zablotka2006 02.04.06, 20:04 pochwalcie sie imionem swojego pupila, zaproponujcie imie dla malej psiej kobietki :) Biore jutro sczezniaczkę o imieniu Sister..... moja mama stwierdzila ze nie bedzie do psa wolać siostro :) macie jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddb2 Re: :) imie suczki :) 02.04.06, 22:13 Imie dla psa powinno byc krotkie, najlepiej 2 - sylabowe, z litera R. To stara dawna szkola. Psy wyraznie dobrze reaguja na takie wyrazy. Np. Kora, Kreda, Dora, Reda, Bora, Kara, Ruda, Rawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka2006 Re: :) imie suczki :) 03.04.06, 08:11 wymyslilam jeszcze krotsze :) ale bez eR...... po prostu Abi. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: :) imie suczki :) 03.04.06, 14:14 Moja suczka ma Figa.Miało być Bingo, ale sie okazało ze to suka nie pies hihi :) A teraz to mi sie podoba np: Tora, satti, najla, Nefi, Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: :) imie suczki :) 03.04.06, 16:42 Ja tam lubie 'ludzkie' imiona dla psow. Krysia (ktos tu ma whippa o tym imieniu - ladne), Stefa, Zosia Dla psa: Stefan (jamnik znajomych), Edek (lab znajomych) czy Kevin (moj jamnik)... Na sasiednim forum sa dwa poiekne Borzoje zwane Ivan i Borys i ich kumpelka greyhoundka Monika. Ale to kwestia gustu ;-) POza tym mozna spowodowac konsternacje wolajac psa na podworku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: :) imie suczki :) 03.04.06, 17:04 Mój pies miał na imię Jasiek, mojej przyjaciólki czworonóg wabił się Bolek, swoją drogą uważam że Sister to bardzo oryginalne i fajne imię, trudno mi coś zaproponować - nie znam Twojego pieska ,ale życzę powodzenia. Dla mojego obecnago psa 2 tygodnie szukałam odpowiedniego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: :) imie suczki :) 03.04.06, 17:16 moj rudy potwor ma na imie Grendel a tutaj masz niezla kolekcje imion z ktorych napewno cos uda sie wybrac:))) www.dogomania.pl/imona_psow.php Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka2006 Re: :) imie suczki :) 04.04.06, 08:59 dzieki wielkie, wybralismy juz i tak zostalo.... Abi, wiecie od czego? spojrzcie w gore strony "Ogloszenia Aaaby.pl" :)....... popatrzylam i mowie Abi :)Ale do ksiagi imion zerkne bo teraz zastanawiam sie czy nie wziasc jeszcze jednego zwietzatka Abi dla towarzystwa :) moze kotek? :)Abi pierwsza noc przestala, a potem po tym jak mnie obudzila....szalala jak szalona...niepotrzebnie twarz mylam wieczorem :)od 4.30 nie spie. Jak z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś