anic77 02.01.05, 20:54 Mysle o zakupie malego rottweilerka, jakie imie wybrac dla pieska?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia221 Re: Imię dla rottweilera?? 02.01.05, 21:15 Znałam rottwilera imieniem Borys, pasowało. Podoba mi się też Rocky. Może wybierzesz któreś z tych. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2702 Re: Imię dla rottweilera?? 05.01.05, 01:02 No spike jest fajne, moze byc tez Zeus, Frantik, Rambo (tak jak w poranku Kojota:P) Tores, jak jeszcze cos wymysle to dam znac, a Ty napisz koniecznie jak dasz mu ostatecznie na imie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
el_gato_con_botas Re: Imię dla rottweilera?? 05.01.05, 15:19 ja bym dal Ahates; kim byl? najlepiej sprawdzic u Kopalinskiego ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz Re: Imię dla rottweilera?? 05.01.05, 15:25 ...Może Heros, Ramzes, Brutus... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio No a jak to bedzie dziewczynka?;) 05.01.05, 16:07 Dlaczego wszyscy zakładać, ze to bedzie piesek?:) Anic, chłopczyk czy dziewczynka? No i jakie imie wybrałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vip_wielka8 Re: No a jak to bedzie dziewczynka?;) 05.01.05, 16:16 > Dlaczego wszyscy zakładać, ze to bedzie piesek?:) ha! nie wszyscy... ;) a moja propozycja? imię w sam raz dla "dziewczynki" Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: No a jak to bedzie dziewczynka?;) 05.01.05, 17:06 Twoja propozycja mimo wszystko bardziej pasuje do chłopca ale o skłonnościach kryptohomoseksualnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
szamaniasty Re: No a jak to bedzie dziewczynka?;) 05.01.05, 16:35 Fakt. :) W takim razie moja propozycja dla dziewczynki brzmi Klementynka. Odpowiedz Link Zgłoś
1984kg Re: No a jak to bedzie dziewczynka?;) 05.01.05, 17:36 Pikuś jest super. Klementynka też cudo. Moja sunia tej rasy wabi się Malinka. Odpowiedz Link Zgłoś
lika13 Re: Imię dla rottweilera?? 07.01.05, 15:40 Moja ma Mamba-od czarnej mamby ,ale słodka jak guma:) Podoba mi się jeszcze Tequila-znam rotweilerke Dla psa- Killer,Łomot Odpowiedz Link Zgłoś
harfafuat Re: Imię dla rottweilera?? 07.01.05, 19:31 "Dupen szwancen" pasuje jak ulał.Po co ci rottweiler, żeby cię później zjadł? Odpowiedz Link Zgłoś
neta.hard Re: Imię dla rottweilera?? 08.01.05, 18:07 Najlepsze imie na samca rottka to KOLT 8) Mysle ze panowie beda wiedziec co to..chociaz panie...hmmm moze tez ale nie koniecznie ;) Znalam takiego osobnika ;P Super pies! Odpowiedz Link Zgłoś
lucky5511 Re: Imię dla rottweilera?? 09.01.05, 12:10 Tyson lub Pyszmościk albo Jankes może być też Andrzej!!!!Mnie się podoba Kibic albo Boss!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anic77 MÓJ PSIAK MA JUŻ IMIĘ :-) 10.01.05, 11:12 Witam!! Od piątku mieszka z nami przesłodki rottweilerek. Imię dla niego wybrała mama, reszta rodziny poparła. I tak w mamy w domku Koxa lub jak kto woli Koksa.Co Wy na to, podoba się ?? P.S. Dzięki za wszystkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
salamanka Re: Imię dla rottweilera?? 17.02.19, 09:47 www.facebook.com/groups/136627726996963/ Grupa stworzona i prowadzona,przez pasjonatów-hodowców, szkoleniowców, ludzi z wieloletnim doświadczeniem. Fachowe porady, artykuły, publikacje weterynaryjne, żywieniowe, szkoleniowe. ABC Rottweilera - od planowania zakupu szczenięcia, poprzez żywienie, szczepienia, wychowanie, szkolenie i wspólna droga z rottweilerem. ABC wystawowe- trening, zgłoszenia na wystawe, handling. Tylko u nas także ogólnopolska mapa Google z hodowlami i reproduktorami w Polsce. Zapraszamy do współtworzenia grupy,wszelkie inicjatywy i pomysły mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś