Dodaj do ulubionych

Kocica zwariowała

04.02.05, 19:01
Chciałbym abyscie pomogli zrozumieć mi zachowanie mojej kocicy. Od 3 dni
dzieje sie z nią coś dziwnego,zawsze była spokojna a teraz cały czas
pomiałkuje i tarza sie po dywanie.Jest dziwnie nerwowa ,przy głaskaniu
dziwnie miauczy i wypina tyłek do góry:-).Czy to słynne marcowanie zbliża sie
dużymi krokami?
Obserwuj wątek
    • g.i.jane Re: Kocica zwariowała 04.02.05, 19:30
      Kotka jest jak najbardziej normalna. Ma ruję.
      • skorupa131 Re: Kocica zwariowała 05.02.05, 15:40
        Długo to bedzie trwało?
        • m.pw Re: Kocica zwariowała 05.02.05, 22:15
          ...kilka dni, ale jesli sie nie "zakoci" to bedzie sie taka impreza powtarzala
          co i raz. ciesz sie ze nie sika po katach w ramach protestu ze niechcesz jej
          wydac za maz. Dlatego - jesli kota nie jest rodowodowa - radze zaraz jak
          skonczy sie podwalac do wzsystkiegi i wszystkich WYSTERYLIZOWAC. Malych
          nieszzcesników jest pod dostatkiem, schroniska pekaja w szwach i nie ma kto
          brac.Stosowanie srodków antykoncepcyjnych jest niebezpieczne bo u zwierzaków
          których organizm jest pzrygotowany do rozmnazania sie kilka razy w roku,
          prowadzi do ciezkich schorzeD - ropomacicze, nowotwory. Niedlugo ARKA bezdie
          prowadzila akcje sponsorowanej przez sterylizacji - musisz pozsukac na ich
          stronie, zdaje sie ze to ma byc w marcu. mozezs takze zwróci sie do innych
          zwierzatkowych organizacji np. do Canisu. normalnie sterylka kosztuje ok 200zl.
          Warto wiec zalapac sie na promocje
          • skorupa131 Re: Kocica zwariowała 06.02.05, 12:53
            Byłem w sprawie sterylizacji w lecznicy,lekarz powiedział że dla zdrowia
            psychicznego kota powinno sie dac raz urodzić. Co o tym sądzicie?
            Sterylizacja u nas kosztuje 90 pln
            • myszka.xww Re: Kocica zwariowała 06.02.05, 13:03
              zmien weta - natychmiast. Kota mlodych miec nie musi, a dzieki takim pogladom
              jak w/w schroniska pekaja w szwach :/ Psychiki jej nie poprawi, zdrowie moze
              pogorszyc.
              • g.i.jane Re: Kocica zwariowała 06.02.05, 18:13
                Z moich 4 kotek tylko jedna miała kilka razy dzieci. Nie wydaje mi się zdrowsza
                psychicznie od pozostałych. Ten wet opowiada bzdury.
            • el_gato_con_botas Re: Kocica zwariowała 07.02.05, 09:50
              to jest ten poziom weta, co lekarz poloznik, ktory w trakce porodu odmawia
              interwencji tylko mowi, ze nalezy rodzic silami natury...
              a co nalezy zrobic - podpisuje sie pod opiniami poprzedniczek, zmieniaj weta, to
              na pewno na poczatek
              pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka