piotrkotulski 03.11.06, 19:26 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sykata Re: Apel o poparcie w wyborach 03.11.06, 19:33 Mam pytanie do radnego. Czy wzorem najmłodszego radnego zasiadającego w dotychczasowych radach. P. Malinowskiego, też będzie Pan zmieniał opcje polityczne tym razem od lewej do prawej?. jeśli tak to życzę sukcesu. Opcja prawa jest mi zdecydowanie bliższa. Odpowiedz Link
piotrkotulski Re: Apel o poparcie w wyborach 03.11.06, 19:50 Nie będę zmieniał opcji politycznej, a tym bardziej nie zaprzeczę swym ideałom. Zawsze rozwiązuje wszystkie sprawy do końca i unikam odpowiedzialności. Odpowiedz Link
sykata Re: Apel o poparcie w wyborach 03.11.06, 20:23 rozumiem, że "....nie unikam odpowiedzialności". Odpowiedz Link
piotrkotulski Re: Apel o poparcie w wyborach 03.11.06, 20:30 właśnie tak...." nie unikam..." Odpowiedz Link
o0o0o1 Re: Apel o poparcie w wyborach 03.11.06, 19:50 Panie Kotulski choc osobiscie Pana nie znam, to po analizie Pana wypowiedzi czuje sie zobligowany zabrac glos na panski temat. Po1 Zaznaczam odrazu ze obca jest mi opcja polityczna z która sie Pan utozsamia Po2 Nie przeszkadza mi to wcale, darzyc Pana szacunkiem za odwage Po3 nie zaglosuje na Pana nie z powodu listy startowej, ale jest kandydat ktory mnie bardziej przekonal, aczkolwiek chciałbym pogratulowac odwagi, pomyslu, rowniez pogladów, które mimo mlodego wieku sa dojrzale. . Jeszcze raz moje gratulacje i pozdrowienia!!! Odpowiedz Link