kbx 02.06.05, 21:18 nie wiem co sie dzieje z moim zolwiem:( wyglada jakby ledwo zipal:(nic nie je,nie rusza sie,dlugo otwiera oczy...czy ktos wie co to moze byc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: chory żółw 02.06.05, 21:19 ja nie wiem, ale skonsultuj może też to na forum Weterynaria Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: chory żółw 03.06.05, 11:32 kbx napisała: > nie wiem co sie dzieje z moim zolwiem:( wyglada jakby ledwo zipal:(nic nie > je,nie rusza sie,dlugo otwiera oczy...czy ktos wie co to moze byc??? moze mu goraco. SPytaj na Weterynaria tu wejscie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=525, ale warto podac wiecej szczegolow, jaki zolw, w jakim wieku, chopczyk czy dziewczynka, w jakich warunkach mieszka, co je, bo moze to ma jakis wplyw na zachowanie. Obejrzyj jeszcze tego zolwia, czy mu cos nie rosnie albo nie ubywa. albo ewentualnie tu www.szarak.gower.pl/pages/oferta.htm A najlepiej poleciec do lekarza, bo przez Internet wielu rzeczy nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
ola773 Re: chory żółw 03.06.05, 21:41 Moim zdaniem jak najszybciej trzeba pójść z nim do weterynarza (najlepiej jeżeli specjalizuje się w leczeniu zwierząt egzotycznych). Żółwie mają to do siebie że długo nie widać choroby, ale jak już się rozwinie to bardzo szybko może stać się najgorsze...a jeżeli szybko zareagujesz to prawdopodobnie wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś