Dodaj do ulubionych

Bez komentarza.

12.07.05, 15:38
miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,2807504.html
Obserwuj wątek
    • cleo_1 Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:08
      Ten apel jest bardzo dramatyczny. U mnie na oseidlu blokaja sie przynajmniej
      trzy psiaki, jeden (widac silny) potrafil oderwac (odgryzc?) sznurek, ktorym
      przywiazano go do czegos (drzewa?), staram sie go karmic, troche zdziczal.
      • landrynka8 Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:19
        Wiesz Cleo1, ja niewiem jak to tych "ludzi" mówić. Gdybyś widziała ile jest
        porzuconych psów nad morzem, szok. Chodza jak obłąkane, wąchają wszystkich, nie
        chcą jeść. A najgorsze jest to że te biedne pieski kochają tych właścicieli.

Moze ktoś się ulituje i weżmie je. Ja już niestety nie mogę wziąć psa, ale
        babcia mi obiecała że weżmie jednego pieska.

Ja nierozumiem jak mozna cos takiego zrobić wogóle?
        • ontarian Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:25
          w ogole cukierku pisze oddzielnie, nie razem
        • cleo_1 Re: Bez komentarza. 12.07.05, 16:27
          Landrynka, nawet nie mow. Serce mie peka jaki czytam cos takiego lub widze
          takie zwierzaki. moj facet powtarza, ze swiata nie naprawie, ze nie pomoge
          WSZYSTKIM, a mnie serce boli, jak wybrac tych niektorych, ktorym pomoge...
          Jak patrze na moje dziunie kochane, jakie sa ufne, jakie cudne, jakie kochane,
          jak bardzo mi wierza - mysle od razu o tych, ktorzy te wiare, ufnosc - zlamali.
          Wierze, ze czyny czlowieka do niego wracaja, i wierze, mam nadzieje, ze ci
          ludzie odcierpia krzywdy wyrzadzone zwierzakom. My mozemy tylko starac sie im
          pomagac..

landrynka8 napisała:

> Wiesz Cleo1, ja niewiem jak to tych "ludzi" mówić. Gdybyś widziała ile jest
          > porzuconych psów nad morzem, szok. Chodza jak obłąkane, wąchają wszystkich,
          nie
          >
          > chcą jeść. A najgorsze jest to że te biedne pieski kochają tych właścicieli.
          >
          > Moze ktoś się ulituje i weżmie je. Ja już niestety nie mogę wziąć psa, ale
          > babcia mi obiecała że weżmie jednego pieska.
          >
          > Ja nierozumiem jak mozna cos takiego zrobić wogóle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka