Dodaj do ulubionych

ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06.

24.06.04, 15:34
ADOPCJE KOTKOW W DNIACH 24 i 25 czerwca - WARSZAWA

male kotki czekają na kochajacych opiekunów
akcja adopcyjna odbywa się w dniach 24 i 25 czerwca -
czwartek i piątek w sklepie zoologicznym
ZOO MARKET
ul. Nowowiejska 5 (przy metrze politechnika)
tel. 0504 850 452

Kotki można obejrzeć osobiście i zaadoptować w tych dniach od razu.
Jeżeli jednak nie zdążysz przyjść - bardzo proszę o telefon
pod numer 0504 850 452, chętnie pomogę i doradzę w wyborze kotka.
Mogę również dowieść małego zamówionego kotka na miejsce docelowe.

Kotki są pod opieką Azylu dla kociąt w Konstancinie
Obserwuj wątek
    • Gość: m.pw Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 21:36
      kotki sa sliczne, juz odchowane o róznych kolorach "upierzenia"
      Wygodny dojazd metrem albo tramwajami które jada Nowowiejska. dzis sporo
      znalazlo nowe domki, ale prosze sie nie marwic - jutro beda nastepne.
      Wolontariusze udzielaja fachowych porad.Zapraszamy!!!
      • Gość: Dosia Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. IP: 195.217.253.* 25.06.04, 11:11
        W jakich godzinach mozna przyjsc. I czy bedzie jeszcze taka akcja (nie uda mi
        sie chyba dzisiaj :((().
        • Gość: m.pw Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 15:43
          Witaj, czy akcja bedzie powtórzona - zale|y od cierpliwosci tych kochanych pan,
          które udostepnily kotkom miejsce w sklepie. To juz druga taka akcja, przedtem
          byBy koty dorosle. Panie ufundowaBy nawet dla kotków wyprawki - karme i td.
          Jesli nie zalapiesz sie dzisiaj, to zawsze mozna do Azylu - miejskim autobusem
          139 - 15 min z Wilanowa, napisz na m.pw@wp.pl, to podam Ci dokladny adres. Na
          fotum nie podaje bo zaraz zjawiliby si klienci, którzy chcieliby odda koty, a w
          Azylu juz nie ma miejsca na nastepne.
    • Gość: m .pw Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 15:18
      jeszzce tylko 3 godz kotki beda w Wawie. Zobaczcie jaki sliczne. Potem kocieta
      wróca do Azylu i bedzie im smutno ze nikt ich nie chcial
      • Gość: Dosia Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. IP: 195.217.253.* 25.06.04, 17:11
        Nie dam rady :( Moze nastepnym razem. Moze uda mi sie zajrzec do Azylu.

Ile kociat jeszcze zestalo? W jakim sa wieku?
        • Gość: m.pw Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 17:22
          Ile kociat jeszcze zestalo? W jakim sa wieku?

...chyba sporo i w róznym wieku, bo prawie codziennie pzrybywaja nowe, takie
          biedaki co rózni gówniarze chca pozabijac. Straszne, a ludzie którzy dokarmiaja
          koty powinni zadbac by nie mnozyly sie jak króliki, bo stada kotów doprowadzaja
          ludzi do wscieklosci. Azyl jest przepelniony, a zreszta co za frajda dla kota
          spedzic cale zycie w zamknieciu. W ub roku do adopcji poszlo ponad 150 kotów,
          ale ogólna ilosc zamiast amniejszyc sie wzrosla. Stale konieczne sa jakies
          interwencje
          • venus22 Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. 25.06.04, 23:25
            no prosze a tu przybywa kotkow, od Agaty i z Wa-wy od agn...
            Venus
            • Gość: gonia Re: ADOPCJE KOTKOW WAWA W DNIACH 24 i 25.06. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 02:13
              adopcja zakończyły się pomyślnie
              wszystkie kotki wystawione w sklepie znalazły domki
              :)

u mnie w domu zostały jeszcze (kotki te nie były pokazywane na akcji adopcyjnej
              ale jak najbardziej są do adopcji w sprawdzone ręce)
              czarna koteczka 7-8 tyg.
              czarne kocurki z białym krawatem i skarpetkami :) 7-8 tyg.
              nauczone czystości, mądre, zabawowe cudeńka
              proszę dzwonić 0504 850 452
            • Gość: m.pw Przybywaja koty!!!! IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 21:04
              Przeraza mnie ze wiele osób uwaza ze kotu bedzie w Azylu lepiej bo bezpieczniej
              i nie bedzie glodny. Ciekawa jestem czy te osoby chcialyby spedzi zywot pod
              woliera, nawet jesli bylyby codziennie karmione tortem z truskawkami.
    • Gość: gonia Re: Dosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 02:14
      Dosiu
      napisałam w poście:

"Jeżeli jednak nie zdążysz przyjść - bardzo proszę o telefon
      pod numer 0504 850 452, chętnie pomogę i doradzę w wyborze kotka.
      Mogę również dowieść małego zamówionego kotka na miejsce docelowe."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka