Dodaj do ulubionych

PRACA W EFFECTOR S.A

09.12.05, 09:15
Witam - mam pytanie czy ktoś z państwa tam pracuje?interesuje mnie atmosfera
pracy i zarobki oraz czy ciężko się tam dostać do pracy...jesli to niezbyt
osobiste pytania proszę o odpowiedź.pozdrawiam...LEXI
Obserwuj wątek
    • jezyk_p Re: PRACA W EFFECTOR S.A 09.12.05, 10:16
      zalezy na jakie stanowisko aspirujesz. pewnie jak w kazdej firmie prywatnej -
      deczko znajomosci, troszke wiedzy i pol kg doswiadczenia. Skladaj podanko i sam
      sie dowiedz, co ci szkodzi.
      • lexi4 Re: PRACA W EFFECTOR S.A 09.12.05, 11:19
        bardzo dziękuję za sympatyczną radę :) to miłe jak ktoś tak ciepło napisze...
        Obserwuję rozwój tej firmy i chciałabym tam pracować, niestety nie mam nawet
        deczka znajomości-ponieważ nie mieszkam we Włoszczowie,z wiedzą i doświadczeniem
        już lepiej.Myślę,że złożę tam swoje dok.aplikacyjne-nie wiem tylko czy nie
        będzie lepiej jak zrobię to osobiście(e-mail to tylko e-mail)chciałabym zobaczyć
        ludzi,którzy tam pracują...Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie.życzę miłego
        dnia...lexi
    • alternatywy_4 Re: PRACA W EFFECTOR S.A 09.12.05, 14:08
      nawet jesli bedziesz chciała pracować w księgowości to i tak bedziesz
      musiała "odsłużyć" kawałek czasu na produkcji...
      życzę powodzenia
      • jezyk_p Re: PRACA W EFFECTOR S.A 09.12.05, 16:06
        jako posiadajacy znajomych w w/w firmie, pracujacych na stanowiskach biurowych -
        dementuje. nie zawsze trzeba isc najpierw na produkcje, jesli juz to o ile wiem
        taka droga ida ludzie ze stanowisk produkcyjno-biurowych (kontrola jakosci, iso
        itd), a nie ksiegowi. bez przesady
        • lexi4 Re: PRACA W EFFECTOR S.A 09.12.05, 17:04
          jezyk_p - bardzo dziękuję za odp.mam jeszcze prośbę,skoro masz w Effectorze
          znajomych możesz się zorientować jak się im tam pracuje-są zadowoleni z
          atmosfery pracy i z zarobków....Czy dostanie się tam do pracy graniczy z
          cudem?Pozdarwiam lexi:)
    • lukrecja_j Re: PRACA W EFFECTOR S.A 17.12.05, 12:41
      Zawsze trzeba wierzyć w siebie, być przebojowym, to na pewno znajdziesz pracę. A
      żeby się w niej utrzymać, to już trzeba mieć kompetencje i dobrze żyć z ludźmi.
      Widziałem ostatnio stronę Efektora, tam w dziale "praca" są ogłoszenia. Nie
      wiem, czy aktualne bo data jest stara, ale skoro jeszcze ich nie zlikwidowali to
      może...Jeżeli nie spróbujesz, to praca sama nie przyjdzie. Startować trzeba
      zawsze, nawet jak jest tylko "cień" możliwości.
      • pro_pubilco Re: PRACA W EFFECTOR S.A 18.12.05, 16:52
        ja swego czasu próbowałem tam dostać pracę. złożyłem papiery u portiera.
        zadzwonili, zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną. przygotuj się do
        profesjonalnego postępowania z testem pszychologicznym włącznie. mi się nie
        udało. pracuję gdzie indziej. ale życzę powodzenia.
        • lexi4 Re: PRACA W EFFECTOR S.A 21.12.05, 08:55
          Złożę dokumenty - zobaczymy czy się uda?
          Dziękuję wszystkim za oddźwięk - we Włoszczowie są mili ludzie-jeszcze raz
          WIELKIE DZIĘKI...jeśli się uda to napiszę WAM tutaj...wierzę-że jak się bardzo
          czegoś chce i dąży to można osiągnąć CEL...moim celem jest praca w Effector s.a.
          Buziaki i cieplutkie pozdrowienia dla moich "rozmówców".lexi4
    • joziakluzia Re: PRACA W EFFECTOR S.A 11.02.06, 22:54
      ja stanowczo nie polecam!!! mobbing itd. pracuje tam sama rodzina, zarobki w
      miare ale moglybybyc wyzsze. atmosfera okropna!!!
      nawet nie proboj bo pozniej bedziesz musiala do psychiatry isc. zniczsza ci
      psyche!!!!
      a juz nie wspomne o halasie !! sanepid przekupiony!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka