Dodaj do ulubionych

KONIE!!!!!!!!

IP: 217.98.117.* 16.10.01, 11:35
Moze sie odezwa jacys koniarze?????????
czekam!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • hedonistka Re: KONIE!!!!!!!! 29.10.01, 16:57
      Czesc!
      Wlasnie koncze prace i jade prosto na konie. :)
      Jezdzcy gora, piechota dolem! ;))
      pozdrawiam,
      hed
      • Gość: Aldi Re: KONIE!!!!!!!! IP: *.studio.tpi.pl 31.10.01, 11:53
        No nareszcie ktos :)))))))))))))))))))
        Trzymaj sie siodla!
        • Gość: Piotr Re: KONIE!!!!!!!! IP: *.uk.deuba.com 19.02.02, 12:36
          Gdzie jeździcie ? Ja objeździłem większość stajni pod Warszawą i nie mam
          ulubionej. Wszędzie albo nie jeżdżą w teren, albo instruktor w ogóle się nie
          zajmuje jeżdżącymi, albo strasznie drogo, albo w weekendy ciężko się umówić.
          Chciałbym nauczyć się skakać jeżdżąc samemu na padoku, a o to ciężko.
          Za to dlaje od Warszawy są piękne miejsca. Polecam Nowęcin koło Łeby - Jan
          Jurkiewicz, galop po plaży, no i Windyki pod Iławą - pławienie koni. Wspaniałe !
          • Gość: Goska Re: KONIE!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.02.02, 13:58
            Witam,
            Teraz jeżdzę rzadko, najczęciej w wakacje na mazurach (piękna stadnina w
            okolicy Piecek/k Mrągowa, w bieszczadach na hucułkach (wspaniałe konie na jazdę
            po górach). PIerwsze kroki stawiałam na Siekierkach w W -wie w stajni TKKF
            Hubert, nawet nie wiem czy jeszcze istnieje (to było jakieś 10-12 lat temu),
            jeżdziłam kiedyś też na żoliborzu - ośrodek Zatasie -czy coś takiego, no i przy
            wisłostradzie. Oczywiście jak jeszcze byłam w podstawówce i pierwszych klasach
            LO to jeżdziłam na obozy konne - Straduny, Babięta !!!!
            Teraz niestety nie mam czasu ani kasy na to wspaniałe hobby (szkoła zaoczna,
            praca), ale po mimo to nie ma roku żebym chociaż parę godzinek w wakacje nie
            pojeździła :)
          • Gość: ewat Re: KONIE!!!!!!!! IP: 195.205.149.* 19.07.02, 15:01
            A może spróbuj w Łajskach kolo Legionowa. Przyjemnie, mili ludzie, przyjemne
            koniki i niebrzydka, leśna okolica.
          • maltan Re: KONIE!!!!!!!! 01.08.02, 06:30
            Pioitrze ! Jestem takze z Warszawy i regularnie w weekend'y jezdze na konie.
            Jest oczywiste, ze nie w Warszawie ( Jakos nie mam ochoty placic 60 zlotych za
            godzine za konie 'wojskowe' ktore nie sa nauczone galopu ) Polecam Ci wspaniala
            stajcie 60 km od Warszawy, niedaleko Skierniewic, jezeli bylbys zainteresowany,
            to napisz, a opowiem jak tam dojechac, albo wrecz poprowadze. Pozrawiam!
    • Gość: kruk Re: KONIE!!!!!!!! IP: 193.109.223.* 14.06.02, 12:13
      Czy ktoś może mi polecić fajna stadnine w Warszawie?
      • Gość: kasik Re: KONIE!!!!!!!! IP: 194.202.96.* 22.06.02, 15:54
        Hello!
        Oj ja tez takiej szukalam i chyba nie ma. Jezeli juz to troszke dalej w Budach
        Grabskich k/Skierniewic jest "Tarant" i tam jest super. W Warszawie jezdzilam w
        dwoch na Zoliborzu przy wislostradzie. Jednak jest w K.S. Spojnia i nazywa sie
        Agmaja - mi sie tam nie podobalo a druga jest obok i tam mi sie bardziej
        podobalo. Nie sa nastawieni tak na zysk. Chyba nazywa sie Wiarus a Ty gdzie
        jezdzilas?
        • maltan Re: KONIE!!!!!!!! 01.08.02, 06:34
          No to jestesmy sasiadami :)))) Ja jezdze w 'cwale' z tym, ze za tarantem nie
          przepadam. Jezeli nie kojarzysz, gdzie jest cwal, to Ci powiem, ze to jakies
          100m blizej stacji kolejowej :)
      • maltan Re: KONIE!!!!!!!! 01.08.02, 06:33
        Niestety w Warszawie nie ma fajnych stajni :( A jezeli koniecznie musi byc w
        Warszawie, a nie pod, to powiem jedno - BRON BOZE NIE W PATATAJU !!! Jak
        kiedys mieli pozar w stajni, to zamiast wypuscic konie, wyprowadzali je pokolei
        i dwa splonely :((((( Pozatym maja do dupy instruktorow, ktorzy w sumie nic nie
        robia podczas jazdy.
    • osm Re: KONIE!!!!!!!! 22.07.02, 17:58
      Witam - ja sobie jezdzilem kiedys w Raculce i w Przylepie
      k. Zielonej Gory. Teraz nie jezdze, ale mam konika i
      czekam az dorosnie, zeby zaczac go podjezdzac. Pozdrawiam
      koniarzy.
      osm
    • Gość: mała Re: KONIE!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:44
      Hej! Niedługo jadę na obóz do miejscowości Wolica koło Kalisza. Chciałabym się
      dowiedzieć, jak tam naprawdę jest. Może ktoś tam był i pochwali się, jak tam
      jest?
      • aniapakero Re: KONIE!!!!!!!! 25.07.02, 17:48
        No coz niestety nie bylam tam.
        A co do mnie to jezdze w Lodzkim Klubie Jezdzieckim. Bywam tutaj 3-4 razy w
        tygodniu, choc wiele rzeczy mnie denerwuje (stare i co za tym idzie przydkie
        stajnie, nikt sie specjalnie nie troszczy o konie rekreacyjne nalezace do klubu
        (czyli o konie w szkolce)- sa brudne , maja grzyba i nikt nie wzywa weterynarza
        choc siwek stoi juz 2 tydzien ze spuchnieta noga, strzalki gnija.)
        Jednak zaczelam tu jezdzic i robie to juz od 4 lat wiec zapuscilam korzenie.
        Przychodze z kolezankami i czyscimy tych naszych brudnych
        ulubiencow...Smarujemy kopyta, aby nie gnily. A siwek jest biallllllllutki!
        Wystarczy troche checi;-)

Wiecie co? Ja mysle ze kazdy wlasciciel konia jesli go naprawde kocha powinien
        trzymac go na lace. Wiem ze to dla niektorych nieosiagalne ,ale jezeli ktos nie
        ma warunkow, to trzymac konia po prostu niepowinien!
        pozdrawiam- milosniczka koni
        • Gość: Una Re: KONIE!!!!!!!! IP: 62.233.135.* 02.08.02, 10:15
          Pierwszy raz w życiu jeździłam konno niedawno, bo w zeszły weekend... Będą ze
          mnie ludzie - pochwalił mnie instruktor:) Polecam Kostomłoty n/Bugiem, tuż przy
          granicy, 5 km od Kodnia i 10 od Terespola. Możliwe wynajęcie całego domu.
          Oprócz koników, pięknych terenów i mnóstwa grzybów czysta i ciepła woda w Bugu.
    • Gość: Case54 Re: KONIE!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 10:29
      Jeżdżę na Warmii- stadninę mam niedaleko miejsca zamieszkania, pośrodku,
      otoczoną lasami i mnóstwem jezior. Można galopować i galopować. Będąc w
      Warszawie widziałem kilka stajni- faktem jest, że są lepiej utrzymane niz ta, w
      której jeżdżę, ale co będę porównywał Łazienki...Nie zazdroszczę- gdzie w
      Warszawie można pogalopować? Pozostaje chyba kłusik i szczerzenie zębów do
      rowerzystów i rolkarzy.
    • skakanka Re: KONIE!!!!!!!! 05.08.02, 20:31
      Ja jestem koniarz in spe :-) - na razie dokoluśka kłusikiem na lonży :-). A mam
      pytanie: znacie może sympatyczne stajnie / ośrodki / stadniny niedaleko Gdańska?
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka