dzasti 05.08.05, 00:19 Po 9 latach mają zamiar znowu u nas zagrać Termin 17 listopada 2005!!! Nie jest to jednak jeszcze na 100% pewne i nie znane miejsce. Jak coś więcej będzie wiadomo to pojawi się tutaj: members.lycos.co.uk/dzasti/phpBB2i www.levellers.nd.e-wro.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lecho Re: LEVELLERS w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:49 Da Bóg, a się spotkamy na tym koncercie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzasti Re: LEVELLERS w Polsce!!! 24.08.05, 13:00 No i dalej nic nie wiadomo Ale trzymajmy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LEVELLERS w Polsce!!! IP: *.toya.net.pl 07.08.05, 21:42 I ja tam będę ! Mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzasti Re: LEVELLERS w Polsce!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.09.05, 14:10 Niestety jednak koncert się nie odbędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: LEVELLERS w Polsce!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.05, 15:27 co było wiadomo od początku. Nikt w Polsce nie chciał się podjąć robienia koncertu grupy, która 9 lat temu ściągnęła na dwa koncerty w naszym kraju w sumie 600 osób. A wtedy jeszcze byli popularni. Teraz zna ich tutaj garstka fanów, do której także się zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: LEVELLERS w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:52 Co nie zmienia faktu, że grają 13-go w Berlinie, za 21 euro.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzasti Re: LEVELLERS w Polsce!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.09.05, 13:41 a mi się wydaje (ale może źle mi się wydaje) że teraz więcej osób ich zna. Można kupić ich płyty u nas, kiedyś nie można było. CZasami w radiu lecą, kiedyś nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś