roseanne 12.12.02, 01:33 futrzak mimo dosc niskich temperatur upiera sie przy codziennych spacerach/ Bywalo juz -20. Czy trzeba czyms zabezpieczyc lapki - mam na mysli wazeline na opuszki lap lub cos w tym rodzaju podpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quba Re: kocie i mroz 12.12.02, 07:28 po powrocie ze soaceru wysuszyć, rozmasować, jak sie nie brzydzisz to - pociumać i milutkowac Kotka dlugo i serdecznie papa pozdrowka Quba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: kocie i mroz IP: *.we.client2.attbi.com 12.12.02, 12:11 roseanne napisała: > futrzak mimo dosc niskich temperatur upiera sie przy codziennych spacerach/ > Bywalo juz -20. Czy trzeba czyms zabezpieczyc lapki - mam na mysli wazeline > na opuszki lap lub cos w tym rodzaju > > podpowiedzcie Czesc Roseanne!! Witam, witam !! Kotu chyba nic nie potrzeba, sam sie wymyje. Mozesz wytrzec lapki abys nie musiala calej podlogi myc. Mysle, ze jedyne co moze kotu w krotkich wedrowkach po sniegu i lodzie zaszkodzic, to wlasnie ostry lod, ktory moze przeciac skore miedzy poduszkami wiec mozesz ja zawsze po powrocie sprawdzic.Poza tym kot nie wie, co jest pod sniegiem i moze na cos ostrego wskoczyc - gwozdz, peknieta butelka itd. Wazeliny nie polecam - i tak zaraz wylize a wyobrazasz sobie te odciski wazelinowe kocich lap na meblach ? Brrr! Odpowiedz Link Zgłoś