Dodaj do ulubionych

Capivit A+E i problemy

30.09.03, 17:00
2,5 tygodnia lykam po jednej kapsulce Capivitu A+E forte dziennie. Od
tygodnia moja cera zrobila sie koszmarna. Co rano pojawia sie nowy czerwony,
wielki wyprysk. Niby mialo dobrze dzialac na skore, a ja dawno tak zle nie
wygladalam. Czy ktoras z Was miala podobne objawy(?)pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: plum1000 Re: Capivit A+E i problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 17:09
      zażywam od 3 mcy/nie w każdy dzień bo zwykle zapominam/ i nie stało się u mnie
      nic złego..
      • Gość: ona Re: Capivit A+E i problemy IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 08:51
        A mi po nim rosły kłaki na rękach i Bóg wie gdzie jeszcze. Nie wiem dlaczego
        mój organizm tak zareagował.
    • Gość: Kinga Re: Capivit A+E i problemy IP: 217.96.24.* 01.10.03, 13:38
      Wiesz miałam podobne probelmy, capivit miał mi poprawić cerę a wyglądałam po
      nim coraz gorzej, codziennie jakiś nowy pryszcz, poprostu koszmar. Wiedziałam
      że coś jest nie tak, dlatego postanowiałam przestać go uzywać. Niewiem czym
      było to spowidowane , jednak stwierdziłam że nigdy więcej nie bedę do
      zażywać.Szkoda cery i pieniędzy.
      Pozdrowienia,
      • Gość: anka Re: Capivit A+E i problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:11
        Potwierdzam - przetestowalam na sobie 3 razy - niestety, za kazdym razem
        mialam "wysyp" pryszczy, wygladalm okropnie. Pierwszy raz nie skojarzylam,
        myslalam, ze to moze reakcja na nowy krem itp. Zupelnie nieswiadoma wplywu
        witamin a+e przerwalam przez przypadek lykanie, z cera wszystko bylo ok, do
        momentu kiedy nie postanowilam znowu polykac tabletek - i znow to samo.
        Zorientowalam sie, ze moze byc jakis zwiazek i po przerwie, tym razem z
        premedytacja zrobilam probe - po tygodniu wygladalam okropnie. Nie dam sie juz
        nabrac na obietnice reklamy "piekna cera", nie lykam zadnych preparetow z Vit A
        i E i jakos nie narzekam na nadmiar pryszczy (choc, niestety, zdarzaja sie, ale
        nie tak gromadnie ;))))
    • Gość: J. Re: Capivit A+E i problemy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.03, 09:15
      ja zazywalam sama witamine E w mniejszych a potem w wiekszych dawkach i nic
      takiego nie bylo

mozliwe ze jestes uczulona na witaminy????????
      albo do tych mieszanek witaminowych sypia niewiadomo co :///////

kup sobie normalna witamine E i juz, wtedy zobaczysz co i jak
    • Gość: J. Re: Capivit A+E i problemy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.03, 09:16
      ja zazywalam sama witamine E w mniejszych a potem w wiekszych dawkach i nic
      takiego nie bylo

mozliwe ze jestes uczulona na witaminy sztuczne????????
      albo do tych mieszanek witaminowych sypia niewiadomo co :///////

kup sobie normalna witamine E i juz, wtedy zobaczysz co i jak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka