Gość: W.IR.- 2 IP: 195.117.68.* 04.01.03, 10:50 KARMA dla piesków ANKA- czy jest dobrej jakości.Jakie macie zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia.pk Re: KARMA DLA PIESKÓW 04.01.03, 19:56 Czy to jest karma kanadyjska? Odbieram z czeskiej hodowli pieska i hodowca karmi swoje psiaki chyba wlasnie ta karme, a gdzie Ty o niej uslyszales/as? Ja tez bym sie czegos na ten temat dowiedziala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIR-2 Re: KARMA DLA PIESKÓW IP: 195.117.68.* 06.01.03, 19:29 właśnie od ANKI wyłysiał kolegi piesek a tobie radzę tylko EUKANUBA zaoszczędzisz na lekach pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
odyseusz Re: KARMA DLA PIESKÓW 07.01.03, 03:51 Zgadzam się Eukanuba to jest to, ewentualnie Purina - poleca ją mój weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk Re: KARMA DLA PIESKÓW 07.01.03, 22:05 o nie ja eukanuba karmic nie bede, sorry. O Anke pytalam, bo moj hodowca karmi tym psiaki, ale jak moj szczeniak przyjedzie do domu to bedzie jadl Royal Canin. Ludzie czy wszyscy jak ktos powie dobra karma to od razu mysla eukanuba, nie znacie innych, ta jest juz nieco przereklamowana Odpowiedz Link Zgłoś
peggy Re: KARMA DLA PIESKÓW 08.01.03, 00:08 gonia.pk napisała: > o nie ja eukanuba karmic nie bede, sorry. Ja tez sie zarzekalam, ze nie bede karmic Eukanuba. I nie karmie. Moj psiak u hodowcy byl karmiony RC ale potem zmienialam na ANF. Co ciekawe, podobno najlepsi weci ortopedzi w Wawie i okolicach polecaja ANF. Jak na razie jestem zadowolona, no ale na efekty bede musiala jeszcze dlugo poczekac;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: KARMA DLA PIESKÓW 08.01.03, 09:08 Moja sunia jest na Royal Canin ;-)) i weterynarz zachwyca się jej sierścia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk Re: KARMA DLA PIESKÓW 08.01.03, 10:36 Peggy, ja mojego poprzedniego psiaka (bernardyn) karmilam ANF, bo rzeczywiscie ma swietny wplyw na stawy. Nie doszukalam sie jednak ANF-u dla szczeniakow duzych, ale nie olbrzymich no i jednak zdecydowalismy sie na Royal Canin, zobaczymy co maluch na to pozdrawiam i smacznego dla wszystkich piechow Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk Re: KARMA DLA PIESKÓW 08.01.03, 10:39 Peggy, ja mojego poprzedniego psiaka (bernardyn) karmilam ANF, bo rzeczywiscie ma swietny wplyw na stawy. Nie doszukalam sie jednak ANF-u dla szczeniakow duzych, ale nie olbrzymich no i jednak zdecydowalismy sie na Royal Canin, zobaczymy co maluch na to pozdrawiam i smacznego dla wszystkich piechow Odpowiedz Link Zgłoś