trufelka 29.01.06, 03:24 mam pokrycia na siedzienie, pies ma takie szelki ale mam jeden problem - chce dac recznik na siedzienie, ale jedynie sie udaje dac na dol, a z oparcia sie zeslizguje Bardzo prosze o jakies sugestie jak sobie z tym poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saavage Re: pies w samochodzie 29.01.06, 12:20 Hej, koleżanka jako "pokrowca" na tylne siedzenie używa starego prześcieradła, do którego przyszyła gumki. Gumki zakłada na zagłówki i wszystko się pięknie trzyma, pokrywa całe tylne siedzenie, a w razie potrzeby można zdjąć. Może spróbujesz w ten sposób (poprzez przyszycie gumek, sznurków itp.) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: pies w samochodzie 29.01.06, 12:39 saavage napisała: > Hej, > koleżanka jako "pokrowca" na tylne siedzenie używa starego prześcieradła, do > którego przyszyła gumki. Gumki zakłada na zagłówki i wszystko się pięknie Dziekuje saavage za Twoj post Co to sa "zaglowki" (nie znam dobrze polskiego niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
agnida Re: pies w samochodzie 30.01.06, 09:17 moj pies tez ma takie szelki ktore sie przypina do pasa pasazerskiego Gdy da sie przescieradlo to pas przeciez bedzie pod przescieradlem. Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: pies w samochodzie 31.01.06, 09:48 ja mam mate do samochodu dla psa ktora zaczepiasz o zaglowki i tworzy taka... kolyske. Moja sunka jest zachwycona. moze swobodnie wygladac raz przez jedno okienko raz przez drugie, moze sie polozyc, pokrecic, przy mocnym hamowaniu nie polec na przednia szybe... to byla dobra inwestycja :D Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: pies w samochodzie 31.01.06, 11:18 Mój pies za samochodem biega. A jaką ma kondycję! Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka do teby 31.01.06, 11:29 ale czy taka mata nie bedzie za slaba na owczarka niemieckiego(40kg)? Odpowiedz Link Zgłoś