landrynka8 12.07.05, 15:38 miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,2807504.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleo_1 Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:08 Ten apel jest bardzo dramatyczny. U mnie na oseidlu blokaja sie przynajmniej trzy psiaki, jeden (widac silny) potrafil oderwac (odgryzc?) sznurek, ktorym przywiazano go do czegos (drzewa?), staram sie go karmic, troche zdziczal. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:19 Wiesz Cleo1, ja niewiem jak to tych "ludzi" mówić. Gdybyś widziała ile jest porzuconych psów nad morzem, szok. Chodza jak obłąkane, wąchają wszystkich, nie chcą jeść. A najgorsze jest to że te biedne pieski kochają tych właścicieli. Moze ktoś się ulituje i weżmie je. Ja już niestety nie mogę wziąć psa, ale babcia mi obiecała że weżmie jednego pieska. Ja nierozumiem jak mozna cos takiego zrobić wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:25 w ogole cukierku pisze oddzielnie, nie razem Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:27 Landrynka, nawet nie mow. Serce mie peka jaki czytam cos takiego lub widze takie zwierzaki. moj facet powtarza, ze swiata nie naprawie, ze nie pomoge WSZYSTKIM, a mnie serce boli, jak wybrac tych niektorych, ktorym pomoge... Jak patrze na moje dziunie kochane, jakie sa ufne, jakie cudne, jakie kochane, jak bardzo mi wierza - mysle od razu o tych, ktorzy te wiare, ufnosc - zlamali. Wierze, ze czyny czlowieka do niego wracaja, i wierze, mam nadzieje, ze ci ludzie odcierpia krzywdy wyrzadzone zwierzakom. My mozemy tylko starac sie im pomagac.. landrynka8 napisała: > Wiesz Cleo1, ja niewiem jak to tych "ludzi" mówić. Gdybyś widziała ile jest > porzuconych psów nad morzem, szok. Chodza jak obłąkane, wąchają wszystkich, nie > > chcą jeść. A najgorsze jest to że te biedne pieski kochają tych właścicieli. > > Moze ktoś się ulituje i weżmie je. Ja już niestety nie mogę wziąć psa, ale > babcia mi obiecała że weżmie jednego pieska. > > Ja nierozumiem jak mozna cos takiego zrobić wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś