Dodaj do ulubionych

skad tu tyle takich glupich watkow?

IP: *.cwshs.com 24.06.04, 13:50
co raz ktos zaklada watek w kolko z tym samym zapytaniem
jak pomoc zwierzaczkowi?
czy naprawde nikt w Polsce nie slyszal o TPZ?
czy naprawde trzeba IQ miec powyzej 90
zeby wpasc na genialny pomysl powiadomienia policji
w przypadku znecania sie nad zwierzeciem?

czy naprawde to forum jest az tak martwe
ze ktos na sile probuje podtrzymac je przy zyciu?

p.s. pozdrowienia dla starszych pan
z Ligi Ochrony Pchel, hehehe
Obserwuj wątek
    • out_to_lunch Re: skad tu tyle takich glupich watkow? 24.06.04, 13:57
      Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> co raz ktos zaklada watek w kolko z tym samym zapytaniem
      > jak pomoc zwierzaczkowi?
      > czy naprawde nikt w Polsce nie slyszal o TPZ?
      > czy naprawde trzeba IQ miec powyzej 90
      > zeby wpasc na genialny pomysl powiadomienia policji
      > w przypadku znecania sie nad zwierzeciem?
      >
      > czy naprawde to forum jest az tak martwe
      > ze ktos na sile probuje podtrzymac je przy zyciu?
      >
      > p.s. pozdrowienia dla starszych pan
      > z Ligi Ochrony Pchel, hehehe

##

A tu jest przykład głupiego wątku
    • Gość: pchła Do autora głupich wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 14:14

pozdrowienia dla starszych pan
      > z Ligi Ochrony Pchel, hehehe

A co, jesteś założycielem "Ligi Ochrony Pcheł" i szukasz nowych kandydatów, oj
      nieładnie tak spamować.
      • Gość: VIP-1 Re: Do autora głupich wątków IP: *.cwshs.com 24.06.04, 14:32
        widze ze ktos tu chyba nie za bardzo wie co to jest spam
        popros admina zeby ci wytlumaczyl
        i na przyszlosc nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz
        • Gość: pchła Re: Do autora głupich wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:20
          Ja doskonale wiem, co to jest spam :-)
          Jeżeli na forum reklamujesz założoną przez siebie,„Ligę Ochrony Pcheł”, to jest
          to spam.
          • Gość: VIP-1 Re: Do autora głupich wątków IP: *.cwshs.com 24.06.04, 15:36
            ja nic nie reklamuje
            jedyne co zrobilem
            to pozdrowilem starsze panie z LOP
            • Gość: pchła Re: Do autora głupich wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:50
              skoro tylko pozdrawiasz, to faktycznie nie spamujesz :-)
              • Gość: VIP-1 Re: Do autora głupich wątków IP: *.cwshs.com 24.06.04, 15:58
                tez tak mysle :-)

p.s. niewiarygodne! takie samo zdanie mamy, hehehe
    • Gość: police Re: skad tu tyle takich glupich watkow? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.06.04, 16:52
      oj Vipuś ,ty na pewno masz duzo ponizej,skoro wydaje ci sie ,że my stróże
      prawa nie mamy, co robić tylko przejmować się przetrąconym psem...I co niby
      powinnismy??? Zakuć delikwenta w kajdanki??? Wówczas będziesz płakał,ze na
      takich musisz płacić...Zobacz ile nieszczęść wokoło...nie szukaj innych na
      siłę...
    • Gość: Ja Skoro tak ci się tu nie podoba.. IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 24.06.04, 19:10
      to wynoś się stąd, zamiast się czepiać. Nikt za tobą nie będzie tęsknić.
      • Gość: pchła Re: Skoro tak ci się tu nie podoba.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 19:17
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> Nikt za tobą nie będzie tęsknić.

Jak to nikt, ja będę tęsknić :-)
        • Gość: VIP-1 Re: Skoro tak ci się tu nie podoba.. IP: *.cwshs.com 24.06.04, 19:19
          dziekuje
          to chyba dlatego ze LOP zalozylem, hehehe
          • Gość: pchła Re: Skoro tak ci się tu nie podoba.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:12

> dziekuje
            > to chyba dlatego ze LOP zalozylem, hehehe

pewnie że tak, zawsze to miło, jak ktoś o nas myśli :-)
      • Gość: VIP-1 Re: Skoro tak ci się tu nie podoba.. IP: *.cwshs.com 24.06.04, 19:17
        a czy ty cwoku to czytac umiesz?
        gdzie napisalem ze mi sie tu nie podoba
        wrecz przeciwnie, bardzo mi sie tu podoba
        a wyniesc to ty swoje zwloki stad mozesz
        bo ja to se pojde jak JA bede mial na to ochote
        zrozumiales? czy lopata ci to do lba wlozyc?
        • malwisienia Re: Skoro tak ci się tu nie podoba.. 24.06.04, 21:56
          zauważyłam,że masz strasznie niski próg pobudliwości, jak mój pies
          • Gość: VIP-1 Re: Skoro tak ci się tu nie podoba.. IP: *.cwshs.com 25.06.04, 13:36
            a ty masz strasznie niski prog myslenia
            nizszy od mojego psa
          • Gość: żona VIPA-1 nie maltretujcie już IP: 213.25.91.* 25.06.04, 13:50
            nie maltretujcie już mego biednego męża. jak można tak się znęcać nad biednym
            starym, schorowanym człowiekiem. On potrzebuje opieki całodobowej, robi pod
            siebie, a ja nie dość że muszę wstukiwać w komputer to co on podyktuje, to
            jeszcze muszę go podcierać.
            jak wam nie wstyd. Powinnyście zrobić raczej dla niego jakąś zrzutke, co by mu
            komórek mózgowych dokupić (sporo ich stracił, bo dostał odleżyn na mózgu)
            • Gość: VIP-1 Re: nie maltretujcie już IP: *.cwshs.com 25.06.04, 13:57
              bardzo dziekuje za wstawiennictwo
              ale tak se mysle ze te bezmozgowia z LOP
              i tak nic z tego nie zrozumieja
              dla nich zdrowie pchel wiecej warte niz czlowieka
            • lena_zienkiewicz Re: o bogie, czemu piszesz dopiero dziś? 25.06.04, 14:01
              przecież byśmy się zlitowały nad nim, już bez przesady, teraz to naprawdę mi go
              żal.Bidulko, a ty mu jeszcze dupę podcierać musisz .... :-(
              A co mu się stało, że teraz jest inwalidą?To od urodzenia, czy mu jakieś
              zwierzę krzywdę zrobiło?Bo jak zwierzę to już wszystko jasne
              • Gość: VIP-1 Re: o bogie, czemu piszesz dopiero dziś? IP: *.cwshs.com 25.06.04, 14:06
                pies mnie pogryzl, kot podrapal
                a slon na ucho nadepnal

a tobie co sie stalo ze taka rypnieta jestes?
                • lena_zienkiewicz Re: a posrane majtki zmieniłeś? n/t 25.06.04, 14:10
                  • Gość: VIP-1 tobie na ten kaczy leb zalozylem n/t IP: *.cwshs.com 25.06.04, 14:18
                    • lena_zienkiewicz Re: sam masz kaczy łeb zasrany inwalido n/t 25.06.04, 14:31
                    • Gość: VIP-1 no dobra, wiec masz koci zapyzialy pysk, heheh n/t IP: *.cwshs.com 25.06.04, 14:32
                      • lena_zienkiewicz Re: lepiej tak niż świńską mordę jak ty hehe 25.06.04, 14:34
                        • Gość: VIP-1 i tak lepsza niz twoja kozia dupa na karku, hehehe IP: *.cwshs.com 25.06.04, 14:40
                          • lena_zienkiewicz Re: masz gębę jak gnida rynsztokowa hehe 25.06.04, 14:54
                            • Gość: VIP-1 mysia cipa, hehe IP: *.cwshs.com 25.06.04, 15:09
                              • lena_zienkiewicz Re: oj nieładnie, nieładnie debilku!!! 25.06.04, 15:10
                                • Gość: VIP-1 oj nieładnie, nieładnie szmato podlogowa!!! IP: *.cwshs.com 25.06.04, 15:28
                                  • lena_zienkiewicz Re: oj nieładnie, nieładnie psi odchodzie 25.06.04, 15:35
                                    • Gość: VIP-1 oj nieładnie, nieładnie wypierdku mamuta IP: *.cwshs.com 25.06.04, 15:39
                                      • lena_zienkiewicz Re: odchodzie psi-to jest stare i oklepane hehe 25.06.04, 15:49
                                        www.mp3s.pl/shoutdown/
                                        • Gość: VIP-1 a idz w p..du hehe IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:04
                                          • lena_zienkiewicz Re: odchodzie, dla ciebie zostanę n/t 25.06.04, 16:07
                                            • Gość: VIP-1 cieszy mnie to doupo obsrana n/t IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:11
                                              • lena_zienkiewicz Re: wiem, odchodzie, wiem n/t 25.06.04, 16:11
                                                • Gość: VIP-1 to nie zesraj sie ze szczescia n/t IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:14
                                                  • lena_zienkiewicz Re: wyciągnij rączki z majtek odchodzie n/t 25.06.04, 16:15
                                                  • Gość: kultura Re: wyciągnij rączki z majtek odchodzie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:19
                                                    Miałam wrażenie, że jesteś na trochę większym poziomie, ale to co wypisujesz,
                                                    jest żenujące, przestań i się zastanów co robisz :-(
                                                  • lena_zienkiewicz Re: wyciągnij rączki z majtek odchodzie n/t 25.06.04, 16:21
                                                    Gość portalu: kultura napisał(a):

> Miałam wrażenie, że jesteś na trochę większym poziomie, ale to co wypisujesz,
                                                    > jest żenujące, przestań i się zastanów co robisz :-(

Popieram, vip jest tyem chama i tyle.Ale skoro przysięgłam sobie go wykończyć
                                                    to i dotrzymam słowa i wreszcie kiedyś przestanie nam ubliżać.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: kultura Re: wyciągnij rączki z majtek odchodzie n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:24
                                                    lena_zienkiewicz napisała:

> Gość portalu: kultura napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Miałam wrażenie, że jesteś na trochę większym poziomie, ale to co wypisuje
                                                    > sz,
                                                    > > jest żenujące, przestań i się zastanów co robisz :-(
                                                    >
                                                    > Popieram, vip jest tyem chama i tyle.Ale skoro przysięgłam sobie go wykończyć
                                                    > to i dotrzymam słowa i wreszcie kiedyś przestanie nam ubliżać.
                                                    > Pozdrawiam

Lena to było skierowane do Ciebie :-(
                                                    To Ty wystawiasz sobie świadectwo polemizując w ten sposób, wydawałaś się być
                                                    miła i sympatyczną osobą, pozostań taką nadal
                                                  • Gość: VIP-1 a ty przestan sie po hemoroidach drapac n/t IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:21
                                                  • lena_zienkiewicz Re: masz hemoroidy?współczuję wraku 25.06.04, 16:22
            • malwisienia Re: nie maltretujcie już 25.06.04, 14:14
              a mi sie wydawalo, ze to raczej jakis pryszczaty małolat
              • Gość: VIP-1 Re: nie maltretujcie już IP: *.cwshs.com 25.06.04, 14:20
                pryszczata to ty dupe masz, hehehe
              • Gość: żoan VIPA-1 Re: nie maltretujcie już IP: 213.25.91.* 25.06.04, 14:21
                tłumaczyłam mu jak człowiekowi, by nie sikał do piaskownicy przez okno. tam
                przeciez sie dzieci bawią. On niby lubi ludzi, ale to bajki. Rodzic obsikanego
                dziecka mu dołożył na czachę i tyle. Potem znowu coś mu sie uwidziało, że jest
                batmanem, rozpościerał ramiona w szlafroku i zjeżdżał po poręczy na dół. A
                poręcz ma dużo drzazg. No i sami rozumiecie.
                Przez to wszystko tak mu się w skołatanej głowie pomieszało, zaczął kotom z
                piwnicy jedzenie wyjadać, dlatego tak nie lubi zwierząt, bo koty sobie nie dały
                naskoczyć.
                Jak se o tym pomyśle, to mnie łzy skręcajom w oczach.
                No i musze jednak go wstawić do komisu - Oj, przepraszam, do domu starców.
                • Gość: VIP-1 Re: nie maltretujcie już IP: *.cwshs.com 25.06.04, 14:31
                  Gość portalu: żoan VIPA-1 napisał(a):

> No i musze jednak go wstawić do komisu - Oj, przepraszam, do domu starców.
                  rozum se najpierw wstaw, hehehe
                  • Gość: żona VIPA-1 Re: nie maltretujcie już IP: 213.25.91.* 25.06.04, 14:43
                    ty niewdzięczniku. po tym co dla ciebie zrobiłam tak podskakujesz ??
                    Idź lepiej do tego bezdomnego w piwnicy niech ci odda tę swoją sztuczną
                    szczękę, już tak długo z niej korzysta. bo znowu będziesz musiał wygrzebywać ze
                    śmietnika po jakimś emerycie. Jak inaczej zjesz ?

I nie myśl, że jak włożysz sobie dwie sztuczne szczęki na raz, to się zrobisz
                    wyższy. Już nic ci nie pomoże
                    • Gość: VIP-1 Re: nie maltretujcie już IP: *.cwshs.com 25.06.04, 14:48
                      wiesz co? za te twoja dobroc
                      postanowilem ci pomoc i rozumek do wstawienia zalatwic
                      ostatnio jak pizzy szukalem na smietniku
                      takiego kundla bezpanskiego spotkalem
                      pogadam ze znajomym wetem zeby ci te przysluge zalatwil

kochajacy cie maz
                      VIP-1
    • pejsaty prosba do vipa i lenki 25.06.04, 16:20
      na tym watku mozecie se konwersowac skolko ugodno (chyba ze admini go wywala),
      ale przestancie rozwalac inne watki oki?
      • Gość: VIP-1 oki IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:27
      • lena_zienkiewicz Re: prosba do vipa i lenki/do pejsatego 25.06.04, 16:50
        czy słowo "cipa" kwalifikuje post do wycięcia?

Pozdrawiam
        • Gość: VIP-1 pomocy u pejsatego szukasz? hehehe IP: *.cwshs.com 25.06.04, 17:23
          zaba cipo na kaczych lapach, hehehe
        • narysuj.mi.baranka Lenko 25.06.04, 17:28
          Posty, ktore Cie obrazaja powinnas byla od razu zglosic na forum.abuse
          Zauwazylam jednak, ze odwzajemnilas sie "pieknym" za "nadobne", wiec niejako
          napedzilas spirale wyzwisk :(
          • lena_zienkiewicz Re: Lenko/do baranka 27.06.04, 11:17
            Pejsatemu zachowanie vip`a zostało zgłoszone na forum o forum, ale niestety
            pejsaty nam nie pomoże, ponieważ uważa, że musimy poradzić sobie sami-co też
            właśnie czynię.Nie mogę znieść jak jakiś palant obraża was-forumowiczki-z
            którymi wymieniam posty od dawien dawna (czyli w zasadzie jakbym was znała).A
            czego już nie mogłam znieść, to obrażanie mojej najlepszej przyjaciółki,
            imienia nawet wspominać nie muszę....
            Szkoda tylko, że pejsaty ma to gdzieś :-(

Poniżej zamieszczam link potwierdzający zgłoszenie chamskiego zachowania vip`a
            pejsatemu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=13616787&v=2&s=0
            Pozdrawiam, miłej niedzieli
    • Gość: VIP-1 lenko, cipa glupia IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:30
      ty mnie wykonczyc?
      puknij ty sie w ten kaczy leb po rozum
      ty mnie sieroto durna po prostu bawisz
      a jak mi sie znudzi to cie po prostu oleje
      • lena_zienkiewicz Re: pała ci zmiękła, odchodzie? 25.06.04, 16:38
        • Gość: VIP-1 kazdemu by pala zmiekla, hehehe IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:41
          jak by ten twoj pryszczaty ryj zobaczyl
          p.s. podrapalas sie juz po tych hemoroidach?
          • lena_zienkiewicz Re: a to u ciebie rodzinne? 25.06.04, 16:43
            czy tylko ty podlegasz leczeniu?
            • Gość: VIP-1 rodzinne co? IP: *.cwshs.com 25.06.04, 16:50
              ze na widok twego pryszczatego ryja pala mieknie?
              juz ci mowilem, ze kazdemu by zmiekla
              a do tego jeszcze nie dosc ze pryszczaty to i glupi
              • lena_zienkiewicz Re: rodzinna choroba psychiczna 25.06.04, 16:51
                przecież twoja żona duuuuuużo o tobie pisała...............
                • Gość: VIP-1 nudna sie juz robisz IP: *.cwshs.com 25.06.04, 17:01
                  wymysl cos lepszego niz ta chorobe psychiczna
                  ty zabia cipo na kaczych lapach
                  • lena_zienkiewicz Re: no to do jutra odchodzie 25.06.04, 17:07
                    trzymaj się blisko gówna, bo tylko tam jest twoje miejsce, pamiętaj o wydymaniu
                    rury kanalizacyjnej przed snem, bo przecież zwierząt chyba nie gwałcisz?
                    • Gość: VIP-1 szkoda, tak milo sie gawedzilo IP: *.cwshs.com 25.06.04, 17:16
                      lena_zienkiewicz napisała:

> trzymaj się blisko gówna,
                      znaczy sie ciebie
                      dziekuje, wole nie

> pamiętaj o wydymaniu rury kanalizacyjnej przed snem,
                      juz ci mowilem ze rura kanalizacyjna
                      to ciebie dymam

> bo przecież zwierząt chyba nie gwałcisz?
                      a nie, to przeciez ty tak bardzo zwierzatka kochasz, hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka