kitek1555 31.05.06, 21:55 Witam!!! Co roku organizowane są akcje gdzie można za niewielka sumę wysterylizować kota. Czy jest już może wiadomo chociaż w jakim miesiącu odbędzie się taka akcja? pozdrawiam i licze na pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seniorita_24 Re: sterylizacja 31.05.06, 22:26 Akcja tańszych sterylizacji w tym roku juz była, ale kota(dziczka) można wysterylizowac na talony. Spróbuj skontaktowac się z organizacjami prozwierzęcymi z twojego regionu, albo napisz skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1555 Re: sterylizacja 31.05.06, 22:29 jestem z zielonaje góry, niestety w tym roku nie słyszałam o akcji, a przynajmniej nie zwracałm na nią szczególnej uwagi. Teraz chodzi o kota mojej sąsiadki :( dziekuje za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: sterylizacja 31.05.06, 23:16 Nie wiem jakie są ceny za sterylizację w Zielonej Górze, ale zawsze można ponegocjować lub poprosić o rozłożenie płatności na raty. Podzwoń po weterynarzach lub odwiedź ich i spróbuj uzyskać drobną obniżkę lub podzielenie płatności. Nie warto odkładac zabiegu i narażać kotki na ropomacicze lub zajście w ciąże. Trzeba tez wyraźnie zaznaczyć, że chcesz kotke wykastrowac a nie tylko wysterylizować, żeby weterynarz nie zostawił w środku macicy. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
szmaja Re: sterylizacja 01.06.06, 01:46 www.sterylizacje.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=1 wystarczy poszukac. Odpowiedz Link Zgłoś