tiptop1 01.12.04, 11:37 Ostatnie odcinki baru sa bardzo nudne.Jaroslaw i Tombo zrobili by prawdziwy show ot tak, pstryk.Co teraz mamy? Nic ciekawego, wzajemna adoracje i chodzace idealy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caprio2 Re: bar jest mdly 01.12.04, 11:48 W odniesieniu to pewnego mdlącego tematu dla zniesmaczonych, to nawet słuszna uwaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: bar jest mdly 01.12.04, 11:49 Dlatego przestałam oglądać. Znudziło mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
tiptop1 Re: bar jest mdly 01.12.04, 11:52 Bar teraz przypomina jeden z polsatowskich seriali tasiemcow.Aktorzy amatorzy probuja nasladowac zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec O to tak jak ja 01.12.04, 11:56 > Dlatego przestałam oglądać. Znudziło mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loka Re: bar jest mdly IP: *.gronet.pl / *.gronet.pl 02.12.04, 04:00 Halo Polsat, halo Polsat... Proszę o głosowanie telewidzów o przywrócenie Michała w tempie natychmiastowym. Z nim nigdy nie było nudno. A tak w ogóle to co to ma być, nikt nie chce rozdzielać Agaty i Lukasza... A Michała i Karolinę to można było tak? Kto teraz zatańczy na stole, kto zrobi siad po turecku ze stania, kto zarymuje? Kto pozwolił Marcie typować na gorące krzesła? Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: bar jest mdly 04.12.04, 03:17 Na dodatek można było liczyć na to,że w końcu dojdzie do ciekawej transmisji na żywo z odrzynania palucha murzo-mula,bo długo byśmy nie czekali na jego następne pijaństwo+emocje.Znów chlapnąłby chłopina coś superowego,a potem dawal paluchy,a może nawet narządy do obcięcia,że nie powiedzial tego, co powwiedzial. On w takich momentach podobny Wałęsie bywał. pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 06:13 Coś się Tobie pojordoliło z panem prezydentem Wałęsą. Może miałeś na myśli Kim Jong Il`a z Koreii Północnej albo Fidela C(ipe)astro z Kuby... Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe_pulkownik Re: bar jest mdly 04.12.04, 20:03 Nie.Wałęsa znany był z tego,że mówił,iż nie powiedział tego, co powiedział,albo powiedział,a wszystko wina dziennikarzy,bo to,co w swej łaskawości Wałęsa rzekł,inaczej zinterpretowali.Krótko podsumowując, wypieral się własnych,nierzadko głupawych wypowiedzi i w jego ślady poszedł murzo-mulo. pułkownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 20:42 Nadal podtrzymuje moją opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs_Jinx Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl 04.12.04, 23:09 Doradco - jestes krolem nudziarzy - nie spotkalam jeszcze faceta, ktory tak nieudolnie probowalby byc dowcipny. I gryzlam sie w palce bo i po coz ci to uswiadamiac, ale ilez mozna czytac o kim dzong ilach, chwilach dla debila i czym tam jescze. Jestes powtarzalny jak przeboje disco polo i niestrawny jak nieswieza makrela :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john doe Re: bar jest mdly IP: *.crowley.pl 05.12.04, 11:43 i nadziwic sie nie moge, czego tu szuka facet do tego stopnia uczulony na tego typu programy. kompleksy leczy czy co? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 13:37 Niestety musze Ciebie rozczarować. Niczego tutaj nie szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: bar jest mdly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 13:36 Dziekuje za krytykę. Prosze o jeszcze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś