Dodaj do ulubionych

kolejny kot do oddania

11.03.04, 09:26
Szukam miejsca dla kotki czarnej, starszej, Kraków lub bliskie okolice. Za
około miesiąc, będzie wysterylizowana, zaszczepiona.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: kolejny kot do oddania IP: 212.180.154.* 11.03.04, 13:01
      Można znać powody dla których chcesz pozbyć się kotka?I jakieś dodatkowe
      informacje o samym kotku.
      Pozdrawiam
      • mar.gajko Re: kolejny kot do oddania 11.03.04, 13:10
        Nie miałam czasu zbyt długo pisać bo jestem w pracy. Teraz mam trochę więcej.
        Nie chcę się "pozbyć" w dosłownym sensie. To nie jest mój domowy. Znalazłąm ją
        sobie w piwnicy gdzie dokarmiam koty. Z wielką infekcją i ropa z noska i oczek.
        Teraz ją leczę. Jest u mnie 10 dni. Wczoraj wet powiedział, iż jest lepiej. Z
        płuc całkiem zeszło, oskrzela jeszcze trochę. Ale idzie ku lepszemu. Potem chcę
        ją wysterylizować i "wydać do adopcji". No, jest pewien problem. Wszyscy piszą
        że kotki piękne, puszyste, śłiczne. A tu jest: staroctwo(wprawdze wet ocenił na
        3-5 lat - ale na wolności to dużo), bez dolnych kłów, z "wyliniałym ogonem" po
        jakimś przytrzaśnięciu; z łysinkami - po skórnej chorobie - jakiś grzyb -
        leczymy, no i do tego wszystkiego ma jeszce krzywe chude nóżki. Sama nie wiem
        czy nie jestem skazana na niepowiedzenie na samym początku szukania jej domu,
        ale... Mam w domu już duuuuuuuużo kotów i psa, więc chcę jej czegoś poszukać.
        To tyle.
        • mar.gajko Re: kolejny kot do oddania 11.03.04, 14:49
          Dodam jeszcze, że jest bardzo spokojna: jak na razie: miska - kaloryfer -
          głskanie - kuweta. Nie jest dzika. No i wbrew urodzie, a raczej jej braku,
          kochana i miła i przytulasta.
          • mar.gajko Re: kolejny kot do oddania 13.03.04, 13:47
            up
    • Gość: czarna Re: kolejny kot do oddania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 01:29
      up
    • Gość: sabianka Re: kolejny kot do oddania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 01:47
      Domek dla kici musi się znaleźć, na pocieszenie powiem, że sama mam
      przygarniętą czarną dzikuskę w wieku nieokreślonym (ale na pewno dorosła, ponad
      rok)ponieważ nie ma ponad połowy zębów. Kiedy ją zabierałam miała całe
      zaropiałe oko, infekcja okazała się na tyle poważna, że trzeba było wykonać
      operację na oku, potem okazało się, że jest jeszcze zapalenie ucha, ale powoli
      wychodzimy już na prostą a kotkę kocham ponad życie i wszystkim polecam adopcję
      dorosłych kotów, nawet tych dzikich i zabiedzonych bo one potrafią się pięknie
      potem odwdzięczyć...
      • mar.gajko Re: kolejny kot do oddania 17.03.04, 09:57
        Dzięki, będę "podnosić" jak niuńka będzie już gotowa - zdrowa i
        wysterylizowana. Jest lepiej. Przeszliśmy z zastrzków u weta na tabletki.
        Dzieki Bogu nie jest w ciąży - ma właśnie ruję. Czyli nie musze się śieszyć.
        Imogę porządnie doleczyć przed operacją. Ale czeka niuńka na dobry domek. A
        jest bardzo przymilna i mrucząca. Pozdrawiam.
        • mar.gajko Re: kolejny kot do oddania 03.04.04, 13:38
          No, moi drodzy kicia - nazwana roboczo MUZA - zdrowieje. Jest coraz lepiej. Po
          świętach będziemy przechodzic sterylizację. Czyli pod koniec kwietnia szukamy
          domku. Pomyślcie. W najbliższym czasie dam zdjęcia na forum (jak znajdę kabel z
          fota do kompa, gdzieś zawlokły mi te cholery). Myślcie, wprawdzie urody
          wielkiej nie mamy ale charakter cudowny. Łagodny, przytulasty i mruczący.
    • mar.gajko Re: kolejny kot do oddania 06.04.04, 11:07
      Hop
      • mar.gajko Re: kolejny kot do oddania 15.04.04, 12:29
        Moi drodzy w przyszłym tygodniu sterylizacja (a raczej kastracja coby nie
        posądzono mnie o brak wiedzy na temat). Potem wyjęcie szwów szczepienie i
        szukamy na ostro domu. Zdjęcia umieszczę na
        republika.pl/bezdomne_zwierzaki/ w przyszłym tygodniu. Zapraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka