Gość: RAPtor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 17:34 Jestem z wrocławia i tak jak napisałem w temacie przygarne szczurka zeby moja samiczka miała z kim sie bawić:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAPtor Re: Przygarne szczura najlepiej samca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 19:48 widze ze nikt nie ma do oddania szczurasa....wielka szkoda:-( Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Przygarne szczura najlepiej samca 04.03.04, 12:34 Jesli samicy dodasz samca do zabawy,zaraz bedziesz mial potomstwo. O to CI chodzi? A co z zrobisz.z tym potomstwem, zastanowiles sie? Lepiej dokupic druga szczurzynke, miesiac temu na Szczurowie (lista dyskusyjna milosnikow szczurow, na yahoo) byla szczurzynka do adoptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Przygarne szczura najlepiej samca 12.03.04, 06:40 D oddania szczurki we Wrocławiu (sprzed miesiąca, może jeszcze aktualne): www.szczury.rzeszow.info.pl/forum/viewtopic.php?t=1547 Odpowiedz Link Zgłoś
joannakozubal Re: Przygarne szczura najlepiej samca 26.03.04, 20:47 Wrocław - jest szczur (młody), pisz pryzmat1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś