Dodaj do ulubionych

CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ?

IP: 172.25.40.* 14.11.01, 09:37
Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. Nosi albo
rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem juz
przewrazliwiona...
Obserwuj wątek
    • amelia& Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? 14.11.01, 09:41
      Gość portalu: asik napisał(a):

> Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. Nosi albo
      > rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem juz
      > przewrazliwiona...

Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie?

• Gość: asik Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: 172.25.40.* 14.11.01, 09:49
        amelia& napisał(a):

> Gość portalu: asik napisał(a):
        >
        > > Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. Nosi a
        > lbo
        > > rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem juz
        > > przewrazliwiona...
        >
        > Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie?
        >

Pewnie nie ma. Ale chyba kazdy moze tu wpisac swoje spostrzezenia ;)
        • amelia& Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? 14.11.01, 10:01
          Gość portalu: asik napisał(a):

> amelia& napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: asik napisał(a):
          > >
          > > > Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. N
          > osi a
          > > lbo
          > > > rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem j
          > uz
          > > > przewrazliwiona...
          > >
          > > Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie?
          > >
          >
          > Pewnie nie ma. Ale chyba kazdy moze tu wpisac swoje spostrzezenia ;)

Jasne, że tak. Komentowanie wyglądu poszczególnych osób niczego jednak nie wnosi.
          Weźmy na przykład Jurka. Facet jest bardzo przystojny, lecz cóż z tego?! Jego
          sposób bycia i wypowiadania się psują cały efekt. Agnieszka może i ma odstające
          uszy (nie wiem, nie wnikam w to), ale porządna dziewczyna jest. Nie ma w niej
          nienawiści. Jest szczera i prostolinijna. Nie żeby była moją faworytką, ale na
          tle innych uczestników, dwulicowych intrygantów, wypada całkiem nieźle.
          Pozdrawiam. :-)

• Gość: marzena Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.imp.gda.pl 14.11.01, 11:58
            juras przystojny?????????????
            na pewno nie dla mnie
            wiem, ze u faceta krzywe nogi to dla wielu atut, ale on chodzi jakby mu jaja
            napuchły, no i ta jego łysiejąca nazelowana fryzurka, podciągniete rękawki pod
            łokcie co by byc bardziej sexy, no i w ogóle ach.......
            jak dla mnie to raczej typ discopolanina a nie przystojniaka. On jest tak
            sztuczny, ze az mi go żal. Wszyscy inni są od niego przystojniejsi. Podkreslam
            są, bo na Irasa nie patrzyłam pod katem atrakcyjności fizycznej
            a agi uszy chyba sa oki, widać, ze ma małe piersi, ale to co? ja też mam
            • Gość: MAK Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 22:18
              Marzenko, jesteś w moim typie ;-)))
          • Gość: marzena Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.imp.gda.pl 14.11.01, 11:59
            juras przystojny?????????????
            na pewno nie dla mnie
            wiem, ze u faceta krzywe nogi to dla wielu atut, ale on chodzi jakby mu jaja
            napuchły, no i ta jego łysiejąca nazelowana fryzurka, podciągniete rękawki pod
            łokcie co by byc bardziej sexy, no i w ogóle ach.......
            jak dla mnie to raczej typ discopolanina a nie przystojniaka. On jest tak
            sztuczny, ze az mi go żal. Wszyscy inni są od niego przystojniejsi. Podkreslam
            są, bo na Irasa nie patrzyłam pod katem atrakcyjności fizycznej
            a agi uszy chyba sa oki, widać, ze ma małe piersi, ale to co?
      • Gość: Mayewsky Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 00:56
        Nie tylko odstające uszy, ale i koński śmiech, pustke w mózgu ( w czym ?) i
        niestety jest dość cwana. Dziś jużpokazuje pazurki w stosunku do Marzeny (nie
        lubie bladzi).
        • Gość: ST Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.chello.pl 15.11.01, 01:04
          Właśnie, co było dziś między Agą a Marzeną? Bo jakoś przeoczyłam ten moment?
          Usłyszałam tylko,że Aga dała do zrozumienia Marzenie, że jej nie lubi??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka