Gość: Ala IP: 62.233.185.* 08.02.02, 21:10 Po obcieciu i zdjeciu fiszbinow (2 tygodnie)jedno uszko nie chce stac.Nie pomagaja masaze,co robic z moim "klapouszkiem".Poradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjawor Re: Uszy sznaucera IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 15:22 Nikt Ci nie powiedzisł wcześniej, że tak często się bywa. Tak na marginesie to po co było to okaleczanie pieska??????????? czy teraz bardziej Ci się podoba???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna#g Re: Uszy sznaucera IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.02, 00:06 mam sznaucera miniaturowego, który ma trzy lata,nie zgodziłam się na to, by obciąć mu uszy i ogon. Zasięgałam wielu porad, m.inn w związku kynologicznymi powiedzieli, że to wkrótce w Polsce będzie zakazane- i dobrze, bo po co tak okaleczać psy! W Unii już jest to zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
dalla Re: Uszy sznaucera 24.05.02, 23:18 Tez mam sznaucera i niestety ma obciete uszy - to byl nasz pierwszy piesek i tak nam wmowiono, ze musi miec uszka obciete:( Tez naszej suczce oklaply zaraz po obcieciu, a teraz juz same stoja - jesli temu leniwcowi chce sie je trzymac prosto:))) Wiec nie ma sie czym martwic, ale NIE OBCINAJCIE USZU PSOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOPZ Re: Uszy sznaucera IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 13:48 Popieram nie okaleczajcie zwierząt. A poza tym niech to uszko ma klapnięte, napewno z nim jest piękny. Jak możesz prześlij mi jego zdjęcie na adres: organizacjapraw@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś