.04, 22:32 nick000 napisał: > ...Slonko nasze odeszło... > ...śpij dobrze sił nabierając... > ...nie napiszę tak jak Kendo... > ...bo mnie nie wypada... hi,hi, ja juz Nick napisalam za nas Wszystkich) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 16.09.04, 17:52 ...czy gołąb doleciał... ...coś z pocztą nie tak... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.09.04, 19:11 zapowiada sie niewesolo(((((((((( musimy czekac do poniedzialku na dalsze informacje(((((((((((((( az mi rece opadly((((((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 17.09.04, 22:06 ...to jak jest z tym Twoim snem... ...idziesz czy nie bo nic nie kumam... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 20.09.04, 16:50 ...ostatni raz?... ...chyba świat się skończył... ...trzpiotka ... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 20.09.04, 16:52 nick000 napisał: > ...ostatni raz?... > ...chyba świat się skończył... > ...trzpiotka ... hahahahaha czy Ty zawsze musisz miec ostatnie slowo? a ostatni ))))) chocby nie wiem co)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 20.09.04, 16:54 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...ostatni raz?... > > ...chyba świat się skończył... > > ...trzpiotka ... > > > hahahahaha czy Ty zawsze musisz miec ostatnie slowo? > a ostatni ))))) > chocby nie wiem co)))))) ...prośbę mam Slo... ...czy ewentulnie nie możesz się z tego wycofać... ...niech to będzie przedostatni raz... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 20.09.04, 21:19 ...Slo jeśli nie masz ochoty lub jestes zmeczona... ...to do łóżeczka marsz... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 20.09.04, 21:54 pieknych snow na polance poziomkowej .... ja sobie sozniona poczytam teraz.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 21.09.04, 13:30 ...ten miś jest podobny... ...do jednego z moich kumpli... ...on myśli że zjada kobiety... ...ale raczej to one jego... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 21.09.04, 14:23 ...jednak chwali sobie taki styl życia... ...jest jak ptak... ...lub jak motyl... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.09.04, 16:42 ale Cie naszlo na wspomnienia.... dobrze ,odswierzymy/przewietrzymy troszke w Vistuli.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 22.09.04, 06:33 ...masz coś w skrzynce... ...nie czytając skasuj... ...proszę... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 22.09.04, 14:42 ...istniejesz naprawdę... ...czy to wszystko tylko mi się śniło... ...niech mnie ktoś uszczypnie... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.09.04, 16:40 przepraszam sloo, nie zdazylam Cie przeprosci na Yahoo, za czekanie)- przepraszam- Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 22.09.04, 20:37 ...jestem dobrze wychowanym nickiem... ...jak jest wieczór to ma być dobry... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 22.09.04, 21:47 ...Slo jesteś jeszcze... ...jeśli nie to dobrej nocy zyczę... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.09.04, 21:52 spij smacznie i snij pieknie.... nakrywam kolderka i sama rowniez wskakuje.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 22.09.04, 22:01 ...pamiętaj Slo o swoim odwiecznym obowiązku... ...rankiem nam zaświeć promiennie... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 23.09.04, 22:04 ...z ciebie też duszek niezgorszy... ...pogadamy poważnie jutro... ...już zaczynaj sie bać... ... teraz lulu i dobrej nocy... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 24.09.04, 17:00 ...trzymaj się Slo... ...prosze mi tu nie plotkować... ...jutro sprawdzę... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 24.09.04, 17:44 zjadlam i siedze prawie usypiajac pozarlam kopytka z takim kurczakowym gulaszem+ papryki/cebulka.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 24.09.04, 17:55 lulu,nie pojde,ale na kanapke legne,w TV moze zerkne, okna dzis wszystkie na zewnatrz pomylam usch.... do wieczorka zatem...PA;..usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 26.09.04, 22:54 pocichutku sprawdzam czy Sloo nakryta kolderka po uszka..... ciiiiiiiiiiiiiichhooooooooo.... spij smacznie..... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 27.09.04, 17:35 usch...wolna juz..... siedze sobie i palcami stukam po stole) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 27.09.04, 21:51 wypoczywaj blogo i usnji szybko.... nabieraj sil na jutro.. natti,natti.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 28.09.04, 06:42 ...Slo nie mogę wejśc do poczty... ...napisże jak tylko będzie to możliwe... ...miłego dnia... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.09.04, 22:24 pewnie juz chmurka sie nakrylas, spij smacznie....do jutra.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 02.10.04, 17:17 slucham,slucham..... dobre.....dzieki sloo...usciski... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 02.10.04, 18:52 Kochanie,przenioslam nasza dyskusje o bucikach z watku"z jesiennych dum" na watek"vistulowy dom mody" niech sobie tam na poleczce stoja wygodnie) chyba nie bedziesz zla co?? PS;..po raz pierwszy to zrobilam,bom sie nauczyla pod "okiem Anioueczka" Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 02.10.04, 21:39 nic nie bede kasowac Kochanie, dobrze,ze tak zrobilas.... bedzie to dla mnie wprowadzenie teatralne dziekuje sloo.) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 02.10.04, 22:18 ...wrzeszczę więc... ...Slo zostańńńńńń z nami!!!!... ...na zawsze!!!!!!!... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 02.10.04, 22:20 nick000 napisał: > ...wrzeszczę więc... > ...Slo zostańńńńńń z nami!!!!... > ...na zawsze!!!!!!!... a co Ty sloneczko?? chcesz gdzies uciekac???? zostan z nami) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 05.10.04, 10:52 poslalm golabka na pracusiowa skrzyneczke.... miej sobie milunio) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 05.10.04, 21:09 dziekuje bardzo, przeczytalam,odpisze Skarbie jak bede w lwpszej kondycji ale nie zapomnij ze masz STOP z zalacznikami....bo inaczej zapakuje mi sie skrzynka..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 06.10.04, 10:53 nie,nie! Sloo nie udusze,),ale skrzynke mam juz 72% zapelniona i wiesz,ze teraz jest ryzyko,ze sie moze "zapchac" i nie rusze jej,a niechcialabym zmieniac swego nika( musze czekac az dziecie odpocznie po Stockholmie i mi ponaprawia wszystko) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 06.10.04, 18:16 ...nasza Slo potrafi... ...w rozmowę wciągnąć... ...odmeldowuję się... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 07.10.04, 17:18 i wyrzucilo nas z tupetem z kamerki i Messengera(((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 07.10.04, 17:24 dokladnie Sloo, jeszcze prawie dwa tygodnie to sie zgadamy co i jak) ale czuje,ze bedzie fajnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 07.10.04, 21:47 ...Slo odeszła, Orzeszek zniknęła, Kendo jest dobrą koleżanką... ...ale niech im będzie... ...śpijcie dobrze dfziewczyny... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 07.10.04, 22:08 ""podlizuje " sie do slubnego by zmienil zdanie na 11 listopada) i puscilam go troszke do kompa na moim czasie)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 08.10.04, 14:36 ..ale sie ciesze ze swej intuicji.... trafilam w dziesiatke....) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 08.10.04, 14:42 eeeeee tam sloo a wiesz jak sie cieszylam, calkiem to sie stalo tak przypadkiem nieplanowo bedziemy miec to samo)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 11.10.04, 14:33 slonunio Kochane, jak tak sobie zazartowalam bo chcialam z ksiazeczka posiedziec na kanapce w sloneczku i poczytac) teraz zbieram sie za gary i nicka chlebus musze upiec,niechce mi sie do sklepu jechac, choc pieknie na dworze hmmmmmmmmmmmmm....PA;..do wieczorka. PS;.a wczoraj poszliscie wczesnie spac a ja za wami i stracilam kamerkowe spotkanie buuuuuuuuuuu poczytalam tylko"komunikaty" buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~~~~~~~~~~~~ Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 11.10.04, 21:48 do mleka mam uraz z dziecinstwa pod przymusem musialam zjadac zupki mleczne zanim do szkoly wyszlam, natomiast do kawy musze miec 2 cm.w szklance inaczej sie "wsciekam" mufinki-MUFISY to takie buleczki w foremkach papierowych, robisz ciasto jak na babke np.piaskowa i wypelniasz te foremki pieczesz i gotowe, upieke Ci pare na poczestunek i zabiore ze soba) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 11.10.04, 21:48 PS;..zapomnialam pozyczyc pieknej /gwiazdzistej nocy.... dobranoc... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 11.10.04, 22:11 Re: Kajtulo kajtulo 09.10.2004 11:36 + odpowiedz Dlatego pewnie jak tu wracam, to nie mogę się połapać)) Przede wszystkim miałam kaca moralnego, gdy pytałam slo o tycie po słodyczach, ale potem nie mogłam znaleźć tej naszej "dyskusji". Slo, chodziło mi tylko o to, czy tyjesz po słodyczach, bo ja natychmiast jak poszliscie spac, natknelam sie na pytanie do Ciebie od Kajtula i przenioslam Ci do przegrudki).. pewnie nie zauwazylas, bo bylo u Kajtula w przegrodce)..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.10.04, 16:43 zajzalam i w skrzyneczce pusto... listowy jeszcze nie doniosl( Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.10.04, 18:01 wyslalam test sloo i skrzyneczke oproznilam niemal cala.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.10.04, 20:32 liscik doszedl...i po co na sile oproznialam skrzynke heeeeeeeee))))))) dziekuje Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.10.04, 10:44 ale sie pokicikalo sloo dzwonilam do "przewoznika" i nasz plan nie wypali, takie maja prawa,co podejzewalam zreszta wczesniej. bilize informacje w e-mailu,ktory za chwilke wysylam na pracusiowa poczte. ** milego poranka. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.10.04, 13:08 hmmm...slo figlaran psotnica) zaczyna juz orzeszka poduczac.... oj sloo!!!!brykac sie wam chce jeszcze) milego swietowania zycze.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 14.10.04, 21:42 Slo, dobranoc i miłego spotknia z Orzeszkiem, pozdrów ja i uściskaj Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 14.10.04, 21:45 milej nocki sloo szybciutko zasypiaj.... usciski i caluski dla orzeszka) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 17.10.04, 00:01 Slo, godzina duchów wybiła. Życze dobrej nocy i snów miękkich. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Slo-onko 18.10.04, 17:41 Slo!!!.."Luk..." jest moja ukochana ksiazka!!Jak i "Noc w Lizbonie","Czas zycia i czas smierci","Trzej Towarzysze"....Pozdr.Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 18.10.04, 18:23 a oczywiscie,ze reflektuje, ale teraz niemam na nic czasu,zeby robic pozadek na poczcie, przesiaduje na forumach do wyjazdu a pozniej zobaczymy.... boje sie o zapchanie skrzynki, dziekuje i jak mozesz poczekaj do po urlopie..usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 19.10.04, 22:26 **milej nocy Sloo przykryj dobrze kolderka promyczki, coby nie wystygly na jutro))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 19.10.04, 23:12 coby nigdy nie wystygły Jak ja nie lubię potyczek ze Slo, ale ktoś musi...((( Odpowiedz Link
nick000 Re: Slo-onko 20.10.04, 10:02 odpuszczam Ci, sztama i rozejm??? zaczynam prześladować Kendo Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Slo-onko 21.10.04, 19:34 Moje Słoeneczko jest a ja nie mam tlenu uuuuuuuu((( HELP HELPPPPPP tlenu mi potrzeba ))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.10.04, 10:19 poslalam golabka ale na domowy adres...tez juz dzis nie mysle nad niczym(((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.10.04, 11:10 dokonalam przekierowania na pracusiowa.... nie umie myslec dzisiaj(((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 12.11.04, 11:16 jezeli bedziesz mogla poczekac do wieczora na odpowiedz....zorganizujemy tak by pasowalo.... ale teraz na razie mam blokade myslowa)))))))))-dzieki Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 12.11.04, 11:30 propozycja bardzo kuszaca i chyba zrealizuje plan narazie wszystko koduje ale brak zdefiniowania,wiec jak przejdzie oszolomienie szybciutko napisze...usciski. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.11.04, 21:15 wiec, szkoda ze Nobuko dopiero pod koniec miesiaca, a tak mialam na to ochote, pozostaje teatr i fajnie by bylo na Malgorzate, ale coz jak nie bedzie biletow to polegam na Twoim wyborze sloo, nawet ksiazki w ksiegarni nie bylo bo lektura rozkupiona zostala( Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.11.04, 21:37 no wlasnie, za ksiazka pytalam wszedzie na D.Slasku,gdzie bylam w miastach...niet, byloby superowo gdyby wyszlo z teatrem, wstrzymam sie z zamawianiem biletu do poniedzialku w takim razie, napisz od razu ktorego dnia, bo dzien przed odjazdem musze zamowic bilet na prom. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.11.04, 22:01 polegam,wiec na Twym wyboze i wiem ze sie nie zawiode a reszte wyjdzie samo z siebie) Odpowiedz Link
odin-2 Re: Slo-onko 15.11.04, 16:39 Samotnik Samotność jak sęp Jest straszna Jest darem straszliwym Móc żyć wśród innych Być innym nieznanym Być sobą i śnić Dla innych i żyć Z innymi lecz obok Być sam Jak księżyc samotnik Mieć go za przyjaciela Księżyc za wzór i przestrogę Bo on jest lepszy Bo ma przewagę On jest i świeci Czy tak czy nie Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.11.04, 19:05 ja tez jestem juz euforycznym nastroju, az lepatyna mnie rozbolala i wypiekow dostalam,jak malolata) martwi mie tylko jedna rzecz, ze znow bede musiala brac swa jak "stodola wielka walize" bo sie niepomieszcze,a od swoich ciuszkow nieodstapie))))))))))))) to przeciez bedzie jednak pare dni) kwiatunia jutro kupie, zeby mi nie klapna w podrozy) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 15.11.04, 20:45 ach,chcialm Ci powiedziec, ze tak punktualnie nie musicie byc na 7:00 prom dobija o tej godzinie,pozniej zaczynaja wypuszczac, zanim dojde do celu to kwadransik minie, nigdy nie pcham sie pierwsza do wyjscia, zawsze brama jest oblegana przez spieszacych sie ludzi...., a gdybym nawet musiala zdziebko poczekac , to przeciez jest gdzie,wiec spieszcie sie powoli. miej aparacik w pogotowiu))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 16.11.04, 10:44 juz odpowiedzialam))))))) dzieki,niech bedzie pozytywe oddzwonienie) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 16.11.04, 11:38 ciesze sie sloo ale w skrytosci ducha to mysle, ze te krzeselka nie beda twarde hi,hi,.... ale bedzie fajnie.. golabek polecial) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Slo-onko 16.11.04, 11:50 kendo napisała: > ciesze sie sloo > ale w skrytosci ducha to mysle, > ze te krzeselka nie beda twarde hi,hi,.... > ale bedzie fajnie.. > golabek polecial) pewnie jakies tapicerowane, nie raz widzialam,ze ludzie na nich siedza wiec chyba nie tak zle Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 16.11.04, 18:22 to bedzie miekie siedzenie.... com sie ubiegala dzis po kioskach za GAZETA niegdzie nie maja,jedni mowili nawet ze chyba juz jej niema, zobacze w kiosku przy promie,a jak nie to kupie inna LEKTYR zdaje sie tak sie zwie) za godzinke wyjezdzam) do zobaczenie wiec jutro..PA;.. Odpowiedz Link
odin-2 Re: Slo-onko 16.11.04, 22:56 Czesc Lon_ko moja "stara" juz do Cie plynie nie chcialem jej straszyc marynarze powiedzieli ze na jednym silniku tez chyba doplyna drugi silnik im padl w czasie sztormu. Badzcie grzeczne i bawcie sie jak Damy Pzdr. ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link
odin-2 Re: Slo-onko 16.11.04, 22:56 odin-2 napisał: > Czesc Slon_ko > > moja "stara" juz do Cie plynie > nie chcialem jej straszyc > marynarze powiedzieli ze > na jednym silniku tez chyba doplyna > drugi silnik im padl w czasie sztormu. > > Badzcie grzeczne i bawcie sie jak Damy > Pzdr. > _______________________________________________________________________________ > _ Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 17.11.04, 11:24 przeslicznie Wam dziekuje za piekne przywitanie "terminalowe" jestescie naprawde cudowni.... a za reszte bede dziekowac na zakonczenie "turnusu" Odpowiedz Link
mala20033 Re: Slo-onko 17.11.04, 17:21 Niech Ci dzis Slo sloneczko swieci.. Obudziłam się... Ciągle przytulona do Ciebie Taka byłam szczęśliwa Słońce wkradało się cichutko Chciało Cię dotknąć Twe ciało ciągle było gorące Usta wyschnięte Zwilżyłam je swoimi Byłam z Tobą Obudziłam się... Znów tak pięknie śniłam Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 20.11.04, 22:18 sloo PRZESLICZNIE DZIEKUJE ZA GOSCINE.. CZULAM SIE JAK U SIEBIE W DOMU I JAK U MOJEJ MAMY.. BULECZKE JEDNA ZJADLAM NA PODWIECZOREK NA PROMIE BYLA PAPUSNA.... TERAZ PANCIO I PCIUN DOJADAJA BULECZKI Z WALIZY.... JEDZA AZ IM SIE USZY TRZESA.... ZROBILAS JAK MOJA MAMA TE BULECZKI... AZ MI SIE LEZKA W OKU ZAKRECILA, ZE MUSIALAM JA JESC SAMA BEZ CIEBIE) JESZCZE RAZ BARDZO,BARDZO DZIEKUJE ZA WASZA GOSCINNOS. PRZECZYTAJ LUB NIECH SAM MALZONEK POCZYTA JAK CIE I WASZA GOSCINOSC WYCHWALAM.... POZDROW LATOROSL I MALZONKA I RODZICOW. DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...USCISKI I BUZKA. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.11.04, 13:46 juz jestem znow... musialam z psiunem isc na spacerek, pozniej upiora rozwiesic, lazienke po mojemu doprowadzic do pozadku i zaraz wysle e-maila. cala droge w samochodzie do domu od Ystad bablalam tylko o Was,dzis przy sniadaniu i lunchu rowniez, uzupelnialam to co zapomnialam opowiedziec, bylo superowo.....dzieki. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.11.04, 15:10 www.millan.net/funp/80/nomilk.html sloo,toto znalazlam na innym forumie o krowce i mleczku))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.11.04, 17:06 hi,hi,...to robilas jak ja, cala droge opowiadalam slubnemu co robilysmy a i tak sie cos przypomni i dopowiadam))))))))) ale te chopy, ze nie mogli wczesniej wyjechac, tylko kobitki w nocy sciagac z wyrka( mam nadzieje,ze nie bylo slisko.. o boszze...Ty to masz sie z mleczkiem))))))))))))) to juz lepiej z yogurcikami) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.11.04, 19:47 to bylata sama droga, tez wracalismy do domu tylko 60 km/godz. wyjechal po mnie swoim samochodem na letnich oponach.... dojechalismy jednak szczesliwie, a widzial Twoj slubny Cie juz w "czerwieni"??????????? Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 21.11.04, 21:44 dzieki sloo za przesylke, ale sie nazbieralo tego straszecznie duzo,faje....cudna pamiatka, przepraszam na liscik jutro odpisze, napilam sie Twej miksturki z vit.C i wskakuje do lozeczka.... buzka z wielkimi dziekowaniami rowniez dla nadwornego fotografa))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 22.11.04, 17:34 dzieki sloo, juz przeczytalam ,dzieki.... H.jak wstanie to puszcze go do kapa by przeczytal liscik.... acha..smiac mi sie zachcialo "z trzymania" ale u nas sie tla mowi i to chyba tak sobie przetlumaczyl piszac.... a jeszcze smieszniej brzmi,jak sie mowi,ze sie juz wstalo np.rano to mowi sie ze "sie jest u gory" hi,hi,hi, kurcze zapomnialam Ci opowiedziec o tym,bysmy sie posmialy)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 23.11.04, 19:10 jak dobrze,ze juz jestem na swoim, straszna niepogoda, od rana komunikaty morskie nawoluja wszystkie statki do szybkich powrotow do portu, ma byc sztorm.... kiedy Twoja Mama pokazala gazete z komunikatem, ze wstrzymane statki to az mnie zmrozilo...., tym bardziej ze byl tego dnia duzy wiatr, a nastepnego dnia,jak na zawolanie piekna pogoda na morzu, stateczek plyna jak po tafli lustrzanej, nie czulo sie wcale ze plynelismy. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 23.11.04, 19:22 ja tez pedze herbatke porozlewac.... i staraym zwyczajem zawitam...PA;..na razie. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Slo-onko 23.11.04, 19:36 A nasze drogie Sloneczko Nam Jasnorzewskiej wiersze cytuje..Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 25.11.04, 21:51 siostra niepamieta,czy to zawiezlismy Mamie,czy Mama w kraju kupila, najpewniej trzeba by bylo sprawdzic w sklepach chemiczno gospodarskich i pytac o ten czyscik, jak nieznajdziesz sloo,napisz i podam... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 27.11.04, 22:16 Re: jabłecznik bez jaj ,, a szarlotke tez lubie Autor: kasikk Data: 31.08.2003 17:20 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- a mam taki fajny przepis na kruchym cieście: 1/2 kostki margaryny 1 jajko 1 szklanka mąki i tyleż cukru 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia wszystko siekasz - ma miec konsystencję jak kruszonka do drożdżowego oddzielasz 1/3 do posypania na wierzch resztę wysypujesz na blaszkę wysmarowaną margaryna i wysypaną bułką tartą ścierasz ok. 1 kg jabłek (ale nie jestem pewna, bo tak "na oko" biorę) odciskasz sok jabłka wykładasz na ciasto w balszce, posypujesz, szklanką cukru i cynamonem, a na wierzch resztę ciasta i wkładasz do piekarnika a po upieczeniu - do buzi ) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 30.11.04, 21:44 a przeciez zapomialbym calkiem.... usciskaj Swojego od nas, pozycz Wszystkiego najlepszego) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Slo-onko 02.12.04, 20:35 Tego Zywca to ja dla Panow przynioslam..ale zamiast przyciagnac ich na Vistule,to chyba wystraszylam ..cusik..Pozdr. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 03.12.04, 13:21 dziekuje Ci Slonaeczna Pani za orzeszka na vistuli.. wysalo mnie dziece,zebym podziekowala, powinnam to uczync wczesniej..no czasami jestem gapa **miej sobie milunio sloo. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 09.12.04, 21:51 dziekuje sloo,ze dolaczylas do przeslania fluidow, ja niestety musialam sie zdziebko polozyc tak nieraz bywa,ale juz jest dobrze. Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 13.12.04, 21:45 ..he....listowy jeszcze niedoczlapal)))))))))))))) ale napewno lada minutka wpadnie...dzieki...usciski) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Slo-onko 18.12.04, 11:23 Dzięki Malenka jestes Kochana bardzo )) Stefan mi przekazał przesyłkę.... ))))) dziękuję dziekuję jest cudowne a ta konspira z Nikeim to wam się udała rewelacja )))) też was kiedyś czyms zaskocze )) heheheheh Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 23.12.04, 19:38 tak sloo, drugie swieta....az milo mi sie zrobilo, ze przypomnialas o tym) czas szybko ucieka w milym towarzystwie) **milego wieczoru.... Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 23.12.04, 19:51 ale pech...szkoda ze Yahoo padlo, mam tez skype..... wesolych swiat sloo usciskaj pociechy i slubnego) Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 23.12.04, 21:46 ale rozlancza Skype(((((((((((( nie umie tego ustojstwa( Odpowiedz Link
ginztonikiem Re: Slo-onko 24.12.04, 19:47 Wesołych cudownych Świąt Bożego Narodzenia Slo! Odpowiedz Link
kendo Re: Slo-onko 24.12.04, 21:34 dziele sie opltakiem Z Toba sloo i milymi osobami,ktorych poznalam u Ciebie, z slubnym/dziecwczynkami/z rodzicami Twoimi i slubnego, zycze bysie zdrowi byli, by niczego Wam niebrakowalo, i spelnialy sie Wasze zyczenia. **WESPLYCH SWIAT. Odpowiedz Link