frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 20:26 Rozumiem, że będąc na tzw. fali człowiek może tak pisac Ja Ci odpowiem słowamie nielubianej przeze mnie piosenkarki: "Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłosć też przyjdzie kiedys nam zapłacić" Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: życie jest piękne... 12.08.09, 20:35 hehe, może i tak fripciu ale póki co wiatr wieje w moje żagle i zamierzam z tego korzystać Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 20:38 korzystaj Rumuńska, ja 3mam kciuki wiesz za co Choć nie rozumiem, ale podziwiam jednocześnie Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 20:52 Rumuńska musze to z siebie wyrzucić, bo był czas, że pochopnie Cie oceniłem A teraz wstyd mi przed samym sobą Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: życie jest piękne... 12.08.09, 20:59 ale osohozi? i w ogóle za co ty trzymasz kciuki? pogoda jest piękna, mam nowa pracę, dużo się dzieje, jestem szczęśliwa nie wysnuwasz zbyt daleko idących wniosków? Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:08 Wniosek jest taki, że w końcu i Ciebie szczęście dopadło Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:21 ale nie odpowiedziałeś na pytania. Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:27 Nie powiem b chociaż powiedziałem a <boi sie> Odpowiedz Link
salsa13 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:11 nie dosyć, że piękne, to na dodatek niesamowicie zaskakujące czasami Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:13 Choc często zaskoczenie z pięknem nie ma nic wspólnego Odpowiedz Link
salsa13 Księżna! 12.08.09, 21:22 gdybyś przeoczyła, to wklejam Autor: betarius 12.08.09, 15:50 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz rumunska_ksiezniczka napisała: > przez chwile pomyślałam, że post vidmo jest do mnie > jeśli tak, oto odpowiedź: jestem samotna, nieśmiała, pod trzydziestkę i jestem > owłosiona ;-P > ciesze się, że mam cichego wielbiciela ;-P > pozdrawiam Księżniczko, oto masz już kolejnego wielbiciela, MNIE! Jeśli nadal jesteś samotna.... > ps. jeśli post jednak nie był do mnie, proszę zapomnieć o powyższym. forum.gazeta.pl/forum/w,16314,86217625,98924467,Re_jak_to_mozliwe_.html Odpowiedz Link
eb13 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:30 no pewnie, że jest piękne ! - tylko trzeba umieć żyć Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:34 he he ja sie nie bawie tak- a gdzie utyskiwanie, narzekanie, marudzenie??? echhhhhhhh co z tymi ludziskami Odpowiedz Link
eb13 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:39 , a ja lubię takich ludzi - na marudzenie szkoda życia Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:40 Wiemy wiemy Życie jest cudowne, jestem bogatsza o wiele doświadczeń tych dobrych i tych złych, mimo to wiecznie uśmiechnięta, zadowolona z pracy, z tego co mam, z bliskich, którzy sa obok. Wiem, że w domu zawsze ktoś na mnie czeka (to aż 8 łap i 2 merdające ogony), że jestem komuś potrzebna, że ode mnie zalezy czyjeś istnienie. Pomimo tego, że jest ktoś z kim mogę wiele zrobić, ktos na kim mogę się wesprzeć, ktos kto daje mi wiele z siebie, komu zaufałam itd... jestem wolna, nie jestem ograniczana w tym co robię, mam swoje pasje w których się realizuję i jest to akceptowane No i wiele osób dookoła z tych, które poznały mnie w ciągu ostatnich 3 lat, mówi mi, że wypiękniałam (taaa ja sama zaczynam to dostrzegać w lustrze), odżyłam i widać, że mi z tym dobrze. To się chyba nazywa nabrać wiatru w żagle. I dobrze mi z tym. Czyż życie nie jest piękne? Jest, jest... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:42 dokładnie podpisuję się pod tym, co napisałaś Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:53 Ciamciakowa zazdroszcze Ci i innym z cieszenia sie z tak prozaicznych spraw dnia codziennego Ja tak nie potrafie Odpowiedz Link
robert.83 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:57 Najwyraźniej rozwiązałaś zagadkę nad którą ja jeszcze się głowię: zbalansowałaś wszystko. Wiesz czego chcesz i sięgasz po to. Ja tylko wiem czego chcę... ale brakuje mi rąk. Cieszę się. To znaczy, że "da się". A to "da się" wprawi mnie w ruch jutro rano... i pojutrze... i dalej. Odpowiedz Link
robert.83 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 22:05 Mam problem z odpowiedzią. Powiedzmy, że wszystko mi leci z rąk. Odpowiedz Link
frip0 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 22:10 Robert czasami jak sie zwierzysz to pomaga, ale nie naciskam. Choć jeden rocznik jesteśmy a tak jakby dzieliła nas róznica pokolenia Odpowiedz Link
robert.83 Re: życie jest piękne... 13.08.09, 08:18 Różnica pokolenia? Nie przesadzasz Ty? A co do zwierzania. Nie ma o czym mówić... jakoś zwierzanie mi nie wychodzi za dobrze. Serio - wszystko w porządku. Odpowiedz Link
listopad02 Re: życie jest piękne... 12.08.09, 21:58 Wiemy, choć czasem nie specjalnie to czujemy. Jednak jest piekne. Odpowiedz Link
tapatik Wiemy... 12.08.09, 22:20 Nawet ten skubany deszcz, co mnie zmoczył wczoraj po robocie, był piękny. Odpowiedz Link
tapatik Nie poleciałem... 15.08.09, 09:38 mgliste.marzenie napisała: > To poleciałeś Nie poleciałem, tylko pojechałem.... rowerem Odpowiedz Link
piorex12 Re: życie jest piękne... 14.08.09, 07:25 rumunska_ksiezniczka napisała: > .. wiecie? Ja tez zgadzam sie z tą tezą! Odpowiedz Link