Gość: asik IP: 172.25.40.* 14.11.01, 09:37 Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. Nosi albo rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem juz przewrazliwiona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia& Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? 14.11.01, 09:41 Gość portalu: asik napisał(a): > Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. Nosi albo > rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem juz > przewrazliwiona... Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: 172.25.40.* 14.11.01, 09:49 amelia& napisał(a): > Gość portalu: asik napisał(a): > > > Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. Nosi a > lbo > > rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem juz > > przewrazliwiona... > > Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie? > Pewnie nie ma. Ale chyba kazdy moze tu wpisac swoje spostrzezenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amelia& Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? 14.11.01, 10:01 Gość portalu: asik napisał(a): > amelia& napisał(a): > > > Gość portalu: asik napisał(a): > > > > > Moze mi sie wydaje ale nie uwazacie ze Agnieszka ma odstajace uszy. N > osi a > > lbo > > > rozpuszczone wlosy albo upina je nad uszami a moze po prostu jestem j > uz > > > przewrazliwiona... > > > > Czy to ma w ogóle jakieś znaczenie? > > > > Pewnie nie ma. Ale chyba kazdy moze tu wpisac swoje spostrzezenia ;) Jasne, że tak. Komentowanie wyglądu poszczególnych osób niczego jednak nie wnosi. Weźmy na przykład Jurka. Facet jest bardzo przystojny, lecz cóż z tego?! Jego sposób bycia i wypowiadania się psują cały efekt. Agnieszka może i ma odstające uszy (nie wiem, nie wnikam w to), ale porządna dziewczyna jest. Nie ma w niej nienawiści. Jest szczera i prostolinijna. Nie żeby była moją faworytką, ale na tle innych uczestników, dwulicowych intrygantów, wypada całkiem nieźle. Pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.imp.gda.pl 14.11.01, 11:58 juras przystojny????????????? na pewno nie dla mnie wiem, ze u faceta krzywe nogi to dla wielu atut, ale on chodzi jakby mu jaja napuchły, no i ta jego łysiejąca nazelowana fryzurka, podciągniete rękawki pod łokcie co by byc bardziej sexy, no i w ogóle ach....... jak dla mnie to raczej typ discopolanina a nie przystojniaka. On jest tak sztuczny, ze az mi go żal. Wszyscy inni są od niego przystojniejsi. Podkreslam są, bo na Irasa nie patrzyłam pod katem atrakcyjności fizycznej a agi uszy chyba sa oki, widać, ze ma małe piersi, ale to co? ja też mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 22:18 Marzenko, jesteś w moim typie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.imp.gda.pl 14.11.01, 11:59 juras przystojny????????????? na pewno nie dla mnie wiem, ze u faceta krzywe nogi to dla wielu atut, ale on chodzi jakby mu jaja napuchły, no i ta jego łysiejąca nazelowana fryzurka, podciągniete rękawki pod łokcie co by byc bardziej sexy, no i w ogóle ach....... jak dla mnie to raczej typ discopolanina a nie przystojniaka. On jest tak sztuczny, ze az mi go żal. Wszyscy inni są od niego przystojniejsi. Podkreslam są, bo na Irasa nie patrzyłam pod katem atrakcyjności fizycznej a agi uszy chyba sa oki, widać, ze ma małe piersi, ale to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 00:56 Nie tylko odstające uszy, ale i koński śmiech, pustke w mózgu ( w czym ?) i niestety jest dość cwana. Dziś jużpokazuje pazurki w stosunku do Marzeny (nie lubie bladzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: CZY AGNIESZKA MA ODSTAJACE USZY ? IP: *.chello.pl 15.11.01, 01:04 Właśnie, co było dziś między Agą a Marzeną? Bo jakoś przeoczyłam ten moment? Usłyszałam tylko,że Aga dała do zrozumienia Marzenie, że jej nie lubi?? Odpowiedz Link Zgłoś