Dodaj do ulubionych

...zdjęcia maturzystek...

27.03.06, 15:09
...no musze powiedziec że klase Judytka też ma niczego sobie...

wielbiciel Judyty;)
Obserwuj wątek
    • piotrek-bb Re: ...zdjęcia maturzystek... 27.03.06, 15:10
      aż linka zapomniałem z wrażnie wkleić...poprawiam sie:www.echo-
      dnia.com.pl/maturzysci/zdjecia/375.jpg
      • piotrek-bb Re: ...zdjęcia maturzystek... 27.03.06, 15:10
        www.echo-dnia.com.pl/maturzysci/zdjecia/375.jpg
        • rodovvity_wloszczowianin Re: ...zdjęcia maturzystek... 27.03.06, 17:31
          mniam mniam :)
          • rodowity_wloszczovvianin Re: ...zdjęcia maturzystek... 03.04.06, 20:20
            ty podróbo wynoś się stąd :)
            • rodowity_wloszczovvianin Re: ...zdjęcia maturzystek... 03.04.06, 20:21
              ja w krakowie studiuję a ty gdzie ty podróbo z samoobrony jeteś czy co ?
              • rodowity_wloszczowianin Re: ...zdjęcia maturzystek... 03.04.06, 22:32
                Kolego mam propozycje. Zamiast prowadzić dziwną grę ze mną zrób sobie własny
                oryginalny NIK i pisz mądre wnoszące coś wypowiedzi. Mimo tego co robisz nie
                zmienię Niku ani się stąd nie wyniosę. To co robisz to typowe zaśmiecanie forum
                w imię zasady uciszyć rodowitego.
                • luke100 Re: ...zdjęcia maturzystek... 03.04.06, 23:37
                  Nie lubie tego ale co zrobić???
                  rodoVVity_wloszczowianin niestety musze zablokować Twój login. Wybierz sobie inny np: wloszczowianin_rodowity i wszystko będzie ok.
        • rodowity_wloszczowianin Re: ...zdjęcia maturzystek... 27.03.06, 20:24
          A nie mówiłem. Nie dajcie się wprowadzić w błąd. Ten człowiek wyraźnie ze mną
          walczy.
        • rodowity_wloszczowianin Re: ...zdjęcia maturzystek... 27.03.06, 20:43
          Muszę jednak przyznać że klasa rzeczywiście wydaje się być sympatyczna.
          • strazak_1985 Re: ...zdjęcia maturzystek... 29.03.06, 11:45
            ten nowy rodovvity to chyba sypia nad tobą.
          • strazak_1985 Re: ...zdjęcia maturzystek... 29.03.06, 11:50
            pewnia namierzyłś, które są klas z Włoszczowy, jesli mozesz to napisz które to
            numery. Z gory dzięki.
            • prawoprawemludzieludzmi Re: ...zdjęcia maturzystek...Judyta is the best!!! 01.04.06, 14:37
              Judyta Solecka jest niesamowiece Śliczna dziewczyna i bardzo inteligentną:D
              Dobry materiał na zajefajna żonke:D
              • hoover2 Re: ...zdjęcia maturzystek...Judyta is the best!! 01.04.06, 15:41
                szczerze mowiac nie uwazam zeby byla to sliczna dziewczyna...ma przecietna
                twarz jaka mozna znalezc na kazdej ulicy w duzym miejscu...uwazam ze
                wloszczowscy chlopcy sie tak podniecaja dlatego ze wszystkie ladne i fajne
                dziewczyny z wloszczowy sa zajete...chlopaki wspolczuje wam naprawde...ale tak
                to jest jak sie ma 19 lat i nigdy nie pocalowalo sie dziewczyny....naprawde nie
                ma sie czym podniecac...wspolczuje prostoty gustu...
        • bossxxx Re: ...zdjęcia maturzystek... 02.04.06, 14:13
          Która to jest ta judyta?? dajcier mi namiar na zdjeciu,bo tak ogladam i żadna
          sie nie wyróżnia uroda...
    • bartek861 do piotrka-bb 02.04.06, 15:10
      Słuchaj nie wiem kim jestes i szczerze mówiąc nic mnie to nie obchodzi. Ale
      przypuszczam że Judytę znasz tylko ze zdjęć. Tak sie sklada ze znam sie z nia i
      nie zycze sobie zebys wiecej pisal na jej temat. Mam nadzieje, ze mnie
      zrozumiales.
      • bossxxx [...] 02.04.06, 18:02
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • luke100 Re: do piotrka-bb 02.04.06, 19:36
          bossxxx jest to forum publiczne i dlatego obowiązują pewne normy zachowania. Niestety Twoje wypowiedzi nie spełniają ich.
    • rodowity_vvloszczowianin Re: ...zdjęcia maturzystek... 04.04.06, 19:46
      Ta Judytka to zwykla KObietka,nic nadzwyczajnego... Mozliwe,ze w srodku kryje
      sie jakas niezaspokojana diablica...:)
      • bartek861 Re: ...zdjęcia maturzystek... 11.04.06, 19:45
        chyba sam jestes czlowieku niezaspokojony
        • macior79 Re: ...zdjęcia maturzystek... 11.04.06, 19:56
          co to byla za wypowiedz tego bosa, ze admini ja wycieli. Moze ktos strescic?
    • koles144 Re: ...zdjęcia maturzystek... 11.04.06, 20:03
      który nr zdjęcia jest jakiejś klasy z rolnika?
    • piotrek-bb Re: ...zdjęcia maturzystek... 14.04.06, 15:32
      ...ja do Bartka kilka słow bo się oburzył niepotrzebnie...bardzo fajnie że
      znasz Judyte, ale ja myśle że to nie Tobie o pewnych sprawach decydować ...
      jest tzw wolna Polska, chodź to zaczyna być wątlipwe ostatnio pod rządami braci
      K.,a ja zwyczajnie zachwycam sie osbowością Twej koleżanki ... wybacz kolego,
      ale jeśli Ci się nie podoba to zwolaj komisje śledczą, niech zbadają sprawe ...
      pozdrawiam i życze wszystkim Wesołych Świat ...
    • ptasie_mleczko3 Re: ...zdjęcia maturzystek... 02.05.06, 00:55
      miodzio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka