IP: *.pl 12.06.01, 18:14
Trzymaj sie !
Nie jestes sam ! A jesli oprocz glebokiej niecheci do BB, ktora podzielam,
cechuje Cie jeszcze poczucie humoru sprawdz
https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=303194&dzial=0201669002
i odsluchaj pare odcinkow. Czekam na podzielenie sie wrazeniami.Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Drapka Re: DO DRAPKI IP: 10.0.4.* / 217.153.24.* 12.06.01, 21:39
      No cześć!
      Przesłuchałem parę klipów i bawiłem się nieźle!!!
      Świetnie oddany klimat przemyśleń snutych w domu BiBro (przynajmniej tych
      kilku, których miałem okazję posłuchać). Ja chyba bym jednak nie mógł pisać
      scenariuszy, bo obejrzałem za mało, a w tym, co obejrzałem przewijał się taki
      wątek: "Jestem jakaś taka... nieswoja dzisiaj. Nie mogę się odnaleźć, czuję się
      jakaś tego. Wielki Brat zabrał mi papierosy". Nawet gdybym jednak chciał się
      trochę wyedukować, to nie mogę, bo mnie skręce już w pierwszych pięciu
      sekundach.
      Dobrze, że są fachowcy, którzy się poświęcili!
      Dzięki za dobre słowo, Dobry Człowieku, i uważaj, bo nominacje tuż tuż
      (bynajmniej nie do Oskarów!) :))))))))))))
      • Gość: Peod Re: DO DRAPKI IP: *.pl 12.06.01, 22:20
        W tych fragmentach, ktore ja widzialem jeden z uczestnikow z widoczna
        trudnoscia czytal z kartki pytania od Wielkiego Brata (tzw. trudne tematy) po
        czym nastapil potok banalow, truizmow itp. Nastepnie, jak w ciutke przerysowany
        sposob przedstawili tworcy Dwoch Bratow (ale tylko ciutke), jeden z kolesi
        powiedzial, ze to nudne i tego, ten, no i glosujemy kto jak uwaza(no !
        demokracja kurde, nie ?).No to koniec, idziemy robic pompki.(Polecam odcinki
        Milosc Absolutna i Byc Czy Miec ;-)
        Nominacje mam w... glebokim powazaniu ale pewnie i tak mnie dopadna.
        Ostatnio jechalismy na impreze dzialkowa gdzies za Zalesie, ciemny las, zero
        cywilizacji a tu telefon.
        -Czesc babciu...co ?!!! Ej, sluchajcie: Klaudiusz wylecial !
        Myslalem, ze wysiade z samochodu a jechal calkiem szybko.
        Na szczescie teraz siedze po uszy w nauce do egzaminow, nie wlaczam TV i nie
        kontaktuje sie ze swiatem zewnetrznym. Po egzaminach chyba bedzie juz po
        wszystkim.
        • Gość: Drapka Re: DO DRAPKI IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 17.06.01, 22:37
          Ja też mam to szczęście, że mój ostatni egzamin będzie po. Ale nic się nie
          martw. Nadchodzi "Ekstradycja" (czy "Ekspozycja", czy jakoś tak). Też będzie
          niezłe. Wiem, że nie to samo, ale komórka od babci tego Twojego znajomego też
          może nie milknąć.
    • Gość: czaro Re: DO DRAPKI IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 23:11
      Zachciało mi się tu napisać po przeczytaniu pierwszego Twojego posta na któryś
      z tematów .Tu tzn. na forum Wielkiego Srata . Niestety jest to
      najpopularniejszy temat o co pewnie autorom tego g... chodziło . Przychodzi mi
      do klawiatury hasło : myśląąąąący inaczej - łączcie sięęęęęęęęę.Tak jak
      wspomniałem jest to najbardziej płynny temat , gdzie zderzają się bardzo różnne
      opinie również takie które maja nic do powiedzenia . Ja mam dla ciebie jedną
      propozycję : pojeździjmy razem trochę na rowerach to sobie pogadamy 1
      • Gość: Peod Re: DO DRAPKI IP: *.pl 12.06.01, 23:35
        Ciesze sie, ze jest nas wiecej.Z tego co sie orientuje normalni sa rowniez
        ameba i Biscuit. Ale i tak jestesmy w mniejszosci :-(
        Nie jestem pewien czy "pojeździjmy razem trochę na rowerach to sobie pogadamy"
        bylo skierowane do mnie ale kiepsko u mnie z czasem. Jest taki moment w zyciu
        czlowieka, ze musi zdac egzamin i dostac sie na studia zeby potem moc
        imprezowac, odpoczywac albo jezdzic na rowerze...
        • Gość: czaro Re: DO DRAPKI IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 19:39
          Generalnie wezwanie było skierowane do wszystkich ludzi dobrej woli , bo nie
          dzielę w/w na kategorie. Jednakże po przeczytaniu kilku postów Drapki , który
          zaciekle walczy z ciemnogrodem pod wpływem chwili krzyknąłem na puszczy do
          świoatełka w ciemności .Peod i inni - łączmy się !Proponuję stworzyć nowy wątek
          np.:"myślący inaczej" i się tego trzymać .
    • Gość: packard Re: DO DRAPKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 01:29
      Drapka, popieram. Po BB-owym występie Hołdysa widzę, że trzeba cos robić.
      Niebawem Gazeta może zlikwidować tę stronę. proponuję znaleźć jakies miejsce na
      wymianę mysli.
      Z inicjatywami typu BB można walczyć tylko ekonomicznie. Należy zatem głośno
      ogłaszać nazwy firm, które dają swoje reklamy w okolicach tego typu programów,
      nawoływac do bojkotu ich towarów. Proszę mi nie mówić, że to walka z
      wiatrakami. Wszyscy jesteśmy konsumentami, a z badań wynika, że ludzie
      inteligentni maja najwiecej pieniędzy. Gdy taki nacisk medialny się pojawi, to
      niektórzy reklamodawcy trochę się otrząsną.
      Kwestia druga to bojkot towarzyski. Nie może być tak, że panowie Walter,
      Miszczuk, Santorski, Miecugow itp. nie odczuwają niechęci ze strony sąsiadów,
      znajomych, kolegów itp. Napisałem wszystkim ww. panom, co o nich myślę
      (grzecznie ale diobitnie). jeżeli ktos wie, gdzie oni mieszkają, gdzie bywają,
      gdzie pijają wódkę, graja w karty czy w tenisa, gdzie chodzą do szkoły czy
      przedszkola ich dzieci(wnuki)to proszę to ogłaszać, żeby każdy mógł tam
      dorzucić swoje mysli. Sytuacja, że ci faceci robia forsę na perfidnym
      ogłupianiu społeczństwa, a jednocześnie uchodzą za szanowanych obywateli musi
      się zmienić.
      Apeluję do osób biegłych w Internecie o "zorganizowanie" jakiegos miejsca, w
      którym mozna by było na ten temat rozmawiać. "Gazeta" zapewne niebawem zamknie
      to forum, zresztą wypowiedzi tu bywają cenzurowane, czego osobisci dwukrotnie
      doświadczyłem.
      Pozdrowienia.
      Wymieniajmy się mailami
      sukurs@polbox.com
      • Gość: Paweł Re: DO DRAPKI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 02:13
        Z tym bojkotem towarzyskim to dobry pomysł, ale chyba czasy już nie takie, żeby
        coś z tego wyszło.
        Przy okazji: Czy ktoś mnie poprze w proteście przeciwko nazywaniu tego
        programu "BB"? BB kojarzyło się do tej pory (bardzo sympatycznie) z pewną
        francuską aktorką, a teraz zostało zawłaszczone.
        Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka