Dodaj do ulubionych

PIES BŁĄKA SIĘ PO NATOLINIE

13.04.04, 13:10
Na Natolinie w Warszawie od kilku dni biega piesek. Kundelek ok 1-2 lata
czarno-brązowy, średniej wielkości. Ma obrożę i kawałek urwanej smyczy. Piszę
bo może ktoś go szuka... Pies śpi pod jednym z balkonów, ludzie go
dokarmiają, ale może ktoś jednak chciałby go przygarnąć jeśli nie znajdą się
właściciele...Ja nie mogę się nim zająć, mam już psa...
Obserwuj wątek
    • Gość: gonia Re: PIES BŁĄKA SIĘ PO NATOLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 16:49
      jakies dokładniejsze dane mozesz napisac?
      może warto mu poszukac własciciela nowego
      dzięki za informacje
      w razie czego moj mail gonia722@gazeta.pl
      • betbet Re: PIES BŁĄKA SIĘ PO NATOLINIE 14.04.04, 08:55
        chciałam mu zrobić zdjęcie z aparatu w telefonie komórkowym, ale ponieważ te
        zdjecia wychodzą sensownie tylko z bliska, nie udało mi się. Wysypałam trochę
        suchego jedzenia mojego psa, żeby zwabić go trochę bliżej ale wtedy wyszedł
        jakiś palant z bloku pod którym pies nocuje i tak na mnie najechał, że aż
        biedny piesek uciekł a ja miałam ochotę wymierzyć gościowi parę ciosów karate...
        (gdybym tylko potrafiła!). Ale spróbuje jeszcze raz...bo to naprawdę bardzo
        ładny piesek i chciałabym żeby znalazł sobie nowy dom.
        • Gość: gonia Re: PIES BŁĄKA SIĘ PO NATOLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 18:39
          czy on podchodzi do ludzi? może napisz mi maila?
          gonia722@gazeta.pl
          • betbet Re: PIES BŁĄKA SIĘ PO NATOLINIE 14.04.04, 21:43
            Wiesz co, napisałabym ci ale jak dzisiaj poszłam w miejsce gdzie zwykle
            siedział i nie było go. nie mam pojęcia czy ktos się nim zaopiekował czy
            odwiózł do schroniska... Jak wróci to ci napiszę emaila ze zdjęciem,
            cieszę się że kogoś jeszcze oprócz mnie interesuje los takich biednych
            psiaków...
            Pozdrowienia :)))
            • Gość: gonia Re: PIES BŁĄKA SIĘ PO NATOLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 00:02
              mam nadzieje ze go nikt nie przepedzil albo cos w tym rodzaju
              moze ktos sie nim zaopiekowal? a moze do tego schroniska
              szkoda ze nie miałam dostepu do poczty wczesniej bo mi net padł to mogłabym sie
              przejechac na miejsce i cos przedsiewziac
              zdjęcie jakby nie jest mi potrzebne do szczęscia, chyba ze w celach
              rozpoznawczych
              moze komus ewentualnie kto patrzy na urode zwierzaka zeby mu pomoc
            • Gość: gonia Re: PIES BŁĄKA SIĘ PO NATOLINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 00:04
              napisałam ci maila bo jakos nie mam zadnego od ciebie
              gonia722@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka