frip0 18.08.09, 21:04 Rozmawiałem z kilkaoma ospbami niby brzydale A po objrzeniu fotek sie okazało, że to nmormlani lub ładni ludzie. Ja to jetem mały pikuś przy nich. Jak ludzie mogą miec naj....e we łbie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:12 "Jak ludzie mogą miec naj....e we łbie" I to mówi 177 centymetrowy krasnal-gigant. Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:14 Robert gdybym był dziewczyną to bym Cie poderwał Odpowiedz Link
robert.83 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:33 Heh. To nie takie proste. W moim "Fankobusie" są już tylko miejsca stojące. Ehhh... żeby to było takie proste. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:22 A jaki ja brzydal jestem, ho ho ho A każdy brzydal ma kompleksy(?) Jak to jest, co to właściwie jest kompleks??? Kompleksy dotyczą tylko defekty urody czy także charakteru(?) Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:28 A to wyślij fote na priva Kompleksy dotycza równiez charakteru Odpowiedz Link
robert.83 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:34 Też chcę fotę! Frip, zaimponiłeś mi. Ty Cwaniaku Ty. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:40 Wyście wszyscy dziś powariowali. Kompleksy to mam ja - wróciłam z ćwiczeń i jestem jedyną, która czasem nie jest w stanie zrobić wszystkich powtórek w tej prędkości, jaka narzuca prowadząca. ((( Wstyd mi Odpowiedz Link
robert.83 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:43 Ojjj... głowa do góry. Im ciężej tym większa satysfakcja. Czas pracuje na Twoją korzyść - tylko wytrwaj. Jak zaczynałem ćwiczyć na siłce nie mogłem podnieść połowy tego co było "średnią". Dziś - mimo, że chwilowo odstawiłem siłkę, jej pozytywny efekt pozostał. A przez pierwsze miesiące nie widziałem żadnych efektów. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:50 też nie widze efektów a potzrebuję ich! i to w ciągu najbliższych 2 tygodni!!! ...... sukienka! sukienka! sukienka! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:04 Jest! nie tyle dieta, co zmiana systemu. w diety nie wierzę, zawsze jest tak, ze się nie je nie je i nie je, a potem rzuca się człowieka na wszystko, co można schrupać ( w pzrenośni i dosłownie). Zmieniłam nawyki i tego się trzymam.I kończymy temat! Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:49 zdaje się, że Ty możesz o tym rzec sporo czy ja dobrze wyżej przeczytałam - 177 ???? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:46 Rozumiem, że chłopcy już foty wysłali... sobie nawzajem A może i do mnie też coś przez przypadek dojdzie, cooooo(?) Poprzez jakąś pomyłkę w adresie kolegi Zatem jak to jest z tymi kompleksami, jeśli nie są leczone są kompleksami czy są nimi właśnie te nad którymi usilnie pracujemy(?) Czy wszystko z czym się nie godzimy (zarówno w wyglądzie jak i charakterze, osobowości - jeśli zgadzacie się, że tej sfery kompleksy także dotyczą) jest kompleksem? Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:50 > Czy wszystko z czym się nie godzimy (zarówno w wyglądzie jak i charakterze, oso > bowości - jeśli zgadzacie się, że tej sfery kompleksy także dotyczą) jest kompl > eksem? Moim zdaniem zależy Doskonalenie czegoś to oznacza, że mamy kompleks?? Praca nad własnymi niedoskonałościami?? Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:55 Kompleksy są zawsze subiektywne (no, prawie zawsze...), więc chyba rzeczywiście wszystko, z czym się nie godzimy to kompleks... "nie chcę być kontrowersyjna" ale wydaje mi się, że większość osób, które rzucają wszystkim w twarz swoją rzekomą brzydotą jest przynajmniej przeciętna, jeśli nie całkiem-całkiem... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:05 nooooo co Ty(!) my tu sami brzydale Już nawet numerki zostały porozdawane "więc chyba rzeczywiście wszystko, z czym się nie godzimy to kompleks..." Poooooważnie(?) W takim razie mam ich sporo, a zawsze myślałam, że nie mam kompleksów tylko wady hmm... lepiej mi było ze świadomością posiadania wad, nad którymi w różnym stopniu i z różnym skutkiem można pracować... Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:09 Kompleks, wada, to tylko gry słów i nazewnictwa - niektórzy wolą określenie "kompleks" bo kojarzy się im z możliwością "wyleczenia", a wada - z czymś stałym. Zwij jak chcesz, jeśli wierzyz w możliwość zmiany - to o to chodzi i to jest dobre Hm, ja dla siebie też jestem brzydalem Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:16 > nooooo co Ty(!) my tu sami brzydale > Już nawet numerki zostały porozdawane Taaaaaaaaa brzydale Ja dziś otrzymałem tez fotke od niby brzydkiej i niezgrabnej dziewczyny echh kokieteria Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:19 To gdzie ta fota Fripek, coooooo(?) Adresu nie pomyliłeś(?) A ta niby brzydka i niezgrabna... to przypadkiem nie jest jakaś metalówa? Nooooo wiesz... Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:25 metalówa- ale tylko słucha a ubiera sie normalnie choc jej strój na fotce mi nie przeszkadza zupełnie Ja se chadzam do takiego klubiku i co sie naoglądam metalufczyc to moje Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:20 Toteż zastosuj tą samą prawidłowość zastosuj do siebie Na marginesie, strach pomyśleć co by było, gdyby to było forum z avatarami... Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:29 Wiesz, "bez twarzy" łatwo mówić, zarówno o tym, jakim się jest atrakcyjnym, jak i o tym, jakim brzydkim Tu widać uczęszczają osoby, które wolą to drugie : ) Wszystko ma swój cel... Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:34 I - jak się zdążyłam zorientować - Ty (wg Ciebie) do tej większości nie należysz Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:39 I to będziesz akurat Ty : ) Też sposób na wyjątkowość, dobry, jak każdy inny... : ) Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:53 A nie każdy, bo nie wszystkie są uczciwe... Ani taki, kiedy się łudzi innych nadzieją na swoją urodę, ani taki, kiedy się kusi brzydotą Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 23:07 Trzeba się zaakceptowac bo inaczej życie będzie udręką Trzeba próbowac zmienic to co można i akceptowac tego na co wpływu nie mamy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 23:27 frip0 napisał: > Trzeba się zaakceptowac bo inaczej życie będzie udręką Trzeba > próbowac zmienic to co można i akceptowac tego na co wpływu nie > mamy JA PIER...... jeśli to się uda......jesli to się uda to nie wiem co ZROBIĘ;DDDDD Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 23:31 Ja bez walki się nie poddam, bo może będę szczęśliwy w wieku 40 lat, może własnie wtedy przeżyje swoja drugą młodość Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 23:36 i tak myśl... inni juz będą mieć dość pożycia małżeńskiego ....zmęczonych ciagle męzów, gderających zon.... a Ty będziesz szalałDDD Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 18.08.09, 23:55 Ibisz to żałosna imitacja prawdziwego faceta : ) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:08 dokładnie.....imitacja..... nie takich facetów nam potrzeba Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:17 A jakich??? Przecież ibisz jest przystojny,wysoki, sympatyczny, inteligentny i bogaty Myśle, że ma powodzenie u kobiet Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:21 jest sztuczny.... pompatyczny....napuszony.... taki skaczący wróbelek domagający sie uwagi.....a nie mężczyzna.... jak widzisz można mieć te wszystkie cechy i nie podobać sie kobietom ale my dziwne jesteśmy.... Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:29 Punkt widzenia kobiet Nie ma faceta na tej ziemi żeby wszystkim podpasował, to samo tyczy sie kobiet Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:34 ale nie chodzi przecież o to, by podobać się każdemu..... ale by podobać się Jemu....lub Jej.... Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:43 To nic z tego, tylko to akurat od "ibiszopodobieństwa" nie zależy - od centymetrów też nie : ) Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:23 No i tu właśnie popełniasz swoje tradycyjne błędy: wystarczy być przystojnym? Nie. Bogatym? Pewnie pomaga, ale nie wystarcza. Sympatycznym? Inteligentnym? Tak, ale wybacz, Ibisz nie należy do szczęśliwych posiadaczy tyc przymiotów Bufon, który żałośnie demonstruje "na wizji" kryzys wieku średniego Odpowiedz Link
samotnica_poludniowa Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:24 PRAWDZIWYCH - ot co, czyż nie tak? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:39 z powodu pewnych, jakże istotnych faktówale o tym cicho sza powiem tak....świrujesz..... i nie widziałeś w życiu brzydali;> bo sam na pewno nim nie jesteś! mozna miec kompleksy..wiele osób je ma.... ale Ty zamiast zrobić cos ze swoim zyciem i z tym, co da sie zmienić...to uparłes sie na ten wzrost...skądinąd całkiem, całkiem... tego nie zmienisz..... ale inne rzeczy, chocby BMI łatwo mozesz zmienic... znajdz innego idola usmiechnij sie do kobiet zauważ je, uwierz, ze możesz sie im podobac... i próbuj zyć....bo na razie ciagle narzekając wegetujesz.. wymyslasz takie wady, których nie sposób zmienić a zapominasz o zaletach.... tak...jakbys szukał wymówki, by nie zyć...by nie poznawać kobiet.... jakbys się bał zycia i płci damskiej... czym wkurzasz osoby czytujące to forum...i mnie Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:43 0nyksiczko rzućmy prace i uciekajmy na tę wyspe bezludną Co roku nas będą samotni z foruma odwiedzać Ja będe polował i domek zbuduje nooooooo(!) A i masażyk poćwicze Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 21:49 nie można tego robić..... po cięzkim dniu....rozmarzyłam się..... teraz jest jeszcze gorzej ale ile bym wytrzymała bez cywilizacji? i z takim jęczącym facetem oto jest pytanie choc ten masaż......ech.... Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:02 Ja bym nie jęczał bo na wyspie bezludnej byłbym najwyższy Ale pomyśl plaża, słońce, palmy i beztroska cały czas Ja o prowiant i domek bym zadbał a Ty bys była masowana kiesy bys chciała Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:17 to pomysl , ze tu i teaz jesteś na wyspie.... i jesteś najwyższy dla tej jednej.... tych wysokich facetów omijaj wzrokiem;P oj, Fripie.....Ty prowokatorze...... Ty.....Ty....rozmarzyłam się i nadal marzę... a tyle rzeczy do zrobienia jeszcze... Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:22 Piszesz .....mądrze A co Ty po nocach robisz???? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:25 i uwierz w to nadrabiam zaległości dnia codziennego Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 22:59 nie.....to nie moje klimaty;P prędzej kawa Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 18.08.09, 23:21 Ty o Kawie.....ja o kawie...z mleczkiem i z cukrem;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:10 nieee....a może też ten zapach.....ten smak.....kubki smakowe zaczynają szaleć..... czasem warto zrobic coś, by serce szybciej zabiło Odpowiedz Link
frip0 Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:13 > czasem warto zrobic coś, by serce szybciej zabiło Można na rowerku pojeździc Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:15 a można....łydki się robią umięśnione... ech Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy:D 19.08.09, 00:31 i znowu me myśli nawiedziła inwazja łydek, udek i tyłeczków...) oddalę się lepiej... Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Kompleksy:D 19.08.09, 09:16 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... ja tez mam kompleksy buuuuuuuu... Zaczynając od stóp... Stopy jakies takie nie ten teges, nie wyglądają ładnie w odkrytych butach, krzywe nogi (na beczce prostowane buuuuu... obwiniam o to moich rodziców buuuu, bo nie zauważyli, ze dziecko ma krzywicę buuuu...), szerokie biodra dzięki którym nie mogę nocić spodni rurek bo wyglądam w nich koszmarnie, cellulit i rozstępy na udach i pupie, wystający brzuch, zbyt duży biust dzięki czemu nie moge chodzić bez biustonoszy a do tego cały usiany rozstępami buuuu, mało kobiece dłonie, a twarz... koszmar... wszedzie krosty, zmarszczki, do tego krzywe zeby i okulary. O inteligencji nie pisze, bo aż wstyd przyznać, ze jej brak... Ja to naprawdę nie wiem co Dwagrosze we mnie widzi... buuuuu... pewnie niedługo mu się odwidzi buuuuu.... Ehhh szkoda gadać, kurcze musiałabym w totka wygrać, zeby się całą "naprawić"... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Kompleksy:D 19.08.09, 09:27 eeeeemmm... co to kurde było? Ty chyba miałaś jakiś zły sen/ciężką noc, że takie farmazony opowiadasz. Odpowiedz Link
zzuuza Re: Kompleksy:D 19.08.09, 09:37 Oj daj spokój z tymi kompleksami. Jestes facet czy nie???? Nigdy nie uwierzę, że mężczyzna nie może sobie znaleźć partnerki. Jeśli nie może to albo wybiera i marzy o księżniczce, mis świata albo o różowej lasce. Trzeba wybierać w swoim przedziale a nie mierzyć wysoko, są dziewczyny może mniej atrakcyjniejsze wyglądem ale atrakcyjne duszą, na które nikt nie chce zwrócić uwagę. Mam znajomego, całkowicie nieatrakcyjny facet, powiem więcej intelektualnie też niezbyt atrakcyjny, ale kobiety zmienia jak rękawiczki, po prostu wybiera dziewczyny ze "swojej półki" nie startuje do ideałów, które nawet nie zwróciły by na niego uwagi... Więc... można....szanowni Panowie Odpowiedz Link
dwagrosze Re: Kompleksy:D 19.08.09, 13:35 ciamciaku, najzwyczajniej w swiecie jestesmy siebie warci i nie myśl, ze tak łatwo się ode mnie uwolnisz dostaniesz dziś klapsa miedzy te rozstepy a celulit... O! Odpowiedz Link