bluebebe 07.07.05, 21:04 Czy możecie polecić dobrego, niedrogiego fryzjera dla maltańczyka, który przyjechałby do mnie go ostrzyc, bo ja niestety leżę plackiem chorobowo, jeszcze długo tego leżenia zostało. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja a doakd mialby doajechac? 08.07.05, 09:44 bluebebe napisała: > Czy możecie polecić dobrego, niedrogiego fryzjera dla maltańczyka, który > przyjechałby do mnie go ostrzyc, bo ja niestety leżę plackiem chorobowo, > jeszcze długo tego leżenia zostało. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja a dokad mialby dojechac? 08.07.05, 09:46 samo polecialo... bo forum jest ogolnopolskie... i moze chetny by sie znalazl, ale niekoniecznie na dojazd z Przemysla do Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Warszawa!!! 08.07.05, 12:58 Taaak, a w necie przecież wszyscy jesteśmy tak blisko :) Chodzi mi o Warszawę! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Warszawa!!! 08.07.05, 14:10 bluebebe napisała: > Taaak, a w necie przecież wszyscy jesteśmy tak blisko :) czasem aż za... > Chodzi mi o Warszawę! moze tu spytaj www.weterynarz.waw.pl/ albo tu www.bialobrzeska.waw.pl/old/ byl tez ogolny watek o psim fryzjerze w Warszawie, moze stamtad jakis namiar sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: fryzjer dla maltańczyka dojazdowy 12.07.05, 18:08 dzieki, już znalazłam. co prawda strzyze pudle, ale jesli sobie poradzi z maltanczykiem to bede z niego korzystac. Odpowiedz Link Zgłoś