Gość: amator IP: *.olimp.ceti.pl 04.09.01, 18:17 Tylko czekać jak opuści dom wielkiego brata i dostanie angaż do playboya. Mmmmmmmmmmmm a najlepiej do catsa... Cuż marzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł A. Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.multicon.pl 04.09.01, 19:36 Urząd Miasta Gdańska pragnie oficjalnie przeprosić za Karolinę a wczesniej za Alicję Walczak jednocześnie informując, że są to elementy napływowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrUgEr Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:57 Ona jest zupełnym przeciwieństwem jej gostka. No, prawie zupełnym (oboje są puści jak butelka po browarze). Na pewno boi się od niego odejść, bo Pan Steryd może się wkurzyć i jej nastukać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Many Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.47.* 05.09.01, 15:36 Gość portalu: KrUgEr napisał(a): > Ona jest zupełnym przeciwieństwem jej gostka. > No, prawie zupełnym (oboje są puści jak butelka > po browarze). > Na pewno boi się od niego odejść, bo Pan Steryd > może się wkurzyć i jej nastukać ;)) Popieram! chociaz nie wiem czy dziewczyna jest tak pusta bo slabo ja znam ale gosciu (jej chlopak) jest przesadzony. Ciekawe dlczego ladne dziewczyny leca na takich mutantow???? Moze ktos mi odpowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 10:37 > Ciekawe dlczego ladne dziewczyny leca na takich mutantow???? > Moze ktos mi odpowie.... Oczywiście, ja ci odpowiem. A dlaczego miałyby nie lecieć? Dlaczego Karolina mialaby polecieć na Ciebie a nie na swojego chłopaka? Dlatego, że, byc może, jesteś bardziej inteligentny? A gdzie jest powiedzane, że ładne dziewczyny powinny lecieć na inteligentnych? Ładne dziewczyny dzielą się na mądre i mniej mądre. Te pierwsze raczej szukaja kogoś na swoim poziomie, te drugie niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONO Re: ODP: IP: 172.25.0.* / 194.181.34.* 05.09.01, 16:22 MOŻE MASZ RACJE ALE CZY PRZEZ CHWILĘ POMYŚLAŁEŚ O TYM ,ZE MOŻE ONA GO KOCHA.I TO WŁAŚNIE DLATEGO Z NIM JEST?POMYŚL...MOŻE WARTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesniak Re: ODP: IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 16:29 nie prawda one leca na nasza kase ( miesniakow ) bo wiadomo ze jak ktos umie przypierdolic w leb to i kase ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONO Re: ODP: IP: 172.25.0.* / 194.181.34.* 05.09.01, 16:33 JAK KTOŚ UMIE PIERDOLIĆ W ŁEB TO WYUZDANĄ DEWIACJĘ SEXUALNĄ.POZDRAWIAM MIĘSNIAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takietam Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 12:39 Gość portalu: Paweł A. napisał(a): > Urząd Miasta Gdańska pragnie oficjalnie przeprosić za Karolinę a wczesniej za > Alicję Walczak jednocześnie informując, że są to elementy napływowe. LOL Jestes rzecznikiem prasowym Gdanska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 05.09.01, 15:25 Gość portalu: Paweł A. napisał(a): > Urząd Miasta Gdańska pragnie oficjalnie przeprosić za Karolinę a wczesniej za > Alicję Walczak jednocześnie informując, że są to elementy napływowe. I tu sie kolega myli - Karolina jest corka dobrych znajomych moich rodzicow i jest rodowita Gdanszczanka. Tyle tylko, ze przez jakis czas mieszkala w LOndynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzuun Re: NAJLEPSZ A JEST DZIEWCZYNA OSIŁKA Z GDAŃSKA!!!!!!!!!!!!! IP: 148.81.232.* 05.09.01, 12:49 po co czekać? wystarczy dobra strona z mpg o BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Ludzie, czy w tym Gdańsku są same modelki-pustaki??? IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 05.09.01, 15:34 To chyba jakaś plaga i antyreklama dla tego pięknego miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Ludzie, czy w tym Gdańsku są same modelki-pustaki??? IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 05.09.01, 16:08 Gość portalu: Yogi napisał(a): > To chyba jakaś plaga i antyreklama dla tego pięknego miasta!!! Gdansk jest piekny chyba tylko dla turystow - mieszkalam tam ponad 20 lat i wiem co to za miod... A co do Karoliny, to oczywiscie najlatwiej jest skrytykowac jak sie kogos nie zna...A ja Ci powiem, to co mowisz to bzdura i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś