Dodaj do ulubionych

Jeremy :)))))

06.10.03, 18:30
zaraz bedziesz mial maupe w skrzynce wink)) sprawdz smile))
Obserwuj wątek
    • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 07.10.03, 09:13
      dzieki...dzięki...niewykluczone że skorzystamwink))...
      wszak namiary na Ciebie juz mamwink
      • ulalka Re: Jeremy :))))) 07.10.03, 11:10
        no wiesz...smile))) ja bywam w stolycy wink))
    • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 10:19
      Wypiłem wino sam.
      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 10:22
        a ja dwa piwa sam i poszedłem spać, mimo, ze miałem takie drastyczne plany na
        wieczór jak pranie, prasowanie i uporzadkowanie notatek;-(
        • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:27
          Czyli na drugi raz zaproszenie mam wysłać na figowym liściu?
          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:29
            WYCZUWAM IRONIE? CZY MI SIE TYLKO WYDAJE?
            • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:32
              Myślałem, ze się odezwiesz po wyjściu z zajęć, a Ty mi napisałeś że wpełzasz do
              domu - skoro wszedłeś do domu, to było pewne że nici ze spotkania
              sad
              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:37
                wiesz i dobrze sie stalo, bo wczoraj nie bylem dobrym kompanem do rozmowy
                jakiejkolwiek...byłem zjeb... i negatywnie nastawiony do wszystkiego.Dzis jest
                podobnie ale to juz z innych (mało przyjemnych) powodów.
                • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:42
                  Nie obraź się, ale Ty ogólnie masz chyba same dołki?
                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:47
                    WYDAJE CI SIE
                    • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:48
                      Dzięki Najwyższemu, bo już się o Ciebie bałem.
                      A czy pozwalasz się czasami podnieść na duchu?
                      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:50
                        DAJE, DAJE...ALE WIELE OSOB NIEUSTANNIE MNIE PROBUJE SCIAGNAC...ale tym razem
                        mi sie wydaje, ze Ty tego nie zroumieszwink
                        • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:51
                          Rozumiem, tylko wyczuwam mur, którego chyba przebić nie umiem.
                          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 11:56
                            Jeśli bedziemy miał okazje zburzyć ten mur to z pewnościa nie na forum - nie
                            chce az tak
                            sie odkrywacwink ale miło, że sie starasz...

"So hold me when I'm here,love me when I'm wrong
                            Hold me when I'm scared and love me when I'm gone.."
                            • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:00
                              jeremy27 napisał:

> Jeśli bedziemy miał okazje zburzyć ten mur to z pewnościa nie na forum - nie
                              > chce az tak sie odkrywacwink ale miło, że sie starasz...

Mam nadzieję, ze nie zabrzmiało to "podrywczo".
                              A co do burzenia, czas wziąć większy kilof.
                              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:05
                                nie zabrzmiało to podrywczo...w przeciwienstwie do Ciebie czytuje forum i wiem
                                co tu sie swieciwink
                                • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:06
                                  jeremy27 napisał:

> nie zabrzmiało to podrywczo...w przeciwienstwie do Ciebie czytuje forum i
                                  wiem co tu sie swieciwink
                                  >
                                  Oświeć mnie - proszę.
                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:09
                                    a moze mi sie wydaje..nie lepiej nic juz nie powiem...
                                    • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:20
                                      Dlaczego miałbyś nie powiedzieć?
                                      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:24
                                        mnie sie tam cos wydaje, ze u Ciebie wszystko wrocilo do normy i stanu
                                        poprzedniegowink...wiec zadnych podtekstow w moich wypowiedzi nie mawink
                                        • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:28
                                          Dobrze, że napisałeś o wydawaniu się.
                                          Bez podtekstów, to i tak nic nie zmienia.
                                          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:31
                                            no to sie wyjasnilo...chyba
                                            • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:32
                                              Widzisz - w polowaniu ktoś ucieka, a ktoś goni; bywa że dwie strony uciekają.
                                              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:34
                                                bywa...ja cały czas uciekam...mimo ze nikt mnie nie goni...
                                                • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:50
                                                  Zauważyłem.
                                                  Niestety.
                                                  Być może go zabrzmi obrazoburczo, ale czsami dużo tracisz poprzez te ucieczki.
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 12:59
                                                    no coz...pewnie tak jest...a wole dzis sie nad tym nie zastanawiac...pomysle o
                                                    tym jutro (jak Scarlett O'Hara wink)
                                                    ...czy wydaje Ci sie ze mnie znasz?
                                                  • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 13:06
                                                    jeremy27 napisał:

> ...czy wydaje Ci sie ze mnie znasz?

A jest to wogóle możliwe?
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 13:12
                                                    pewnie ze tak...tylko czasu potrzeba duzo...bo skryty bywam...
                                                    wlasnie pomyslalem sobie ze jestesmy z tak roznych swiatow/srodowisk i jestesmy
                                                    tak zupelnie rozni - w zasadzie jestes moim przeciwienstwemwink))ze w pewnych
                                                    kwestiach to chyba nigdy sie niezrozumiemy...
                                                  • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 13:17
                                                    Pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić. A co, wolno mi.
                                                    Po nocy zawsze nastaje dzień, ale są też dni iż na niebie widać oba ciała
                                                    astralne na raz.
                                                    Jest takie powiedzenie - przeciwności się przyciągają.
                                                    Większość moich znajomych jest ode mnie diametralnie różnych.
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 13:19
                                                    NIE MA TO JAK POROZUMIENIE POONAD UKŁADAMI...wink))
                                                    ale ja podtrzymuje nadal swoja opinie, Ty miej swoją...
                                                    rzeczywistość i tak zweryfikuje te tezy...
                                                  • jeremy27 ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 13:20
                                                    jeremy27 napisał:

> NIE MA TO JAK POROZUMIENIE POONAD UKŁADAMI...wink))
                                                    > ale ja podtrzymuje nadal swoja opinie, Ty miej swoją...
                                                    > rzeczywistość i tak zweryfikuje te tezy...
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 13:22
                                                    jeremy27 napisał:

> jeremy27 napisał:

> > rzeczywistość i tak zweryfikuje te tezy...
                                                    >
                                                    Jeśli przynajmniej jedna ze stron dopuści do jakiejkolwiek weryfikacji.
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 13:40
                                                    bedziesz w piatek u Doti?
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 13:41
                                                    Jak będę znał adres to postaram się być.
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 13:42
                                                    Czasami mam wrażenie, że się mnie boisz? Może to nadinterpretacja.
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 13:55
                                                    sloggi napisał:

> Czasami mam wrażenie, że się mnie boisz? Może to nadinterpretacja.

strach to za duze slowo...dystans to chyba odpowiednie...choc musze Ci sie
                                                    przyznac ze zazdroszcze Ci kilku cech charakteru - ktore, mimo mojej mozolnej
                                                    nawet pracy, nie wypracuje w sobie - a u Ciebie sa od takwink..ale na to sklada
                                                    sie wiele rzeczy...
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 14:04
                                                    Myślę, że mało znasz siebie samego.
                                                    A czym ten dystans jest spowodowany?
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 14:09
                                                    drastyczna jak dla mnie roznica charakterow i to tworzy dystans...i wrazenie ze
                                                    to co inni mysla, czuja - jesli nie jest zgodne z tym co Ty twierdzisz na dany
                                                    temat - nie jest dla Ciebie istotne...
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 14:12
                                                    Nadinterpretacja.
                                                    Są ludzie, którzy lubią być nie do końca szczęśliwi - ja do nich nie należę.
                                                    Ty też masz tyle samo wad, co zalet (jak każdy) - możesz mi wierzyć.
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 14:14
                                                    dziekujewink))
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 14:16
                                                    jeremy27 napisał:

> dziekujewink))
                                                    >
                                                    Proszę (choć to stwierdzenie, a nie komplement).
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 14:31
                                                    no to jeszcze lepiej...
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 14:33
                                                    Moja Babcia mawiała, ze diament nigdy nie jest świadom swojej wartości.
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 15:46
                                                    Tak tez sie zgadzam z tym stwierdzeniem... diamenty sa drogocenne
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 15:53
                                                    Jak Pański humor - Panie J.?
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 15:57
                                                    normalnie...a skad to pytanie? czy zachowuje sie jakos inaczej?
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:08
                                                    Ależ skąd - plany na wieczór?
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:10
                                                    sloggi napisał:

> Ależ skąd - plany na wieczór?

PRANIE ŁÓŻKAwink)))...zalecenie lekarzawink
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:12
                                                    No jak mogłem pomyśleć, że masz masz wolny wieczór.
                                                    sad
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:14
                                                    MAM...MOŻESZ WPAŚC...mleko nadal czeka...wink
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:15
                                                    pomozesz mi przy okazjiwink)))
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:18
                                                    jeremy27 napisał:

> MAM...MOŻESZ WPAŚC...mleko nadal czeka...wink

Może Ty się pojawisz?
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:28
                                                    obiecuje ze sie pojawie...ale dzis nie
                                                    co nie zmienia faktu zaproszenia w żaden sposób...
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:41
                                                    OK.
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:53
                                                    sloggi napisał:

> OK.
                                                    tzn? bo juz sie pogubilem...
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:57
                                                    Jakby co - wyślę SMSa.
                                                  • jeremy27 Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 16:59
                                                    ok
                                                  • sloggi Re: ponad podziałami oczywiście;-) 13.10.03, 17:01
                                                    jeremy27 napisał:

> ok

Zatem spadam do Mamęcji na pierogi.
                              • d.z Re: mury :))))) 13.10.03, 12:06
                                "Niech się mury
                                pną do góry
                                kiedy ręce chętne są
                                budujemy betonowy
                                nowy dom" smile
                                Stara piosenka ale jarasmile
                                Sorrki za wcięcie w rozmowę (wpadłem z nawału obowiązków tylko na chwilkę).
                                • jeremy27 Re: mury :))))) 13.10.03, 12:08
                                  no problemwinkmilo ze wpadleswink..zostan...
    • ulalka Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 16:40
      ale rozwinal sie watek, no!.. nie wiedzialam, ze taki bede miec wklad wink)
      pozdrooveczki dla pogadaczow smile))
      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 13.10.03, 16:45
        az strach pomyslec ze ktos wejdzie i jeszcze to przeczytawink))
        no i moje imie zgromadzilo tyle wypowiedziwink)))jestem dumnywink))))
        • ulalka Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 17:53
          jeremy27 napisał:

> az strach pomyslec ze ktos wejdzie i jeszcze to przeczytawink))
          > no i moje imie zgromadzilo tyle wypowiedziwink)))jestem dumnywink))))

he he... nie powinno sie byc wscibskim, ja po prostu przyznaje sie do
          utworzenia watku wink)) a ze Wam sie rozwinal.. smile))) gratule smile
          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 11:12
            a czytaj czytaj...wszak eksibicjonista jestemwink)))...zresztą w ten to sposób
            coś Ci się wywnioskować udawink))...a w piątek się zmaterializujęwink
            • ulalka Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 11:21
              jeremy27 napisał:

> a czytaj czytaj...wszak eksibicjonista jestemwink)))...zresztą w ten to sposób
              > coś Ci się wywnioskować udawink))...a w piątek się zmaterializujęwink
              >
              alez nie jestem tak wscibska wink)) a w piatek, to ja nie wiem czy bede...a fotke
              Twoja chetnie obejrze big_grin
              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 11:24
                ja nie wiem czy ta ktora wysyłam jest dobra - frunze powiedziała, że w
                rzeczywistości jestem przystojniejszywink...
                • ulalka Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 16:32
                  jeremy27 napisał:

> ja nie wiem czy ta ktora wysyłam jest dobra - frunze powiedziała, że w
                  > rzeczywistości jestem przystojniejszywink...

ja wyslalam taka, gdzie wygladam na jakies 15 lat wink) ale podobno tak
                  wygladam wink)) he he he...
    • frunze Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 15:00
      Odpowiedzże mi na pytanie o Dukę, to również w Twoim interesiewink
      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 15:02
        odpowiedziałem w watku o sajgonkach...nie ma...jest w KLIFIE...a WOLA PARKU
        jest wszystko na wagę na samiewink))...
        kiedy jedziesz?
        Jak mój nick dociągnie do 100 to spiję się na umórwink))
        • frunze Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 15:08
          Pomogę Ci w tym piciu wink Cholera, myślałam, że będę miała Zarę i Dukę w
          jednym, a tak to mnie czeka kurs po mieście ;/
          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 15:13
            KIEDY JEDZIESZ DO WOLA PARKU?
            • frunze Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 15:14
              W ogóle nie jadę, tam nie ma Duki, a co, interes masz do mnie? wink
              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 15:23
                nic myslałem że do ZARY zajrzysz...wink))
                Noi jakbys była to jakies drobne zakupu dla mnie: zgrzewke Coca-Coli i wiaderko
                kartofli?wink))
                ...mam dziś dziwny humorwink)))...to tak w ramach wytłumaczenia
                • frunze Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 15:24
                  Jakbym się jednak zdecydowała jechać to zadzwonię wink
    • sloggi Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:08
      Żyjesz?
      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:16
        staram sie...zajac jakos rece...odciagnac je jakoswink
        • sloggi Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:18
          I jak Ci się to udaje?
          Ach te biedronki.
          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:23
            srednio...poza tym przyglądam sie juz wykładzinie w pracy...czy nic sie nie
            zbliża...za dwa dni udam sie juz do innego lekarza prawdopodobnie, poleczyc co
            innego...
            • sloggi Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:41
              Rozumiem, że masz przed sobą perspektywę długaśnych mankietów?
              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:43
                polary, kurtki puchowe, rękawiczki, getry...wszystko idealnie opięte - żeby
                utrudnić sobie działaniewink
                • sloggi Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:49
                  A jak Cie TAM zaswędzi - nie mów, ze nie sprawdzisz co to?
                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:55
                    JA NIE WIEM O CZYM MÓWISZ..JAKIE SWEDZENIEwink))...JESTEM ZDRÓW JAK RYBAwink
                    • sloggi Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 16:56
                      Rzeczywiście napisałem jakąś głupotę, ze zmęczenia chyba.
                      Do tego wszystkiego TAM, czyli gdzie?
                      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 14.10.03, 17:05
                        PODEJRZEWAM, ŻE TO Z PRZEMĘCZENIAwink...Nie przejmuj każdemu sie zdarza mylenie
                        faktów, ludzi...nie gniewam siewink
                        -
                        "dobre, złe - to juz nieważne...
                        skoro miało chęć sie zacząc musi skończyc się jakoś..."
                        • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 11:54
                          Biedroneczki są w kropeczki, jak dzisiaj?
                          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 11:59
                            w piatek ide przekonsultowac...zmian nie widac...niestety;-(...jestem zmeczony
                            tym stanem;-(
                            • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:01
                              Współczuję tego stanu (może nie będzie to stan brzemienny w skutkach).
                              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:05
                                DZIEKI...jesli po nastepnej konsultacji nic nie ulegnie zmianie...a
                                zreszta...nie chce nawet o tym myslec...
                                • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:07
                                  Nadal nie szukasz drapacza (bynajmniej nie chmur)?
                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:11
                                    mam obsesje na tym punkcie...w piatek przycine do muru konsultantawink...ma
                                    powiedziec w koncu PRAWDE...nie mam pieniedzy na wywalnaie 50 zł za kazdym
                                    razem w błoto...wizja serków Leader Price jest coraz bliższawink
                                    • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:18
                                      Serki w Leader kosztują 1,15 złotego - wczoraj kupiłem w celu treningu.
                                      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:21
                                        smacznegowink..mam nadzieję, że nie znajdziesz tam jakiegos niedopałka
                                        papierosa, bądż kciuka czyjegos - czytałem o takich przypadkach w produktach
                                        marki LP, Auchan, Tesco...3/4 ponoc nie spełnia normi roznych norm - zwlaszcze
                                        produkty rybne i mielone - pomielone kosci, osci, oczy zwierzat i inne takie;-
                                        )...ale co tam...ja tez mam w domu sok pomidorowy LP - szczerze mowiac jest
                                        fatalnywink
                                        • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:23
                                          Ale kostki zapachowe oblecą, płyn do mycia szyb też.
                                          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:32
                                            to jak najbardziej...tez nie lubie przeplacac za takie rzeczy...papier
                                            toaletowy tez nie musi miec motylków wytłaczanych...oby nie był zbyt ostrywink
                                            • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 12:34
                                              jeremy27 napisał:

> to jak najbardziej...tez nie lubie przeplacac za takie rzeczy...papier
                                              > toaletowy tez nie musi miec motylków wytłaczanych...oby nie był zbyt ostrywink

...a dościany tylko uszy dojechały...

Chemia pierwszego użytku itp. może być, mają niezły płyn do płukania tkanin.
                                              A że arrasów prać nie będę - zatem wystarczy.
                                              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 13:04
                                                i kostki do WC niebieskie, które barwia wodę...spuszczam wode i czuje sie jak
                                                nad morzemwink
                                                Sloggi pomóż mi dociągnąć ten wątek do 100...połechce to moją próżność
                                                troszeczkę (tym razem towink
                                                • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 13:08
                                                  Nie kupiłem tych barwiących, ale też zamierzam.
                                                  To wolisz łechtanie od drapania? (kojarzy mi się z łechtaczką - przyrządem do
                                                  łechtania).
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 13:11
                                                    PRÓŻNOŚĆ wole łechtać (nie łechtaczką), a inne rzeczy lubie drapać...niektóre
                                                    nawet baaardzo ostatnio
                                                  • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 13:12
                                                    Dzizas, czyli jak się sam łechtasz?
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 13:15
                                                    sam sie łechtać nie potrafię niestetywink...lubie jak coś mnie łechce...ktoś
                                                    ewentualnie - oby nie wazeliniarskowink
                                                  • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 13:16
                                                    jeremy27 napisał:

> sam sie łechtać nie potrafię niestetywink...lubie jak coś mnie łechce...

Nie zauważyłem smile))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 13:20
                                                    biedronek sie brzydze i bojewink..niech mnie łechca szczere komplementy...choc
                                                    tu tez jakaś blokada...wiec juz nic nie wiem
                                                  • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 14:10
                                                    Ustalmy - co Cię nie blokuje?
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 14:15
                                                    gdybym ja wiedział...mózg ludzki jest nieodgadniony...wink)))
                                                    łatweij chyba ustalic co mnie nie uczulawink
                                                  • sloggi Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 14:21
                                                    jeremy27 napisał:

> gdybym ja wiedział...mózg ludzki jest nieodgadniony...wink)))

Oj, uważaj - gotów jestem pomyśleć, że sam nie wiesz czego chcesz.
                                                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 15.10.03, 14:24
                                                    sam ostatnio stwierdziles niedawno, że siebie nie znamwink))...a co chce to
                                                    weim - zwłaszcza w takich podstawowych kwestiach: miłości, pieniędzy i zdrowia -
                                                    to ostatnie jako pierwsze - zwłaszcza terazwink
    • frunze mam 100??? 15.10.03, 13:13

• jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 13:19

dziewczyno Ty to masz szczęscie uderzaszw pełne cyfry wink))
        • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 13:20
          od razu mi się humor poprawił, taka mała pocieszka, taka stówka.
          • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 13:23
            mnie tez..moj nick i tyle wypowiedzi..co to znaczy?
            • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 13:26
              No pomyśl wink
              • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 13:35
                pewnie ze jestem interesujacy, uwielbiany i ogolnie naj, naj, naj...tak to z
                pewnoscia towink
                tylko Ty jakos mało sie udzielałaś tutaj...podejrzanewink
                • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 13:37
                  Nie zwykłam cudzych rozmów przerywać, szczególnie jeśli tak urocze ;P
            • altu Re: mam 100??? 15.10.03, 13:33
              jeremy27 napisał:

> mnie tez..moj nick i tyle wypowiedzi..co to znaczy?
              >
              TO znaczy ze jestes straszna gadula...
              albo masz malo pracy
              Albo i jedno i drugie...
              • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 13:37

Milkne zatem na wiekiwink
                • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 13:38
                  Ty???? Nierealne wink)))))))
                  • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 13:43
                    SAMA TEGO CHCIALAŚwink))Niewierna Tomaszowink...CISZA NA MRZU..CISZA W
                    KOŚCIELE..KTO SIĘ ODEZWIE TEN BEDZIE ...
                    • altu Re: mam 100??? 15.10.03, 13:46
                      no, Jeremy, co ty w ogoole wygadujesz...
                      Dobrze, ze gadasz, i piszesz, i jestes...
                      Bez Ciebie salon juz nie bedzie taki sam...
                      buuu
                      nie uciekaj i nie milcz!
                      • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 13:47
                        No, to go dowartościowałaś smile))) On jest pieszczoch, łasy na miłe słówka smile
                    • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 13:46
                      No co Ty, samobója chcesz salonowi strzelić?? I tak cisza tu prawie jak makiem
                      zasiał. Wszyscy śpią albo pracują. Nie wiem, pójdę sobie chyba do sklepu, bo z
                      nudów się głodna zrobiłam wink Aha, no dobrze, a co to jest mrzu, nawiasem
                      mówiąc? tongue_outPP
                      • altu Re: mam 100??? 15.10.03, 13:54
                        Patrz go, jak sie zawzial...?
                        • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 14:01
                          Skubany...wink Nie wytrzyma, odezwie się, chyba, że jest obrażalski...ale tego
                          bym się po nim nie spodziewała wink)))
                          • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 14:05
                            WIESZ JAK POGŁASKAĆ POD WŁOSwink
                            • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 14:07
                              Siewie kiss
                              • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 14:10
                                NOE MÓGŁBYM SIE OBARZIC NA cIEBIE I aLTUwink)...JAKBYM ŚMIAŁ;-0...
                                SPRAWDZ @ GAZETOWY..
                                • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 14:32
                                  Dżeremy, a Ty na 200 uderzasz? wink))
                                  • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 14:36
                                    yeah baby yeahwink))
                                    w czasei jedzenia apetyt rośniewink))
                                    • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 14:38
                                      Nie będę pomagała, staracie się ze Sloggim jak możecie, myślę, że 200 to
                                      krótka piłka smile
                                      • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 14:39
                                        Wysłałam Ci odpowiedź, ale nie wiem czy dojdzie, poczta gazetowa jest
                                        szajbnięta. Najwyżej sie powtórzę na onetowym.
                                        • jeremy27 Re: mam 100??? 15.10.03, 14:40
                                          DOSZŁO...ODPOWIEDZIAŁEMwink))
                                          • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 15:03
                                            Ja tyż...
                          • altu Re: mam 100??? 15.10.03, 14:11
                            ile czasu mu dajemy?
                            • altu Re: mam 100??? 15.10.03, 14:12
                              no i prosze. zguba sie znalazla...
                              fajnie, ze jestes Jeremy...

poczta i forum mi sie strasznie wiesza, wam tez?
                              • frunze Re: mam 100??? 15.10.03, 14:39
                                Oj wiesza, i wyrzuca cały czas. A zaraz potem pędzi jak burza uncertain
    • sloggi Re: Jeremy :))))) 03.11.03, 15:30
      Jesteś tu, czy Cię nie ma?
      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 03.11.03, 15:52
        jestem...dzis ożywiony bardziej niż ostatnio...forumowo ożywiony...ale i tak
        muszę się pilnować...
        • sloggi Re: Jeremy :))))) 03.11.03, 15:57
          Już nawet w tym się pilnujesz?
          Nie dobrze.
          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 03.11.03, 16:05
            NIE MAM ostatnio czasu...to trochę mi ułatwia...wizja, ze loguje się przez
            hasło na net mobilizuje mnie jeszcze dodatkowowink
            • sloggi Re: Jeremy :))))) 03.11.03, 16:15
              ooooooooooooooo.
            • sloggi Re: Jeremy :))))) 03.11.03, 17:02
              To z drugiej strony dobrze, że jesteś w firmie niezbędny.
    • sloggi Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:18
      Jutro wieczorem też się uczysz?
      (będę zapewne w cyber cafe).
      • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:21
        jakbyś czytał uważnie swoje forum to juz bys wiedziałe, że tak...niedzielę mam
        najgorsze bagno, więc sobotnia noc spędzam nad książkami z kawąwink))
        Boooooże, jak się skończy sesja to musze gdzies sie upić na mieście.
        • sloggi Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:22
          jeremy27 napisał:

> Boooooże, jak się skończy sesja to musze gdzies sie upić na mieście.

Skromnie polecam swoje towarzystwo.
          • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:33
            nie ma sprawy....zaznaczam, ze musi to być klub jakis...mam ochoe
            potańczyc...dawno tego nie robilem w tłumie....
            • sloggi Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:34
              Tańczyć co prawda nie będę, ale popilnuję miejsca przy stoliku.
              • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:36
                ok Ty bedziesz p"wyrywał towary" na sali drinkowej, ja bede kokietowac tańcem
                na sali do tańczeniawink
                • sloggi Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:38
                  Dokładnie przeciwnie wprost.
                  Ja bedę tylko kokietował, a Ty wyrywaj towary na parkiecie.
                  • jeremy27 Re: Jeremy :))))) 02.01.04, 16:41
                    to z pewnoscia będzie niezapomniany wieczórwink))...tylko nie możemy ze sobą
                    rozmawiac, bo wtedy wezmą nas za parę i nici z kokietowania i "wyrywania"wink))
                    • lekia Re: Jeremy :))))) 03.01.04, 17:17
                      Takim to dobrze.
                    • sloggi Re: Jeremy :))))) 03.01.04, 20:18
                      nie ma najmniejszego problemu, możesz do mnie mówić "proszę pana".
    • sloggi Re: Jeremy :))))) 13.04.04, 10:11
      Trzy dni się zbierałem, żeby do Ciebie zadzwonić - i jakoś się nie zebrałem.
      • jeremy27