Dodaj do ulubionych

Tańce wojenne

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 19:58
Mój kot jak się załatwi to tzw. przez moją mame taniec wojenny. Uszy do tyłu
garb i ogon na górze robi jak się go dogoni w slepą uliczkę. I lata po całym
domu(po meblach). Jak ktoś ma doświadczenie o kotach to prosze o rade. Czy to
mu przejdzie? Jest to kot rasy brytyjski niebieski.
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Tańce wojenne 28.08.04, 22:25
      Mojemu kotu tzw.głupawka minęła w drugim roku życia.To było niesamowite
      poprostu fruwające futro.Jak dostał takiej głupawki to można było umrzeć ze
      śmiechu.Mnie to nie przeszkadzało wręcz przeciwnie,teraz się rozleniwił i jest
      spokojny,tylko trochę bezczelny.Ostatnio sypia na telewizorze.Ale nie jest
      jakimś rasowym kotem ,chociaż maniery ma jak co najmniej potomek tygrysa w
      linii prostej.
    • kiciamisia Re: Tańce wojenne 30.08.04, 18:54
      Nie mam rasowego kota a zwykłą pasiastą koteczkę. Ma teraz ok.1,5 roku i
      stosunkowo niedawno przeszły jej szaleństwa po wyjściu z kuwety. A było na co
      popatrzeć trzeba było tylko szybko zejść z drogi. Kocica w szalonym pędzie
      najpierw przemierzała kilkakrotnie całe mieszkanie, nie patrząc po kim i po
      czym biegnie, potem szalała po dostępnych jej meblach. Trwało to krótko ale w
      jakim tempie...i do tego wszystkiego napuszony podniesiony ogon oraz lekko
      wygięty grzbiet. Tak więc "taniec wojenny" twojego kota nie jest niczym
      niezwykłym zmienia się tylko forma "szaleństwa" po wyjściu z kuwety. Pytałam
      znajomych ich koty też wyprawiały cuda. Potem kot dorośnie i przestanie,
      lenistwo zwycięży....śmiej się i nie martw się.Poza tym brytyjczyki to świetna
      rasa, i wygląd i charakter.
      • Gość: Princessa2 Re: Tańce wojenne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 20:36
        Dziękuje. Ten taniec wojenny to jest to co właśnie opisałaś. Jak będziesz miała
        jeszcze na ten temat jakieś wiadomości to napisz.

Jeszcze raz z góry dziekuje:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka