Gość: zięba IP: *.proxy.lucent.com 14.01.04, 13:58 Jak pozbyć się kotów sikających na rośliny w moim ogródku i zewnetrzne schody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikaczkot Re: sikanie kotów 14.01.04, 14:10 Przygarnać i wykastrować, nie bedzize tak brzydkiego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zięba Re: sikanie kotów IP: 192.11.224.* 14.01.04, 15:14 ale to są dwie kotki sąsiadki, która wypuszcza je samopas. Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczkot Re: sikanie kotów 14.01.04, 15:42 Po pierwsze trzeba porozmawiać z sąsiadką. Istnieją preparaty, które mają odstraszać koty od miejsc, do których nie powinny zaglądać. Do kupienia w sklepach zoologicznych. Nigdy ich nie stosowałam, więc nie wiem jaką mają skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: sikanie kotów IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 16:47 Trzeba delikatnie pogadać z ta babą, moze u niej też leją- kiedys myslałam ze tylko kocury tak robia, dopóki nie nalała mi kotka do wysokiego kozaka (jak to zrobiła?) - i namowić ja na sterylizacje (kotek oczywiście). Wtedy kocice nie będa sie szwedać i lać. Moze zrobisz zrzutę razem z sąsiądką na zabieg. Pomijając wzgledy estetyczne ma napewno problem z potomstwem - chyba ze lubi topić!!!??? Ja psikałam odstraszaczem kwiatki doniczkowe, który mój pieszczoszek polewał na parę dni przed kastracja i nie skutkowało. Teraz kot juz nie jest kocurem i mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś