jola571 11.03.05, 12:21 Zastanawiam sie nad kupnem tego zwierzaczka ale nie wiem wiele na temat jego wymagań i pielęgnacji. Może któryś z gości forum mi pomoże? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: WŁAŚCICIELE KRÓLIKÓW MINIATUREK ODEZWIJCIE SI 11.03.05, 12:36 jola571 napisała: > Zastanawiam sie nad kupnem tego zwierzaczka ale nie wiem wiele na temat jego > wymagań i pielęgnacji. Może któryś z gości forum mi pomoże? :) nie ma kroliczka, ale jedno jest bardzo wazne: krolik nie moze byc zbyt wczesnie zabrany od mamy. Nie przezyje. a tu przydatne strony www.uszata.com/ www.kroliki.glt.pl/ www.kroliki.prv.pl/ kroliki.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
arwena911 Re: WŁAŚCICIELE KRÓLIKÓW MINIATUREK ODEZWIJCIE SI 12.03.05, 12:52 Cześć.Jestem włścicielką 2-letniej króliczki miniaturki i chętnie Ci pomogę.Króliczki to bardzo urocze zwierzątka,ale trzeba im poświęcać dużo uwagi i darzyć miłością,a wzamian dostaniesz równie dużo od swojej pocieszki.Króliczki są zazwyczaj czystymi zwierzątkami,są ciche i bardzo przyjazne.Jednak potrzebują dużo wolności,dlatego jak jesteś osoba bardzo zapracowaną i często Cię nie ma w domu to lepiej nie kupuj króliczka.Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz chętnie Ci na nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wer0nka Re: WŁAŚCICIELE KRÓLIKÓW MINIATUREK ODEZWIJCIE SI 12.03.05, 14:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=21397192&a=21522151 bo dwa razy powtażać nie lubię ;) Tylko przy króliczku musisz się liczyć z dodatkowymi kosztami: dwa razy w roku szczepienia na komarzcę i pomór króliczy: tj ok 40 zł rocznie i może niekonieczna, aczkolwiek dobroczynna dla królika i jego właściciela sterylizacja/kastracja- tj 80-120zł. pozdrawiam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś