dziad3k 26.02.07, 18:57 Prawdopodobnie od następnego tygodnia zaczną się trningi koszykówki na sali szkoły ponadgimnazjalnej (tzw. ZAWO :D) jeżeli jest ktoś zainteresowany to piszecie a podam dalsze szczegóły cya :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad3k Re: Treningi koszykówki 02.03.07, 15:51 A więc tak zaczynamy grać :D!! mamy hale jak narazie raz w tygodniu i bedziemy musili placić około 2 zł od osoby ;] rozmawiałem z derektorem hali i powiedział ze jezeli bedzie widzial ze gramy i duzo ludzi chce grać to hale będziemy mieli za darmo także zalezy od nas :D Pierwszy trening poniedziałek godzina 16:30 do 18 :D cya :D Odpowiedz Link
adyao Re: Treningi koszykówki 04.03.07, 00:31 Życze powodzenia!!! Czekam na piersze informacje jak to wszystko wygląda. Pozdro dla chłopaków co za transem browary żłopią...no i czasem w kosza pograją:D Odpowiedz Link
dziad3k Re: Treningi koszykówki 08.03.07, 19:08 Już od poniedziałku zapraszam na treningi :D mnie już nie bedzie ponieważ mam mały konflikt z trenerem ktory wywalil mi wała ;/ ale jeszcze sie złapiemy :D O 16:30 :D Ostatnio było 16 osób licze ze eraz bedzie jeszcze więcej :D zapraszam do trenigów cya :D :************ ah :D Odpowiedz Link