Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!!

IP: *.olimp.ceti.pl 04.09.01, 18:17
Tylko czekać jak opuści dom wielkiego brata i dostanie angaż do playboya.
Mmmmmmmmmmmm a najlepiej do catsa...
Cuż marzenia.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł A. Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.multicon.pl 04.09.01, 19:36
      Urząd Miasta Gdańska pragnie oficjalnie przeprosić za Karolinę a wczesniej za
      Alicję Walczak jednocześnie informując, że są to elementy napływowe.
      • Gość: KrUgEr Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:57
        Ona jest zupełnym przeciwieństwem jej gostka.
        No, prawie zupełnym (oboje są puści jak butelka
        po browarze).
        Na pewno boi się od niego odejść, bo Pan Steryd
        może się wkurzyć i jej nastukać ;))
        • Gość: Many Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.47.* 05.09.01, 15:36
          Gość portalu: KrUgEr napisał(a):

> Ona jest zupełnym przeciwieństwem jej gostka.
          > No, prawie zupełnym (oboje są puści jak butelka
          > po browarze).
          > Na pewno boi się od niego odejść, bo Pan Steryd
          > może się wkurzyć i jej nastukać ;))

Popieram! chociaz nie wiem czy dziewczyna jest tak pusta bo slabo ja znam ale
          gosciu (jej chlopak) jest przesadzony.
          Ciekawe dlczego ladne dziewczyny leca na takich mutantow????
          Moze ktos mi odpowie....
          • Gość: mario Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 10:37

> Ciekawe dlczego ladne dziewczyny leca na takich mutantow????
            > Moze ktos mi odpowie....

Oczywiście, ja ci odpowiem.
            A dlaczego miałyby nie lecieć? Dlaczego Karolina mialaby polecieć na Ciebie a nie
            na swojego chłopaka? Dlatego, że, byc może, jesteś bardziej inteligentny? A gdzie
            jest powiedzane, że ładne dziewczyny powinny lecieć na inteligentnych? Ładne
            dziewczyny dzielą się na mądre i mniej mądre. Te pierwsze raczej szukaja kogoś na
            swoim poziomie, te drugie niekoniecznie.

• Gość: BONO Re: ODP: IP: 172.25.0.* / 194.181.34.* 05.09.01, 16:22
          MOŻE MASZ RACJE ALE CZY PRZEZ CHWILĘ POMYŚLAŁEŚ O TYM ,ZE MOŻE ONA GO KOCHA.I
          TO WŁAŚNIE DLATEGO Z NIM JEST?POMYŚL...MOŻE WARTO.
          • Gość: miesniak Re: ODP: IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 16:29
            nie prawda one leca na nasza kase ( miesniakow ) bo wiadomo ze jak ktos umie
            przypierdolic w leb to i kase ma.
            • Gość: BONO Re: ODP: IP: 172.25.0.* / 194.181.34.* 05.09.01, 16:33
              JAK KTOŚ UMIE PIERDOLIĆ W ŁEB TO WYUZDANĄ DEWIACJĘ SEXUALNĄ.POZDRAWIAM
              MIĘSNIAKÓW.
      • Gość: Takietam Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 12:39
        Gość portalu: Paweł A. napisał(a):

> Urząd Miasta Gdańska pragnie oficjalnie przeprosić za Karolinę a wczesniej za
        > Alicję Walczak jednocześnie informując, że są to elementy napływowe.

LOL
        Jestes rzecznikiem prasowym Gdanska?
      • Gość: Magiczna Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 05.09.01, 15:25
        Gość portalu: Paweł A. napisał(a):

> Urząd Miasta Gdańska pragnie oficjalnie przeprosić za Karolinę a wczesniej za
        > Alicję Walczak jednocześnie informując, że są to elementy napływowe.

I tu sie kolega myli - Karolina jest corka dobrych znajomych moich rodzicow i
        jest rodowita Gdanszczanka. Tyle tylko, ze przez jakis czas mieszkala w LOndynie.

• Gość: buzuun Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: 148.81.232.* 05.09.01, 12:49
      po co czekać?
      wystarczy dobra strona z mpg o BB
      • Gość: Yogi Re: Ludzie, czy w tym Gdańsku są same modelki-pustaki??? IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 05.09.01, 15:34
        To chyba jakaś plaga i antyreklama dla tego pięknego miasta!!!
        • Gość: Magiczna Re: Ludzie, czy w tym Gdańsku są same modelki-pustaki??? IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 05.09.01, 16:08
          Gość portalu: Yogi napisał(a):

> To chyba jakaś plaga i antyreklama dla tego pięknego miasta!!!

Gdansk jest piekny chyba tylko dla turystow - mieszkalam tam ponad 20 lat i wiem
          co to za miod...
          A co do Karoliny, to oczywiscie najlatwiej jest skrytykowac jak sie kogos nie
          zna...A ja Ci powiem, to co mowisz to bzdura i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka