Dodaj do ulubionych

I love Jaro

14.10.04, 20:01

Obserwuj wątek
    • lahliq I don't nt 14.10.04, 20:16
    • hiacynta_bukiet A teraz to jeszcze bardziej! Za te tosty!!! 14.10.04, 21:09

• b_bb Re: A teraz to jeszcze bardziej! Za te tosty!!! 14.10.04, 22:16
        Tosty to pikuś. Ten uduchowiony uzdrowiciel dał dziś kolejny pokaz olbrzymiej
        kultury, taktu i poszanowania innych ludzi.
        Jak można go nie wielbić?? Za całokształt.
        • hiacynta_bukiet Re: A teraz to jeszcze bardziej! Za te tosty!!! 15.10.04, 21:52
          On jest mój!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Adka Re: I love Jaro IP: *.chello.pl 15.10.04, 02:30
      Jako jedyny jest szczery. Moze i robi to pod kamere, ale przynajmniej nie za
      plecami jak Aga i Ania W. - falszywe suczki
      • Gość: telewidzka Re: szczerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 06:17
        Rozwiazcie prosze dylemat. Czy powiedzenie i to na oczach tysiecy Polakow o
        dziewczynie, ze marzy aby przeleciala ja cala jednostka jest
        bardziej "eleganckie" niz nazwanie kogos ch....? A komu Ibisz dalby zolta
        kartke gdyby Anka W. zamiast zbednej riposty wstala i dala Jarkowi w pysk co
        moim zdaniem slusznie mu sie nalezalo.

Gość portalu: Adka napisał(a):

> Jako jedyny jest szczery. Moze i robi to pod kamere, ale przynajmniej nie za
        > plecami jak Aga i Ania W. - falszywe suczki

Lubie prawdziwa szczerosc nie szczerosc chama i psychola. Gdybym teraz napisala
        szczerze Adka co mysle o twoim wpisie czerwona kartke dostalabym "na bank":)
      • Gość: wicek Re: I love Jaro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.04, 23:51
        Mnie się też podoba Jarek, do tej pory chyba takich nie bylo w tych programach.
        Moim zdaniem wcale nie jest bardziej chamski od innych (nawet ci uprzejmi sa
        chamscy za plecami) jest natomiast o wiele bardziej szczery w wyrazaniu emocji.
        Zresztą jasno to zadeklarowal i taki wlasnie jest, co mi się w nim akurat
        podoba. Moze w zyciu jest niepoukladany, ale w zachowaniu - konsekwentny. Inni
        ukrywają swoją gorszą stronę i wyłazi ona z nich tylko jak popuszczą nerwy lub
        czują się bezkarni, silni w kupie. Najlepszy przykład to zachowanie na basenie.
        Na szczesie okazalo sie, ze widzowie jednak mają oczy i na przekor grupie Jaro
        zostal. Oczywiscie predzej czy pozniej wyleci, bo zaraz go wkreca w nastepny
        konflikt, a ludzie preferuja sympatycznych konformistow czy kreujacych sie na
        milutkich przystojniakow. Ale dla mnie Jarek jest najfajniejszym gosciem z tego
        baru, a jego wczorajszy sukces - bo wygral w pewnym sensie z cala grupa -
        nadzieją na to, ze wiecej wartosciowych i niebanalnych ludzi uwierzy w swoją
        szansę. I jeszcze jedna rzecz: tak jak zauwazyl Wojtek, piekne i wartosciowe
        jest to, co szczere: piątkowy material o wycieczce Jarka i Eweliny do swoich
        rodzin - pomimo braku love'u - byl IMO jak na razie najlepszą love story tego
        baru, a kto wie czy nie wszystkich edycji.
        • hiacynta_bukiet Re: I love Jaro 20.10.04, 19:23
          Gość portalu: wicek napisał(a):

> Mnie się też podoba Jarek, do tej pory chyba takich nie bylo w tych
          programach.
          >
          > Moim zdaniem wcale nie jest bardziej chamski od innych (nawet ci uprzejmi sa
          > chamscy za plecami) jest natomiast o wiele bardziej szczery w wyrazaniu
          emocji.
          >
          > Zresztą jasno to zadeklarowal i taki wlasnie jest, co mi się w nim akurat
          > podoba. Moze w zyciu jest niepoukladany, ale w zachowaniu - konsekwentny.
          Inni
          > ukrywają swoją gorszą stronę i wyłazi ona z nich tylko jak popuszczą nerwy
          lub
          > czują się bezkarni, silni w kupie. Najlepszy przykład to zachowanie na
          basenie.
          >
          > Na szczesie okazalo sie, ze widzowie jednak mają oczy i na przekor grupie
          Jaro
          > zostal. Oczywiscie predzej czy pozniej wyleci, bo zaraz go wkreca w nastepny
          > konflikt, a ludzie preferuja sympatycznych konformistow czy kreujacych sie na
          > milutkich przystojniakow. Ale dla mnie Jarek jest najfajniejszym gosciem z
          tego
          >
          > baru,

Ale dla nas nie. Żeś się chłopie wyłamał. Wicek, żółta kartka.

a jego wczorajszy sukces - bo wygral w pewnym sensie z cala grupa -
          > nadzieją na to, ze wiecej wartosciowych i niebanalnych ludzi uwierzy w swoją
          > szansę. I jeszcze jedna rzecz: tak jak zauwazyl Wojtek, piekne i wartosciowe
          > jest to, co szczere: piątkowy material o wycieczce Jarka i Eweliny do swoich
          > rodzin - pomimo braku love'u - byl IMO jak na razie najlepszą love story tego
          > baru, a kto wie czy nie wszystkich edycji.

• Gość: la_ki Re: I love Jaro IP: *.met.pl 15.10.04, 22:27
      Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy życiowy
      frustrat,egoista,leniwy ,zarozumiały ,oflej,chytry,pazerny,manipulant/chciałby,l
      ecz też nie umie/.To on jest solą tego gównianego programu.
      • hiacynta_bukiet Re: I love Jaro 15.10.04, 22:33
        Gość portalu: la_ki napisał(a):

> Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy życiowy
        >
        frustrat,egoista,leniwy ,zarozumiały ,oflej,chytry,pazerny,manipulant/chciałby,
        > l
        > ecz też nie umie/.To on jest solą tego gównianego programu.

Żeś się naprodukowała. A nie łatwiej byłoby tak:
        Gość portalu: la_ki napisał(a):

> Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy facet.
        • Gość: la_ki Re: I love Jaro IP: *.met.pl 15.10.04, 23:03
          Wiecie co? Zostawcie Jarka w programie.Przecież to jest taki typowy facet
          > .

Raczej chyba babochłop z pisiorem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka