Gość: agata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 16:42 kotki 6 tyg biało-szare zadbane korzystajace z kuwety ze znanych, udomowionych rodziców ( moja własna domowa kotka plus kot sąsiadów:) ) oddam od zaraz agata@webside.com.pl 42/659-70-29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: ODDAM KOTKI ŁÓDŹ 25.06.04, 23:22 Bardzo cie prosze wysterylizuj swoja kotke. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zewa Re: ODDAM KOTKI ŁÓDŹ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 13:40 No chyba Agato żartujesz!!! Kociaki po Twoich kotach??? Czy Ty nie widzisz ile sierot w azylach i schroniskach szuka domu? A Ty pozwalasz na rozmnażanie się swoim kotom... Zabierasz dom tamtym ze schronisk. Ich może nikt już nie przygarnie i spędzą całe swoje smutne życie w klatce, nie głaskane i nie kochane. Tego chcesz?! Pomysł ze sterylizacją jest najlepszym pomysłem pod słońcem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: ODDAM KOTKI ŁÓDŹ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 18:35 kotka ma lat 8 i to jej 2ga ciążą, bo skubana nie wiadomo jak wywinęła się hormonom...więc proszę bez pochopnych osądów, bo do tego potrzeban jest znajomość faktów. oprócz niej mam jeszcze inne zwierzęta, w tym koty i nie widzę NIC złego w szukaniu dla nich domów i ludzi, którzy chcą się nimi zaopiekować. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ODDAM KOTKI ŁÓDŹ 26.06.04, 20:14 Jak widzisz sterylizacja jest niezawodna, a hormony niewystarczajace.. Zobacz Agato ile jest JUZ bezdomnych kotow - nie dokladaj ty do problemu.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: ODDAM KOTKI ŁÓDŹ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 21:27 to są postulaty post factum stało się urodziły się szukam dla nich domu nie ja do cholery zapładniałam ta kotkę, więc się "nie dokładam do problemu" i proszę, nie próbujcie zbawić świata, nie zlikwidujecie problmu bezdomnych zwierząt bawiąc się w pogawedki na forum tym czy jakimkolwiek innym...(w co zresztą sama dałam się wciagnąć...) nie szukam kogoś, kto mi powie, co powiinam była zrobić PRZED tylko kogoś, kto chce kota i już był pomysł aborcji, ale miałam chętnych, a potem się skurczybyki wycofali i co? na siłe wpychać? dwa dom znalazły, dwa jeszcze nie więć bez moralizatorstwa proszę, tylko: CHCE KTOŚ KOTKA W ŁODZI CZEKAJĄ DWA Odpowiedz Link Zgłoś