corrina_f1 14.09.04, 22:41 Czy ktoś to już kupował ? Czy to serio dobre dla kociaka ? Zastanawiam się, czy to nie kolejny przereklamowany produkt dla zwierzaków. Czy Wasze kicie piją to mleko ? pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i_koty Re: Mleko Whiskas 14.09.04, 23:37 Moja znajoma kupuje swoim kotom, po krowim mają sensacje żołądkowe, a po tym nie. Ale cena jest dość wyśrubowana - moje koty zapijają się śmietanką 12% do kawy i bardzo dobrze im służy. I mnie, bo zdecydowanie tańsza, niż mleko Whiskasa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mleko Whiskas 15.09.04, 00:03 Dzięki za odpowiedzi. A ile kosztuje to mleko whiskasa, bo ja go nawet na półkach w supermarketach nie widziałam, a może przeoczyłam... pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Mleko Whiskas 15.09.04, 09:05 W Poznaniu ok. 3,80 chyba, ale np. b. podobne mleko firmy Gimpet jest jeszcze droższe - 5 zł z groszami. Podejrzewam, że podobny skład będzie miało mleko dla niemowląt z obniżoną zawartością laktozy, a wyjdzie taniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Mleko Whiskas 15.09.04, 09:53 Zdziercy ! Wiedziałam że chodzi tylko o kasę a nie zdrowie kotków... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ohida Re: Mleko Whiskas 15.09.04, 11:51 Nie, chyba nie jest tak źle. Mleczko w zależności od miejsca kosztuje różnie (wawa od poniżej 4 w internecie do 5 w sklepach w galeriach handlowych). Jedna butelka starcza na przynajmniej 4-5 posiłków (tak piszą na opakowaniu - u mnie na 4 razy mają dwa koty, piją tyle, na ile mają ochotę, czyli do pełna) - wychodzi poniżej złotówki na jedną kocią "popijawę" :] Kocie mleko jest źródłem wapnia - tak więc, jeśli smakuje i jest zdrowe, to niech korzystają :) Właśnie wyjęłam z lodówki, czekam, aż się ogrzeje i za chwilę będę rozlewać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 z tymi cenami to nie macie racji IP: *.cwshs.com 15.09.04, 12:48 cena zalezy od zawartosci whiskey w mleku Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i_koty Re: Mleko Whiskas 15.09.04, 14:23 I tu się mylisz, bo wapnia jest tam bardzo mało. Można spróbować ze śmietanką ( mój maluszek się nią zapija ) i obserwować, czy nie ma problemów. Jak nie ma, to można dawać. Odpowiedz Link Zgłoś