Dodaj do ulubionych

Otworzyłem ABSOLUTa

18.04.09, 20:40
Zapraszam Wszystkich na kieliszek smile
Obserwuj wątek
    • uny Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 20:41
      czuje się zaproszony.
      • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 20:42
        Uny już nalewam smile
        • vidmo76 Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 20:50
          Ale czad!!
          Ja też poproszę 50 tkę.
          • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 20:53
            A może być 100ka ?
            • vidmo76 Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 20:57
              Ależ oczywiście,przecież nie będziemy siedzieć nad butelczyną do rana.
              Dawaj dawaj nie przestawaj!
              • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:00
                Spokojnie. Jest kilka butelek wink
                • clooney_g Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:02
                  antekcwaniak napisał:

> Spokojnie. Jest tylko kilka butelek wink
                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:04
                    Ściągnąłem Cię myślami smile
                    • clooney_g Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:06
                      antekcwaniak napisał:

> Ściągnąłem Cię wódencją smile

No i dobrze !
                      • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:08
                        Klunej a masz na jutro ASPIRYNE ale jakiś inny środek ?
                        • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:13
                          a jest coś do jedzenia, czy tylko pijecie?
                          • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:16
                            Ja mama alkohol. Ty zorganizuj zakąski. Wszystko ma być na mojej
                            głowie ?
                            • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:22
                              się robi, panie adminie ;-P

https://www.ksiazka-kucharska.pl/img_przepisy/6835/zdjecie.jpg
                              • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:24
                                Idealne pod wódeczkę. Tak jadam w Rosji, gdy podają gorzałkę. Lubię
                                te klimaty. Dzięki smile
                        • clooney_g Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:23
                          antekcwaniak napisał:

> Klunej a masz na jutro ASPIRYNE ale jakiś inny środek ?

Nie lubię chemikaliów, mam co-nieco na KLINA !
                          • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:25
                            No to zaklinujemy wink
                            • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:26
                              a wy jeszcze trzeźwi czy już czy już można z wami normalnie rozmawiać? ;-P
                              • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:28
                                Podobno Klunej nigdy nie trzeźwieje smile
                                • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:30
                                  łoł, takich agraegatów to nie znam, ale spodziewałam się tego po nim wink
                                • clooney_g Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:31
                                  antekcwaniak napisał:

> Klunej nigdy nie trzeźwieje smile

A po jaką cholerę ?

smile
                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:34
                                    W sumie po jaką cholerę ?
                                    • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:37
                                      a coś się dzieje na tej imprezie? bo jakoś cicho...
                                      • clooney_g Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:37

Wyszliśmy zapalić...
                                        • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:40
                                          beze mnie? a to parszywce! wink
                                          • clooney_g Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:42
                                            rumunska_ksiezniczka napisała:

> beze mnie? a to parszywce! wink

Tralalala...
                                            Na samą myśl o trójkącie uciekasz w siną dal !
                                            • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:43
                                              nie, nie o takiej imprezie myślałam. ale wy we dwójkę, proszę bardzo!
                                              • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 22:00
                                                to może ktoś potańczy?
                                                www.youtube.com/watch?v=W5M7N5Lb4Nk
                                      • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:38
                                        Nie gadam z pełnymi ustami wink
                • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:02
                  Liczyłem, że wpadnie Klunej ta moczymorda smile
                  • clooney_g Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:05
                    antekcwaniak napisał:

> Liczyłem, że wpadnie Klunej ta moczymorda smile

Buzi...!
                    Ale raczej : TEN moczymorda !
                    OK !
                    • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:07
                      Podobno Ty to kobieta wink
                    • vidmo76 Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 21:17
                      A ja dotychczas myślałem że tylko mieszkańcy północnowschodniej Polski
                      mają problem ze spożywaniem wysoko gatunkowych trunków,jak zwykle byłem w
                      błędzie! To forum mnie normalnie kształci.
                      • gapiszonek-fm Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 22:13
                        Vidmo kochane! Jak ja się cieszę. O mój Boże!!!!!!!!!!!!!
                        Jak bardzo się cieszęsmile))))))))

Ech...., tamto lato smile
                        • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:06
                          czy mozna sie dolaczyc jeszcze na ten kieliszek?winkczy juz przegapilam...smile
                          • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:07
                            Spokojnie. Otwarta kolejna butelka. Wystarczy dla wszystkich.
                          • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:07
                            no wiesz, organizator już wyszedł.
                            ale ja mogę polać wink
                            • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:10
                              to w takim razie polewajsmile w takim towarzystwie przyjemnie sie pijesmilesmilewink
                              • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:12
                                sory, gospodarz wrócił właśnie wink
                                to polewam, co wybierata, bo absolut już się skończył:
                                https://www.wrp.pl/admin/obrazki/690.jpg
                                • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:15
                                  to ja gin z tonikiem poproszewink zmieszajmy troche...wink
                                  • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:43
                                    i co?sama mam pic?nie znajde jakis chetnych do wspolnego drinowania?smile
                                    • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:46
                                      piję, piję, ale zaraz usnę wink
                                    • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:46
                                      No ja ciągle piję smile
                                      • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:48
                                        to nie przymulajmy zeby nikomu nie przyszlo do glowy spaniewink tylko pijmy i
                                        bawmy sie dobrzesmile
                                        • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:49
                                          to forum powinno zmienić nazwę: alkoholicy, łączmy się ;-P
                                        • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:50
                                          No to żeby nie zasnąc mój ulubiony kawałek:

www.youtube.com/watch?v=ez6rQBJ1Hvo
                                          • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:52
                                            to ty takich rzeczy słuchasz? a nie wyglądasz wink
                                            • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:53
                                              Zdziwiłabyś się Księżno czego ja to słucham i ogladam wink
                                              Ja prawie ruski jak już kiedyś pisałem.
                                              To jeszcze coś z tej beczki:

www.youtube.com/watch?v=_JLchR492gE&feature=related
                                          • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:53
                                            kawalek troche nie w moim klimacie ale do picia dobrywink...a co to zmiany nazwy
                                            forum to bym skorygowala na weekentowi alkoholicy łaczmy siewink...a poki co bawmy
                                            sie dobrzesmile))
                                  • czarny.onyks Re: Otworzyłem ABSOLUTa 18.04.09, 23:53
                                    spróbuj z sokiem porzeczkowym...też nieżle smakujewink
                                    • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:01
                                      to zeby tak troche zintergowac nasza mala wirtualna imprezeke proponuje
                                      toast...za szczesliwe i pelne milych niespodzianek zycie singlasmile))
                                      • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:03
                                        Zdrowie Sorbecie smile
                                        • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:04
                                          cos slabo rozkecilismy ta imprezke skoro tylko my zostalismy do toastuwink
                                      • czarny.onyks Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:04
                                        no to zdrowie Wasze wink

ja raczej z tych inaczej pijących;P
                                        dobranoc...ta noc będzie dla mnie zbyt krótka;/
                                        • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:07
                                          No to zostaliśmy sami Sorbeciku... wink
                                        • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:07
                                          Wszystko wypite i zjedzone już?wink
                                          • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:08
                                            Jest jeszcze dużo alkoholu, koreczki śledziowe i sałatka z owoców
                                            morza. Znajdzie się też jakiś kawałek mięsa wink
                                            • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:11
                                              Lepiej trafić nie mogłam, posuń swój ładny tyłeczek usiąść chciałamwink
                                              • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:12
                                                Robię miejsce. Dawno nikt tak ładnie nie mówiłe o moim tyłeczku smile
                                                • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:14
                                                  Nieśmiałe byływinkzdrowie Antonio, oby się wiodłowink
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:16
                                                    Nasz zdrowie smile
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:18
                                                    I po buziaczku> brudzia czas dopełnićwink
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:22
                                                    Podoba mi się ten buziak smile
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:24
                                                    Mhm > był słodki - dla Ciebiewink
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:24
                                                    Ale się rozmażylem....
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:28
                                                    Marzenia spełniają się, chociaż trzeba czasem cholernie długo czekać
                                                    na ich realizacjęsmile
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:29
                                                    Dla takich całusow będę czekał...
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:31
                                                    Ależ jesteś Kochany;]
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:32
                                                    Zawstydziłem się...
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:34
                                                    W takim razie zdmuchnę świecęsmile

Im ciemniej, tym przyjemniejwink
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:37
                                                    Hmmmm ale przed ślubem nie można. Tak ktoś dzisiaj napisał... wink
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:39
                                                    Hmmmmmm - kłamał!smile
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:41
                                                    No to ja się zgadzam... smile
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:46
                                                    Zdecydowanie, to jest to, co lubię u prawdziwych mężczyznsmile
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:46
                                                    Hmmm. A ja Ciebie lubię za inicjatywę wink
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:53
                                                    Odwzajemniamsmile
                                                    Nieśmiałość zawsze była mi obca Słodki Antoniosmile
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:54
                                                    No nie. Teraz jeszcze słodki. Lubię tak smile
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:56
                                                    I jak tu nie kochać mężczyznsmile takich jak Tysmile

• antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:57
                                                    No to kochaj... smile
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:59
                                                    Własne przeczytałam - gratuluję funkcji adminasmile

Mam nadzieję, że moje zachowanie jest w miarę poprawnesmile
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 01:02
                                                    A dziękuję smile Jak Klunej się obudzi to też mu pogratuluję. Upił się
                                                    ze szczęścia, że został adminem smile Twoje zachowanie jest miodem
                                                    płynące w stosunku do mnie smile Ja uciekam do kuchni posprzątać po
                                                    imprezie. A Ty nie zapalaj światła. Zaraz wrócę i.... Tylko proszę
                                                    nie zasnij wink
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 01:05
                                                    Dziękuję za wspaniałą imprezęsmile
                                                    Zawsze miło mi gościć u Was na forum...jeśli nie masz nic przeciwko -
                                                    będę zaglądać częściej, a teraz zmykam..dobrej nocy Kochaniekiss
                                                  • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 01:06
                                                    Zaglądaj, zaglądaj Kochanie smile
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 01:11
                                                    wink.... https://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif
                                                  • kawamija Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:38
                                                    maurela napisała:

> W takim razie zdmuchnę świecęsmile
                                                    >
                                                    > Im ciemniej, tym przyjemniejwink

wow...........to już sie robi zbyt wink
                                                    erotycznie.....che,che .....na mnie juz czas,ale moge wpaść rano
                                                    pomoc posprzątać smile

smile

-*-*-*-
                                                    ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś
                                                    sam.....
                                                  • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:44
                                                    Nie ma potrzeby zrywać się rano, uporządkuje wszystkosmile
                                            • czarny.onyks Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:12
                                              a fe...
                                              chipsów nie ma,paluszków cebulowo-serowych nie ma, kabanosików nie ma...
                                              tylko jakieś owoce morze...ble;P
                                              • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:14
                                                My tu się zdrowo odżywiamy. Ale nie denerwuj się. Obudzę Kluneja to
                                                skoczy do nocnego po te świństwa wink
                                                • czarny.onyks Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:18
                                                  zdrowo?;D
                                                  dobry żartwink
                                                  niech śpi chłopak...
                                                  ja też juz przez sen mówięwink
                                        • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:07
                                          dobranoc.szkoda ze uciekaszsmiledzieki za wsparcie tej mini imprezki...
                                          • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:08
                                            impreza dalej otwarta i trwasmile do ostatnieo wytrwalegosmileim nas wiecej tym
                                            weselej...smile
                                          • czarny.onyks Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:09
                                            niektórzy się ciesząwink

zresztą moje myśli daleko...
                                      • rumunska_ksiezniczka Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:11
                                        ja się za singla nie uważam, ale przyłączę się do toastu.
                                        • sorbet_poziomkowy Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:12
                                          imprezka zaczyna sie rozkrecac...kto zapoda nastepny toast?
                                          • antekcwaniak Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:15
                                            No to ja zapodam. Zdrowie nieobecnych wink
                                            • kawamija Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:19
                                              antekcwaniak napisał:

> No to ja zapodam. Zdrowie nieobecnych wink

swietny toast i sygnaturka.............echh......taka
                                              malibupodobna smile
                                            • maurela Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:21
                                              antekcwaniak napisał:

> No to ja zapodam. Zdrowie nieobecnych wink
                                              w górę sercawink
    • kawamija Re: Otworzyłem ABSOLUTa 19.04.09, 00:11

przysnęłam, obudziłam się, na forum na chwilkę wpadłam,
      piją.............che,che.............

jeśli można z tych trunków co widziałam to malibu z mlekiem i lodem -
      ma się rozumieć wink

pozdrawiam

-*-*-*-
      sam.....
    • uny Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:14
      znowu musze sprzątać?
      • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:15
        No wybacz. Dzisiaj Twoja kolej wink
        • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:16
          czyli co?juz konczymy?smile
          • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:17
            Nie. Sprzatnie nad ranem wink
        • rumunska_ksiezniczka Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:17
          to grzecznie zasypiam gdzieś pod stołem wink
          tylko bez żadnych ekscesów proszę.
          dobranoc wink
          • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:18
            chyba juz wszyscy zaczynaja sie zmywac...ciekawe kto zamknie imprezewink
            • uny Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:20
              ten kto zgasi światło
          • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:18
            A mogą być sexscesy ?
            • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:18
              wszystko jest dozwolone po 23wink
              • czarny.onyks Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:22
                większośc padła na zbity pysk
                takie to pożytki z alkoholu;D
                • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:23
                  dobrze ze niektorzy maja bardziej wytrzymale glowywink...ludzie, sobota wieczor
                  jest...bawmy siesmile
                  • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:24
                    to już niedziela smile
                • kawamija Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:25
                  czarny.onyks napisała:

> większośc padła na zbity pysk
                  > takie to pożytki z alkoholu;D

ja wprost przeciwnie.....dopiero wstałam che,che.........

-*-*-*-
                  sam.....
            • kawamija Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:23
              antekcwaniak napisał:

> A mogą być sexscesy ?

che,che............nie mogę, nie mogę..........a jak się mama
              dowie wink wink.................che,che........
              • uny Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:25
                ja zdziećiństwa pamiętam taką piosnkę: "co powie tata? co powie
                tata?...."
                • kawamija Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:27
                  uny napisał:

> ja zdziećiństwa pamiętam taką piosnkę: "co powie tata? co powie
                  > tata?...."

a ja taką.... bo fantazja, fantazja bo fantazja jest od tego, aby
                  bawić sie, aby bawić się, aby bawić sie na całego............wink)))
                  • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:28
                    A ja pamiętam taką "Mój tata dał mi psa, pies cztery łapy ma...." wink
                    • kawamija Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:31
                      antekcwaniak napisał:

> A ja pamiętam taką "Mój tata dał mi psa, pies cztery łapy
                      ma...." wink

i jeszcze.....zuzia lalka nieduża i na dodatek cała ze szmatek wink

-*-*-*-
                      sam.....
              • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:25
                sobota czy niedzela; weekend trwasmile))mozna zaszalecwink
                • kawamija Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:29
                  sorbet_poziomkowy napisała:

> sobota czy niedzela; weekend trwasmile))mozna zaszalecwink

............no jednak jest róznica zasadnicza........po sobocie jest
                  niedziela - czytaj free time.......a po niedzieli jest
                  poniedziałek........busy day smile
                  • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:30
                    ale do poniedzialku to jest jeszcze kupa czasusmile
                    • kawamija Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:33
                      sorbet_poziomkowy napisała:

> ale do poniedzialku to jest jeszcze kupa czasusmile

taa..............no może, może........ale może być zbyt mało.....wink
                      zwłaszcza jak ktoś potrzebuje sporo czasu na tzw
                      regeneracje ....che,che

-*-*-*-
                      sam.....
                    • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:34
                      Sorbecie podobasz mi się coraz bardziej. I to nie z powodu wypitej
                      ilości alkoholu wink
                      • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:39
                        no kurcze, to strasznie mi przyjemnie ze sie komus spodobalamwink hehe...ale chyba
                        musimy czesciej tak imrezowac...co ty na to antekcwaniaku?smile))
                        • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:43
                          Sorbeciku jestem do Twojej dyspozycji 24h na dobę wink
                          • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:44
                            supersmile))skoro juz zaproponowales to na pewno sorzystam z Twojego
                            towarzystwasmile))...fajnie sie imprezuje w Twoim towarzystwiesmile
                            • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:46
                              Miód na me serce. Bo stale tylko słyszę, że antek to zadymniarz wink
                              • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:47
                                nawet jesli to prawda to dzisiaj byles wyjatkowo spokojnywink
                                • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:49
                                  Starałem się smile
                                  • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:50
                                    to nastepnym razem pokaz swoje drugie obliczesmile
                                    • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:51
                                      Oj nie teraz mi nie wypada. Od wczoraj jestem namaszczonym
                                      administartorem. Nie wypada smile
                                      • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:53
                                        no skoro nie wypada, ze wzgledu na piastowane powazne stanowisko to
                                        rozumiemwink... strasznie fajnie sie gadalo ale bede juz chyba spadala bo troche
                                        zglodnialam i tzreba cos przegryzcwink
                                        • antekcwaniak Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:55
                                          No tak wszystko już zjedzone wink Sorbeciku ja w taki razie uciekam
                                          posprzatać po imprezie. Obiecywali, że pomogą a posneli jak dzieci.
                                          Nie będę ich budził. Sam posprzatam. Dobranoc.
                                          • sorbet_poziomkowy Re: to co po imprezie? 19.04.09, 00:56
                                            nastepnym razem pomogesmile dobranoc
                                            • vidmo76 Re: to co po imprezie? 19.04.09, 08:32
                                              Witam wszystkich,hmm po wczorajszej wirtualnej imprezie całkiem realnie mnie
                                              dziś głowa boli!
                                              To forum zaczyna mieć namacalny wpływ na moje życie hahahahaha.
                                              Poranna kawusia i grzebanie w neciku powinno pomóc na bule.
                                              • vidmo76 Re: to co po imprezie? 19.04.09, 11:56
                                                ...i jednym haustem wychylił zawartość. I już zaczęło mu jaśnieć w głowie, ...

www.rozal.pl/liceum/sm13.pdf
                                                • rumunska_ksiezniczka Re: to co po imprezie? 19.04.09, 11:59
                                                  ciekawe jak reszta żyje. chyba odsypiają wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka