rumunska_ksiazka 03.07.09, 12:33 Uny dla Ciebie cała prawda. Nick rumunska_ksiazka to dziewięć (9) osób z tego forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 12:37 A coś się stało, ze musicie tak zusamen pisać? Nie idzie pojedynczo??? Odpowiedz Link
rumunska_ksiazka Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 12:39 Idzie, idzie. Postał OKWzRK. Łatwo rozszyfrować. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 12:41 Nie chce mi się roz.... Odpowiedz Link
eb13 Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 12:54 Gapuchna, pewnie w grupie raźniej i odważniej Odpowiedz Link
gapuchna Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 12:56 Generalnie wiem, o co chodzi i nie rozumiem? Lubię księżniczkę w zasadzie od samego początku. Inaczej patrzymy na świat, ale całkiem, całkiem się dogadujemy. I tak jak ja, ma tu chyba większość piszących. Więc po co te stałe szpilki???? One i tak nic nie zmieniają. Odpowiedz Link
eb13 Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 13:27 Oczywiście, że też tak mam. To, że ludzie tu piszący są inni niż ja i niektórzy mają zadatki na malkontentów, czy cierpiętników, wcale nie znaczy, że mamy ich "szpilić". Oni po prostu mają inne problemy, wartości życiowe, charaktery. Tak jak napisałaś "...inaczej patrzą na świat...". A może ta ja już zrobiłam się zbyt twarda i powinnam zacząć ocenianie ludzi od siebie, a nie z nich szydzić? A tak w ogóle, to wydaje mi się, że książka raz napisała prawdę "mówiąc" do uny'ego "...nie strosz piórek, to tylko internet..." i właśnie chodzi tu o to "...to tylko internet ...". Możliwość sztucznego siania zamętu i oczekiwanie co z tego wyniknie jest przecież takie ekscytujące - dla niektórych Odpowiedz Link
eb13 Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 13:29 Gapuchna, to była oczywiście odpowiedź na Twojego posta Odpowiedz Link
rumunska_ksiazka Re: Uny - rumunska_ksiazka - CAŁA PRAWDA 03.07.09, 13:36 Oj Noe, Noe. Nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link