liisa.valo 20.06.09, 19:08 Tak napisał mojej koleżance koleś na profilu randkowym. Wiecie, że ona nie chce się z nim zpodkać? Nie rozumiem jej obiekcji :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: "Może się zpodkamy?" 20.06.09, 19:13 Ja takich indywiduów spotkałam na pęczki,jeden koniecznie chciał się dowiedzieć,jaki mam kolor stringuw:D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: "Może się zpodkamy?" 20.06.09, 19:16 Ja spotkałam - ale w realu - jednego takiego, który po godzinie rozmowy chciał założyć ze mną rodzinę zastępczą. Pewnie w ramach "zanęty", oprócz dzieci zaproponował także posiadanie psów. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: "Może się zpodkamy?" 20.06.09, 19:16 Liisa, może od brzydkie zdjęcie miał? Z przystojnym na pewno by się zpodkała. Nie widziałaś, dlatego nie rozumiesz:P Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 20.06.09, 19:48 a - strach pomyśleć - miał w profilu sdjencie? Odpowiedz Link
cassi.one Re: "Może się zpodkamy?" 20.06.09, 21:27 ehh nie wierze, rzeby z takim ciahem sie nie zpodkac cuz za strata.. :) Odpowiedz Link
maracooja Re: "Może się zpodkamy?" 20.06.09, 22:15 Albo z gg wejście smoka: "wyruchać cie w kakao" odmówiłam Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:48 Cie z małej litery?! no też bym odmówił jak pragnę zdrofia Odpowiedz Link
maracooja Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 20:25 a wystarczyło "dzień dobry" na początku powiedzieć... Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:51 hehe :) dlatego tez skype uzywalam równo 2 dni, bo mi się same beje podpinały z propozycjami seksu kamerkowego, zdjecia nawet nie mialam, profil czysto sluzbowy ;D a rok temu na majorce angole mieli conocny, a wlasciwie wczesnoranny rytuał dzwonienia do mnie i proponowania seksu, pukania do drzw itd.. najlepsze bylo to, ze o 4 potrafili się wdać w gadkę, dopytywali czemu nie itd.. a ja wyrwana ze snu odpowiadalam czemu nie :) na gg za to przez pare miesiecy od czasu do czasu pisala do mnie jakas ewa, do dzis nie wiem kto to byl i czy jaja czy na powaznie :D pierwsze jej odezanie do mnie bylo pytaniem czy juz bylam w miesnym i czy kupilam flaki i czy dobre mają :D pociagnelam rozmowę, laska po godzinie zastanowila sie nad tym co pisze, wydalo jej sie cos tam niepodobne "do mnie" :D pozniej sie chyba obrazila i tak co jakies 3 tyodnie sie odzywala.. az kiedys napisala, ze boli ją glowa i odpowiedzialam, ze na bol glowy najlepszy jest ostry seks.. chyba mi nawrzucala i wiecej sie nie odezwala ;) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:58 o Boże, a mnie znajomy właśnie zgwałcił na skypa, służbowo że tak powiem; to co teraz, czekać na nimfomanki? :) Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:59 o tej porze to nimfomanki są już po 3 bzykaniu :)) nie wiem, mnie tak między 11-14 chyba atakowali ;) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:09 u mnie normalnie nic; zaczynam być rozczarowany; muszę popracować nad danymi chyba, jakieś seksi zdjęcie dać abo co? Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:12 no jak nic? to ja nie wiem, może jakis numer mialam, popularny? :D no ani zdjecia ani nic zachęcającego :) bądź zimny i oschły, na takich niedostępnych laski leca ;) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:16 zauważyłem; tutaj; ale najpierw muszą zobaczyć rozmowę z inną, a to na skypie nie działa to sobie wpiszę: w ogóle to ze mnie niezła paskuda ale mam wyjątkowo gładkie uda Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:20 :D :D :D hej! to jest cytat z mojej ukochanej ostatnio plyty ;) ok spadam, do napisania :) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:24 dobrego snu i żeby się okazało, że coś tam jednak pamiętasz na egzaminie Odpowiedz Link
liisa.valo Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:18 Mnie wczoraj zaczepił na GG jakiś chłopiec prawiczek, który chciał zadać parę pytań na temat seksu. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: "Może się zpodkamy?" 23.06.09, 12:47 I, co, to już koniec relacji? :( Czego nie wie dzisiejszy prawiczek? Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:46 pewnie powie, ze dyslektyk jest i ze moze zaswiadczenie lekarskie przedstawic ;) niech się z nim "zpodka" i zapyta w którym roku był chrzest Polski, jak nie będzie wiedział, to niech spada :> Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:49 dyslegzja nie upoważnia do robienia błędów, daje tylko prawo do dłuższego czasu pisania; to tak na poważnie na moment Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:51 Ostatnio dyslegzja;) upoważnia wszystkich do wszystkiego... Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:53 a bo mają takie azertyfne mniemanie Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:53 ja nie wiem, ja problemow nigdy z tym nie mialam, chociaz przyznam, ze ortograficznie idiocieję pod wplywem zbyt czestego przebywania a roznych forach ;) dla mnie to nie jest wytlumaczenie... jak ktos robi bledy, to niech sobie w wordzie pisze i wlaczy sprawdzanie :) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:55 ja mam, z firefoxem to nie problem (też podkreśla byki), ale w rozprawkach pisanych na żywo nie raz trzeba się było nagłówkować jak tu śliskie słowo obejść bokiem :) Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:57 hehe do większości słów jest sporo synonimów :) tez mam czasem śliskie, ale rozprawki to już 100 lat nie pisałam, a chyba przyjdzie mi napisac niebawem ;) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 01:59 ale weź napisz o co chodziło w Zemście, jak Ci sie mur i pomór mylą, no? Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:00 hyhyhy nie no mur i pomór to by mi się nie pomylił :) ale czasem mam problem z h, horda, hałas, ale chołota ^^ Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:05 no ja kiedyś mór popełniłem, z matury to głównie właśnie kontrolę ortografii pamiętam; było czysto dodam :) Odpowiedz Link
vandikia Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:14 eh ide spac chyba jednak :) gra tv i na tvn leci jakis debilny konkurs.. pilot za daleko :D, a nie moge już tego słuchac, co za debilizmy, wolalabym juz chyba przeczytac rozprawkę dyslektyka ;) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 02:18 nei ma proplemu, moszemy ujtro napsać Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 10:06 no niestety marne szanse, kobity wyczulone są w sposób irracjonalny jakos w dziedzinie ortografii sam na pewnym portalu napisałem w moćcie (chodzi o motto:)) z rarzącym błędem, po czym dodałem ładną fotkę w garniturze z komunii oraz w pozostałej częsci profilu naprawde sie przyłożyłem i pod kątem merytorycznym i ortograficznym - generalnie chodziło mi o to czy laski czytają te profile czy nie, no bo jak czytają i mają IQ w okolicach 80 to powinny wywnioskowac ze jaja se robie w moćcie no to nie kurde dostawałem noty korygujące błąd z róznymi mało pochlebnymi dopiskami co utwierdziło mnie w przekonaniu ze po tych portalach kręcą sie marne dość egzemplarze nikogo nie urażając;) bo jaka jest różnica czy walne coś z błędem w ramach motta czy napisze jak milion osób zajechany do bólu tekst pt "dzien bez usmiechu jest dniem straconym" albo "chwytaj dzień"?:) Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 11:11 panny to Ci inteligentnie czyniły rozpoznanie bojem czy masz IQ powyżej 80 i poznasz, że robią sobie jaja Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 11:12 think-thank napisał: > panny to Ci inteligentnie czyniły rozpoznanie bojem czy masz IQ powyżej 80 i > poznasz, że robią sobie jaja mam powyzej 80 (poswiadczone certyfikatem zeby nie było)i nie poznałem ze robia sobie jaja:) Odpowiedz Link
maracooja Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 14:26 Nie, no weś sie. Od kiedy to certyfikatem poświadczają inteli emocjonalną? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 14:05 Zależy, jaki to był błąd. Powiem, że mnie orty też do szału doprowadzają, zwłaszcza typu: "jestem miło kobieto". A motta też są urocze, moje ulubione: "jestem jaki jestem". Odpowiedz Link
sundry Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 15:20 Jeszcze jedno mnie wkurza-jak 27-latek pisze: "Widziałaś mój profilik,cio?" Odpowiedz Link
think-thank Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 20:21 bez przesady, profilik to jeszcze nic zbereźnego Odpowiedz Link
sundry Re: "Może się zpodkamy?" 21.06.09, 21:06 Wolałabym coś zbereźnego niż "zdrabnianie jak nikt".Nie wierzę,że są kobiety,które to lubią. Odpowiedz Link
niski.oktan A to ci chistoria! 22.06.09, 01:22 I nawet nie wyczuł, że wcale nie ma hemii? To z niego zwyczajna męda! Odpowiedz Link