astrit 08.06.04, 10:20 że sprzedaż zwierząt ze schroniska jest objęta 7% VAT-em??? Bo jeśli tak, to pomysłodawca powinien być skierowany na przymusowe leczenie psychiatryczne... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flora Re: Czy to prawda IP: 213.25.91.* 08.06.04, 10:57 jeśli to prawda, to znaczy, że pomysłodawca jest tylko i wyłącznie biznesmenem, zero myślenia społecznego, zero odpowiedzialności. Pieniądz dla niektórych jest celem samym w sobie, niestety. Dla mnie i wielu ludzi forsa jest tylko środkiem do realizacji celów - np. do pomocy komuś, ludziom, zwierzakom. Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: Czy to prawda 08.06.04, 11:00 astrit napisała: > że sprzedaż zwierząt ze schroniska jest objęta 7% VAT-em??? Bo jeśli tak, to > pomysłodawca powinien być skierowany na przymusowe leczenie > psychiatryczne... :-( I to od zaraz...! W azylu,z którego ja zabierałam naszego "pana rezydenta" ;-) adopcja jest bezpłatna...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek nie 08.06.04, 11:06 ten co to wymyślił rzeczywiście ma nierówno pod sufitem,to jedno. a drugie to to,że schrony nie handlują zwierzakami.raczej w do dobrego tonu należy ofiarowanie jakiejś kwoty 'co łaska' na schron. Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: nie 08.06.04, 11:09 I właśnie do tego "co łaska" ma być doliczony VAT. Debilne :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: Czy to prawda IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 11:45 niestety niektóre schroniska sprzedaja, nie przypomne sobie które, ale widziaBam na ich stronach www ustalone stawki (chodzi o polskie schroniska), a skoro sprzedaja - nie oddaja co laska albo za friko to musza nbiestety placic podatek Odpowiedz Link Zgłoś