lena_zienkiewicz 25.05.04, 17:03 No to ukłony, wreszcie kogoś przyznali.Chociaż nie wiem w zasadzie dlaczego moja kandydatura nie przeszła :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: WITAM 25.05.04, 17:12 Chociaz przyznam, ze spodobalo mi, ze tyle watkow poszlo do gory. Myslalam, ze to jakis ruch spoleczny, ktory chce pokazac czemu m.in. powinno sluzyc forum. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Troche mi zal tych watkow... Bo tam bylo i "oddam" 25.05.04, 17:14 i "przygarne"... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Troche mi zal tych watkow... Bo tam bylo i "o 25.05.04, 17:17 wiekszosc tych ogloszen byla niaktualna i zostala podciagnieta tylko po to zeby zrobic zamieszanie. na szczescie mozna latwo usunac takie posty. prosze was nie podciagajcie starych watkow piszac w nich "up" czy "do gory", bo bede musial takie posty kasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Troche mi zal tych watkow... Bo tam bylo i "o 25.05.04, 17:18 Dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: To co mamy robić? 25.05.04, 17:18 Skoro sprawa się nie wyjaśniła to co , przepraszam bardzo mamy robić?Zakładać nowe wątki?Przecież łatwiej jest podciągnąć stary Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 17:16 Mogę być zastępcą?Tak w razie choroby... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 17:18 lenka to nie ja o tym decyduje... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 17:16 pejsaty napisał: > witam. :) witaj i zapraszam do pracy ;-) Jakieś 50 wpisów trolla brrrr :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 17:19 te 50 wpisow to zalatwia sie bardzo latwo. :) aha i udalo mi sie wywalczyc podlinkowanie weterynarii! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 17:22 pejsaty napisał: > te 50 wpisow to zalatwia sie bardzo latwo. :) No, to myk :-) > aha i udalo mi sie wywalczyc podlinkowanie weterynarii! Nie tylko Tobie :P W tej sprawie pisało kilka osób :-) Szkoda tylko, że adopcji nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Adopcje 25.05.04, 17:26 orissa napisała: > Szkoda tylko, że adopcji nie ma :-( Tez mysle, ze jeszcze podlinkowane Adopcje bylyby fajnym posunieciem. Bylaby taka fajna 'trojca' na gorze: weterynaria, zdjecia, adopcje. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Adopcje 25.05.04, 17:29 niestety na razie nie ma szans na nowe podforum. jeszcze jedna prosba: jezeli juz ogloszenie o oddaniu zwierzat bedzie nieaktualne (bo zwierzaki znalazly dom :) to wtedy napiszcie to w watku ze jest nieaktualny, wtedy tez sie go usunie (no chyba, ze byly tam jakies ciekawe posty). chodzi o to zeby ogloszenia byly skuteczne, ale jednoczesnie nie przyslonily calego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:Przecież było 25.05.04, 17:31 W większości wątków była zamieszczona taka informacja.Tylko osoba zajmująca się "podciąganiem" wątków w ogóle ich nie czytała.Tylko cyk-i wątek wyżej.Bosszzzzzzzze, ludzie są naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re:Przecież było 25.05.04, 17:47 Bo to się troll bawił. Nie była to osoba działająca na rzecz zwierzaków, tylko pajac, chcący podrażnić ludzi. Przy okazji gratulacje dla Pejsatego. A jak wywali wątek o koniach, będzie mi miło - ze względu na to, że trolle się w nim wyżywają, a merytorycznej dyskusji za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: PRZYBLOKUJ ZWIERKA!!! 25.05.04, 18:05 Bo znowu cham jeden spamuje Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: PRZYBLOKUJ ZWIERKA!!! 25.05.04, 18:06 Lena, nie da się zablokować kogoś, kto pisz ez modemu, rozłączy się, połączy na nowo, dostanie nowe IP i znowu zacznie. Można tylko siedzieć na forum i kasować, kasować, kasować. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 18:09 Wow ale tu teraz ladnie i czysto sie zrobilo :) bez chamskich i wulgarnych postow... Oby zawsze tak teraz bylo Ps. dzien dobry Adminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka hyhy 25.05.04, 18:55 i proszę jak się Pejsaty do władzy pcha, a taki niby skromny i niewymagający ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: hyhy 25.05.04, 18:59 aż żałuję, iż się nie zgłosiłam na konkurs - adminowanie przecie idealnie pogłębia netoholizm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grazzzyna Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 19:00 Witam rowniez, ciesze sie bardzo, moze wreszcie zapanuje tu porzadek - widze pierwsze oznaki;-) I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 19:45 To ja też witam naszego Admina. Pejsaty, powodzenia, to forum potrzebuje silnej ręki przed jakiś czas, było kiedyś miło, było miło jak stali forumowicze starali się przytłumić bałagan. Wierzę, że z naszą pomocą uładzą się serca i dusze miłością do braci mniejszych płonące, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 20:49 dołączam się do powitań :) Odpowiedz Link Zgłoś
weatherwax Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 21:04 Witam również. To miłe i potrzebne forum. Szkoda, zeby jakiś trol je psuł. Nawet pisałam w tej sprawie. Cieszę się, że ktoś będzie pilnowal porządku. Życzę przyjemnej pracy. Pozdrawiam, Maryla Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: WITAMY PANA ADMINA 25.05.04, 21:35 dziekuje wszystkim za serdeczne przywitanie mnie w roli opiekuna forum. wykasowalem dzis sporo zasmiecajcych forum postow i watkow. gdyby pojawil sie jakis nowy spamer czy prowokator, to najlepiej nie zwracac na niego uwagi (po co sie denerwowac? i dawac trollowi satysfakcje, ze jego starania odniosly jakis efekt?). przede wszystkim: nie dopisywac sie do jego watkow czy obrazliwych postow. kiedy bede na forum, to takie wpisy usune, jesli beda sprzeczne z regulaminem czy netykieta. gdyby mnie akurat nie bylo, to mozna wyslac mejla z informacja o watku lamiacym prawo do adminow (forum.abuse@gazeta.pl). aha moze jeszcze wyjasnie jedna rzecz odnosnie kasowania - jezeli ktos zalozy watek lamiacy regulamin np. z ewidentnymi bluzgami, to wtedy usuniety zostaje caly watek (najczesciej przeniesiony na osla lawke), chocby kolejne posty w tym watku byly zupelnie w porzadku (dlatego nie ma sensu ich tam umieszczac). natomiast jezeli ktos w zwyklym 'porzadnym' watku umiesci post lamiacy regulamin, to wtedy usuniety bedzie tylko ten post, a watek oczywiscie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Re: WITAMY PANA ADMINA IP: 213.25.91.* 26.05.04, 09:25 witam ogromnie radośnie, merdająco, mrucząco i jak tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: WITAMY PANA ADMINA 26.05.04, 09:26 łeeeeee podrywajaaaaają! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 09:32 Przestańcie się podlizywać.I tak możecie sobie wybić pejsatego z głowy, bo jest już dla mnie zaklepany!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 09:36 rozczaruję Was Drogie Panie - Pejsaty jest moim małżonkiem, mamy trójkę pociech nawet.. ale poflirtować sobie możecie od czasu do czasu, nie jestem aż taka zaborcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re::-) 26.05.04, 09:39 Cicho, my tylko żartujemy.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 09:46 e to dobrze, że ma żonę i dzieci; ja preferuję żonatych, bo kawaler to się od razu zakochaaa i żenić by się chciaaaaał..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 10:04 ja sie tak latwo nie zakochuje. ;) ps nie wierzcie we wszystko co mowi edzioszka. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 10:11 > ja sie tak latwo nie zakochuje. ;) Przepraszam, jak mam to rozumieć?Czyli z nami już koniec??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 10:15 lena_zienkiewicz napisała: > > ja sie tak latwo nie zakochuje. ;) > > Przepraszam, jak mam to rozumieć?Czyli z nami już koniec??????? lena, no co ty... ja to przyjmuję jako dobrą monetę... nie zakocha się, nie będzie naciskał na ślub, żadnych głuchych telefonów do twojego męża ;D - co lepszego chciałabyś przeczytać???? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:Dzięki Monika :-( 26.05.04, 10:20 Wiedziałam, że i tym razem mogłam na ciebie liczyć :-( informacja o moim mężu była niewypałem. Bossssssszzzzzzzzzze, co za kobita............ Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 10:25 jak ktoś chce dowodów na piśmie - proszę mailowo, gdyż nieco zbaczamy z tematu, a to forum o zwierzętach, nie towarzyskie.. poza muszę pilnować Pejsatego, co by jakiego głupstwa nie popełnił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re:DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!! 26.05.04, 10:51 edzioszka napisała: > (...) gdyż nieco zbaczamy z tematu, > > a to forum o zwierzętach, nie towarzyskie.. Święte słowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Clifton Re: WITAMY PANA ADMINA IP: *.chello.pl 26.05.04, 12:56 Również witam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: WITAMY PANA ADMINA 26.05.04, 14:17 A ja mam pytanie. Czy admin posiada jakiekolwiek zwierzątko w domu? Bo coś mi się wydaje,że on tutaj bardziej właścicielkami tytułowych bohaterów jest zainteresowany,których na tym forum nie brakuje.Żoną juz dawno sie znudził. PS Co do stanu cywilnego admina-potwierdzam.Nawet trójkę dzieci mają-dwoje białych, jak rodzice, i jedno czarnoskóre.Do dzisiaj oboje nie wiedzą jak mogło do tego dojść. Odpowiedz Link Zgłoś