b_bb Re: A teraz to jeszcze bardziej! Za te tosty!!! 14.10.04, 22:16 Tosty to pikuś. Ten uduchowiony uzdrowiciel dał dziś kolejny pokaz olbrzymiej kultury, taktu i poszanowania innych ludzi. Jak można go nie wielbić?? Za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: A teraz to jeszcze bardziej! Za te tosty!!! 15.10.04, 21:52 On jest mój!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adka Re: I love Jaro IP: *.chello.pl 15.10.04, 02:30 Jako jedyny jest szczery. Moze i robi to pod kamere, ale przynajmniej nie za plecami jak Aga i Ania W. - falszywe suczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: szczerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 06:17 Rozwiazcie prosze dylemat. Czy powiedzenie i to na oczach tysiecy Polakow o dziewczynie, ze marzy aby przeleciala ja cala jednostka jest bardziej "eleganckie" niz nazwanie kogos ch....? A komu Ibisz dalby zolta kartke gdyby Anka W. zamiast zbednej riposty wstala i dala Jarkowi w pysk co moim zdaniem slusznie mu sie nalezalo. Gość portalu: Adka napisał(a): > Jako jedyny jest szczery. Moze i robi to pod kamere, ale przynajmniej nie za > plecami jak Aga i Ania W. - falszywe suczki Lubie prawdziwa szczerosc nie szczerosc chama i psychola. Gdybym teraz napisala szczerze Adka co mysle o twoim wpisie czerwona kartke dostalabym "na bank":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: I love Jaro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.04, 23:51 Mnie się też podoba Jarek, do tej pory chyba takich nie bylo w tych programach. Moim zdaniem wcale nie jest bardziej chamski od innych (nawet ci uprzejmi sa chamscy za plecami) jest natomiast o wiele bardziej szczery w wyrazaniu emocji. Zresztą jasno to zadeklarowal i taki wlasnie jest, co mi się w nim akurat podoba. Moze w zyciu jest niepoukladany, ale w zachowaniu - konsekwentny. Inni ukrywają swoją gorszą stronę i wyłazi ona z nich tylko jak popuszczą nerwy lub czują się bezkarni, silni w kupie. Najlepszy przykład to zachowanie na basenie. Na szczesie okazalo sie, ze widzowie jednak mają oczy i na przekor grupie Jaro zostal. Oczywiscie predzej czy pozniej wyleci, bo zaraz go wkreca w nastepny konflikt, a ludzie preferuja sympatycznych konformistow czy kreujacych sie na milutkich przystojniakow. Ale dla mnie Jarek jest najfajniejszym gosciem z tego baru, a jego wczorajszy sukces - bo wygral w pewnym sensie z cala grupa - nadzieją na to, ze wiecej wartosciowych i niebanalnych ludzi uwierzy w swoją szansę. I jeszcze jedna rzecz: tak jak zauwazyl Wojtek, piekne i wartosciowe jest to, co szczere: piątkowy material o wycieczce Jarka i Eweliny do swoich rodzin - pomimo braku love'u - byl IMO jak na razie najlepszą love story tego baru, a kto wie czy nie wszystkich edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: I love Jaro 20.10.04, 19:23 Gość portalu: wicek napisał(a): > Mnie się też podoba Jarek, do tej pory chyba takich nie bylo w tych programach. > > Moim zdaniem wcale nie jest bardziej chamski od innych (nawet ci uprzejmi sa > chamscy za plecami) jest natomiast o wiele bardziej szczery w wyrazaniu emocji. > > Zresztą jasno to zadeklarowal i taki wlasnie jest, co mi się w nim akurat > podoba. Moze w zyciu jest niepoukladany, ale w zachowaniu - konsekwentny. Inni > ukrywają swoją gorszą stronę i wyłazi ona z nich tylko jak popuszczą nerwy lub > czują się bezkarni, silni w kupie. Najlepszy przykład to zachowanie na basenie. > > Na szczesie okazalo sie, ze widzowie jednak mają oczy i na przekor grupie Jaro > zostal. Oczywiscie predzej czy pozniej wyleci, bo zaraz go wkreca w nastepny > konflikt, a ludzie preferuja sympatycznych konformistow czy kreujacych sie na > milutkich przystojniakow. Ale dla mnie Jarek jest najfajniejszym gosciem z tego > > baru, Ale dla nas nie. Żeś się chłopie wyłamał. Wicek, żółta kartka. a jego wczorajszy sukces - bo wygral w pewnym sensie z cala grupa - > nadzieją na to, ze wiecej wartosciowych i niebanalnych ludzi uwierzy w swoją > szansę. I jeszcze jedna rzecz: tak jak zauwazyl Wojtek, piekne i wartosciowe > jest to, co szczere: piątkowy material o wycieczce Jarka i Eweliny do swoich > rodzin - pomimo braku love'u - byl IMO jak na razie najlepszą love story tego > baru, a kto wie czy nie wszystkich edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: I love Jaro IP: *.met.pl 15.10.04, 22:27 Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy życiowy frustrat,egoista,leniwy ,zarozumiały ,oflej,chytry,pazerny,manipulant/chciałby,l ecz też nie umie/.To on jest solą tego gównianego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: I love Jaro 15.10.04, 22:33 Gość portalu: la_ki napisał(a): > Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy życiowy > frustrat,egoista,leniwy ,zarozumiały ,oflej,chytry,pazerny,manipulant/chciałby, > l > ecz też nie umie/.To on jest solą tego gównianego programu. Żeś się naprodukowała. A nie łatwiej byłoby tak: Gość portalu: la_ki napisał(a): > Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: I love Jaro IP: *.met.pl 15.10.04, 23:03 Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy facet > . Raczej chyba babochłop z pisiorem Odpowiedz Link Zgłoś