dreamstar 22.06.06, 20:19 Wiecie może gdzie teraz jest giełda psów? kiedyś była w łazienkach a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksarra Re: giełda psów w Warszawie 22.06.06, 23:29 chyba caly czas jest w lazienkach Odpowiedz Link Zgłoś
dreamstar Re: giełda psów w Warszawie 23.06.06, 16:20 moja labradorka urodzila szczeniaczki i chce je sprzedać zostały mi jeszcze dwa i nie mam warunków zeby zostawic je w domu Odpowiedz Link Zgłoś
szopiczka Re: giełda psów w Warszawie 23.06.06, 16:55 no tak moglam sie spodziewac....to nie mozesz ich po prostu oddac?zamiesc ogloszenia w internecie o szczenietach i podpisz umowe a nie sprzedaj byle komu nie wiadomo do czego aby tylko sie ich pozbyc i zgarnac kase...zastanawiales sie nad sterylizacja suki? Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: giełda psów w Warszawie 23.06.06, 17:10 masz swiadomosc tego ze w takich miejscach jak gieldy zwierzat bardzo latwo zarazic szczenieta roznymi chorobami poniewaz zazwyczaj sa bez szczepien albo dopiero po pierwszym? ze na takiej gieldzie psy czesto po wiele godzin sa wystawione na slonce, upal i kontakt z bardzo duza iloscia osob. i ze jest to dla szczeniat bardzo meczace i stresujące? Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: giełda psów w Warszawie 23.06.06, 22:41 Co do chorób musze się zgodzić :( znajoma pojechała na giełdę z jednym szczeniakiem, której nie udało jej się sprzedać, skonczyło się na tym, że jeszcze suka potem chorowała. a sterylizacja to dobry pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirtus Re: giełda psów w Warszawie 24.06.06, 20:50 Giełda zwierząt w soboty od godziny 5.00 rano ul. Płochocińska 33 przy Marwilskiej.Informacja pochodzi z reklamy w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt Re: giełda psów w Warszawie 27.06.06, 13:30 najgorsi ludzie handlują i zarabiaja na psach, a jak taki psiak nie daje się sprzedać wyrzucają go na ulicę, dużo jest biednych psów w schroniskach, zajmij się nimi, a nie kupujesz psa by pasował ci do koloru samochodu Odpowiedz Link Zgłoś