mandaryncia 11.09.05, 17:10 Moja królica (baran) Gryzie wszystko...od kabli po kanape.... Jak jej tego oduczyc?? to staje sie bardzo denerwojące... z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sza.raczek Re: Helppp.... 11.09.05, 18:03 Ja zrezygnowałam z oduczania, pogodziłam się z takim stanem rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: Helppp.... 12.09.05, 08:52 Spróbuj pryskać na newralgiczne miejsca preparatem Z Laboratorium Dr Seidla - płyn przeciwko obgryzaniu przedmiotów przez zwierzęta. Bardzo gorzkie. Zwierzęta tego nie lubią, trzeba ponawiać co jakiś czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Helppp.... 16.09.05, 14:00 www.lecznica-oaza.prv.pl/ forum o gryzoniach i zajeczakach. moderuje lekarka od krolikow Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: Helppp.... 16.09.05, 18:16 Przecież to jest gryzoń,czemu się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
alaskahuska Re: Helppp.... 19.09.05, 18:10 Mylisz się... Króliki należą do zajęczaków, a nie gryzoni. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś