Gość: crystal IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 13.12.04, 22:29 Kaśka wygrała :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la_ki Re: Robinson IP: *.met.pl 13.12.04, 22:34 Przecież za konkurencję w błocie powinna zostć zdyskwalifikowana.Po co ten szit było oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
canad Re: Robinson 13.12.04, 22:50 W konkurencji z blotem, jesli mieliby dyskwalifikowac to chyba wszystkich, bo Patrycja sie przyznala ze belki nie przekroczyla.....ale, ile to konkurencji Kasia wygrala a ile Patrycja? Niestety Patrycja byla cienka przy Kasi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Robinson IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.04, 22:35 Gratulacje dla Katarzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina24 Re: Robinson 13.12.04, 22:57 fajnie, że Kasia wygrała, ale jakie są wasze wrażenia po finale, bo skakali sobie do gardeł, aż niemiło się zrobiło, prawie wszyscy byli sztuczni i jakby naładowani ,,złą energią,,,nagranie było dopiero przedwczoraj w Książu, widać było nad zamkiem sztuczne ognie, ale pełna mistyfikacja,nikt z okolicznych mieszkańców nie podejrzewał nawet, że tam są ,,robinsony,,....pozdrawiam...mieszkanka okolic Książa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Robinson IP: *.devs.futuro.pl 14.12.04, 07:00 Jasne, szkoda, że nikt nie zauważył jak w zeszłym miesiącu pisałam o wygranej Kasi. Zaraz po opuszczeniu wyspy przez Wito mówił wszystkim, że wygra Kaśka bo tak się zgadali z resztą, która odpadła wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenny Re: Robinson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:55 Ja zauważyłem , jesteś najlepsza. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Robinson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:32 Tez się cieszę że wygrała własnie Kasia... ale atmosfera była wczoraj napięta, każdy chciał wygrać, niektórzy po prostu nie mogli sie pogodzic z przegraną.Mnie najbardziej wkurzała Lidka i ,,Ken''(nawet nie pamiętam imienia). Natomiast polubiłam Kubę i Marcina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p229 Re: Robinson IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.12.04, 18:22 Ja sie domyslalam ze beda krecic na dolnym slasku poniewaz w piatek spotkalam Patrycje Marcina Jarka i innych na wroclawskim rynku:))i sie nie pomylilam...szkoda ze Kasi nie bylo..a ogolnie mowiac ludzie bardzo sympatyczni. Gratulacje dla Kasi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Robinson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:05 A wiecie że Patrycja to narzeczona Irka Bieleninika? A kasia wcale taka madra nie jest. W moim mieście studiuje rehabilitacje i kumpela ja zna. Dziewczyna na wykładzie z anatomii nie wiedziała gdzie ma łopatke.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajamo Re: Robinson IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:35 Kaśka jest infantylna,prymitywna i do tego megalomanka... I te teksty o UBITYM palcu,bosz... Nawet zdania po polsku sklecić nie umiała. No cóz wystarczy mieć fajny zadek,zeby wygrać Robinsona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p229 Re: Robinson IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.12.04, 22:00 Tak zadek napewno o tym zadecydowal:D gratuluje bystrosci i pozostawie to bez komentarza.Zadka jej zazdroscicie czy jak ze to was tak boli?To jesli Kasia byla prymitywna to nie wiem co mozna powiedziec o reszcie..Dziewczyna byla w porzadku i tyle moge powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś