Dodaj do ulubionych

weterynarz-warszawa

15.02.06, 16:04
Proszę polećcie mi sprawdzonego weterynarza w warszawie. Mam wyżełkę
weimarską, przeprowadziliśmy się z Krakowa i szukamy lekarza na miejscu.
Wilekie dzięki pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rezurekcja Re: weterynarz-warszawa 15.02.06, 16:07
      popytaj psiarzy w okolicy. kazda lecznica ma wrogow i sympatykow.
      Najkorzystniej jest miec lekarza blisko miejsca zamieszkania.
      • alfa156 Re: weterynarz-warszawa 15.02.06, 16:10
        oj psiarze koło mnie kiepscy. w sumie nie ma znaczenia gdzie byle dobry, no
        może nie na pradze bo to po drugiej stronie. Ale w sumie rcja jak zobaczę kogoś
        sensownego to zapytam:)
    • cattaraugus Gorąco polecam... 15.02.06, 22:12
      ... dr. Rafała Niziołka www.niziolek.com.pl/

Świetny człowiek i świetny lekarz. Dziesiąty rok zajmuje się jakimś moim psem,
      więc wiem, co piszę. Za nic w świecie nie zamieniłbym go na nikogo innego.

Pozdrawiam

C.
      • alfa156 Re: Gorąco polecam... 16.02.06, 10:40
        a gdzie dokładnie przyjmuje. Na stronie są różne lecznice, ale to chyba
        polecane przez Niego?!Dziękuję za informację
        • cattaraugus Re: Gorąco polecam... 16.02.06, 21:28
          alfa156 napisała:

> a gdzie dokładnie przyjmuje. Na stronie są różne lecznice, ale to chyba
          > polecane przez Niego?!Dziękuję za informację
          --------------------------------------------------------------------------------

Na "występach gościnnych" jako konsultant przyjmuje w Żoliborskiej Klinice
          Weterynaryjnej, ul. Schroegera 72a, tel. 022 834 54 53. Ponadto R.N. z żoną
          (też wspaniały i doświadczony lekarz) ma klinikę wet. gdzieś w Marysinie
          Wawerskim i tam R.N. też pracuje. Dodatkowo R.N. przyjmuje też na Ursynowie. Ja
          korzystam z jego wizyt domowych albo umawiam się w klinice żoliborskiej. Pod
          wspomnianym numerem telefonu na pewno dadzą wszelkie dane do lepszego i
          szybszego kontaktu z R.N. Ja wprawdzie mam komplet danch do różnych kontaktów z
          doktorem Niziołkiem, ale w ramach dobrych manier nie wszystko mogę
          upubliczniać. W razie zainteresowania poproszę o zgłoszenie się na gazetowego
          emaila to dam to, co mogę.

Pozdrawiam :-)

C.
          • cattaraugus <a href="http://www.niziolek.com.pl/przyjmuje.html" target="_blank 16.02.06, 21:36
            To jest link, który należy rozumieć, jako miejsca praktyki R.N.

www.niziolek.com.pl/przyjmuje.html
            Czyli tak, jak napisałem - Żoliborz, Ursynów, Marysin Wawerski plus inne
            miejsca, o których nawet nie wiedziałem.
    • rezurekcja weterynarz okulista 16.02.06, 09:21
      www.garncarz.com.pl/
    • eulalija Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 09:34
      Plasota - chirurg, imienia nie pamiętam, trzy lata temu operował na Gagarina,
      jestem zadowolona ze sterylizacji, blizna była malutka, podaję ich stronę, tam
      są telefony, można zapytać: www.multiwet.com.pl.
    • podpuszczka Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 12:36
      Ja po sprowadzeniu sie do wawy też przez jakiś czas poszukiwałam dobrego weta.
      Po kilku nieudanych próbach trafiłam do Czerwieckiego, którego z całego serca
      polecam. Przyjmuje na pradze przy Pl. Hallera 6a (wejście od Brechta), nr
      telefonu - (22) 618 51 51. jeździłabym do niego z drugiego końca warszawy, ale
      na szczęście mam dość niedaleko (Powiśle). Ma cudowny kontakt ze zwierzętami,
      nic nie robi na siłe (jeżeli zwierzak się opiera), bardzo wyczerpująco odpowiada
      na wszelkie pytania i wątpliwości, dokładnie mówi co psu podaje i dlaczego. np.
      inni weci każą odrobaczac psa raz na pól roku, a on najpierw robi badanie kału,
      żeby sprawdzic czy faktycznie jest taka potrzeba, a dopiero potem podaje leki na
      konkretnego pasożyta, a nie ogólne jak inni. naprawdę polecam. czasem trzeba sie
      troche wystać w kolejce, ale warto.
    • bardu Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 13:32
      A jaka dzielnica? Na Ochocie mogę z pełnym przekonaniem polecić lecznicę na
      Białobrzeskiej:
      Lecznica Dla Zwierząt "BIAŁOBRZESKA"
      ul. Częstochowska 20
      wejście od ul. Białobrzeskiej 40a
      tel. 022 824 29 46, 0506 108 443

• alfa156 Re: weterynarz-warszawa 20.02.06, 13:01
        w sumie do dobrego lekarza moge pojechać wszędzie choc lepiej jaknie jest na
        drugim końcu miasta. Mieszkamy na Woli
    • habibeti Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 13:42
      ja polecam pania dr kruszynska. kiedys uratowala mojego sunie, bo inni
      weterynarze upierali sie ma ciaze urojona, gdy ona miala prawdziwa. teraz leczy
      mojego kota. jest swietna. przyjmuje na ul gdanskiej 2, tel: 833-29-56.
      • aramisek dr CZERWIECKI! 17.02.06, 23:39
        To geniusz w swojej dziedzinie -wala do niego tlumy ludzi(niech Cie to nie
        speszy)moje zwierzaki leczy od 12 lat i baaaaardzo go polecam jest
        perfekcjonista , dobrze wytlumaczy w czym rzecz( potrafi tlumaczyc 20min-zalezy
        od problemu:)) a do tego wycaluje i pogada z Twoim zwierzakiem

naprawde WATRO
        • alfa156 Bardzo dziekuję 20.02.06, 13:07
          wszystkim za namiary i rady. Chyba wybiorę się do dr Czerwieckiego.
          Jeszcze raz wielkie dzieki podrapcie wasze zwierzaki
          • elpasz Re: Bardzo dziekuję 21.02.06, 07:24
            Myślę, że warto mieć stałego lekarza blisko domu, czasem jest ważne aby dotrzeć
            do niego b. szybko i łatwo-wiem z własnego doświadczenia. Moje sunie od 8 lat
            prowadzi dr Ewa Morawska tel 0-22 664 37 26 ul. Powstańców Śl.18C, przy hali
            Wola na Człuchowskiej. Jestem b. zadowolona- profesjonalne, życzliwe podejście
            do pacjenta to tak w jednym zdaniu. Opinię pani doktor wystawiłam kiedyś tutaj:
            leksykot.top.hell.pl/koty/zdrowie/wetlista/txt/warszawa-doktor_ewa.shtml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka