alfa156 15.02.06, 16:04 Proszę polećcie mi sprawdzonego weterynarza w warszawie. Mam wyżełkę weimarską, przeprowadziliśmy się z Krakowa i szukamy lekarza na miejscu. Wilekie dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: weterynarz-warszawa 15.02.06, 16:07 popytaj psiarzy w okolicy. kazda lecznica ma wrogow i sympatykow. Najkorzystniej jest miec lekarza blisko miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: weterynarz-warszawa 15.02.06, 16:10 oj psiarze koło mnie kiepscy. w sumie nie ma znaczenia gdzie byle dobry, no może nie na pradze bo to po drugiej stronie. Ale w sumie rcja jak zobaczę kogoś sensownego to zapytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cattaraugus Gorąco polecam... 15.02.06, 22:12 ... dr. Rafała Niziołka www.niziolek.com.pl/ Świetny człowiek i świetny lekarz. Dziesiąty rok zajmuje się jakimś moim psem, więc wiem, co piszę. Za nic w świecie nie zamieniłbym go na nikogo innego. Pozdrawiam C. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Gorąco polecam... 16.02.06, 10:40 a gdzie dokładnie przyjmuje. Na stronie są różne lecznice, ale to chyba polecane przez Niego?!Dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś
cattaraugus Re: Gorąco polecam... 16.02.06, 21:28 alfa156 napisała: > a gdzie dokładnie przyjmuje. Na stronie są różne lecznice, ale to chyba > polecane przez Niego?!Dziękuję za informację -------------------------------------------------------------------------------- Na "występach gościnnych" jako konsultant przyjmuje w Żoliborskiej Klinice Weterynaryjnej, ul. Schroegera 72a, tel. 022 834 54 53. Ponadto R.N. z żoną (też wspaniały i doświadczony lekarz) ma klinikę wet. gdzieś w Marysinie Wawerskim i tam R.N. też pracuje. Dodatkowo R.N. przyjmuje też na Ursynowie. Ja korzystam z jego wizyt domowych albo umawiam się w klinice żoliborskiej. Pod wspomnianym numerem telefonu na pewno dadzą wszelkie dane do lepszego i szybszego kontaktu z R.N. Ja wprawdzie mam komplet danch do różnych kontaktów z doktorem Niziołkiem, ale w ramach dobrych manier nie wszystko mogę upubliczniać. W razie zainteresowania poproszę o zgłoszenie się na gazetowego emaila to dam to, co mogę. Pozdrawiam :-) C. Odpowiedz Link Zgłoś
cattaraugus <a href="http://www.niziolek.com.pl/przyjmuje.html" target="_blank 16.02.06, 21:36 To jest link, który należy rozumieć, jako miejsca praktyki R.N. www.niziolek.com.pl/przyjmuje.html Czyli tak, jak napisałem - Żoliborz, Ursynów, Marysin Wawerski plus inne miejsca, o których nawet nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 09:34 Plasota - chirurg, imienia nie pamiętam, trzy lata temu operował na Gagarina, jestem zadowolona ze sterylizacji, blizna była malutka, podaję ich stronę, tam są telefony, można zapytać: www.multiwet.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
podpuszczka Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 12:36 Ja po sprowadzeniu sie do wawy też przez jakiś czas poszukiwałam dobrego weta. Po kilku nieudanych próbach trafiłam do Czerwieckiego, którego z całego serca polecam. Przyjmuje na pradze przy Pl. Hallera 6a (wejście od Brechta), nr telefonu - (22) 618 51 51. jeździłabym do niego z drugiego końca warszawy, ale na szczęście mam dość niedaleko (Powiśle). Ma cudowny kontakt ze zwierzętami, nic nie robi na siłe (jeżeli zwierzak się opiera), bardzo wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości, dokładnie mówi co psu podaje i dlaczego. np. inni weci każą odrobaczac psa raz na pól roku, a on najpierw robi badanie kału, żeby sprawdzic czy faktycznie jest taka potrzeba, a dopiero potem podaje leki na konkretnego pasożyta, a nie ogólne jak inni. naprawdę polecam. czasem trzeba sie troche wystać w kolejce, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 13:32 A jaka dzielnica? Na Ochocie mogę z pełnym przekonaniem polecić lecznicę na Białobrzeskiej: Lecznica Dla Zwierząt "BIAŁOBRZESKA" ul. Częstochowska 20 wejście od ul. Białobrzeskiej 40a tel. 022 824 29 46, 0506 108 443 Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: weterynarz-warszawa 20.02.06, 13:01 w sumie do dobrego lekarza moge pojechać wszędzie choc lepiej jaknie jest na drugim końcu miasta. Mieszkamy na Woli Odpowiedz Link Zgłoś
habibeti Re: weterynarz-warszawa 17.02.06, 13:42 ja polecam pania dr kruszynska. kiedys uratowala mojego sunie, bo inni weterynarze upierali sie ma ciaze urojona, gdy ona miala prawdziwa. teraz leczy mojego kota. jest swietna. przyjmuje na ul gdanskiej 2, tel: 833-29-56. Odpowiedz Link Zgłoś
aramisek dr CZERWIECKI! 17.02.06, 23:39 To geniusz w swojej dziedzinie -wala do niego tlumy ludzi(niech Cie to nie speszy)moje zwierzaki leczy od 12 lat i baaaaardzo go polecam jest perfekcjonista , dobrze wytlumaczy w czym rzecz( potrafi tlumaczyc 20min-zalezy od problemu:)) a do tego wycaluje i pogada z Twoim zwierzakiem naprawde WATRO Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Bardzo dziekuję 20.02.06, 13:07 wszystkim za namiary i rady. Chyba wybiorę się do dr Czerwieckiego. Jeszcze raz wielkie dzieki podrapcie wasze zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: Bardzo dziekuję 21.02.06, 07:24 Myślę, że warto mieć stałego lekarza blisko domu, czasem jest ważne aby dotrzeć do niego b. szybko i łatwo-wiem z własnego doświadczenia. Moje sunie od 8 lat prowadzi dr Ewa Morawska tel 0-22 664 37 26 ul. Powstańców Śl.18C, przy hali Wola na Człuchowskiej. Jestem b. zadowolona- profesjonalne, życzliwe podejście do pacjenta to tak w jednym zdaniu. Opinię pani doktor wystawiłam kiedyś tutaj: leksykot.top.hell.pl/koty/zdrowie/wetlista/txt/warszawa-doktor_ewa.shtml Odpowiedz Link Zgłoś